Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Madziu:)
Nad trawniczkiem pracuje mój wujo tylko coś za mocno go nawoził i trawik jest w paski...ciemniejsze i jaśniejsze
Cze Anusia :)
Hihi jak oni zaczną Nas uswiadamiać to nam sie tego małżeństwa odechce hihih albo my ich zniszczymy psychicznie :evil_lol:
Witaj Dario :)
Owszem urodzinki miałam w niedziele ale sie staro czuje...i na dodatek w ciagu trzech godzin miałam zrobić sama sobie torta szczyt wszystkiego ale dałam rade :)
I bardzo dziekuje Ci za życzenia:)
Anusiu bedziesz na bieżąco w każdy piatek od 14 listopada informowana jak przebiegały kosultacje :)
Dziekuje Ci również za życzonka
Kasieńko Witaj :)
Dziekuje Ci za życzenia

[quote name='Pegaza']
Na jakimś ślubie ksiądz zapomniał karteczki z imionami małżonków. Pan Młody zawsze pierwszy odpowiada, no więc ksiądz dyskretnie do niego "jak pan ma na imie?" Ten ogłupiał. To ksiądz głośniej "jak pan ma na imie?" Ludzie usłyszeli, też ogłupieli, a ten zdezorientowany odpowiada "...Pan ma na imie Jezus..." A cały kościół Hahaha Pewnie myślał, że to jeszcze jakiś egzamin przed samą przysięgą
Dario to niesamowite

Tort którego robiłam sobie na szybko :lol:

Posted

[quote name='Kasia']torcik wygląda smacznie, pewnie i tak smakował :loveu:

Znikł cały wiec chyba smakował ;)

Co mnie dziś wkurzyła sąsiadka:angryy:
Jakiś czas temu doszły mnie słuchy że zrobiła kurs gromerski i otwiera w domu salon fryzjerski dla psiaków...zdziwiło mnie to bardzo bo od 10 lat ma takiego mixa pudelka z sznałcerkiem i zawsze jak wystrzyże tego Bobka to on bidoczek nawet na dwór nie chce wychodzić. Nio w każdym bądż razie beztalecie straszne.
Dziś dzwoni mi do frurki wyszłam a ona do mnie tak " Kasia daj mi Matusia ja go obetne"
Ja szok i pierwsze co wydusiłam z siebie to "Nie" ona zdziwiona że jej tak odpowiedziałam i sie pyta"czemu nie?" wiec ja już grzecznie że Mati nie nosi ubranek i go nie bede cieła a ona do mnie że "chce poćwiczyć a Mati taki zarośniety to by mogła na nim poćwiczyć sporo fryzurek a w ostateczności wygoli mi go na grzywacza" Już nie wytrzymałam że w nie mam zamiaru go ciać i nie bede cieła.
Już bym zrozumiała gdyby przyszła i zapytała sie"czy może nie chce obciąć psa to ona by go chetnie podcieła" a Nie kurde "Daj mi Matiego ja go obetne" beszczelne babsko.
Co najlepsze jak pojawił sie u Nas Mati to ona zazdrościcia straszna i przyniosła małą sunie mix yorka ze szpicem jest fajniusia ale szkoda mi jej bardzo. Bo zaraz jak miała pierwsza cieczke to ten Bobek ją pokrył poleciłam sasiadce zeby go wykastrowała to ona na to że on jest za stary i nie potrzeba...zdzierzyłam jakoś ten fakt gdyby nie to że po tej suni zostawiła sobie kolejną sunie i historia sie powtórzy...szkoda mi tych psiaczków to Bobek jest sporo wiekszy od Fifi i przy tej ciazy miała problemy z porodem i na wiosne znowu podejrzewam że sasiadka nie upilnuje i bedą szczeniaki.
Mój tata chodzi i sie ze mnie śmieje że sasiadka w desperacji urrowadzi na na pare godzin Maxa i wtedt na nim sobie wfryzurki poćwiczy...a ja rano bede przecierała oczy bo zamiast kaukaza zobacze dużego chińskiego grzywacza :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ale fajoski tort :loveu:
trza bylo sie do 2Be zglosic a nie samej sie meczyc ;)

czekam na relacje, ze wszystkimi szczegolami :razz:
z teorii i praktyki ofkors :evil_lol::eviltong:

Wyrzucałam z siebie swoje nerwy na sasiadke i nie zauwazyłam Cie Anusiu :loveu:
Nio gdybym wiedziała że sie rodzinka mi zwali to bym sie uśmiechneła do Beatki żeby mi coś wysłała pocztą ;)

Relacje bedziesz miała napewno...oj juz sie doczekać nie moge :evil_lol:

Posted

Cześć Kasiu!

Co za bezczelne babsko :x Kasiu, pilnuj lepiej Matusia i Maxa, bo po takich osobach spodziewać się można wszystkiego :lol:

Motylek wygląda bardzo smakowicie :loveu: Że też przegapiłam Twoje urodzinki...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KASIU :buzi:

Posted

tigrunia napisał(a):
O kurka :crazyeye: 4 mi wyszło :crazyeye:,

No torta pocztą nie ma problema :razz: Najdalej w dół ostatnio do Kutna jeździmy :cool1:

Sprawdziłam moich rodziców i wyszła dobra cyfra :crazyeye: :lol:

2B, ja Cie nie chce straszyc, ale jest duza szansa, ze ta 4 u Ciebie to prawda :evil_lol:

Posted

Witam Wszystki kochane cioteczki:loveu:

Dario - torcik był motylkowy ale za mało czasu by go prawidłowo udekorować to też taki troche ubogi ten motyl wyszedł hihi ale zajdło sie ;)
Przez sasiadke to jak jest zbyt cicho na podwórku to wychodze i sprawdzam czy Maxia mi nie świsła. Rozmawiałam z sasiadką z poczatku ulicy to już u niej była sie pytać czy by jej psy nie dała do obciecia bo ona ma 4 yoki i śliczną Seterke. Wiec zapytała jak by chciała obciać jej te psy no to sąsiadka fryzjerke jej odpowiedziała że jak najkrucej Seterke też a co tam...To włascicielka yorków stwierdziła że wtedy z Seterką nie ma co sie pokazywać na wystawach a yorki ona uważa tylko długowłose i niech sie od jej psów odcyrtoli....Ja nie mogłam powstrzymać sie ze śmiechu:evil_lol:

Ile będziecie mieć dzieci? Kalkulator przyszłego rodzica
Mi wyszło że 2 ciekawe... :)

Saro - Wszystkie bardziej kudłate psiaki na ulicy są pod specjalnym nadzorem:evil_lol:
Bardzo dziekuje Ci za życzonka :loveu:

Kasieńko - hihi jeszcze włochacze sie witają i włochaczami zostaną :evil_lol:
Chyba na zawał bym zeszła jak bym na podwórku zamiast wielkiego kudłatego miśka zobaczyła bym łysego kaukaza jak lew by wygladał:megagrin:

Madziu ta pała by sie przydała na tą moją sasiadke wybiła bym jej strzyżenie moich psów z głowy. Ale ostatnio zastanawiałam sie co by zrobiła jak bym jej do strzyżenia zaprowadziła wujcia Hektorka :cool3::megagrin:

Beatko jakoś cieżko mi wyobrazić sobie Ciebie i 4 dzieci...ale pewnie to piekny widok by był...uroczy ;)
Oooo jak torty do Kutna jeżdża to już niedaleko do mnie trza zapamietać wrazie czego na przyszłość ;)

Aguś cóż za przepiekna różyczka. Bardzo Ci dziekuje :loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Kasiu:loveu:
Piekny muchomorek pod choineczką.
Ile Matuś ma zabaweczek.
Cieplutkie pozdrowionka:loveu:
Witaj Ewuniu :loveu:

Dziekujemy :) Matuś ma sporo zabaweczek ale nie ma do wszystkich dostepu, wiekszośc ma schowanych i od czasu do czasu robi sie wymiane na coś innego. Jedyne czego nie chowamy to sznurka, pelikana, kochanej miłości Matusia piłeczki i kółka do ciagania.
Pozdrawiamy również serdecznie:loveu:

Posted

U mnie jak była koleżanka z pracy i zobaczyła zabawki moich siulów to powiedziała że jestem chora.Ze jest tyle biednych dzieci co nic nie majką a ja psą kupuje i one wariactwa dostają.
Ciekawe co by powiedziała na Ciebie:loveu:
(już jej wiecej nie zapraszam))