Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :loveu:
Kuciaki nadal nie moge cytować:mad:
Skibka dzieki za podpowiedź w wybieraniu poduszki.
Ja w sumie miałam odkleszczyć Matusia ale przyznam że zapomniałam i po ostaniej wizycie na dzialce i wielogodzinnym ganianiu Matusia po lesie stwierdziłam że skoro nic nie złapał to pewnie klescze odpósciły a tu jednak potworki grasują jeszcze :)

Madziu witam :)
Mati z Guciem to kapitalna parka :evil_lol:

Kinguska wczoraj popadało troszke ale dziś jest ładniutkie słoneczko

Ewuniu witamy :)
Również dzieuje za podpowiedź w sprawie poduszek. Do ślubu to jeszcze daleko w czerwcu w Zgierzu ale takie drobiazgi już powoli kupujemy, mamy już dekoracje samochodu, co nieco na sale wybrane zaproszenia...potem bedzie troche mniej na głowie ;)

Dario dzieki :)
Chyba padnie na nr 2 dzieki Wam. Fakt fakt temat ślub, wesele jest ciagle na wokandzie az czasami mam dość a jak mam przegladac sukienki w katalogach to mnie trafia choć co ieco wpadło mi już w oko :lol:

Saro dziekuje :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Pokaż Kasiasta jakąś kiecke :loveu:
Wow moge cytować:crazyeye:

Beatko ale tych kiecek co mi sie podobają jest bardzo dużo....

[quote name='AlKil']No ja też jestem za podusią nr 2... jedynka ma dla mnie za dużo bajerów i obrączki giną w tle.
Pokazuj kiecki!!!!!!:lol:
Ewunia :multi:
Dziekuje za rade...wiec sie już nie zastanawiam zamawiam 2 :)
Kuciaki ale jak zaczne wstawiać te kiecki to mnie Władzia opitoli że to psia galeria...wiec nie wiem czy moge

Oki wstawiam pare najwyzej sie naraże...
Ze wzgledu że do szczupłych nie należe to musze mieć kiecke z mniejsza iloscią falbanek, marszczeń i tak dalej....;)
Ale fakt faktem podobają mi sie te bardziej skromne prościejsze...

Posted

Oooo zapomniałam podzielić sie z Wami nowiną. Ostatnio Tz zapytał mi sie jakiego psa chciała bym miec na podwrku jak już zamieszkamy razem po chwili zapytał czy odpowiadał by mi berneńczyk czy bedziej Niuf....wiec szybciorem odpowiedziałam że niuf...okazuje sie że jego kuzyn w lutym jakoś bedzie dopuszczał i sunie berneńczyka i niufke do psów i bedziemy mogli od niego wziaść szczeniaka tak że Matuś i Hektorek bedą mieli kompana do zabaw rudą kulke :loveu:

Posted

No to jest problem trafic na odpowiednia sukienke:p

Kasia wybierz taka zeby dobrze sie w niej czuc...
pochodz przymierz.. a potem zamow..

a dlaczego rudą kulke? :roll: chyba czarną lub brązową lub czarną z bialym i brązem..:lol:

Posted

Ehhh wielokrotne cytowanie znów znikneło...
Witam Wszystkich :loveu:

Beatko fakt piekna jest:lol:...wogóle są piekne sukienki ale ceny też są zawrotne

Kasieńko oj owszem podejżewam że dylemat bedzie straszny moja mama już sie boji na samą myśl że bedzie jeździła ze mną i słuchała mojego marudzenia :evil_lol:

Ewuniu jeśli wszystko dobrze pójdzie to niuf bedzie napewno już od lutego zaczne sie modlić żeby w miocie był chociaż jeden piesek
Pomysłem Tz-ta jestem zdziwiona bo on bardziej bulowate uważa skoro sam zaproponował to już sie z tego napewno nie wykreci;)

Dario odrazu przepraszam masz racje poprawiam sie jeśli chodzi o niufa to bedzie to brązowy :) bo taka właśnie jest sunia i pies podobno też.

Jasne ze za sukienkami to najpierw troche pojeżdże i poprzymieżam bo może okazać sie tak że ta co najbardziej podoba mi sie wizualnie niezbyt leży albo moge sie w niej źle czuć...bedzie trzeba uzbroić sie w cierpliwość;)

Posted

Fajne te kiecki dobrze ze ja juz wiecej nie bede wybierac bo tez bym miala ciezki wybor :evil_lol:
heh a moze sie skusicie na malego yorasa?:eviltong:
czyli po slubie Tz zamieszka u tesciow:p

Posted

Dario - ja bym chciała drugiego Yoraska ale to może za jakiś czas...narazie mam moje kochane słoneczko
A Tz nie wprowadza sie do teściów tylko ja wyprowadze sie do Tz-ta :) Też bedziemy mieszkać w domku jedno rodzinnym a w drugiej cześci bedą mieszkali dziadkowie Tz-ta którzy go zresztą wychowali (na całe szczeście teściówka mieszka osobno i kilkanaście km dalej ufff):lol:

ladyyork - witamy serdecznie :) Ja już ma cieżko co kolwiek wybrać tym bardziej że oglądam coraz wiecej tych kiecek ;)

Posted

Witam Wszystkich :)
Kinia - dziękujemy i również życzymy milusiego weekedziku :lol:

Skibka - ja też dłóżej zawiesiłam oko na tej sukience ;)
A puduszeczke już mam w domku zostanie schowana w pudełko i bedzie czekała sobie. W rzeczywsitości jest jeszcze ładniejsza niż na zdjeciu

Kasieńko - W Matusia ostatnio na działeczce wstepuje diabeł wariat nawet na chwile nie usiadzi tylko biega jak nie gania ptaki, to znowu obszczekuje budowlańców z działki obok albo sam bawi sie piłeczką...przyjeżdza do domu i pada jak nepek bo nóżelki bolą :lol:

A Hektorka już miesiąc nie widziałam bo Tz jak przyjeżdza to Hektorek zostaje w domku ale powiem mu zeby zrobił zdjecia choć by komórką to wkleje jutro wieczorkiem o ile ten mój skleroźnik nie zapomni ;).

Agusiu - za dużo tego białego ;) na samą myśl o białych kieckach ciarki mi przechodzą ;)
Pozdrawiamy również cieplusio:loveu:

Zamazanej godnitwy po działce c.d.

Posted

Aguś świetne określenie on wtedy pół dnia tak ganiał :lol:

Kinguska dziekujemy to pedząca kuleczka:evil_lol:

Dario toż to diabłeki...struś pedziwiatr to przy nich wysiada na przedbiegach ;)

A ten biegał dalej...wołania...nawoływania nie miały sensu nawet gotowany kurczaczek go nie przywołał...

Cud...chwile leżał