Kasia_zg Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Kasia']Z Gucia to by ino pióraki furgały :evil_lol: Cze Kasiasta i piesy i ptaki :loveu: Cześć Kasieńko:loveu: [quote name='Aga76']Cześć Kasiu, wszystko u was w porządku? Mam nadzieję, że wiatr nie wyrządził wam krzywdy. Cześć Aguś:calus: Wiatr Nam krzywdy nie wyrządził, burze jakoś przeżyliśmy...choć każdą burze na zmiane z mamą siedziałysmy z Maxem w korytarzu bo bidulkowi ze strachu mało co serducho nie wyskoczyło. Mati aż tak sie nie bał ale błyski mu sie nie podobały :) A od soboty ratowaliśmy Matusia złapał jakąś wirusówke wstrętną że aż wypróżniał sie krwią :( Stracha milieliśmy niesamowiego, codziennie jeździmy na antybiotyk i jest coraz lepeij ale bidulek mi od soboty nie wstawał na dodatek ten antybiotyk jest jakiś taki bardzo palacy że po zastrzyku Matulek mi piszczy w niebogłosy. Dziś już nawet wstał troszke, a że jeseśmy u TZ-ta to nawet pogonił kotke :) [quote name='madziasto4']http://images40.fotosik.pl/1/8efd6a0b8d7b95b0med.jpg O la la, jakie kły! :evil_lol: Ja na furtce mam tabliczke z napisem " Uwaga zły piesz a Właściciel jeszcze gorszy":evil_lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']sliczne fotki:loveu: Dziekujemy :) Pozdrawiamy wszystkich :loveu: Quote
Pegaza Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cze Kasiu:p biedny ten Mati oj biedny dobrze ze juz dochodzi do siebie.. tez mam taką tabliczke "ja tu pilnuje z wizerunkiem rotki i uwaga pies" a co sie nieraz zesmieje pod wizjerem jak widze obcych i czytają to a potem jakos dziwnie patrzą mi na drzwi hahah a coniektorzy to omijaja je z daleka hahah Quote
Kasia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 D-E, to przynajmniej żadne przybłędy, Cygany ani Jechowi Ci nie pukają :evil_lol: Cze Kasiasta i piesy! Kciuki za Matusia zaciskamy :kciuki: Będzie dobrze! Quote
Pegaza Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Kasia a jak pukają a zadko to robią to stoją u drzwi sąsiadki hehe a Soma zajadle broni swego terytorium do tego te małe szczekaczki sie odzywają.. Quote
Kasia_zg Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Kasiu:p biedny ten Mati oj biedny dobrze ze juz dochodzi do siebie.. tez mam taką tabliczke "ja tu pilnuje z wizerunkiem rotki i uwaga pies" a co sie nieraz zesmieje pod wizjerem jak widze obcych i czytają to a potem jakos dziwnie patrzą mi na drzwi hahah a coniektorzy to omijaja je z daleka hahah Hej Dario :) Hihi u Nas na początku każdy kto przechodził i czytał tabliczke uśmiechał sie pod nosem a jak już ktoś przyszedł do Nas pierwszy raz to pierwsze pytanie które padało to Czy oby napewno ta tabliczka mówi prawde :evil_lol: [quote name='Kasia']D-E, to przynajmniej żadne przybłędy, Cygany ani Jechowi Ci nie pukają :evil_lol: Cze Kasiasta i piesy! Kciuki za Matusia zaciskamy :kciuki: Będzie dobrze! Cześć Kasieńko :) U Nas odkąd Mati upitolił jedną cyganke w kostke wcale sie już nie pokazują ;) [quote name='Aga76']Cześć Kasiu, Jak zdrówko Matiego? Cześć Aguś :loveu: Zdrówko Matusia już dobrze, w poniedziałek byliśmy na ostatnim zastrzyku, kicie ozdrowiły Matusia a teraz bidulek molestuje Gucia bo wróciliśmy już do domku :lol: Quote
ewa2909 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Pozdrawiamy cieplutko Matrixa i pancie.Dobrze ze juz siulek zdrowy Quote
Kasia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Bidny ten Gucio... Prawie jak Fidlak przy Łukaszku :evil_lol: Cze Kasieńko :loveu: Ja to wcale nie otwieram drzwi cyganom. Raz jak nie spojrzałam kto to puka i od razu otworzyłam to miałam problem z zamknięciem bo skubana wsadziła mi nogę do mieszkania i ani rusz. Ja do niej, że nic jej nie dam, żadnych pieniedzy a ona na to że nie weźmie nogi dopóki czegos nie dostanie - choćby ciuchy jakieś ale mam cos dać. Na szczęście Tomek był w domu więc zaraz sie wycofała dziadyga jedna ale nauczke mam i nikomu z tych łazi chałupków nie otwieram już! Quote
Pegaza Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Wpadlam sie wieczorkiem przywitac..:loveu: Quote
Kinia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 http://images23.fotosik.pl/266/86c86171cc549726med.jpg Słodki nochal:loveu: Quote
Mała Rita Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Witamy Was z Fidusiem :) My tu jeszcze nowi ;) Psiaczek śliczny!!! :loveu: Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dzień dobry :loveu: Pozdrawiamy wtorkowo... Quote
Pestka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dziękujemy za odwiedziny w naszej galeri i zapraszamy ponownie :D Martix jest śliczny. Quote
Kasia_zg Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Witamy wszystkie kochaniutkie cioteczki!! Dziekujemy bardzo za odwiedzinki!!:loveu: Znowu mileiśmy pracowity tydzień wkońcu mnie wykończą i ja sama bede potrzebowała rehabilitacji ;) Błagalny wzrok nie sposób mu sie oprzeć.. Quote
Kasia_zg Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Matuś przybija "piątke" "Podaj łapke" I to co zwykle noszenie piłeczki.... Quote
Kinia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Przecież ta piłeczka jest większa od niego... Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 jaki cudny jak zawsze:) http://images39.fotosik.pl/3/a58f028f71de9fad.jpg :loveu: Quote
Aga76 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Znowu mileiśmy pracowity tydzień wkońcu mnie wykończą i ja sama bede potrzebowała rehabilitacji ;) Myślę, że TZ będzie cię rehabilitował z własnej nieprzymuszonej woli :razz: i to z przyjemnością. Matuś ma świetną fryzurę na ostatnich fotkach :loveu: Quote
Kasia_zg Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Kinia']Przecież ta piłeczka jest większa od niego... Kinia ta piłeczka jeszcze nie jest taka duża ale mamy jedną którą Mati ledwo co nosi :evil_lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']jaki cudny jak zawsze:) http://images39.fotosik.pl/3/a58f028f71de9fad.jpg :loveu: Dziekujemy:loveu: [quote name='Aga76']Myślę, że TZ będzie cię rehabilitował z własnej nieprzymuszonej woli :razz: i to z przyjemnością. Matuś ma świetną fryzurę na ostatnich fotkach :loveu: Agusiu to predzej ja TZ-ta bede rehabilitować bo jak ja na coś już nażekamto on nagle coś wymyśla i nazeka w zmożoną siłą i wkońcu wychodzi że to on np mam masażyk a ja moge sobie tylko pomazyć ;) Matusiowa fryzurka jak po trwałej ondulacji :evil_lol: Pańcia ratunku piłeczka sie topi!!!!!! Bawiłem sie i mi wpała do wanny Ratunku!!! Tam wpadła ratuj....pomóż!!! Trzymam ją trzymam ale mi sie wyślizguje..... Ojojojoj uciekła mi :( Trzymaj mnie to ja ją wyciąge...Piłeczko uratuje Cie !!!! Quote
Kasia_zg Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Jest widze ją widze....!!! Uratowałem ją mam mam !!! Pańcia wyjmnij mnie...Patrz już mam piłeczke.... Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kasiu, we śnie też mu te piłeczki towarzyszą? :razz: Zawsze z nim, albo to on z nimi... Super fotki :loveu: A jak wujcio Hektorek? Dawno go nie było... Quote
Kasia_zg Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Kasia']Kasiu, we śnie też mu te piłeczki towarzyszą? :razz: Zawsze z nim, albo to on z nimi... Super fotki :loveu: A jak wujcio Hektorek? Dawno go nie było... Kasieńko owszem piłki podczas snu też mu towarzyszą ostatnio nawet wzioł swoją ulubienice obioł ją łapkami pyszczkiem mocno zacisnoł i sobie mruczał do niej my sie czymś zajeliśmy i nie zwracaliśmy na niego uwagi ale po dłóższej chwili zaciekawiło mnie że mruczenie ucichło wiec zwróciłam uwage co on robi a mój bidulek zasnoł z piłeczką w ząbkach mocno do niej wtulony powoli wyjełam mu piłke z pysia a on nawet oczek nie otworzył tak mocno zasnoł. :evil_lol: Hektorek bedzie później jak wróce ze spacerku z malym nawet już obrobiłam fotki bedzie polowanie Hektorka na bąki :lol: Quote
Recommended Posts