Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak se myślę, że temu większemu włochaczowi musi chyba być gorko strasznie...:roll:

Zreszta ten mniejszy wcale mniej włochaty nie jest :loveu:

Posted

Witam wszystkich ciepło :loveu:

Patikujek napisał(a):
hejka, jak człowiek chce sobie foty pooglądac to zawsze może być pewnien że tu coś znajdzie
Piekne zdjęcia butelkowe:loveu:

Cześć Pati :)
Dziekujemy bardzo i pozdrawiamy

tigrunia napisał(a):
Jeden włochacz i drugi włochacz :loveu:

Hihi i trzeci włochacz pańca :evil_lol: Gang włochaczy;)

Kasia napisał(a):
Tak se myślę, że temu większemu włochaczowi musi chyba być gorko strasznie...:roll:
Zreszta ten mniejszy wcale mniej włochaty nie jest :loveu:

Oj tam Kasieńko duzemu włochaczowi jest bardzo gorko w upały siedzi tylko w cieniu albo powieksza swoja dziure by było chłodniej :lol:

xxSweetGirl93xx napisał(a):

słodziak:D:D
piekne foty:D

Dzieki... pozdrawiamy:lol:

PositiveThought napisał(a):
baw się dobrze Kasiu! :loveu:
świetne portreciki.
a chłopców czyściochów zazdroszczę, moje to straszne brudachy...

Hej Beatko :loveu:

Posted

noo, wreszcie przylazła żeś :grins:

jak weekendzik? :loveu:

Weekendzik minoł milutko, w piąteczek balowaliśmy na urodzinkach TZ-ta a potem pojechaliśmy do jego dziadków ogarnąc im troszke w domku i ogólnie.
Matrix był w niebo wziety bo o dziwo kury przed nim uciekały, psy jak go widziały uciekały do budy jedynie z wujciem Hektorkiem szalał do upadłego przciagali sznurki, a przy tam Mati "palił poduszki" bo ta zawzieta małpa nie chciała odpóścić i mocno trzymała sznurek a jak Hektork sie rozbiegł to Mati nie nadązał i jechał przez pół podwórko :evil_lol: A żeby to małe nie padło na zawał to musielismy siłą im odbierać zabawke i chować by nie znaleźli bo jezyki były tak wywieszone że podczas zabawy sobie je nadeptywali;)

Posted

heh, fajnie to musialo wyglądać :razz: Hektorek zamiatał Matusiem swój teren? :lol:

http://images31.fotosik.pl/306/a7b118f555112dd7med.jpg
a co to się piechowi do lepetynki przyczepiło? :loveu:

http://images34.fotosik.pl/306/eb2f092d1c035edcmed.jpg
starość to radość :grins:

Faktycznie komicznie to wygladało a jak Mati sie zawzioł to tak szarpał że aż mu sie tyły do góry unosiły
Hihi patrz nie pomyślalam o tym że Hetor mógł wykorzystać Matusia do posprzątania podwórka :evil_lol:
Matuś przed zdjeciem buszował w tujach i mu sie gałązka przyczepiła jemu ciagle sie coś przyczepia ;)

Skibka napisał(a):
My też u Was pierwszy raz ale na pewno nie ostatni :lol:
Psiaki śliczne, sama słodycz.:loveu::loveu:

Pozdrawiamy.:multi:

Witamy u Nas Dziekujemy za miłe słowa i również pozdrowionka przesyłamy :lol:

Matusiowi wpadł sznureczek na iglaka kombinacje były takie...

Wołanie sznurka nie pomagało....

wgramolił sie od drugiej strony...

Posted

Cześć Kasiu :calus:

Za każdym razem jestem pod wrażeniem działeczki !!! Piękna jest !!! Hihihi, uśmiałam się z opowieści o zabawie z wujkiem, dobrze, że chłopaki jęzorów nie pogubili na stałe ;)

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Kasiu :calus:

Za każdym razem jestem pod wrażeniem działeczki !!! Piękna jest !!! Hihihi, uśmiałam się z opowieści o zabawie z wujkiem, dobrze, że chłopaki jęzorów nie pogubili na stałe ;)

Cześć Aguś :loveu:
Dziekuje miło że działeczka sie podoba.
Jak wróci do mnie aparat to pokaże fotki z zabawy z wujciem Hektorkiem:evil_lol:

[quote name='ewa2909']Przyslismy z rewizyta.Kasienko piekne masz pieski i piekny ogrod gdzie sie moga wybiegac.nam niestety pozostaje park do spacerkow.Pozdrawiamy.:calus:
Witamy :)
Bardzo nam miło i dziekujemy za odwiedzinki :loveu:

Posted

Matrix biega z nieodzowna zabaweczka tak jak Aks z pilka.Na spacerku to dla niej najlepsza przyjaciolka do zabaw.Zaden pies jej nie interesuje.Pozdrowionka z chlodnej Łodzi.

Posted

[quote name='ewa2909']Matrix biega z nieodzowna zabaweczka tak jak Aks z pilka.Na spacerku to dla niej najlepsza przyjaciolka do zabaw.Zaden pies jej nie interesuje.Pozdrowionka z chlodnej Łodzi.

Matuś uwielbia swoje kółko i z nim najczesciej chodzimy na spacerki ale w domku kocha tylko swoje piłeczki i nie pozwala ich sobie odebrać.
Ślemy pozdrowionka z równie chlodnego Zgierza :lol: