Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia']Z Gucia to by ino pióraki furgały :evil_lol:

Cze Kasiasta i piesy i ptaki :loveu:

Cześć Kasieńko:loveu:

[quote name='Aga76']Cześć Kasiu,

wszystko u was w porządku? Mam nadzieję, że wiatr nie wyrządził wam krzywdy.

Cześć Aguś:calus:
Wiatr Nam krzywdy nie wyrządził, burze jakoś przeżyliśmy...choć każdą burze na zmiane z mamą siedziałysmy z Maxem w korytarzu bo bidulkowi ze strachu mało co serducho nie wyskoczyło. Mati aż tak sie nie bał ale błyski mu sie nie podobały :)
A od soboty ratowaliśmy Matusia złapał jakąś wirusówke wstrętną że aż wypróżniał sie krwią :( Stracha milieliśmy niesamowiego, codziennie jeździmy na antybiotyk i jest coraz lepeij ale bidulek mi od soboty nie wstawał na dodatek ten antybiotyk jest jakiś taki bardzo palacy że po zastrzyku Matulek mi piszczy w niebogłosy. Dziś już nawet wstał troszke, a że jeseśmy u TZ-ta to nawet pogonił kotke :)

[quote name='madziasto4']http://images40.fotosik.pl/1/8efd6a0b8d7b95b0med.jpg
O la la, jakie kły! :evil_lol:
Ja na furtce mam tabliczke z napisem " Uwaga zły piesz a Właściciel jeszcze gorszy":evil_lol:

[quote name='xxSweetGirl93xx']sliczne fotki:loveu:
Dziekujemy :)

Pozdrawiamy wszystkich :loveu:

Posted

Cze Kasiu:p biedny ten Mati oj biedny dobrze ze juz dochodzi do siebie..

tez mam taką tabliczke "ja tu pilnuje z wizerunkiem rotki i uwaga pies" a co sie nieraz zesmieje pod wizjerem jak widze obcych i czytają to a potem jakos dziwnie patrzą mi na drzwi hahah a coniektorzy to omijaja je z daleka hahah

Posted

D-E, to przynajmniej żadne przybłędy, Cygany ani Jechowi Ci nie pukają :evil_lol:

Cze Kasiasta i piesy!
Kciuki za Matusia zaciskamy :kciuki: Będzie dobrze!

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Kasiu:p biedny ten Mati oj biedny dobrze ze juz dochodzi do siebie..

tez mam taką tabliczke "ja tu pilnuje z wizerunkiem rotki i uwaga pies" a co sie nieraz zesmieje pod wizjerem jak widze obcych i czytają to a potem jakos dziwnie patrzą mi na drzwi hahah a coniektorzy to omijaja je z daleka hahah

Hej Dario :)
Hihi u Nas na początku każdy kto przechodził i czytał tabliczke uśmiechał sie pod nosem a jak już ktoś przyszedł do Nas pierwszy raz to pierwsze pytanie które padało to Czy oby napewno ta tabliczka mówi prawde :evil_lol:

[quote name='Kasia']D-E, to przynajmniej żadne przybłędy, Cygany ani Jechowi Ci nie pukają :evil_lol:

Cze Kasiasta i piesy!
Kciuki za Matusia zaciskamy :kciuki: Będzie dobrze!
Cześć Kasieńko :)
U Nas odkąd Mati upitolił jedną cyganke w kostke wcale sie już nie pokazują ;)

[quote name='Aga76']Cześć Kasiu,

Jak zdrówko Matiego?
Cześć Aguś :loveu:
Zdrówko Matusia już dobrze, w poniedziałek byliśmy na ostatnim zastrzyku, kicie ozdrowiły Matusia a teraz bidulek molestuje Gucia bo wróciliśmy już do domku :lol:

Posted

Bidny ten Gucio...
Prawie jak Fidlak przy Łukaszku :evil_lol:

Cze Kasieńko :loveu:

Ja to wcale nie otwieram drzwi cyganom. Raz jak nie spojrzałam kto to puka i od razu otworzyłam to miałam problem z zamknięciem bo skubana wsadziła mi nogę do mieszkania i ani rusz. Ja do niej, że nic jej nie dam, żadnych pieniedzy a ona na to że nie weźmie nogi dopóki czegos nie dostanie - choćby ciuchy jakieś ale mam cos dać.
Na szczęście Tomek był w domu więc zaraz sie wycofała dziadyga jedna ale nauczke mam i nikomu z tych łazi chałupków nie otwieram już!

Posted

Witamy wszystkie kochaniutkie cioteczki!! Dziekujemy bardzo za odwiedzinki!!:loveu:
Znowu mileiśmy pracowity tydzień wkońcu mnie wykończą i ja sama bede potrzebowała rehabilitacji ;)

Błagalny wzrok nie sposób mu sie oprzeć..

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Znowu mileiśmy pracowity tydzień wkońcu mnie wykończą i ja sama bede potrzebowała rehabilitacji ;)

Myślę, że TZ będzie cię rehabilitował z własnej nieprzymuszonej woli :razz: i to z przyjemnością.

Matuś ma świetną fryzurę na ostatnich fotkach :loveu:

Posted

[quote name='Kinia']Przecież ta piłeczka jest większa od niego...

Kinia ta piłeczka jeszcze nie jest taka duża ale mamy jedną którą Mati ledwo co nosi :evil_lol:

[quote name='xxSweetGirl93xx']jaki cudny jak zawsze:)
http://images39.fotosik.pl/3/a58f028f71de9fad.jpg
:loveu:
Dziekujemy:loveu:

[quote name='Aga76']Myślę, że TZ będzie cię rehabilitował z własnej nieprzymuszonej woli :razz: i to z przyjemnością.
Matuś ma świetną fryzurę na ostatnich fotkach :loveu:
Agusiu to predzej ja TZ-ta bede rehabilitować bo jak ja na coś już nażekamto on nagle coś wymyśla i nazeka w zmożoną siłą i wkońcu wychodzi że to on np mam masażyk a ja moge sobie tylko pomazyć ;)

Matusiowa fryzurka jak po trwałej ondulacji :evil_lol:

Pańcia ratunku piłeczka sie topi!!!!!! Bawiłem sie i mi wpała do wanny Ratunku!!!

Tam wpadła ratuj....pomóż!!!

Trzymam ją trzymam ale mi sie wyślizguje.....

Ojojojoj uciekła mi :(

Trzymaj mnie to ja ją wyciąge...Piłeczko uratuje Cie !!!!

Posted

Kasiu, we śnie też mu te piłeczki towarzyszą? :razz:
Zawsze z nim, albo to on z nimi...

Super fotki :loveu:
A jak wujcio Hektorek? Dawno go nie było...

Posted

[quote name='Kasia']Kasiu, we śnie też mu te piłeczki towarzyszą? :razz:
Zawsze z nim, albo to on z nimi...

Super fotki :loveu:
A jak wujcio Hektorek? Dawno go nie było...

Kasieńko owszem piłki podczas snu też mu towarzyszą ostatnio nawet wzioł swoją ulubienice obioł ją łapkami pyszczkiem mocno zacisnoł i sobie mruczał do niej my sie czymś zajeliśmy i nie zwracaliśmy na niego uwagi ale po dłóższej chwili zaciekawiło mnie że mruczenie ucichło wiec zwróciłam uwage co on robi a mój bidulek zasnoł z piłeczką w ząbkach mocno do niej wtulony powoli wyjełam mu piłke z pysia a on nawet oczek nie otworzył tak mocno zasnoł.
:evil_lol:
Hektorek bedzie później jak wróce ze spacerku z malym nawet już obrobiłam fotki bedzie polowanie Hektorka na bąki :lol: