Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Cze Kasiasta :hand: Co słychać u psiaków? Quote
Pegaza Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Kasia co ja sądze o ogrodzie to juz wiesz:loveu: a Mati jest dobrze wychowany ze siusia na cudze krzaczory a nie swoje:lol: Quote
Pegaza Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Kasia Kasia gdzie Ty sie podziewasz?:p Quote
Aga76 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Kasia nam się zamasowała na amen :bigcry: buu Quote
Kasia_zg Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Witamy wszystkie Kochane cioteczki...Cieszymy sie bardzo że Nas odwiedzacie i o Nas pamietacie. :loveu: Steskniliśmy sie za Wami bardzo... Mapki to my do Was nie potrzebujemy trafili byśmy tu nawet z zamknietymi oczkami ale niestety siły wyższe ostatnio bardzo Nam utrudniały kontakt z Wami... Najpierw moja szefowa wysłała mnie do pracy do Senatorium tydzień czasu bez mojego Matusia był straszny :(, powrót do domku i przyplątało sie choróbsko wylądowałam w szpitalu, zdązyłam z niego wyjśc i w niedziele rodzinna tragedia wczoraj pochowałam kochanego dziadka :( Choć dożył pieknego wieku bo aż 89 lat to dla mnie mógł by żyć wiecznie strata ogromna i nadal taka przybita jestem :( Ale teraz bedziemy tu z Wami tak czesto jak nam na to wolny czas pozwoli!! Bo brakowało nam Was bardzo Przesyłam Wam moc buziaków i Pozdrawiamy cieplusio:loveu: Quote
Aga76 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Kasieńko, bardzo mi przykro :glaszcze: naprawdę bardzo... Nieodżałowana strata [*] Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a co to Matusiowi tak jedno uszko oklapło? :lol: Stęsknilismy sie za Wami :loveu: Quote
Pegaza Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Oj Kasiu trzymaj sie:calus: czas leczy rany... Mati moj czarnuch pieknie wyglada:loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Aga76']Kasieńko, bardzo mi przykro :glaszcze: naprawdę bardzo... Nieodżałowana strata Dziękuje Aguś za ciepłe słowo [quote name='Kasia']a co to Matusiowi tak jedno uszko oklapło? :lol: Stęsknilismy sie za Wami :loveu: Matusiowi uszko klapie tylko jak coś rozrabia albo sam tego chce to je podnosi...zreszta z tym klapiącym uszkiem to same problemy bo jak dłóżej takie klapniete to robi sie brzydka czerwona prega która szczypie Matusia wtedy jest smarowanie podklejanie i tak co jakiś czas....ale to już jego taka uroda :) My też tesknilismy [quote name='Pegaza']Oj Kasiu trzymaj sie czas leczy rany... Mati moj czarnuch pieknie wyglada:loveu: Dziękuje Dario...wiedziałam że tu z Wami bedzie mi lepeij przetrwać te chwile:calus: Czarnuch przesyła buziale :loveu: Quote
Pegaza Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Napewno:p poczytasz Kasie i Madzke ich wariackie teksty i bedzie Ci weselej.. Quote
Mała Rita Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Witam :loveu: psiaczek przecudny :loveu: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 bo to Madźka tak a nie ja! :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Pegaza']Napewno:p poczytasz Kasie i Madzke ich wariackie teksty i bedzie Ci weselej.. [quote name='Kasia']bo to Madźka tak a nie ja! :evil_lol: Hihi wszystko co złe to na Madźke, a same to nie lepsze są :evil_lol: [quote name='Mała Rita']Witam :loveu: psiaczek przecudny :loveu: Witamy dziekujemy i pozdrawiamy :lol: Jutro nadrobimy reszte zaległości a teraz mówimy Dobranoc i zyczymy słodkich snów :loveu: Quote
Pegaza Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Nawzajem:loveu: ja tez juz lece bo mnie kregi bola ale ju niedlugo i bedzie wygodnie oj wygodnie bo w łozku klikac bede:eviltong: Quote
Aga76 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Cześć Kasiu :calus: Matuś w kwiatach wygląda bardzo romantycznie :loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Pegaza']Nawzajem:loveu: ja tez juz lece bo mnie kregi bola ale ju niedlugo i bedzie wygodnie oj wygodnie bo w łozku klikac bede:eviltong: Dario jak ja Ci bede zazdrościć tego legania w łóżeczku i klikania zarazem ja nie mam niestety takich wygód ;) [quote name='Aga76']Cześć Kasiu :calus: Matuś w kwiatach wygląda bardzo romantycznie :loveu: Witaj Aguś :loveu: Matuś uwielbia kwiatuszki na działce to wszystkie najpierw powącha i nawet co to dziwne nie połamie ani jednego. A ostatnio robiłam wiązanki na śluby i tych kwiatów było w domu dużo to mały nie odstepował mnie na krok a każdego kwiatka ogladał...podziwiał ( a jeden tak mu sie podobał że go obgryzł ;) ) [quote name='ewa2909']witaj Kasienko sasiadko ze Zgierza Witaj Ewo sąsiadeczko :) Szkoda że pogoda sie psuje bo na spacerek byśmy sie umówiły:lol: Tak moje biedactwo leżało sobie jak ostatnio chorował troszke.... A tak dotrzywywał towarzystwa mojemu chrześniakowi... Quote
Kinia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Cześć! Fajne foteczki leżakującego Maxa:) Quote
Mała Rita Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Matiś przecudny, witamy piątkowo :multi: Quote
Pegaza Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No widzisz Ty mnie lezenia ja Tobie czarnucha i ogrodu:eviltong: biedny taki smutny lezal http://images39.fotosik.pl/10/a4d30304cf654008med.jpg Quote
Recommended Posts