Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wszystkie Kochane cioteczki...Cieszymy sie bardzo że Nas odwiedzacie i o Nas pamietacie. :loveu:
Steskniliśmy sie za Wami bardzo...
Mapki to my do Was nie potrzebujemy trafili byśmy tu nawet z zamknietymi oczkami ale niestety siły wyższe ostatnio bardzo Nam utrudniały kontakt z Wami...
Najpierw moja szefowa wysłała mnie do pracy do Senatorium tydzień czasu bez mojego Matusia był straszny :(, powrót do domku i przyplątało sie choróbsko wylądowałam w szpitalu, zdązyłam z niego wyjśc i w niedziele rodzinna tragedia wczoraj pochowałam kochanego dziadka :( Choć dożył pieknego wieku bo aż 89 lat to dla mnie mógł by żyć wiecznie strata ogromna i nadal taka przybita jestem :(
Ale teraz bedziemy tu z Wami tak czesto jak nam na to wolny czas pozwoli!! Bo brakowało nam Was bardzo Przesyłam Wam moc buziaków i Pozdrawiamy cieplusio:loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Kasieńko,

bardzo mi przykro :glaszcze: naprawdę bardzo...

Nieodżałowana strata

• Dziękuje Aguś za ciepłe słowo

[quote name='Kasia']a co to Matusiowi tak jedno uszko oklapło? :lol:

Stęsknilismy sie za Wami :loveu:
    Matusiowi uszko klapie tylko jak coś rozrabia albo sam tego chce to je podnosi...zreszta z tym klapiącym uszkiem to same problemy bo jak dłóżej takie klapniete to robi sie brzydka czerwona prega która szczypie Matusia wtedy jest smarowanie podklejanie i tak co jakiś czas....ale to już jego taka uroda :)
    My też tesknilismy

[quote name='Pegaza']Oj Kasiu trzymaj sie czas leczy rany...

Mati moj czarnuch pieknie wyglada:loveu:
    Dziękuje Dario...wiedziałam że tu z Wami bedzie mi lepeij przetrwać te chwile:calus:
    Czarnuch przesyła buziale :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Napewno:p poczytasz Kasie i Madzke ich wariackie teksty i bedzie Ci weselej..

[quote name='Kasia']bo to Madźka tak a nie ja! :evil_lol:

Hihi wszystko co złe to na Madźke, a same to nie lepsze są :evil_lol:

[quote name='Mała Rita']Witam :loveu: psiaczek przecudny :loveu:
    Witamy dziekujemy i pozdrawiamy :lol:

Jutro nadrobimy reszte zaległości a teraz mówimy Dobranoc i zyczymy słodkich snów :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Nawzajem:loveu: ja tez juz lece bo mnie kregi bola ale ju niedlugo i bedzie wygodnie oj wygodnie bo w łozku klikac bede:eviltong:
    Dario jak ja Ci bede zazdrościć tego legania w łóżeczku i klikania zarazem ja nie mam niestety takich wygód ;)
    [quote name='Aga76']Cześć Kasiu :calus:

Matuś w kwiatach wygląda bardzo romantycznie :loveu:

Witaj Aguś :loveu:
    Matuś uwielbia kwiatuszki na działce to wszystkie najpierw powącha i nawet co to dziwne nie połamie ani jednego. A ostatnio robiłam wiązanki na śluby i tych kwiatów było w domu dużo to mały nie odstepował mnie na krok a każdego kwiatka ogladał...podziwiał ( a jeden tak mu sie podobał że go obgryzł ;) )

[quote name='ewa2909']witaj Kasienko sasiadko ze Zgierza
    Witaj Ewo sąsiadeczko :)
    Szkoda że pogoda sie psuje bo na spacerek byśmy sie umówiły:lol:

Tak moje biedactwo leżało sobie jak ostatnio chorował troszke....

A tak dotrzywywał towarzystwa mojemu chrześniakowi...