Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Nooo nie mogę, co za udany duet! :mdleje: Kasiu, rewelacja! hihihi, kolega będzie obchodził 33 urodziny w ten Wielki Dzień Quote
tigrunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Alpinista.... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9c92d407bc2a6f16.html Kocham tego ptaka :loveu: Quote
Pegaza Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kasia:p jaka sesja zdjęciowa na tym pięknym kwiecie to kocyk czy posciel? bo sie rozeznac nie umie... tez takiego ptaka mialam ale go wydalam za bardzo mnie wkurzal.. nie mam cierpliwosci do tego skrzeku..:roll: Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Pegaza napisał(a): tez takiego ptaka mialam ale go wydalam za bardzo mnie wkurzal.. nie mam cierpliwosci do tego skrzeku..:roll: Ojć hihihi, znaczy się gołąbki były na obiad :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Pegaza napisał(a):Kasia:p jaka sesja zdjęciowa na tym pięknym kwiecie to kocyk czy posciel? bo sie rozeznac nie umie... tez takiego ptaka mialam ale go wydalam za bardzo mnie wkurzal.. nie mam cierpliwosci do tego skrzeku..:roll: Nie no pod koc to bardziej podchodzi chyba :roll: Jak mogłaś D-E :crazyeye: :mad: Toć ptaszek na pewno się przywiązał do Cie a Ty co ? Tak go se wydałaś ?? :placz: Quote
Pegaza Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Cze Kasia:p ptaszek byl znaleziony se przyfrunał do nas..widocznie tez ktos go wywalil hehe..;) ptaszka oddalam w dobre ręce, nazywal sie Koko:p no trudno ja sie jakos do tych wrzaskow przyzwyczaic nie moglam...:roll: Quote
madziasto4 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 http://images28.fotosik.pl/255/ac6520246f1858aamed.jpg Ooo, Gucio...:evil_lol: Boski duet :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Super duet :loveu: :evil_lol: Ile Gucio ma? On był pierwszy czy Mati? Quote
Kasia_zg Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Aga76']Nooo nie mogę, co za udany duet! :mdleje: Kasiu, rewelacja! hihihi, kolega będzie obchodził 33 urodziny w ten Wielki Dzień Cześć Aguś:loveu: Milusio że mój wesoły duecik sie podoba :lol: [quote name='tigrunia']Kocham tego ptaka :loveu: To prawda Gucio jest kochany ;) [quote name='Pegaza']Kasia:p jaka sesja zdjęciowa na tym pięknym kwiecie to kocyk czy posciel? bo sie rozeznac nie umie... tez takiego ptaka mialam ale go wydalam za bardzo mnie wkurzal.. nie mam cierpliwosci do tego skrzeku..:roll: Witaj Dario :) Fotki robione na kocyku w słoneczniki ;) Ja ostatnio mam manie kupowania kocyków, pościeli i reczników hihi Tz twierdzi że po slubie do końca zycia napewno nam nie zabranie tych rzeczy ;) Ja do skrzeku i głośnego śpiewu jestem przyzwyczajona od 8 lat mam też kanarka który jak był młodszy to dawał nam sie dośc nieźle we znaki jak zaczynał spiewać od 4 rano :loveu: [quote name='Aga76']Ojć hihihi, znaczy się gołąbki były na obiad :evil_lol: hihihi biedny ptasiek :evil_lol: [quote name='PositiveThought']hyhy jak miło sobie na uroczego ptaszka czasem popatrzeć :loveu: no i chłopaki piątkę przybijają, sztama jest!!! :cool3: pozdrawiamy Kasię i zwierzyniec :calus: Cześć Beatko :) Pozdrawiamy Was również :loveu: [quote name='tigrunia']Dzień dobry Kasiu :multi: Dzień dobry 2Be:loveu: [quote name='madziasto4']http://images28.fotosik.pl/255/ac6520246f1858aamed.jpg Ooo, Gucio...:evil_lol: Boski duet :evil_lol: Witaj Madziu :loveu: [quote name='AlKil']O ptaszek się nam przypomniał!!!:lol: Ptaszek bedzie sie przypominał cześciej;) Cześć Ewo:lol: [quote name='Kasia']Super duet :loveu: :evil_lol: Ile Gucio ma? On był pierwszy czy Mati? Witaj Kasieńko :loveu: Guciu jest jakoś z marca 2006r dokładnie nie wiem, wiedziałam tylko że jak trafił do mnie we wrześniu to miał pół roku, czyli był przed Matim bo Mati trafił do Nas w styczniu 2007r Oboje są z jednego roku bo Mati urodził sie 8 listopada 2007r Gucio dopiero teraz prawie po półtora roku zaczoł sie bardziej integrować ze mną no i z Matim ale i tak nie pozwala sie dotknąć ale sam podchodzi, siada na rece czy ramieniu to i tak postep ;) Quote
Kasia_zg Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Dziewczyny podpowiedzcie mi jaki bedzie najlepszy obiektyw do tej mojej Alfy200 chodzi mi o taki żeby robić zdjęcia owadów, czyli z bliska i o taki który przybliże bardzo dobrze z dalszej odległości...Jakie to bedą parametry... Pomocy bo ja sie w tym wszystkim juz pogubiłam??:placz: Gucio na swym kółeczku I Mati na działeczce Quote
Kasia_zg Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Kasia']Będą jakieś fotki? :lol: Prosze Kasieńko:lol: Quote
Kasia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Atka mam do Ciebie pytanie ważne. Na którym wątku mam je zadać? Quote
madziasto4 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 PositiveThought napisał(a):jak takie ważne, to na PW najlepiej... już się boję :evil_lol: Nie! Nie na PW, ja też chcę wiedzieć...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Cze Kasiasta :multi: Fotki jak zwykle bombowe :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='ewa2909']Pozdrowionka dla Matrixa i panci. Dziekujemy i również ślemy Wam pozdrowionka :lol: [quote name='PositiveThought']o ogniskowej 55-200, albo(większe przybliżenia) 70-300 Kasiu ;) zdjęcia piłeczkowe :loveu: powiedz mi Kasiu, ile żyją takie ptaszki? Dziekuje Ci Beatko...ja w tym jestem zielona jeszcze ale już sobie zapowiedziałam że w urlop znajde czas by sie dokształcić:p U nas przeważają zdjecia piłeczkowe bo Mati ciagle biega z piłkami nawet po działce Kanarki beatko dożywają nawet 20 lat ale rzadko sie już to zdaża a Papugi nawet 15 [quote name='Kasia']Mati i jego nieodłączne piłeczki :loveu: :) Dla Matusia piłka to świetość:lol: [quote name='Kasia']Atka mam do Ciebie pytanie ważne. Na którym wątku mam je zadać? [quote name='PositiveThought']jak takie ważne, to na PW najlepiej... już się boję :evil_lol: [quote name='madziasto4']Nie! Nie na PW, ja też chcę wiedzieć...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Kasia']Nie zadam wcale. Poszłam se do Atki. :turn-l:Hihihi Kasieńka...zaciekawiła i se poszła :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cześć Kasiu. Lepsze jest 70-300, zobacz czy są Sigmy do Sony. Mi nikt nie chce kupić nowego obiektywu i muszę się męczyć z tym, co mam. Quote
Recommended Posts