Aga76 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Matuś baletnica :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cóż za gracja, powab i zwiewność aaa! Ja chcę fotki z wujkiem! Quote
zetka73 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Faktycznie ogród piękny i duży piesio może sie wyszaleć dowoli :) -- nam pozostaje na szczecie nie park ale gościnny ogród teściów :) Quote
Skibka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 co do fotek to jak zwykle bywa u Matrixa super !!! :loveu: a jaki ma piękny ogródek, z zabawke jeszcze lepszą ;) Pozdrawiamy i całujemy :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='PositiveThought']cze Kasia :grins: jaki Matulinda spryciol, dla sznureczka się pcha w krzaczory :loveu: http://images25.fotosik.pl/239/39d12b0ec01dd889med.jpg jaki jęęzor :loveu: Cze Beatko :loveu: Jezor to on ma długaśny zastanawiam sie nieraz jak on go mieści w tym małym pyszczku :lol: [quote name='MealyAngel']ale czarnuszek cudny. :loveu: mój Lucek się wysrebrzył [ nie wiem jak się odmienia :evil_lol: ... ] :D Witamy :) Faktycznie Matuś jest czarnulkiem ale po ostatnim obcieciu zauwazyłam coraz wiecej pojedynczych białych włosków na grzbieciku które przecież były tak samo obciete a rosną o wiele szyciej od tych czarnych ale i tak przewaga jest czearnych :lol: [quote name='tigrunia']Ooo Kasieńka ze zdjeciami wróciła :multi: Troszke wolnego czasu sie trafiło to zaległości trzeba powstawiać ;) [quote name='AlKil']Witajcie! Najbardziej podobało mi się łapanie sznureczka!!!:lol: Witaj Ewuniu :loveu: Dla sznureczka wlazł by wszedzie;) [quote name='Kasia']Witaj Kasieńko. Super zdjęcia i czekamy na te z zabawy z wujciem Hektorkiem Kasieńka :multi::loveu: Zaraz bedą z zabawy z wujciem :lol: Wimiziaj odemnie Fidlaczka:loveu: [quote name='Aga76']Matuś baletnica cóż za gracja, powab i zwiewność aaa! Ja chcę fotki z wujkiem! Matuś ćwiczył cały ranek by sie dobrze zaprezentować:evil_lol: Ale fakt faktem że od ostatniego obciecia chodzi na paluszkach i zakreca dupcią ;) Już sie wgrywają focie :lol: [quote name='zetka73'][SIZE=2]Faktycznie ogród piękny i duży piesio może sie wyszaleć dowoli -- nam pozostaje na szczecie nie park ale gościnny ogród teściów Miło nam że nasza działeczka sie podoba:lol: [quote name='Skibka']co do fotek to jak zwykle bywa u Matrixa super !!! a jaki ma piękny ogródek, z zabawke jeszcze lepszą Pozdrawiamy i całujemy Witaj Skibka:) Dziekujemy za ciepłe słowa również Pozdrawiamy i ściskamy Was mocno Quote
Kasia_zg Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Kinia']Cześć! Śliczne zdjecia;) Witamy :) Dziekujemy za odwiedzinki i miłe słowa :lol: Obiecane focie z zabawy z wujciem Hektorkiem bedą gorszej jakości bo pod reką była tylko zwykła cyfrówka wiec wybaczcie jakość... Dwa gupole... Mały był dzielny... Starał sie jak mógł... Tutaj jescze Mati przeciągał Hektorka Tych wygibasów napstrykałam sporo ale dam reszte wieczorkiem ;) Quote
Kasia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kasia_zg napisał(a): Wimiziaj odemnie Fidlaczka:loveu: Oczywiście :lol: Hektorek, wujcio kochany nasz :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Kasia']Hektorek, wujcio kochany nasz :loveu: Na Hektorku zawsze możemy polegać, jak jestesmy zajeci i nie mozemy pobawić sie z Matim który za nami chodzi i popiskuje to wujaszek bierze jakąś zabawke i zacheca małego do zabawy Kochana z niego psina:loveu: Wampirek Mały sprawdzał nową bude Dentysta... Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Niebede Ci pozował.... Sama tego chciałaś:eviltong: Ten strzelał głupie miny A potem udawał powaznego Quote
Aga76 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Cześć Kasiu :loveu: Pozdrawiamy rozbawione towarzystwo. Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Cześć Kasiu! Zazdroszczę ogródka... bardzo mi się podoba, jest duży i psiaki mogą szaleć do woli :loveu: Quote
marzenna79 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Georgia]Cześć Kasieńko !!! :multi: [/FONT]http://images23.fotosik.pl/244/43ec818e4b4c583a.jpg Pozdrawiam Was serdecznie !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kasiu cudowne są te psy u Was!!!! :loveu: Wszystkie i papug też :p A o ogrodzie nic nie mówię bo wszystko widać na zdjęciach - to raj dla czworonogów!!! Quote
Kasia_zg Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Witam Was dziewczynki cieplusio i serdecznie :loveu: Dziekuje wszystkim za odwiedziki i miłe słowa Mieliśmy zakrecony weekendzik W sobote byłam na meczku siatkówki Polska-Japonia byłam pierwszy raz i chodź nie lubie tego typu imprez jestem bardzo zadowolona że tam byłam, świetna atmosfera, wszyscy sie bawili żadnego huligaństwa, każdy był skupiony na meczu, kibicowanie Naszej drużynie, po meczu każdy spokojnie opóścił hale ze śpiewem na ustach "Polska Biało-Czerwoni" Naprawde jestem pod wrażeniem było super :lol: A dzisiaj w nocy nie dośc że szalały burze i ulewy to w nocy chcieli nam ukraśc Maxia. Zdziwiło mnie o 2 w nocy jego dziwne wycie a przeciez on nie wyje. Obudziłam mame i wyszłyśmy zobaczyć pod bramą w jedną i drugą strone spacereowała sunia Owczarka niemieckiego długowłosego piekna a Max szal skakał, kopał pod braną, uderzał w brane tak mocne że aż wygioł ją...usłyszałam za rogiem meski głos padła komenda do tej suni "Axa przyprowadź pieska" wystraszyłyśmy sie bo obci meżczyźni wiec postanowiłyśmy po cichu wycowafać sie do domu i obudzić tate ale niemiałyśmy siły odciagnac Maxa mimo że mnie słucha nie reagował wogóle. Pobiegłam obudzić tate i po kolczatke. Sunia krazyła nadal a z okna zobaczyłam że za rogiem stoi dwóch meżczyzn a dalej zaparkowany jest duży bus. Wyszliśmy wszyscy i narobilismy troche hałasu wiec Panowie zawołali sunie i odjechali. Max szalał dalej pomyślalam sobie że suka była czymś wypryskana wiec złapałyśmy wszystkie możliwe dezodoranty i zaczełyśmy spryskiwać całą brame żeby Maxio zgubił ten jej zapach. Po chwili uspokoił sie wiec poszliśmy spac ale po godzinie znowu obudziło Nas jego ujadanie Panowie z suką wróclili. Maxa musiałam uwiązać i zamknac w garazu szalał tak że wychodził po bramie zsciągnełam go w ostatniej chwili...a Ci Panowie niczym sie nie przejmowali że my jesteśmy na dworze z psem, wiec zadzwonilismy na policje pomogło Panowie na widok radiowozu spokojnie odjechali... Okazało sie że Maxio by był 3 psem w Naszej dzielicy domków jedorodzinnych jako uprowadzony pies na suke. Sąsiadka sie przyznała że jej synowi dwie ulice dalej w nocy w ten sam sposób czyli na suke uprowadzili pieknego Amstaffa. Już zrobiliśmy inne ogrodzenie Max nie wiem jak by szalał to nie wyjdzie trudno przez jakiś czas bedzie musiał być zamykany na tej mniejjszej czesci podwórka ale przynajmniej nie bedzie miał dostepu do bramy. Bo nie zawszejesteśmy w domu i wtedy by go łatwo wywabili z domu a tego bym nie przeżyła chyba... Wcale sie nie wyspałam.... Quote
Kinia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 O kurcze ale historia! Ale po co Ci ludzie to robią? Żeby sprzedać na allegro? Co za świat... Meczu Ci bardzo zadroszczę;) Ja oglądałam w TV. Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nie no całe szczeście że byliscie w domu bo jak nie to lepiej nie myslec co by sie stało.. ale miejmy nadzieje ze nie wrócą do was po Maxa.. No dobra najważniejsze że cała historia sie dobrze skonczyła:) Fajnie musiało byc na tym meczu:) Quote
Kasia_zg Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Kinia']O kurcze ale historia! Ale po co Ci ludzie to robią? Żeby sprzedać na allegro? Co za świat... Meczu Ci bardzo zadroszczę;) Ja oglądałam w TV. Nie mam pojecia na co im psy i po co to robią, policjanci twierdzą że albo na walki albo do psełdohodowli [quote name='xxSweetGirl93xx']Nie no całe szczeście że byliscie w domu bo jak nie to lepiej nie myslec co by sie stało.. ale miejmy nadzieje ze nie wrócą do was po Maxa.. No dobra najważniejsze że cała historia sie dobrze skonczyła:) Fajnie musiało byc na tym meczu:) Ja też mam nadzieje że już nie wrócą bo nie recze wtedy już za siebie :mad: Na meczu było super, 10 tysiecy wspólnie bawiących sie ludzi a rece od klaskania szyią mnie do dziś :) Quote
Kasia_zg Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Kolezanka Matrixa..przyszła sie wykompać...tak sie zmoczyła że ciagła po ziemi skrzydła i musiala dlugo czekac zanim wyschła.... I cicia.... Wyginam śmiało ciało..... Quote
Kasia_zg Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Tosieńka.... A ten pilnował torby w której było jego jedzoko i smakołyki....bo mu koty podkradały Pańcia wyluzuj z tym pstrykaniem.... Quote
Kasia_zg Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Dżekusia nudził mój widok i robienie fotek.... Cywilek bał sie aparatu panicznie.... Ten miał mnie gdzieś niuchał coś... Z potem pokazał mi tyły... Tośke ciekawiło światełko w aparacie.... Quote
Recommended Posts