Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witam Was Kochane cieplusieńko!!
Dziekuje za ciepłe słowa i odwiedzinki. Ciesze sie że Matusia fryzurka podoba. Ściełam go jakoś w kwietniu przed świętami, miałam troche opory bo zaniosłam go do sąsiadki ale o dziwo sąsiadeczka obcieła go całkiem fajnie, ale teraz już coraz cieplej i Matusiowi coraz bardziej gorąco wiec jakoś w tym tygodniu zetniemy go ale krócej. Bo falbana jest dość długa już i Matunio sobie troszke ją posikuje co za tym idzie codziene mycie jest kłopotliwe. Ale ta fryzurka co ma teraz świetnie spisała sie na taką wczesną wiosne bo nie było zbyt krótko tak w sam raz :)

Cały tydzień nie dość ze pracowity w pracy to jeszcze tyle do roboty w domu.
Ale już bramy pomalowane, dzisiaj pomalowany mój pokoik i korytarz, wcześniej pomalowane drzwi, jeszcze tylko drzwi wejsciowe jedne na dworzu i bedzie luzik kolejny tydzień latania....ehhh
We wtorek jade po odbiór kiecki na poprawiny a w srode przymiarka slubnej mam nadzieje że ostatnia...to tyle u Nas...
Aaaa Mati chodzi zakochany bo sąsiadki sunia ma cieczke a ten łozbuz postanowił że bedzie ją adorowal i wyje że chwilami mamy dosc do tego Gucio od dwóch dni zamkniety w klatce siedzi w kuchni i drze dzioba na znak protestu że on nigdy nie był tak długo zamkniety a chwilami szarpie klatką...zastawiam sie kiedy pręciki ustapia i Gucio da dyla ;)

Posted

Aga76 napisał(a):
Biedny Gutek w prawdziwej niewoli

Cześc Aguś:loveu:
Dostał dzwoneczek do klatki i ze złości go rozbroił na małe kawałeczki...poskładac sie nie daje:evil_lol:

Pegaza napisał(a):
Kasia kiedy ten dzien przypada?:cool1:

Witaj Dario
06.czerwca Dario...a ja już mam stresika;)

Posted

Ojej, Kasia się weseli:loveu::loveu: Gratulacje!

Mati ma świetną fryzurkę:multi:

U nas to ślub pewnie za jakieś dwa lata będzie, bo brat się nie spieszy hihi Na wakacje planuje zaręczyny;)

Posted

Witajcie Kochane dziewczynki:loveu:
Chwila wolnego w tej calej bieganinie...ale sresiku nie mam jak narazie przynajniej i oby tak zostało.
Wczoraj przysłali mi wkońcu kosze dla rodziców i o dziwo jestem zadowolona.
Mati wczoraj malował że mną drzwi wiec ostatni kolor jaki miał na sobie to szarość....był już pomarańczowy, brązowy, zielony ogon, łapki bielutkie a i nawet przeszedł tatcie po świezo wylanej wylewce na chodniku...a mój tatuś tak ładnie wygłaskał że była równusienka...i musiał robić od nowa:evil_lol:

Posted

Takie podziękowania mamy dla moich rodziców i Jakuba dziadków (bo to oni go wychowują) i dla jego mamy też....

A dziś tylko tyle...zaglądnełam do Waszych galerii jestem na bieżąco już tylko wybaczcie że nic nie pisałam ale na to już niestety brakło czasu :(
Pozdrawiamy Was cieplusienko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witam Kasieńko po tak długiej nieobecności, Ciebie i słodkiego Matiego :loveu:
A jak wyrósł ten przystojniak :cool3:
Bardzo śliczny ten prezencik, na pewno się ucieszą ;)
Buziatki
:buzi::buzi::buzi:

Posted

Na nowej drodze życia życzę wam wszystkiego dobrego. Niech Wam Słońce swój blask roztacza nad Wami. Niech miłość, wiara, nadzieja gości w waszym sercu. Niech wszystko to, co piękne, w waszym życiu będzie:)