Patikujek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 hejka, jak człowiek chce sobie foty pooglądac to zawsze może być pewnien że tu coś znajdzie Piekne zdjęcia butelkowe:loveu: Quote
Kasia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Tak se myślę, że temu większemu włochaczowi musi chyba być gorko strasznie...:roll: Zreszta ten mniejszy wcale mniej włochaty nie jest :loveu: Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 http://images30.fotosik.pl/239/df394fdb368fe025.jpg słodziak:D:D piekne foty:D Quote
Kasia_zg Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Witam wszystkich ciepło :loveu: Patikujek napisał(a):hejka, jak człowiek chce sobie foty pooglądac to zawsze może być pewnien że tu coś znajdzie Piekne zdjęcia butelkowe:loveu: Cześć Pati :) Dziekujemy bardzo i pozdrawiamy tigrunia napisał(a):Jeden włochacz i drugi włochacz :loveu: Hihi i trzeci włochacz pańca :evil_lol: Gang włochaczy;) Kasia napisał(a):Tak se myślę, że temu większemu włochaczowi musi chyba być gorko strasznie...:roll: Zreszta ten mniejszy wcale mniej włochaty nie jest :loveu: Oj tam Kasieńko duzemu włochaczowi jest bardzo gorko w upały siedzi tylko w cieniu albo powieksza swoja dziure by było chłodniej :lol: xxSweetGirl93xx napisał(a): słodziak:D:D piekne foty:D Dzieki... pozdrawiamy:lol: PositiveThought napisał(a):baw się dobrze Kasiu! :loveu: świetne portreciki. a chłopców czyściochów zazdroszczę, moje to straszne brudachy... Hej Beatko :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 PositiveThought napisał(a):noo, wreszcie przylazła żeś :grins: jak weekendzik? :loveu: Weekendzik minoł milutko, w piąteczek balowaliśmy na urodzinkach TZ-ta a potem pojechaliśmy do jego dziadków ogarnąc im troszke w domku i ogólnie. Matrix był w niebo wziety bo o dziwo kury przed nim uciekały, psy jak go widziały uciekały do budy jedynie z wujciem Hektorkiem szalał do upadłego przciagali sznurki, a przy tam Mati "palił poduszki" bo ta zawzieta małpa nie chciała odpóścić i mocno trzymała sznurek a jak Hektork sie rozbiegł to Mati nie nadązał i jechał przez pół podwórko :evil_lol: A żeby to małe nie padło na zawał to musielismy siłą im odbierać zabawke i chować by nie znaleźli bo jezyki były tak wywieszone że podczas zabawy sobie je nadeptywali;) Quote
Kasia_zg Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Głupawka ogarnia go coraz częściej...w jego wieku to troche dziwne ;) Quote
Skibka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 My też u Was pierwszy raz ale na pewno nie ostatni :lol: Psiaki śliczne, sama słodycz.:loveu::loveu: Pozdrawiamy.:multi: Quote
Kasia_zg Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 PositiveThought napisał(a):heh, fajnie to musialo wyglądać :razz: Hektorek zamiatał Matusiem swój teren? :lol: http://images31.fotosik.pl/306/a7b118f555112dd7med.jpg a co to się piechowi do lepetynki przyczepiło? :loveu: http://images34.fotosik.pl/306/eb2f092d1c035edcmed.jpg starość to radość :grins: Faktycznie komicznie to wygladało a jak Mati sie zawzioł to tak szarpał że aż mu sie tyły do góry unosiły Hihi patrz nie pomyślalam o tym że Hetor mógł wykorzystać Matusia do posprzątania podwórka :evil_lol: Matuś przed zdjeciem buszował w tujach i mu sie gałązka przyczepiła jemu ciagle sie coś przyczepia ;) Skibka napisał(a):My też u Was pierwszy raz ale na pewno nie ostatni :lol: Psiaki śliczne, sama słodycz.:loveu::loveu: Pozdrawiamy.:multi: Witamy u Nas Dziekujemy za miłe słowa i również pozdrowionka przesyłamy :lol: Matusiowi wpadł sznureczek na iglaka kombinacje były takie... Wołanie sznurka nie pomagało.... wgramolił sie od drugiej strony... Quote
Kasia_zg Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Bliżej... Coraz blizej...nawet jezykiem próbował.... Mam mam mam A tu padła komenda "pies zdechł" Quote
Aga76 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cześć Kasiu :calus: Za każdym razem jestem pod wrażeniem działeczki !!! Piękna jest !!! Hihihi, uśmiałam się z opowieści o zabawie z wujkiem, dobrze, że chłopaki jęzorów nie pogubili na stałe ;) Quote
ewa2909 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Przyslismy z rewizyta.Kasienko piekne masz pieski i piekny ogrod gdzie sie moga wybiegac.nam niestety pozostaje park do spacerkow.Pozdrawiamy.:calus: Quote
Kasia_zg Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Aga76']Cześć Kasiu :calus: Za każdym razem jestem pod wrażeniem działeczki !!! Piękna jest !!! Hihihi, uśmiałam się z opowieści o zabawie z wujkiem, dobrze, że chłopaki jęzorów nie pogubili na stałe ;) Cześć Aguś :loveu: Dziekuje miło że działeczka sie podoba. Jak wróci do mnie aparat to pokaże fotki z zabawy z wujciem Hektorkiem:evil_lol: [quote name='ewa2909']Przyslismy z rewizyta.Kasienko piekne masz pieski i piekny ogrod gdzie sie moga wybiegac.nam niestety pozostaje park do spacerkow.Pozdrawiamy.:calus: Witamy :) Bardzo nam miło i dziekujemy za odwiedzinki :loveu: Quote
ewa2909 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Matrix biega z nieodzowna zabaweczka tak jak Aks z pilka.Na spacerku to dla niej najlepsza przyjaciolka do zabaw.Zaden pies jej nie interesuje.Pozdrowionka z chlodnej Łodzi. Quote
Kasia_zg Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='ewa2909']Matrix biega z nieodzowna zabaweczka tak jak Aks z pilka.Na spacerku to dla niej najlepsza przyjaciolka do zabaw.Zaden pies jej nie interesuje.Pozdrowionka z chlodnej Łodzi. Matuś uwielbia swoje kółko i z nim najczesciej chodzimy na spacerki ale w domku kocha tylko swoje piłeczki i nie pozwala ich sobie odebrać. Ślemy pozdrowionka z równie chlodnego Zgierza :lol: Quote
tusia. Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ale czarnuszek cudny. :loveu: mój Lucek się wysrebrzył [ nie wiem jak się odmienia :evil_lol: ... ] :D Quote
AlKil Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Witajcie! Najbardziej podobało mi się łapanie sznureczka!!!:lol: Quote
Kasia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Witaj Kasieńko. Super zdjęcia i czekamy na te z zabawy z wujciem Hektorkiem :loveu: Quote
Recommended Posts