Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Czyżby jednak mądrość z wiekiem ubywała? :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Timi od ponad tygodnia jest zakochany w Matusiu chodzi za nim krok w krok i na dodatek go pilnuje.... Tu Mati wpadł na genialny plan by zakopać kosteczke w śniegu tylko niebyło odpowiedniego miejsca --- e pańcia niepatrz sie no bo chce zakopać Quote
Kasia_zg Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Aga76 napisał(a):Czyżby jednak mądrość z wiekiem ubywała? :evil_lol: hmm patrząc na mojego oszołoma to stwierdzam że zdecydowanie tak :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dzień dobry, poozdrowienia dla Matusia :hand: Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dobry wieczór Kasiu :) Mati to niezły "zakopywacz skarbów" ;) Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dzien dobry. Wszedzie zarazki sa. I ja tez z nimi przyszlam... buuu Quote
Kasia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Wpadlismy z wieczora sie przywitać :loveu: Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Kasia napisał(a):Wpadlismy z wieczora sie przywitać :loveu: A wczora z wieczora z niebieskiego dwora.... dobra dobra wiem z Wami posiedziec na dogo i zaraz bilet do Tworek:evil_lol: Kasiu co ja widze ohohoho Mikolaj się do Waszego domku zbliza... z workiem prezentów.... wszystkiego co se wymarzysz :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Pegaza'] Kasiu co ja widze ohohoho Mikolaj się do Waszego domku zbliza... z workiem prezentów.... wszystkiego co se wymarzysz :loveu: :2gunfire: [SIZE="1"]Przepraszam nie moglam sie powstrzymac... :oops: Dzien dobry :loveu: Quote
Aga76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Reanimacja Mikołaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mikołajkowe dzień dobry z mnóstwem prezentów Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Aga76 napisał(a):Reanimacja Mikołaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hy hy nie wiem czy cos pomoze :evil_lol: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Anusiak Ty potworze! Atak na Mikołaja! Zobaczysz w tym roku dostaniesz rózgę:mad: Cześć Kasiu! Nie mam już siły... Zarazki mnie chyba dopadły:placz: Quote
Kasia_zg Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='madziasto4']Dzień dobry, poozdrowienia dla Matusia Witaj Madziu No ładnie Matusia to pozdrawia a mnie to już nie...oj oj ;) Pozdrowienia od Matusia dl Torcia i Masterka i......................................... Ich Pańci :loveu: [quote name='tigrunia']Dobry wieczór Kasiu Mati to niezły "zakopywacz skarbów" Cześć Beatko Mati zakopuje wszystko co sie da i nawet to czego sie nie da :) [quote name='Anusia & Alutka']Dzien dobry. Wszedzie zarazki sa. I ja tez z nimi przyszlam... buuu Hej Anusiu :) Oj chorowitku to ja te wszystkie zaraz przepedzam o siooo zarazki przeprzydłe odczepcie sie od Naszej Anusi :loveu: [quote name='Kasia']Wpadlismy z wieczora sie przywitać A my witamy Cie Kasieńko nocną porą [quote name='Pegaza']A wczora z wieczora z niebieskiego dwora.... dobra dobra wiem z Wami posiedziec na dogo i zaraz bilet do Tworek Kasiu co ja widze ohohoho Mikolaj się do Waszego domku zbliza... z workiem prezentów.... wszystkiego co se wymarzysz Witaj Dario :) Dziekujemy Cie bardzo za podesłanie Mikołaja z takim ogromniastym worem :) A mój chrzesniak jak był mały to na Mikołaja wołał Nakukaj [quote name='Aga76']Dobry mikołajowe Oj ile prezenciaków :) A ja biedna w pracy siedziałam i nie mogłam tu z Wami podziedziec w ten Nakukajkowy dzionek Pozdrowionka Aguś :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']:2gunfire: Przepraszam nie moglam sie powstrzymac... Dzien dobry A ja wiem że dlaczego Anusia tak zareagowała na Nakukaja bo chciała takiego na golasa a nigdzie takiego nie było hihi Anusia to ja mam coś dla Ciebie i wybacz ze spóźniony ale czekał tylko dla Ciebie.... :diabloti: [quote name='Aga76']Reanimacja Mikołaja Mikołaj bidulek nawet mu reanimacja nie pomogła...Anusia w swoich czynach jest bardzo skuteczna ;) [quote name='Kasia']Mikołajkowe dzień dobry z mnóstwem prezentów Dziekujemy Kasieńko żałuje ze nie mogłam być tu z Wami wczoraj...:-( Gorące buziole dla Was:loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Hy hy nie wiem czy cos pomoze Nie pomoże...zbyt celnie strzelasz :lol: Tylko co ja zrobie ze zwłokami wkońcu sa w mojej galerii ?? :) [quote name='Magda_Miki']Anusiak Ty potworze! Atak na Mikołaja! Zobaczysz w tym roku dostaniesz rózgę:mad: Cześć Kasiu! Nie mam już siły... Zarazki mnie chyba dopadły Witaj Madziu :) Jesli nawet Anusia dostała rózge od Mikołja to podejrzewam że wtedy Mikołaj by dostał....pałę a własciwie pałą w głowe :mad::evil_lol: Bidulko Ciebie tez te wstretnezarazki dopadły...ah to pewnie Anusia je rozsiła wszedzie i one teraz mutują trzeba sie ich skutecznie pozbyć :) Pozdrawiamy gorąco badź dzielna:loveu: nie daj sie tym paskudnym zarazkom !! Oby tylko epidemia Nas nie dopadła wszedzie sa rozsiane zarazki...Proponuje osoby juz zarazone do izolatki wysłać :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 I troche Matusia Bo dziś przekroczył magiczną 13 (Już 13 miesiecy poznaje ten ciekawy świat) Dodam że Matuś na tych fotkach w pyszczku nosi maleńki kawałek mieska w poszukiwaniu dobrego miejcsa na zakopanie....:) Miłego weekendziku życzymy Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Witaj Kasiu :multi: Dobrze, że dałas tego mikołaja w nocy (przynajmniej dzieci nie było :eviltong:) Ale jest fantastyczny :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cześć Kasiu Biedny Mati, on zawsze musi się tak namęczyć, żeby przed wami schować jedzonko. Quote
Pegaza Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cze Kasia:p no to Anusia chyba usatysfakcjowana takim Nakukajem:evil_lol: piekny wiek 13 a jaka palemke ma ładną na głowie:p Quote
Kasia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Hihi, on w tych włosach momentami ja Yeti wygląda :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Hi hi Kasiu tego Mikolaja co tak tyleczkiem kreci mam na prezentacji w power poincie ktora dostalam. Powiem tylko ze poczatek jest duzo bardziej smakowity, wiec jak ktora ma ochote to przeslac mailem moge :grins: Zarazki dalej sie trzymaja ciala mego... A ja po raz kolejny jestem zszokowana iloscia owlosienia Matusiowego :crazyeye: Poniedzialkowe bry :loveu: Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Matuś ma niesamowicie gęsty włosny, za każdym razem jak tu jestem to podziwiam te jego owłosienie, niedaleko mnie też taki yorkuś mieszka, z tak samo gęstym włosem, i strasznie mi się podoba:loveu: Szkoda że Baksik się zagęścić nie chce:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Co Kasia sie wloczy po dogo a do siebie nie przylizie? :???: Quote
Recommended Posts