Kasia_zg Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Skibka napisał(a):http://images25.fotosik.pl/249/17faf42f35b61910med.jpg Ślicznie tu wyszedł. Pewnie sobie myślał " a spróbuj mi to zabrac" :mad: Jest cudowny Viki by pewnie do gustu przypadł..:razz: Jak sie hce mu zabrać piłeczke i ściska ją mocniej i warczy ostrzegawczo ;) Oj Vikunia mała damesa napewno by mu przypadła do gustu :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 jakie sliczne:D z tą piłka super:D Mój kabiś tez sie tak samo wyciera po kąpieli albo jak cos zje:D:D Quote
Magda Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 http://images28.fotosik.pl/251/06d73f060eecc958med.jpg uwielbiam te ich pokąpielowe wariacje:loveu: Do tego te dźwięki zadowolenia hihi Quote
Kasia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Te czochrania pokąpielowe są najlepsze :loveu: Fidlak o wszystko sie wyciera, nawet o ściany... Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A Jessi nie może :-( Czasem na chwilkę jej pozwolę ale takie czochranie nie wpływa korzystnie na jej włosy :shake: Quote
ewa2909 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 O mokry ssiulek.chyba wszystkie pieski lubia takie tarzanie po koapaniu.Nawet Toficzek nasladuje Akse i tak robi.Pozdrawiamy wikendowo. Quote
AlKil Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Dzień doberek! Skąd ja znam to tarzanie??:hmmmm: PO czesaniu też...:siara: Quote
Pegaza Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cze Kasia:p oj nasze jak chodzily na wakacjach po trawie twardej bo deszczu dawno nie bylo wiec tez sie im poduszki poranily, wyczekiwalam deszczu by choc troche zmiekczyl tą trawe bo zal bylo piesow.. Quote
Kasia_zg Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):jakie sliczne z tą piłka super:D Mój kabiś tez sie tak samo wyciera po kąpieli albo jak cos zje Kinia napisał(a):Fajne zdjęcia z piłeczką:) Dziekujemy Wam dziewczyny:lol: Magda napisał(a):http://images28.fotosik.pl/251/06d73f060eecc958med.jpg uwielbiam te ich pokąpielowe wariacje:loveu: Do tego te dźwięki zadowolenia hihi Oj to prawda Madziu te warjacje sa rewelacyjne :evil_lol: Kasia napisał(a):Te czochrania pokąpielowe są najlepsze :loveu: Fidlak o wszystko sie wyciera, nawet o ściany... Hihi Matusiowi rozkładamy kocyk i on go wtedy mindoli do woli niepatrzy na wet na to że zrzuca Gucia przez przypadek z wersalki:lol: tigrunia napisał(a):A Jessi nie może :-( Czasem na chwilkę jej pozwolę ale takie czochranie nie wpływa korzystnie na jej włosy :shake: Oj bidulka Jessi nie może sobie poszaleć ale fajnie że chociaż czasami ma pozwolone na odrobinka szaleńswa ;) ewa2909 napisał(a):O mokry ssiulek.chyba wszystkie pieski lubia takie tarzanie po koapaniu.Nawet Toficzek nasladuje Akse i tak robi.Pozdrawiamy wikendowo. My również pozdrawiamy :lol: AlKil napisał(a):Dzień doberek! Skąd ja znam to tarzanie??:hmmmm: PO czesaniu też...:siara: Dzień dobry Ewo !! Hihi po czesanku to psiaki poprawiają sobie fryzurki bo wedłóg nich te co my im fundujemy nie są modne ;) PositiveThought napisał(a):ojjj, pokąpielowy pie.rdolec :loveu: :loveu: takie cuś powinno być elementem jakieś dogoterapii, czy coś! Masz Beatko racje...takie szaleństwa psa znakomicie odstresowują :evil_lol: Pegaza napisał(a):Cze Kasia:p oj nasze jak chodzily na wakacjach po trawie twardej bo deszczu dawno nie bylo wiec tez sie im poduszki poranily, wyczekiwalam deszczu by choc troche zmiekczyl tą trawe bo zal bylo piesow.. Witaj Dario :) Oj oj biedne sunie...nie wiem jak u Was ale u Nas na szczeście popaduje deszczyk po trochu codziennie wiec trawka bedzie miękusia i psiaczki beda po niej mogły sobie biegać do woli:lol: Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Mam jakieś problemy z widocznością zdjęć z Fotosika :shake::-o Twoje też są fotosikowe Kasiu ? Quote
Kasia_zg Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 tigrunia napisał(a):Mam jakieś problemy z widocznością zdjęć z Fotosika :shake::-o Twoje też są fotosikowe Kasiu ? Tak moje też są z fotosika i zaczynam już tracić cierpliwość bo mi szwankuje A teraz pokaże Wam jak wyglada 208m2 wiaty u TZ-ta To zrobiła w zeszłą niedziele burza+mała trąba powietrzna podobno w ciagu dwóch minut zawaliło sie wszystko, a pod spodem są nowiuśko zakupione maszyny na szczeście wiaty i maszyny są ubezpieczone Quote
Pegaza Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 O ja piernicze Kasia:-o dobrze ze ubezpieczone sa bo straty by byly... jaka fajną pluszową polke ma Mati:p Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 O matko matyldo :-o Ja dziś oglądałam program gdzie facet mówił, że jeśli chcemy aby nasz dom był bezpieczny podczas trąby powietrznej musi być zbudowany w formie stożka bo wtedy wiatr nie ma jak domu podnieść / zniszczyć :razz: Mądre to , ale ile by kosztowało :-o:shake: Quote
Kasia_zg Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Pegaza napisał(a):O ja piernicze Kasia:-o dobrze ze ubezpieczone sa bo straty by byly... jaka fajną pluszową polke ma Mati:p Cześć Dario:) Na szczeście ubezpieczone było wszystko ale i tak napewno zwrócą mniej wiadomo jakie są nasze Urzedy PositiveThought napisał(a):ojej :O no to nieźle u was daje... a Matuś piłkarz znów :loveu: :loveu: pozdrawiamy :calus: Baeatko Matuś nie rozstaje sie z piłeczkami ma ich pełno i tylko wymiania sobie co chwile :evil_lol: Równeż mocno pozdrawiamy :loveu: tigrunia napisał(a):O matko matyldo :-o Ja dziś oglądałam program gdzie facet mówił, że jeśli chcemy aby nasz dom był bezpieczny podczas trąby powietrznej musi być zbudowany w formie stożka bo wtedy wiatr nie ma jak domu podnieść / zniszczyć :razz: Mądre to , ale ile by kosztowało :-o:shake: To faktycznie był by dobry pomysł ale z tymi stozkowymi domami ale myśle że był to to cieżki pomysł do przyjecia i zbyt kosztowny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 O żesz, ale załatwiło tę wiatę! http://images23.fotosik.pl/252/e784e9a53eef9e86.jpg A cenzura to dzie?? :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ja pikolę, niezłe zniszczenia :-o Mati bezwstydnik :diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 czesc Kasiu Kasiasta :loveu: kurcze co za historia okropna! swinskie zlodzieje i jakie cwane i nieczego niebojace sie :shake: czasem to sobie mysle ze dla takiego nie jest problemem podejsc i wyrwac jomus psa z rak... jestem na str 222 ale oczyska juz bola wiec lece spac. nadrobie next time. a jak przygotowania do weselicha? mizianko dla zwierzynca :loveu: Quote
AlKil Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://img389.imageshack.us/img389/8120/s6006009ql8.jpg ło matko!!!:crazyeye: Aż zaniemówiłam..... Quote
Aga76 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Matuś w wydaniu łóżkowym :razz: a wrr wrr hihihi Kasiu, nie masz czasu się nudzić, u was wciąż się dużo dzieje... pozdrawiamy :multi: Quote
Kasia_zg Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='madziasto4']O żesz, ale załatwiło tę wiatę! http://images23.fotosik.pl/252/e784e9a53eef9e86.jpg A cenzura to dzie?? :evil_lol: Cześć Madziu :) Raz może być bez cenzury;) [quote name='Kasia']Ja pikolę, niezłe zniszczenia :-o Mati bezwstydnik :diabloti: Bo Mati to taki diabełek ;) [quote name='PositiveThought']ale się rozwalił :evil_lol: hyhy domy stożkowe, jak wigwamy jakie :lol: Cześc Beatko:loveu: [quote name='Anusia & Alutka']czesc Kasiu Kasiasta :loveu: kurcze co za historia okropna! swinskie zlodzieje i jakie cwane i nieczego niebojace sie :shake: czasem to sobie mysle ze dla takiego nie jest problemem podejsc i wyrwac jomus psa z rak... jestem na str 222 ale oczyska juz bola wiec lece spac. nadrobie next time. a jak przygotowania do weselicha? mizianko dla zwierzynca :loveu: Witaj Anusiu :) Na całe szczeście Nam Maxia nie ukradli ale podobno pare domów dalej nastepnego dnia w biały dzień ukradki dorosłego Westa...na takich to brak mi słów.... A u Nas przygotowania do weselicha staneły natym że wszystko mamy zarezerwowane teraz tylko w styczniu rozejżeć sie za jakąś kiecką to znaczy modele już mam upatrzone wiec bedzie łatwiej, w kiwetniu potwierdzić fotografa, załatwić sprawy w USC i zanieśc papiery do kościoła, zamówić jakiegoś ładniutkiego i smacznego torcika i w smumie wszystko czekać do 06.06.2009 :) [quote name='AlKil']http://img389.imageshack.us/img389/8120/s6006009ql8.jpg ło matko!!!:crazyeye: Aż zaniemówiłam..... Wierz mi Ewo tak samo zareagowalam jak pierwszy raz to zobaczyłam [quote name='Aga76']Matuś w wydaniu łóżkowym :razz: a wrr wrr hihihi Kasiu, nie masz czasu się nudzić, u was wciąż się dużo dzieje... pozdrawiamy :multi: To prawda Aguś na nude nie nażekamy...ale już by mogło sie troche uspokoić ;) Quote
Recommended Posts