Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Kasienko wikendowo.Lato zlecialo a nam dogomaniakom z Łodzi nie udalo sie spotkac.Miejmy nadzieje ze jeszcze ktoregos dnia w wikend bdzie cieplo i uda nam sie spotkac na spacerku z siulami.

Posted

[quote name='Kinia']Cześć!
Fajne foteczki leżakującego Maxa:)

Cześć
Dziekujemy...ale sprostuje że na tych fotkach był Matrix a Maxio jest nieco wiekszy bo to kaukaz i biega po podwórku:)

[quote name='Mała Rita']Matiś przecudny, witamy piątkowo :multi:
Witamy Cie Mała Rito :loveu:

[quote name='Pegaza']No widzisz Ty mnie lezenia ja Tobie czarnucha i ogrodu:eviltong:

biedny taki smutny lezal
http://images39.fotosik.pl/10/a4d30304cf654008med.jpg
Oj faktycznie bidulek taki był bardzo ta choroba dała mu sie we znaki wycierpiał sie strasznie. Na szczeście szybko mineło i miejmy nadzieje że już sie wiecej nie przypląta

[quote name='Aga76']Towarzyski misio-pysio z Matusia :buzi:
Oj tak on bardzo jest towarzyski tym bardziej jak go ktoś smyra po brzusiu :)

[quote name='ewa2909'] Witaj Kasienko wikendowo.Lato zlecialo a nam dogomaniakom z Łodzi nie udalo sie spotkac.Miejmy nadzieje ze jeszcze ktoregos dnia w wikend bdzie cieplo i uda nam sie spotkac na spacerku z siulami.

Witaj Ewo:)
Oj tak miejmy nadzieje że taki dzień nadejdzie było by milusio :lol:

[quote name='Mała Rita']Witam!!! Przejrzałam Waszą galeryjkę... :loveu::loveu::loveu: Matiś to duży chłopczyk, chyba? :) jak mój Fidelowaty :loveu:
Witamy :)
Owszem Matuś jest dużym chłopczykiem nawet ostatnio ważyłam go jak byliśmy u weta i na chwile obecną wazy 5kg schudło sie troche bidulkowi bo swego czasu ważył niecałe 5,7kg i ma 26-27 cm w kłebie. Swoje gabaryty odziedziczył po uroczej mamusi:lol:

Piesek za brama patrzył sie na Matiego jak na wariata...a Mati biegał skakał jak szalony...ale piesek nie chciał sie z nim bawić....

Posted

[quote name='Pegaza']Kasia to jest duze chlopisko ale i tak urocze:loveu:

I wcale sie nie przejmuje że tak mu sie wyrosło, na osiedlu są jeszcze dwa yoreczki jego gabarytów ale każdy ma inne kolorki i zupełnie różne z pysiolków. Przyznam że on wygląda dośc masywnie ale gdy sie go kąpie i cały jest mokrusi to wygląda strasznie taki szkieletor ten kregosłupik taki...dobrze że on ma tyle tych włochów. I nawet wet sie dziwi bo on nie wygląda że tyle waży...ale to mój kochany aniołek:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Wlasnie Mati ma tak piekną gęsty wlos :loveu:i te kolory..
widze ze uszko znow kleimy:p

Hihi on ma jakieś takie pokrecone te kolory teraz np. miejscami robi sie rudy ciort wie co to bedzie na końcu :)
A uszko niestety czasami musi być podklejane jak przez dwa -tzry dni jest klapniete to w miejscu zgiecia robi sie czerona i do okoła zaogniona kreska która przy dotknieciu Matusia boli wiec mamy specjalnie robioną masc od weta i na jeden dzionek smarujemy zaklejamy i znów na jakieś dwa tygodnie jest spokój :p Ale czasami jest tak że na długo zapominamy o plasterku bo Matuś jakimś cudem nosi podniesione :evil_lol:

[quote name='Mała Rita']ło moj Fidek to już 3,7 kilo wagi (dziś go ważyłam :loveu:) a ma 6 miesiecy (jutro skonczy :loveu:) więc tez bedzie sporawym yoreczkiem :loveu::loveu::loveu:
To też bedzie sporym yoreczkiem ale za to jakim cudownym i kochanym :)

[quote name='madziasto4']Jakiejś Madźce wariackie teksty przypisują, wcale nie wiem o jaką Madźkę chodzi :cool1: Znacie taką? :evil_lol:

Rany, tego psa za bramą to Toro by chyba zjadł, gdyby mógł :cool1:
Hmmm w sumie to ja nie wiem o jakiej to Madźce mówiłyśmy ;)

Matuś bawił sie za bramą bardzo ładnie z pieskiem wiec został wypuszczony do psiaka bo to psiak sąsiada wiec znany i nie bałam sieze coś mu zrobi...ten mój glooopek tak wystartował do psiaka i zaczoł koło niego biegać że pies podwinoł ogon i zwiał Matuś był bardzo zawiedziony:evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']Skad my znamy takie przedfurtkowe wariacje :loveu:
Kręcenie się w kółko, szalone machanie ogonem, skakanie, piski, euforia :cool1:

oj to Matuś spory rzeczywiście :lol: Aidi wyższy i chudszy :cool1:

W życiu bym nie pomyślała że Aidi jest wyższy na zdjeciach to taka kruszynka jest :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Cze Kasiasta :loveu:
Matuś, niebieska bandanka i czerwona piłka - super ogrodowy zestaw :loveu:

Cześć Kasieńko :)
Miała być czerwona bandanka by było bardziej pod kolor ale do czerwonej dobrał sie Gucio i obgryzł ją troche trzeba ją naprawić ;)

ewa2909 napisał(a):
witaj Kasiu.
Z Matrixa spory kawaler tak jak Aksa ale za to ile cialka do przytulania.
Wiem cos o tym.

Cześc Ewo :)
Oj tak do przytulania jest dużo ciałka i mieciutkiego futerka :)

Kinguska napisał(a):
Spory facet :loveu:
Uwielbiam takie większe yorki.
Za tymi miniaturkami nie przepadam, takie małe to to :roll:
A tu tyle psa do kochania :cool3:

Witamy cieplusio :)

Aga76 napisał(a):
Cześć Kasiu :calus:

Pluszowa piłka :thumbs:

Widać, że Matuś to szczęśliwy facet !!!

Cześć Aguś :)
Pluszowa piłka to tak naprawde podusia (a przynajmniej tak pisało na metce ale ciiiiiiiiiii ) Mati ją uwielbia to nic ze musi podniesc wysoko głowe bo tak to mu sie ciągnie po ziemi i mały sie wywraca ale daje sobie chłopak rade ;)

AlKil napisał(a):
przyszliśmy, obejrzeliśmy fotki i pobiegliśmy dalej...:lol:

Witaj Ewo dzikujemy za odwiedzinki :lol:

Jagódka&Uzi napisał(a):
Psiaczek wyglada jak miś, taki mięciutki. Ma super futerko:evil_lol:

Dziekujemy Jagódko :)

A teraz Wam coś pokaże....Dwa tygodnie temu w sobote miałam dwa śluby i to godzina po godzinie naszczęście na każdy zdążylismy ale zbyt późno poszłam zamówić wiązanki w kwiaciarni i żadna nie chciała mi tylu zrobić a że kiedyś sama miałam praktyki i pracowałam przez jakiś czas w kwiaciarni, pojechałam na giełde kupiłam kwiatki wszystko co potrzebne i zrobiłam sobie sama...wyszły przyzwoite ale same sobie zobaczcie :)

Te były ze smoczkami i grzechotkami :)

Posted

O prosze jakie bukieciki śliczne :loveu: Moja siostra też się w tym fachu wyszkoliła i pikne jej wychodzą :loveu:
Hmm.. u nas w kwiaciarniach to już gotowe mają i zawsze sobie coś ładnego wybiorę ;)