Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

ooooooooooooooooo
Ty się ten teges :mdleje:
Kochana proszę podrzuć mi jak możesz waszą wspólną foteczkę na PW i datę ślubu, a zrobię Wam śliczną karteczkę :loveu: ( taką niedawno robiłam sobie 09.04'2009 :eviltong: )

Buziaki Kochana, trzymajcie się ciepło :loveu::loveu::loveu:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Wszykich cieplusieńko!!
Dziękuje za życzenia milusio wiedziec że pamiętałyście.
Wesele było wspaniałe, poprawinki też nogi bolą mnie do dziś :)
W kościele stresik był ogromny ale daliśmy rade bez żadnych wpadek i pomyłek wszystko przebiegło pięknie...na koniec życzen troche nam popadalo i w nocy była burza ale nic nam nie popsuła nawet fajerwerki udalo sie odpalic po oczepinach. W niedziele już sie wypogodzilo i poprawinki były słoneczne goście specjslnie poprzyjeżadzali wczesniej by porobić sobie fotki bo do okoła sali fajne miejsca na foteczki sami mamy sesyjke ale zdjecia z wesela i ślubu z reportaży będą dopiero za jakiś czas. Jutro odbieramy zdjęcia studyjne wieczorem postaram sie zeskanowac i Wam pokazać.
Wczoraj sie przeprowadziłam do Jakuba i nawet ogarnelam wstepny balagan ale i tak ciągle wszystkiego szukam :D
Mati próbuje sie zaklimatyzować jak na chwile obecną walczy z muchami bo tu ich ciutke wiecej bo, lasy pola i w oddali gospodarstwa a Mati much sie boji :D

Pozdrawiamy cieplusieńko:loveu:

Posted

Kasia :multi:
z tego co pamietam miejsce wesela bylo urokliwe wiec fotki napewno beda fajne:loveu: ale mi sie wydaje ze mowilas ze zostaniesz u swoich rodzicow..widocznie cos zle zrozumialam..a Gucia tez zabralas ze soba?:evil_lol:
czyli teraz bedzie duet Hektorowy-Marixowy?:p
czekam niecierpliwie na fotki slubne:p

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć Kasiu :multi:
Jak Ci tam u męża Twego? :cool3: Podróż poślubna jakaś zaplanowana jest ??

a moze dzidzia w drodze?:diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']Kasia :multi:
z tego co pamietam miejsce wesela bylo urokliwe wiec fotki napewno beda fajne:loveu: ale mi sie wydaje ze mowilas ze zostaniesz u swoich rodzicow..widocznie cos zle zrozumialam..a Gucia tez zabralas ze soba?:evil_lol:
czyli teraz bedzie duet Hektorowy-Marixowy?:p
czekam niecierpliwie na fotki slubne:p

Nie nie Dario od samego poczatku bylo zaplanowane że ide do Jakuba...Gucia niestety nie moglam zabrać bo tu kotki są i balam sie że nie dożyje kolejnego poranka, został u moich rodziców ale teskni za Matim zreszta my za nim też :(

[quote name='Aga76']Cześć Kasieńko

Miłego gospodarowania...
Cześc Aguś :loveu:
Dziekuje bardzo:lol: jakoś daje sobie rade jak narazie

[quote name='Kasia']Kasieńko Wszystkiego NAJ NAJ NAJ :loveu:

my również z niecierpliwościa czekamy na zdjęcia...:lol:
Dziękuje Kasiu :loveu:
Zdjęcia dopiero dziś zeskanowałam :lol:

[quote name='Shappy']To super że się wszystko udało ;) Czekamy na zdjątka.
Od jutra bedzie wiecej fot bo bede miala wiecej czasu;)

[quote name='tigrunia']Cześć Kasiu :multi:
Jak Ci tam u męża Twego? :cool3: Podróż poślubna jakaś zaplanowana jest ??
Cześć Beatko:)
U męża mi bardzo dobrze:evil_lol: Podróż poślubna odlożona na zime a dokładnie planujemy wyjechać na całe świeta i sytlwestra marzą Nam sie Alpy ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Na chwile obecną planujemy generalny remoncik łazienki i korytarza, potem pokoji i kuchni ale to powolutku bedziemy sobie robić...piorytetem jest łazienka;)

[quote name='Pegaza']a moze dzidzia w drodze?:diabloti:
Nie jeszcze nie...ale bądźcie spokojne bedzie wiedziały pierwsze:diabloti:

POZDRAWIAMY CEPLUSIO:loveu:

Posted

Fotki fotki fotki !!! HURA HURA HURA :sweetCyb:

Ta pierwsza, z rękawicami jest powalająca - normalnie nokaut :evil_lol: a pozostałe po prostu piękne :loveu: Widać szczęście na Waszych twarzach.

Posted

[quote name='ewa2909']ALE PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNA Z WAS PARA MŁODA

POZDRAWIAM CIEPLUTKO:multi:

Dziękuje Ewo :loveu:
My również pozdrawiamy:loveu:

[quote name='Aga76']Fotki fotki fotki !!! HURA HURA HURA :sweetCyb:
Ta pierwsza, z rękawicami jest powalająca - normalnie nokaut :evil_lol: a pozostałe po prostu piękne :loveu: Widać szczęście na Waszych twarzach.
A co mielismy stresa na tych zdjęciach bo to było chwile przed ślubem:p

[quote name='Pegaza']Kasiu pieknie wygladalas:loveu: no i Jakub tez:p kieca musiala byc fajna poka wiecej fotek tej kiecki..z bliska...
Dziękuje Dario;)
Kieca była długasna jak rozłozyli mi tren w kosciele to świadkowie nic nie robili tylko ciagle ją poprawiali z tylu aż momentami to mi sie smiać z nich chcialo a najbardziej wczul sie w poprawianie świadek Jakuba :evil_lol:
Narazie mam tylko fotki studyjne za pare dni może dostaniemy foty z reportaży od dwoch fotografów i może uda mi sie pozbierać focie z aparatow od rodziny;)

[quote name='Sweet']Witamy się:)
Piękne zdjęcia i piękna para młoda fantastycznie
Witamy i dzikujemy za miłe słowa:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Piekne fotki :loveu:
a ta kiecka super taka dlugasna...:loveu:
normalnie mi Skrzynecka przypominasz na tych fotach..:p
http://i39.tinypic.com/2dc7nv8.jpg
Właśnie sama od wczoraj zachodziłam w głlowe do kogo nasza Kasieńka podobna na foteczkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Kasieńko ślicznie wyglądaliście:loveu: