ewa2909 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Przyszlismy w odwiedzinki do Matrixa i przeczytalam horror!Szkoda ze sie nie zgadalysmy,bo moze byla by okazja sie poznac.Ja rowniez bylam w hali sportowej na obu meczach.Atmosfera wspaniala.Pozdrawiamy i milego dnia zyczymy.:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cześć Kasiu. Dobrze, że Maxowi nic się nie stało, że go nie ukradli :-o Czego to ludzie nie wymyślą, żeby zabrać komuś psa. Quote
AlKil Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ło matko, że też nie ma siły na tych cholernych zakapiorów!!!:angryy: Oby ich szlag trafił, kulasy se połamali i wszystko co najgorsze!!!:mad: Przepraszam, przyszłam się wesoło przywitać i szlag mnie na wstępie trafił...:oops: Dzień dobry!!!:lol: Quote
Kasia_zg Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='tigrunia']Ajj ile ślicznych zwierzaków :loveu: Dziekuje Beatko :) [quote name='ewa2909']Przyszlismy w odwiedzinki do Matrixa i przeczytalam horror!Szkoda ze sie nie zgadalysmy,bo moze byla by okazja sie poznac.Ja rowniez bylam w hali sportowej na obu meczach.Atmosfera wspaniala.Pozdrawiamy i milego dnia zyczymy.:loveu: Witamy :) Oj to żałuje że wcześniej nic nie napisałam że wybieram sie na mecz tak to byśmy miały okazje sie poznać a w przyszłości umówić na jakiś spacerek z psiakami Pozdrawiamy i prosze wytulać od Nas psiaki :loveu: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu. Dobrze, że Maxowi nic się nie stało, że go nie ukradli :-o Czego to ludzie nie wymyślą, żeby zabrać komuś psa. Cześć Saro:multi: Ja też sie ciesze że nie udało im sie zabrać Maxia. Takich ludzi najchetniej bym powystrzelała [quote name='AlKil']Ło matko, że też nie ma siły na tych cholernych zakapiorów!!!:angryy: Oby ich szlag trafił, kulasy se połamali i wszystko co najgorsze!!!:mad: Przepraszam, przyszłam się wesoło przywitać i szlag mnie na wstępie trafił...:oops: Dzień dobry!!!:lol: Dzień dobry Ewo :) Wierz mi że na samą myśl o tym wszystkim nerwy mnie targają mam tylko nadzieje że odpóścili ale na wszelki wypadek Maxio ma zakaz wychodzenia do bramy Pozdrawiamy:loveu: Troszke zmagań ze sznurkiem Matusia i Hektorka Mały przeciagał wujcia Hektorkowi sie wysmykło kołko wiec Mati w nogi zeby wujcio go ganiał Inna strategia sznurek złozony we dwa dawał wieksze szanse Matusiowi Zwycięsca i zdezorjetowany wujcio Quote
Kasia_zg Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Sznurek przejoł Hektorek Mały zapierał sie jak sie tylko dało.... Ale niestety wujcio sie wkurzył i zaczeło sie "palenie poduszek" Nieoczekiwanie Mati sie zawzioł i przeciagnoł Hektora... Hektorek tracił siły.... Quote
Kasia_zg Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 To było nie ferrr dwóch na jednego.... Małemu aż sie tyły odrywały od podłoża :evil_lol: I ponowne zwyciestwo.... Ale Hetorek podjoł kolejne wyzwanie.... Zaczeło sie robić goraco.... Quote
Kasia_zg Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Nieoczekiwanie kółko sie wyślizgneło... Jak już złapał ogarneła go wściekłość Przeciągnoł Matusia po całym podwórku a mały i tak nie póścił.... "Palenie łapkowych poduszek Matusia...." Quote
Kasia_zg Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Znowu grali nie ferrrr I poraz kolejny wygrał mały.... Później TZ wyjechał autem by go troche posprzatać a Hektor pierwszy wskoczył i myślała że gdzieś pojedzie a jeździć autem uwielbia.... Quote
ewa2909 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ja rwniez zaluje ze sie wczesniej nie zgadalysmy.Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.Nie widze problemu aby sie spotkac na jakims spacerku.Siulki wymiziane.Ale Matrix ma super towarzystwo do zabawy.Aksa pewnie tez tak szybko by nie odpuscila zabawki.Pozdrawiamy i milego wieczorka zyczymy.;) Quote
Kincia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Fotki nadrobione :loveu::loveu::loveu: Ale mieliscie przygode,dobrze ze sie tak skonczyla ;/;/:roll::mad: Quote
Skibka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 http://images30.fotosik.pl/248/2639b508d94cbaac.jpg jaki On silny :loveu: nawet nie dał się tak dużemu psu :lol: Quote
marzenna79 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ___*_*_*_*_______*_*_*_*_ _*____./(.___*___*_________* * ____.//\\.____ * ___________* *____.//....)_.-""-._,.-""-._______* *____.\\.^,.'_......_.\......).____* _*_____./ ./O\.../O\.\..../.___* __*____.\ .\_/....\_/..\_/.___* ____*___.\......._....../.___* ______*__(... (_):...).__* ________* `._.-._,´._ * __________ *.`-'. _ * ____________*_* Kasieńko, pozdrawiam Ciebie i Matiego. :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cze Kasia:p fotki obejrzane:p pilnujcie piesow wszystkich nie tylko Maxa ja to mam obawe jak moja Niki chce wyjsc z Livka lub Pipi bo roznie to bywa.. ukrasc malego psa mozna raz dwa..wiec ograniczam jej te spacery niestety..moze jak będzie starsza.. Quote
Aga76 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 dziady, patałachy !!! że nie będę się brzydko wyrażać... Dobrze Kasiu, że zareagowałaś, tak naprawdę dzięki tobie MAx wciąż jest z wami. Pozdrawiamy ciepło i oby już było spokojnie! Aaa, niech cię wyściskam mocno mocno... Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dzień dobry! Dzisiaj już witam się spokojniej...:lol: Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kasieńko co za okropna historia :shake: Dobrze, że dziadom nie udało sie ukraść Maxia!!! Pilnujcie syskie psiaki :lol: I wujcio Hektorek też sie nam ukazał :loveu: Quote
Magda Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kasiu okropna historia... brr... aż się nie chce wierzyć, że to możliwe:shake: Trzeba uważać, bo teraz to łatwo stracić psa. Fotki super! Przeciąganie liny hihi:loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 ewa2909 napisał(a):Ja rwniez zaluje ze sie wczesniej nie zgadalysmy.Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.Nie widze problemu aby sie spotkac na jakims spacerku.Siulki wymiziane.Ale Matrix ma super towarzystwo do zabawy.Aksa pewnie tez tak szybko by nie odpuscila zabawki.Pozdrawiamy i milego wieczorka zyczymy. Nio to bedzie sie trzeba kiedy umówić na spacerek :lol: Kinia napisał(a):Fajne foteczki! Dzieki Kinia :lol: Mi. napisał(a):ciekawe foteczki opisy również! Miło Nam i dziekujemy za odwiedzinki:p Kincia napisał(a):Fotki nadrobione Ale mieliscie przygode,dobrze ze sie tak skonczyla ;/;/ My też sie cieszymy że przygoda skończyła sie tylko tak ale dowiedzieliśmy się że sąsiadom z drugiej ulicy ukradli dorosłego Westa:-(. Panoszą sie strasznie ale Policja o dziwo wzieła sie za to i patrole jeżdża pare razy w nocy wiec może to ich wypłoszy Skibka napisał(a):http://images30.fotosik.pl/248/2639b508d94cbaac.jpg jaki On silny :loveu: nawet nie dał się tak dużemu psu :lol: Bo choć to mały psiak to wielki duchem ;) PositiveThought napisał(a):zgubiłaś mi się, Kasiu, kurde... fotki łaaa :loveu: widać, że chłopcy się świetnie razem bawią... żadnych zgrzytów niet? nie są czasem zazdrośni? Ciesze sie Beatko że Ci sie odnalazłam. ;) Zgrzytów miedzy psiakami nie ma ale zazdrośc jest przeogromna Mati uważa że jestem tylko jego i jak jaki kolwiek psiak sie do mnie zbiża to mały wpycha sie przed psa na kolana i nie pozwala bym głaskała nikogo innego tylko jego...rozpieszczony maluch :lol: marzenna79 napisał(a):___*_*_*_*_______*_*_*_*_ _*____./(.___*___*_________* * ____.//\\.____ * ___________* *____.//....)_.-""-._,.-""-._______* *____.\\.^,.'_......_.\......).____* _*_____./ ./O\.../O\.\..../.___* __*____.\ .\_/....\_/..\_/.___* ____*___.\......._....../.___* ______*__(... (_):...).__* ________* `._.-._,´._ * __________ *.`-'. _ * ____________*_* Kasieńko, pozdrawiam Ciebie i Matiego. :multi::loveu::loveu::loveu: Dziekujemy Ci Marzenko również ciepło Cie pozdrawiamy :loveu: Pegaza napisał(a):Cze Kasia:p fotki obejrzane:p pilnujcie piesow wszystkich nie tylko Maxa ja to mam obawe jak moja Niki chce wyjsc z Livka lub Pipi bo roznie to bywa.. ukrasc malego psa mozna raz dwa..wiec ograniczam jej te spacery niestety..moze jak będzie starsza.. Cześć Dario:) I masz racje że ograniczasz córce wyjscia z siakami takiemu małemu dziecku bardzo szybko wyrwali by psa. A ludzie są okrutni Aga76 napisał(a): dziady, patałachy !!! że nie będę się brzydko wyrażać... Dobrze Kasiu, że zareagowałaś, tak naprawdę dzięki tobie MAx wciąż jest z wami. Pozdrawiamy ciepło i oby już było spokojnie! Aaa, niech cię wyściskam mocno mocno... Witaj Aguś :loveu: Ależ czuje sie mocno wyściskana jak miło ;) Teraz psy bardziej sa pilnowane a jak musi wyjechać wszyscy to na czas naszej nieobecności Maxio jest zamykany w kojcu a Mati w domu i długo tak pozostanie...bo narazie mogą sobie Ci kolesie odpóścić zeby uśpić nasza czujność i nieoczekiwanie mogą wrócić a tak to im sie nie uda AlKil napisał(a):Dzień dobry! Dzisiaj już witam się spokojniej...:lol: Witaj Ewo!! Kasia napisał(a):Kasieńko co za okropna historia :shake: Dobrze, że dziadom nie udało sie ukraść Maxia!!! Pilnujcie syskie psiaki :lol: I wujcio Hektorek też sie nam ukazał :loveu: Psiaki Kasieńko są pod specjalnym nadzorem niepozwole tym dziadom zabrać moich kochanych psiaków A wujcio Hektorek podobno jest kontuzjowany, pomagał swojemu panu w koszeniu rzepaku a dokładnie jeździł w ciągniku co on uwielbia i wychodząc z ciagnika skoczył na swieżo skoszone rżysko przebilo mu poduszke w tylnej łapie a że to piesek z miasta to panikuje bardzo...oszołom Magda napisał(a):Kasiu okropna historia... brr... aż się nie chce wierzyć, że to możliwe:shake: Trzeba uważać, bo teraz to łatwo stracić psa. Fotki super! Przeciąganie liny hihi:loveu: Dzieki Madziu:) Z tego wszystkiego to na spacerach Matrix chodzi na smyczy co do tej pory biegał swobodnie...za bardzo sie boje że ktoś podbiegnie i mi go zabierze...lepeij dmuchać na zimne Quote
Kasia_zg Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Nowa Miłość Matusia...wył i przytulał ją 2 godziny non stop Quote
AlKil Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dzień dobry Kasiu! Miłość do piłeczek to oni mają w genach zapisaną...:evil_lol: Quote
Skibka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 http://images25.fotosik.pl/249/17faf42f35b61910med.jpg Ślicznie tu wyszedł. Pewnie sobie myślał " a spróbuj mi to zabrac" :mad: Jest cudowny Viki by pewnie do gustu przypadł..:razz: Quote
Kasia_zg Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 PositiveThought napisał(a):masz rację Matuś... broń pańci, broń! tylko Twoja jest :loveu: biedny Hektorek :calus: na pewno szybko się zagoi a piłeczka świetna, puchata i mięciutka Piłeczka to najcudowniejsza zabawka Matusia...mała duża...byle by była;) AlKil napisał(a):Dzień dobry Kasiu! Miłość do piłeczek to oni mają w genach zapisaną...:evil_lol: Dzień dobry Ewo :) Masz racje...my to nawet jak gdzieś jedziemy to zabieramy piłeczke:razz: madziasto4 napisał(a):Uwielbiam ten duet Hektor&Mati :lol: Cześć Madziu :loveu: Teraz ten duecik szaleje a ja już ie chce myślec co bedzie jak oni bedą mieszkali pod wspólnym dachem :evil_lol: Mati po kompieli.... Quote
Recommended Posts