Kasia_zg Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Witamy Wszystkich cieplusio :loveu: Dziekujemy za odwiedzinki jest nam bardzo milusio :loveu: Wczoraj odebrałam swoje wyniki i na szczeście nie jest to nic powaznego a napewno nie nowotwór:multi:...kamień z serca...niestety bez leczenia sie nie obedzie ale to już sie przeżyje. U włochaczy wszystko wporzadku. niedziele zabralismy Matiego na działke najpierw chodzil znami na grzybach dwie godziny w lesie potem szalał na działce, kazał sie ganiać ciagle wariował a jak wróciliśmy do domu zjadł i padł ze zmeczenia jak go wyciagałam na wieczorne siku wyszedł z szafy i ledwo co trzymał sie na nóżkach i nawet nie poszeł na dwór bidulek kochany. Duży kudłacz ma sie dobrze choć czasami powraca ból stawów ale Maxio jest dzielny. Hektorek wychowuje małą cicie i jako zastepcza mama sprawuje sie idealnie. Pozdrawiamy Was:lol: Quote
Aga76 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Kasieńko :calus: Wujcio Hektor jest nie do podrobienia :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Aga76']Kasieńko :calus: Wujcio Hektor jest nie do podrobienia :evil_lol: Hektorek jest naprawde niesamowity wychował już dwie kotki wariatki obecnie wychowuje trzecią i jak wyrośnie z niej znowu taka warjatka to bedą mieli w domu ciekawie. Mała Gabi podobno jak zostaje sama w domu to sie strasznie drze jak by ją obdzierali wujcio Hektorek nie ważne co by robił, jak daleko by był biegnie by potowarzyszyć małej. Tz opowiadał mi że ostatnio przyciągnoł na siłe wyrodną matke i pilował zeby od małej nie odchodziła :evil_lol: Jak ostatnio bylismy u Tz-ta zapomnieliśmy zabrać Matusia poduszki na której spi w szafie. Przez ten czas musiał spać na innej a właściwie nie spał bo ją wykopywał na zwenątrz i spał na samym kocu. Po tygodniu Tz przywiózł podusie a steskniony Matuś ledwo co ją zobaczył to wgramolił sie pod nią bo była położona na łózku i niemógł sie nia nacieszyć :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cze Kasia:p no widzisz kupa strachu i na szczescie na kupie sie skonczylo;)ups chyba przesadzilam...zartuje;) ale dobrze ze juz wiesz na czym stoisz i ze jest to do wyleczenia.. Hektor zastepcza mamka:lol: no Mati i ta jego szafa no i podusia heheh:evil_lol: ja tez musze miec zawsze swoja podusie wiec jemu sie nie dziwie ze tak na nia czekal:evil_lol: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Mati, szafa i jego poducha, śmiech murowany zawsze :evil_lol::evil_lol: Dobrze Kasieńko, że już po wszystkim, w końcu możesz spokojnie oddychnać :calus: Hektorek kochany :loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Cześć wszystkim :) Kurcze jak sie pozmieniało na tym dogo odnaleść sie nie moge...żeby napisac tego posta nieźle sie nagimastykowałam...jakieś dziwne utrudnienia wprowadzili ehhhh Jak dobrze że już piąteczek ten tydzień był ciezkawy jak dla mnie... Dam troche Matusia bo fotek uzbierało sie wiele....ups;) Codzienna pogoń za Guciem.... Quote
Aga76 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cześć Kasiu :loveu: pozdrawiamy weekendowo Quote
Kasia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 czy kiedykolwiek udało mu sie Gucia złapać...? :p witamy i pozdrawiamy :loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 A to Gabi którą nieńczy i jej matkuje wujcio Hektorek Quote
Kasia_zg Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='Aga76']Cześć Kasiu :loveu: pozdrawiamy weekendowo Cześc Aguś :) Pozdrawiamy również i milusiego weekedziku życzymy [quote name='Kasia']czy kiedykolwiek udało mu sie Gucia złapać...? :p witamy i pozdrawiamy :loveu: Witaj Kasieńko :) Podczas gonitwy kilka razy przycisnie mu głowe do ziemi albo beszczeberebelnie przydepnie mu ogon i popycha go nosem żeby szedł głupio sie dziwi przy tym czemu on stoji i sie drze zemiast uciekać:evil_lol: Ale nie łapie go zebami bawią sie tylko zresztą Gucio też go nie dziobie tylko lekko uderza albo gdy Matuś śpi szarbie go za kudełki :evil_lol: Ileż to trzeba sie nakąbinować zeby zacytować...na dodatek dogo mi szwankuje napisze posta a zachwile wogóle nie wyskakuje że nie ma strony :-( Quote
ewa2909 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Cześć Kasieńko:loveu: Ciesze sie że wyniki badań w porzadku. Mizianko dla zwierzyńca Quote
Pegaza Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Hej Kasia:p ten Mati to ma fajnego skrzydlatego przyjaciela:lol: a Gabi urocza kocica:loveu: Quote
Kasia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 słodkie kociambry :loveu: witaj Kasieńko!!! Quote
Kasia_zg Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Witaj Ewo:lol: Dziekuje Ci za ciepłe słowa. Cześć zwierzyńca wymiziana druga czesć niestety daleko odemnie ;) Pozdrawiamy Was cieplusio:loveu: Cześć Dario:loveu: Mati umie sobie dobrać kompanów do zabaw a skrzylaty przyjaciel jest najlepsiejszy ;) Witaj Kasieńko :lol: Fajnie że kociaki sie podobają:p Troszke szalejącego łobuziaka....bedąc na działce biegał cały czas aż sie dziwiliśmy że go nogi nie bolą bo tylko na chwile siadał i biegał dalej... Quote
Kasia_zg Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 A kuku...gadzina poszła do domku wskrobała sie na kanape i wychodził przez okno mi na kolana tak mu sie to spodobało aż musieliśmy zamknąć okno ;) Quote
ewa2909 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 :loveu:MATRIX JAK ZWYKLE ŚLICZNIUTKI:loveu: GDZIE KUPILIŚCIE TAKĄ FAJNA PIŁECZKE? Quote
Kasia_zg Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='ewa2909']:loveu:MATRIX JAK ZWYKLE ŚLICZNIUTKI:loveu: GDZIE KUPILIŚCIE TAKĄ FAJNA PIŁECZKE? Witaj Ewo :) Piłeczka kupiona u Nas w sklepie zoologicznym ale widziałam je też na karusku i na alegro. Przez Matusia lubiana bo da sie ją obgryzać a sie nie psuje;) Quote
ewa2909 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Kasia_zg']Witaj Ewo :) Piłeczka kupiona u Nas w sklepie zoologicznym ale widziałam je też na karusku i na alegro. Przez Matusia lubiana bo da sie ją obgryzać a sie nie psuje;) Podejrzewam że Aksi rownież przypadnie do gustu.Ona tak jak Twój Matuś zakochana w piłeczkach,a pozatym może bardziej bedzie widoczna na dworzu. Dziekuje za PW:loveu: Quote
Aga76 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Podczas gonitwy kilka razy przycisnie mu głowe do ziemi albo beszczeberebelnie przydepnie mu ogon i popycha go nosem żeby szedł głupio sie dziwi przy tym czemu on stoji i sie drze zemiast uciekać:evil_lol: Ale nie łapie go zebami bawią sie tylko zresztą Gucio też go nie dziobie tylko lekko uderza albo gdy Matuś śpi szarbie go za kudełki :evil_lol: Ojć :roflt:to się dobrali, hihihi - Dwa Słodziaki :razz: Quote
Pegaza Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 hahah dobre dobre a kuku wchodzil i wychodzil :grin: a pileczka tez mi sie podoba:p Quote
Kasia_zg Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Cześć Wszystkim :loveu: Brak cytowania mnie denerwuje:mad: Na dodatek pogoda mi sie popsuła akurat jak mam wolne i chciałam z psami jechać na działke to zaczeło padać mam nadzieje że przestanie...bo chciała bym by troche psiaki pobiegały na dodatek jak na złośc ich już w tym miesiącu nie odkleszczyłam i w niedziele jak poszliśmy na spacer tu koło nas Mati załapał klescza wczoraj znalazłam mu koło ucha na szczeście udało mi sie samej go wyciagnąć wrrr A na działce mimo że wokoło lasy to tam jeszcze nigdy nie załapały tego pskuctwa A od wczraj głowie sie którą mam kupić poduszke na obraczki...powoli co nieco kupujemy i teraz padło na te poduszki jestem w kropce bo wolała bym ciut inne ale te co mi sie podobają mają tylko troki do przywiazania a woleli bysmy zeby było pudełeczko lub kieszonka a z tych które mam do wybory nie wiem co wybrać Poradźcie coś.... ???? Quote
Skibka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witamy! Mnie osobiście najbardziej do gustu przypadła ta 2 poduszka. :lol: Ja korzystając jeszcze z pogody chodzę z Viki do lasu, to ostatnio też miała kleszcza trochę dziwnego bo nie był wbity tylko po niej chodził. To wczoraj jeszcze byłam z nią po preparat przeciw kleszczą to wet zapytał po co mi to o tej porze roku.. :roll: Quote
Pestka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Fajne poduśki. U nas też pogoda się popsuła po południu. Quote
Recommended Posts