Aga76 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Agusiu to predzej ja TZ-ta bede rehabilitować bo jak ja na coś już nażekamto on nagle coś wymyśla i nazeka w zmożoną siłą i wkońcu wychodzi że to on np mam masażyk a ja moge sobie tylko pomazyć ;) Matusiowa fryzurka jak po trwałej ondulacji :evil_lol: :megagrin: TZ dobrze kombinuje, ale :-x tak być nie może... Z Matusia to prawdziwy elegant :cool1: Quote
Mała Rita Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 :hand: machamy łapkami Z Fidkiem tak przy środzie ;) Quote
Kasia_zg Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Aga76']:megagrin: TZ dobrze kombinuje, ale :-x tak być nie może... Z Matusia to prawdziwy elegant :cool1: Hihi Aguś kombinowanie to mój TZ ma we krwi :lol: [quote name='Mała Rita']:hand: machamy łapkami Z Fidkiem tak przy środzie ;) Machamy również do Was a Matuś przybija piąteczke :loveu: Mały Cichoo!! bo wypłoszysz mi bąka ... Podejde bliżej...hmmm tu go nie ma... Ale jest tu jeden robaczek...już jest mój Mam Cie.... Teraz Cie zjem!!!!!! Quote
Kasia_zg Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Jeden Robeczek skonsumowany...zwłoki leżą obok poczekamy teraz cierpliwie na innego.... Hektor miał manie łapania bąków co najlepsze żaden go nie użądlił...wyczekiwał łapał i zagryzał po czym wypluwał z drugiej strony....i czekał na kolejnego....A w malwach takich dzwoneczkowych kwiatach to jak zobaczył w nich baka to zamykał kwiatka pyskiem i dusił bidaczka i tak w kółko, a któregoś dnia naliczyłyśmy 15 leżacych bączków- zgonków;) Kiedyś chciał mu pomóc w łapaniu Dżekuś nio ale niestety pierwszy bąk którego udało mu sie złapać użądlił go w pysia tak mu spuchł że karmiliśmy go dwa dni butelką dla niemowląt... A to mój ulubieniec...przyleciał do TZ- gołębnika z chyba z lotów bo miał doczpiony przy nóżce specjalny pojemniczek w którym była karteczka z datą i miastem z jakiego wyleciał Niestety nie było dokładnego adresu ale wiemy że napewno przyleciał ze Szczecina, tak mu sie spodobało że został i nie ma zamiaru wrócić zadomowił sie i nawet daje sie pogłaskać mam nadzieje że zostanie bo jest piekny a ja postanowiłam mu sprezentować panienke :) Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Wujcio Hektorek sie nie nudzi. Zawsze znajdzie sobie rozrywkę :loveu: Kasieńko ucałuj go w ten cudny mokry nochalek!!! Quote
ewa2909 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Pieski sliczne.pileczka nieodzowna,bez niej widze ani rusz.Ostatnio Tofika urzadlila osa to tak sie darl ze slyszal go chyba nasz caly 10 pietrowy blok.Bo dzien puzniej sasiadki sie pytaly co maluchowi sie stalo.Pozdrawiamy cieplutko. Quote
Pegaza Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Cze Kasia:p no ten Hektor zabijanie ma we krwi;) dobrze ze tylko bączki...:lol: a co do gołąbka to hmm właściciel pewnie go wyczekuje..i sie biedny nie doczeka...jestem z rodziny gołębiarzy wujek zostal mistrzem regionu sląskiego:p Quote
Kasia_zg Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Kasia']Wujcio Hektorek sie nie nudzi. Zawsze znajdzie sobie rozrywkę :loveu: Kasieńko ucałuj go w ten cudny mokry nochalek!!! To prawda Hektorek nigdy sie nie nudzi....ucałuje go jak tylko go zobacze:lol: [quote name='Kinia']Fajne fotki z polowania na bąki:) Dziekujemy :lol: [quote name='ewa2909']Pieski sliczne.pileczka nieodzowna,bez niej widze ani rusz.Ostatnio Tofika urzadlila osa to tak sie darl ze slyszal go chyba nasz caly 10 pietrowy blok.Bo dzien puzniej sasiadki sie pytaly co maluchowi sie stalo.Pozdrawiamy cieplutko. Dziekujemy :) Biedy Toficzek to sie maleństwo musialo nacierpieć.... Pozdrawiamy [quote name='Mała Rita']Witam tak czwartkowo :multi: Witamy i pozdrawiamy:lol: [quote name='Pegaza']Cze Kasia:p no ten Hektor zabijanie ma we krwi;) dobrze ze tylko bączki...:lol: a co do gołąbka to hmm właściciel pewnie go wyczekuje..i sie biedny nie doczeka...jestem z rodziny gołębiarzy wujek zostal mistrzem regionu sląskiego:p Witaj Dario :) Hektorek swoją agresje na szczeście ujawnia tylko na bączkach a pozatym to taka ciamajda przytulaśna :lol: Mój Tz też hoduje gołebie już wiele lat ale jego są wszystkie zaobraczkowane nawet jak wypuszczał na loty to opowiadal mi że ades zawsze wciskał i pare razy zdarzało sie tak że ktoś kto tez sie tym zajmował odsyłał gołebia pocztą lub dzwonili by przyjechać po swoją własność, a wiele zarzało sie takich że nie wróciy albo zgineły gdzieś po drodze schytane przez jastrzebia np. Napewno własciciel czeka i wiem że gdyby miał obraczke a na tej kartce chociażby telefon to mysle że TZ odesłał by go do własciciela.On sam czekał na swojego ulubieńca wiele miesięcy i wie co to znaczy takie wyczekiwanie. Ale ten gołabek nie nawet obraczki nie jest zamykany wiec nawet jeśli postanowi odlecieć to odleci...byle by tylko nie dał sie złapać przez drapieżniki. Bo jest naprawde piekny. A swoją drogą to nieźle niexle pogratulować Twojemu wujowi :lol: Quote
Aga76 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Fajny ten pan Cywil :razz: I działeczka zielona :loveu: jak zawsze rewelacyjna, jej widok działa kojąco i relaksująco. Quote
Sara_i_Aris Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Cześć Kasiu! Hektorek jest jak Aris, tylko że ten drugi lubi się znęcać nad muchami, a nie bączkami :lol: Najpierw memla ją w pyszczku, potem na wpół żywą rzuca po całym pokoju, aż robaczek przestanie dychać :diabloti: Normalnie psy mordercy :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ale Mati ma wspaniale na tej Waszej dzialeczceCaly dzien moze harcowac na dworku.Nie to co wiekrzosc siulow blokowych.Ze 4 razy na pol godzinne spacerki.Pozdrawiamy cieplutko i wikendowo. Moze odpedzimy te chmury nad Łodzia i wojewodztwem. Quote
Kasia_zg Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Aga76']Fajny ten pan Cywil :razz: I działeczka zielona :loveu: jak zawsze rewelacyjna, jej widok działa kojąco i relaksująco. Cywil fajny owszem owszem ma suer sierśc taką bujną, gęstą i milusią ale niestety harakterek to ma wredyny jak zobaczy szczotke do czesania to szczerzy ząbki, jak założy mu sie obroże to obraża sie na pół dnia, krzyknie sie na niego to potem z budy siłą trzeba wyciągać a jak sie wychodzi to tylko czeka my ukąsić ale i tak jest kochany :lol: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu! Hektorek jest jak Aris, tylko że ten drugi lubi się znęcać nad muchami, a nie bączkami :lol: Najpierw memla ją w pyszczku, potem na wpół żywą rzuca po całym pokoju, aż robaczek przestanie dychać :diabloti: Normalnie psy mordercy :evil_lol: Cześć Saro :) Hihi Arisek pies morderca hihi a to dobre hihihi Waleczny i dzielny pogromca much :loveu: [quote name='ewa2909'] Ale Mati ma wspaniale na tej Waszej dzialeczceCaly dzien moze harcowac na dworku.Nie to co wiekrzosc siulow blokowych.Ze 4 razy na pol godzinne spacerki.Pozdrawiamy cieplutko i wikendowo. Moze odpedzimy te chmury nad Łodzia i wojewodztwem. Witamy :) Niestety tak codziennie Matuś nie szaleje po działeczce bo jeździmy tam tylko na weekendy ale na codzień ma mały ogród gdzie szaleją z Maksiem. Pozdrawiamy również na szczeście chmury udało sie odpedzić z nad Łodzi i okolic :) Pieczenie kiełbasek.... - coś tu pachnie...ej co Ty tam trzymasz ojoj kiełbaski smaczne kielbaski... potowarzysze Ci ale dostane kawałek?? Pańcia choć kiełbaska bedzie.... Quote
Kasia_zg Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Mały obiekt przy bramie...wołał żeby z nim iść... Wkurzyła sie że nie ide i przyszedł po mnie wołać głośnym i przeraźliwym szczekaniem że on chce siusiu Miłego weekedziku życzymy:loveu: Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 sliczne:) a co za obróżke ma matuś??:D sliczna:) Quote
Aga76 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Kasia_zg']Cywil fajny owszem owszem ma suer sierśc taką bujną, gęstą i milusią ale niestety harakterek to ma wredyny jak zobaczy szczotke do czesania to szczerzy ząbki, jak założy mu sie obroże to obraża sie na pół dnia, krzyknie sie na niego to potem z budy siłą trzeba wyciągać a jak sie wychodzi to tylko czeka my ukąsić ale i tak jest kochany :lol: Ooo, to dopiero charakterek :razz: Bez dwóch zdań - słodziak jakich mało :multi: Dzień dobry Kasiu :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Cześć Kasiu! Mogłabym się tak zachwycać twoją działeczką :loveu: Szczególnie to zdjęcie mnie urzekło: http://images45.fotosik.pl/6/a862bb5e537a5a61med.jpg Ogródek jak z marzeń :loveu: Ja też taki chcę, buu :-( Quote
Kasia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Cze Kasiasta i Włochacze :loveu: Ogród macie naprawdę cudowny! Raj dla psów i dla dzieci i dla ludziów :loveu: Quote
Mona4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Witam milo:lol: DZialeczka fiu fiu piekna a pieski:loveu::loveu::loveu: calusne urwisy.......pozdrawiamy poniedzialkowo Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Witaj Kasiu! Poczytałam o gołąbku i obejrzałam zdjęcia.:lol: Quote
Recommended Posts