Aga76 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Towarzyski misio-pysio z Matusia :buzi: Quote
ewa2909 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witaj Kasienko wikendowo.Lato zlecialo a nam dogomaniakom z Łodzi nie udalo sie spotkac.Miejmy nadzieje ze jeszcze ktoregos dnia w wikend bdzie cieplo i uda nam sie spotkac na spacerku z siulami. Quote
Mała Rita Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Witam!!! Przejrzałam Waszą galeryjkę... :loveu::loveu::loveu: Matiś to duży chłopczyk, chyba? :) jak mój Fidelowaty :loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Kinia']Cześć! Fajne foteczki leżakującego Maxa:) Cześć Dziekujemy...ale sprostuje że na tych fotkach był Matrix a Maxio jest nieco wiekszy bo to kaukaz i biega po podwórku:) [quote name='Mała Rita']Matiś przecudny, witamy piątkowo :multi: Witamy Cie Mała Rito :loveu: [quote name='Pegaza']No widzisz Ty mnie lezenia ja Tobie czarnucha i ogrodu:eviltong: biedny taki smutny lezal http://images39.fotosik.pl/10/a4d30304cf654008med.jpg Oj faktycznie bidulek taki był bardzo ta choroba dała mu sie we znaki wycierpiał sie strasznie. Na szczeście szybko mineło i miejmy nadzieje że już sie wiecej nie przypląta [quote name='Aga76']Towarzyski misio-pysio z Matusia :buzi: Oj tak on bardzo jest towarzyski tym bardziej jak go ktoś smyra po brzusiu :) [quote name='ewa2909'] Witaj Kasienko wikendowo.Lato zlecialo a nam dogomaniakom z Łodzi nie udalo sie spotkac.Miejmy nadzieje ze jeszcze ktoregos dnia w wikend bdzie cieplo i uda nam sie spotkac na spacerku z siulami. Witaj Ewo:) Oj tak miejmy nadzieje że taki dzień nadejdzie było by milusio :lol: [quote name='Mała Rita']Witam!!! Przejrzałam Waszą galeryjkę... :loveu::loveu::loveu: Matiś to duży chłopczyk, chyba? :) jak mój Fidelowaty :loveu: Witamy :) Owszem Matuś jest dużym chłopczykiem nawet ostatnio ważyłam go jak byliśmy u weta i na chwile obecną wazy 5kg schudło sie troche bidulkowi bo swego czasu ważył niecałe 5,7kg i ma 26-27 cm w kłebie. Swoje gabaryty odziedziczył po uroczej mamusi:lol: Piesek za brama patrzył sie na Matiego jak na wariata...a Mati biegał skakał jak szalony...ale piesek nie chciał sie z nim bawić.... Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Kasia to jest duze chlopisko ale i tak urocze:loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Pegaza']Kasia to jest duze chlopisko ale i tak urocze:loveu: I wcale sie nie przejmuje że tak mu sie wyrosło, na osiedlu są jeszcze dwa yoreczki jego gabarytów ale każdy ma inne kolorki i zupełnie różne z pysiolków. Przyznam że on wygląda dośc masywnie ale gdy sie go kąpie i cały jest mokrusi to wygląda strasznie taki szkieletor ten kregosłupik taki...dobrze że on ma tyle tych włochów. I nawet wet sie dziwi bo on nie wygląda że tyle waży...ale to mój kochany aniołek:loveu: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Wlasnie Mati ma tak piekną gęsty wlos :loveu:i te kolory.. widze ze uszko znow kleimy:p Quote
Mała Rita Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ło moj Fidek to już 3,7 kilo wagi (dziś go ważyłam :loveu:) a ma 6 miesiecy (jutro skonczy :loveu:) więc tez bedzie sporawym yoreczkiem :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Jakiejś Madźce wariackie teksty przypisują, wcale nie wiem o jaką Madźkę chodzi :cool1: Znacie taką? :evil_lol: Rany, tego psa za bramą to Toro by chyba zjadł, gdyby mógł :cool1: Quote
Kasia_zg Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Pegaza']Wlasnie Mati ma tak piekną gęsty wlos :loveu:i te kolory.. widze ze uszko znow kleimy:p Hihi on ma jakieś takie pokrecone te kolory teraz np. miejscami robi sie rudy ciort wie co to bedzie na końcu :) A uszko niestety czasami musi być podklejane jak przez dwa -tzry dni jest klapniete to w miejscu zgiecia robi sie czerona i do okoła zaogniona kreska która przy dotknieciu Matusia boli wiec mamy specjalnie robioną masc od weta i na jeden dzionek smarujemy zaklejamy i znów na jakieś dwa tygodnie jest spokój :p Ale czasami jest tak że na długo zapominamy o plasterku bo Matuś jakimś cudem nosi podniesione :evil_lol: [quote name='Mała Rita']ło moj Fidek to już 3,7 kilo wagi (dziś go ważyłam :loveu:) a ma 6 miesiecy (jutro skonczy :loveu:) więc tez bedzie sporawym yoreczkiem :loveu::loveu::loveu: To też bedzie sporym yoreczkiem ale za to jakim cudownym i kochanym :) [quote name='madziasto4']Jakiejś Madźce wariackie teksty przypisują, wcale nie wiem o jaką Madźkę chodzi :cool1: Znacie taką? :evil_lol: Rany, tego psa za bramą to Toro by chyba zjadł, gdyby mógł :cool1: Hmmm w sumie to ja nie wiem o jakiej to Madźce mówiłyśmy ;) Matuś bawił sie za bramą bardzo ładnie z pieskiem wiec został wypuszczony do psiaka bo to psiak sąsiada wiec znany i nie bałam sieze coś mu zrobi...ten mój glooopek tak wystartował do psiaka i zaczoł koło niego biegać że pies podwinoł ogon i zwiał Matuś był bardzo zawiedziony:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='PositiveThought']Skad my znamy takie przedfurtkowe wariacje :loveu: Kręcenie się w kółko, szalone machanie ogonem, skakanie, piski, euforia :cool1: oj to Matuś spory rzeczywiście :lol: Aidi wyższy i chudszy :cool1: W życiu bym nie pomyślała że Aidi jest wyższy na zdjeciach to taka kruszynka jest :lol: Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cze Kasiasta :loveu: Matuś, niebieska bandanka i czerwona piłka - super ogrodowy zestaw :loveu: Quote
ewa2909 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 witaj Kasiu. Z Matrixa spory kawaler tak jak Aksa ale za to ile cialka do przytulania. Wiem cos o tym. Quote
Pestka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Spory facet :loveu: Uwielbiam takie większe yorki. Za tymi miniaturkami nie przepadam, takie małe to to :roll: A tu tyle psa do kochania :cool3: Quote
Aga76 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cześć Kasiu :calus: Pluszowa piłka :thumbs: Widać, że Matuś to szczęśliwy facet !!! Quote
AlKil Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 przyszliśmy, obejrzeliśmy fotki i pobiegliśmy dalej...:lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Psiaczek wyglada jak miś, taki mięciutki. Ma super futerko:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Kasia napisał(a):Cze Kasiasta :loveu: Matuś, niebieska bandanka i czerwona piłka - super ogrodowy zestaw :loveu: Cześć Kasieńko :) Miała być czerwona bandanka by było bardziej pod kolor ale do czerwonej dobrał sie Gucio i obgryzł ją troche trzeba ją naprawić ;) ewa2909 napisał(a):witaj Kasiu. Z Matrixa spory kawaler tak jak Aksa ale za to ile cialka do przytulania. Wiem cos o tym. Cześc Ewo :) Oj tak do przytulania jest dużo ciałka i mieciutkiego futerka :) Kinguska napisał(a):Spory facet :loveu: Uwielbiam takie większe yorki. Za tymi miniaturkami nie przepadam, takie małe to to :roll: A tu tyle psa do kochania :cool3: Witamy cieplusio :) Aga76 napisał(a):Cześć Kasiu :calus: Pluszowa piłka :thumbs: Widać, że Matuś to szczęśliwy facet !!! Cześć Aguś :) Pluszowa piłka to tak naprawde podusia (a przynajmniej tak pisało na metce ale ciiiiiiiiiii ) Mati ją uwielbia to nic ze musi podniesc wysoko głowe bo tak to mu sie ciągnie po ziemi i mały sie wywraca ale daje sobie chłopak rade ;) AlKil napisał(a):przyszliśmy, obejrzeliśmy fotki i pobiegliśmy dalej...:lol: Witaj Ewo dzikujemy za odwiedzinki :lol: Jagódka&Uzi napisał(a):Psiaczek wyglada jak miś, taki mięciutki. Ma super futerko:evil_lol: Dziekujemy Jagódko :) A teraz Wam coś pokaże....Dwa tygodnie temu w sobote miałam dwa śluby i to godzina po godzinie naszczęście na każdy zdążylismy ale zbyt późno poszłam zamówić wiązanki w kwiaciarni i żadna nie chciała mi tylu zrobić a że kiedyś sama miałam praktyki i pracowałam przez jakiś czas w kwiaciarni, pojechałam na giełde kupiłam kwiatki wszystko co potrzebne i zrobiłam sobie sama...wyszły przyzwoite ale same sobie zobaczcie :) Te były ze smoczkami i grzechotkami :) Quote
Kasia_zg Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 A to z laleczką bo Panna Młoda była w 4 miesiacu ciąży i wiedzieliśmy że bedą mieli dziewczynke ;) Quote
Kasia_zg Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 I jeszcze jedna ta była dla moich rodziców.... Quote
tigrunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 O prosze jakie bukieciki śliczne :loveu: Moja siostra też się w tym fachu wyszkoliła i pikne jej wychodzą :loveu: Hmm.. u nas w kwiaciarniach to już gotowe mają i zawsze sobie coś ładnego wybiorę ;) Quote
Kasia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ekstra bukiety :loveu: W niejednym sklepie by takich nie zrobili! Mi raz tak spierdzielili, że zostawiłam im i nie zapłaciłam i poszłam do innej kwiaciarni... Quote
ewa2909 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Kasienko sliczne bukieciki. Pozdrawiamy serdecznie. Quote
Recommended Posts