tigrunia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Gratuluje :loveu: Kasiu Kasiu kiedy slub? :grins: Ciekawskie jajo :turn-l: Quote
Kasia_zg Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 tigrunia napisał(a):No pikne fotki!! Matuś rozczochrańcu :loveu: Uwielbiam Cie!! :loveu: Dziekuje Beatko :) Ciesze sie że Matuś sie podobał na foteczach :):loveu: Kincia napisał(a):Witam :multi: Gratuluje:loveu: Pierscionek sliczny :loveu: A Matuś bombowy :loveu: Witam Cie Kinguś serdecznie :) I dziekuje Ci bardzo Pozdrawiam PositiveThought napisał(a):jak wkurzony Szopen po nieudanym koncercie :p Kasiu, i co ja mam powiedzieć? :loveu: :loveu: Hihi oj racja Beatko ;) A nic nie mów fajnie że Nas odwiedziłaś jutro żajże do Was bo dzis mam straszny dzionek i chyba ciezką nocke przed sobą Buziale dla Was :loveu: Agata_B napisał(a):Cze Mądrala ;) Cześc Agatko dziekujemy za odwiedzinki :lol: Magda_Miki napisał(a):Hahaha...dokładnie!!:evil_lol: Pasuje jemu ta fryzurka. Taki zadziorny:cool3: A pierścionek prezentuje się cudownie:loveu: Aż nie wiem co napisać Hihi Matuś zadziora :) Trafe okreslonko :) To miłe że pierścionek tak sie podoba w rzeczywistości prezenuje sie o wiele lepeij :lol: Anusia & Alutka napisał(a):Gratuluje :loveu: Kasiu Kasiu kiedy slub? :grins: Anusia witaj !!:) Ślub planowalismy na czerwca 2008 r ale okazało sie ze u Nas sale trzeba zamawiac przynajmniej rok wczesniej bo teraz sa tylko wolne terminy w maju, kwietniu lub w listopadzie wiec jeszcze mamy zamiar pojeździć po salach gdyby sie coś trafiło na 2008 w miare ciepłym miesiącu to bedzie fajnie a jak nie to niestety dopiero 2009 :p tigrunia napisał(a):Ciekawskie jajo :turn-l: hihihi :) Dziewczynki ale ja miałam dziś ciezki dzionek wczoraj dyżur na szpitalu do 23 i dziś od 10 - 18 a potem oczekiwanie w poczelakniu u weta.... Przyjechała do Nas rodzinka ze swoim psiaczkiem rocznym Westem...Mati był w niebowziety bo tylko ciut od niego wiekszy psiak wiec bawili sie wyśmienicie jednak psiaki tak szalały że trzeba je było czasami stopowac bo by sie zameczyli...w pewnym momencie podczas gontwy po pokojach Mati zapiszczał przeraźliwie wiec moja mama pobiegła do nich zobaczyc co sie stało Matus siedział już wystraszony na fotelu dopiero po chwili mama zobaczyła że Matusiowi leci krew z uszka zadzwonili do naszego weta który był u Nas ciagu 15 minut Musiał Matusia wziac do kliniki bo ucho zbyt mocno krwawilo. Okazało sie że West musiał złapac Matusia za uszko podczas zabawy zbyt mocno Mati sie wyrwał i rozerwał uszko u nasady. Prosto z pracy pojechałam do weta Matusiowi musieli ogolić uszko zeby miec lepszy dostep do zszycia (niefajnie teraz wyglada) ale najważniejsze ze uszko tylko troche sie naderwało ma założone 3 maleńkie szewki ale po antybiotyku i znieczuleniu jest osowiały i jescze wystraszony Bidulek leży teraz na mojej pdusi i zerka tylko. Własciciele Westa sa przerażeni i sie obwiniają a to przeciez nie jest niczyja wina chłopaki za bardzo szaleli....ehh to życie Wiec dziś nocka na czuju Mam nadzieje ze Mati jutro bedzie weselszy i bedzie sie lepeij czuł.... Nio nic ide spać do Was pozaglądam jutro Dobranoc :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ojej..Za bardzo szaleli :lol: Pozdrowienia dla Matusia! Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ojj.. biedactwo :( Ucałuj go ode mnie! Quote
Kasia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Cześć Kasieńko :lol: Matuś rozrabiaka :loveu: Oby szybko mu się to uszko zagoiło i więcej nigdy nic takiego się nie zdarzyło!!! Quote
mery Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 My też się witamy i życzymy miłego dnia!!! Quote
Aga76 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witaj Kasiu :loveu: Chłopaki - rozrabiaki, mam nadzieję, że już jest lepiej. Quote
Pegaza Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witam :p ojejku to życze zeby uszko się szybko zagoilo biedaczek a pierscien piękny:loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Ojej..Za bardzo szaleli :lol: Pozdrowienia dla Matusia! Oj podobno poszaleli az za bardzo i wyszło z tych szaleństw... Dziekujemy Madziu Tobie również ślemy pozdrowionka i Twoim ogonkom :lol: tigrunia napisał(a):Ojj.. biedactwo :( Ucałuj go ode mnie! Biedactwo.... toz to diabeł wcielony...ja sie nad nim wczoraj użalałam i nadskakiwałam mu a ten dziś o 5 rano w najlepsze baił sie swoim piszczacym jezykiem nie zważając na to że chciała bym jescze pospać :) Mati ucałowany i sle równie słodkie buziale :loveu: Kasia napisał(a):Cześć Kasieńko :lol: Matuś rozrabiaka :loveu: Oby szybko mu się to uszko zagoiło i więcej nigdy nic takiego się nie zdarzyło!!! Czaść Kasiu :) Rozrabiaka rozrabia dalej dziś od samego rana...ja to sie zastanawiam czy on czasem nie ma ADHD:hmmmm: mery napisał(a):My też się witamy i życzymy miłego dnia!!! Witamy Cie mery ciepło i serdecznie dziekujemy za odwiedzinki i pozdrawiamy :lol: Aga76 napisał(a):Witaj Kasiu :loveu: Chłopaki - rozrabiaki, mam nadzieję, że już jest lepiej. Cześć Aguś :) O tak już jest lepeij zdecydowanie lepeij nawet nie interesuje sie uchem chyba mysli że lekoplaster to tak ma być jak miał uszka plastrowane... Własnie złapał nielota i biega po pokojach :) Pegaza napisał(a):Witam :p ojejku to życze zeby uszko się szybko zagoilo biedaczek a pierscien piękny:loveu: Dario witaj :) Dziekujemy Ci bardzo bardzo :loveu: Pare wczesniejszych fotek rozrabiaki... kołami do góry.... Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tigrunia napisał(a):Ciekawskie jajo :turn-l: No sie znalazla to co ciekawa nie jest... :roll: Kasia_zg napisał(a): Anusia witaj !!:) Ślub planowalismy na czerwca 2008 r ale okazało sie ze u Nas sale trzeba zamawiac przynajmniej rok wczesniej bo teraz sa tylko wolne terminy w maju, kwietniu lub w listopadzie wiec jeszcze mamy zamiar pojeździć po salach gdyby sie coś trafiło na 2008 w miare ciepłym miesiącu to bedzie fajnie a jak nie to niestety dopiero 2009 :p No, udalo mi sie zacytowac Kasie :loveu: Fajny jest czerrrwiec albo sierrrpien, bo cieplo, warzywnioki tanie i jest rrrr w nazwie ;) Jak pomysle o calej organizacji to mnie glowa zaczyna bolec, jak zgrac te wszystkie kucharki, orkiestry i sale... Podziwiam ludzi ktorzys ie na to decyduja i :drinka: za ich zdrowko :evil_lol: Matus kolami do gory wyglada rewelacyjnie. Alez on ma tych wloskow :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): No, udalo mi sie zacytowac Kasie :loveu: Fajny jest czerrrwiec albo sierrrpien, bo cieplo, warzywnioki tanie i jest rrrr w nazwie ;) Jak pomysle o calej organizacji to mnie glowa zaczyna bolec, jak zgrac te wszystkie kucharki, orkiestry i sale... Podziwiam ludzi ktorzys ie na to decyduja i :drinka: za ich zdrowko :evil_lol: Matus kolami do gory wyglada rewelacyjnie. Alez on ma tych wloskow :loveu: Jak Miło Anusiu ze znalazłac chwilke dla nas :) To fakt że własnie te miesiące były by najlepsiejsze własnie z tych wzgledów no ale sie wszystko każe jak odwiedzimy reszte sal. Zdecydowalismy sie że wolimy zapłacic ciut wiecej ale żeby na sali był juz catering było by troche mniej załatwiania bo nie usmiecha mi sie biegac i kupowac tych wszystkim artykółów spozywczych na potrawy...ja też jak pomysle o tym wszystkim to głowo boli odrazu :lol: Jak ja mu tą fote jakos nadranem robiłam to najpierw szukałam gdzie to to ma głowe bo to kupa kłaków jest :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No udało mi sie .. ja tak na szybko bo pewnie zaraz za mną przyleci ta .. ta.. wiecie no .. Matuś śliczny i faktycznie szope ma niezłą ;) No to pa .. Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 tigrunia napisał(a):No udało mi sie .. ja tak na szybko bo pewnie zaraz za mną przyleci ta .. ta.. wiecie no .. Matuś śliczny i faktycznie szope ma niezłą ;) No to pa .. Wpadła jak struś pedziwiatr...hihi leć Beatko leć tylko uważaj żeby Ci sie ten silniczek nie przegżał :D Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Teraz jak mam sposob, to moze uda sie odwiedzac regularnie wszystkie nasze galeryjki. Najlepiej jak sie ma full service ;) na sali, czy kompleksowy dom weselny. Przynajmniej nie trzeba sie zajmowac wszystkim samodzielnie. tigrunia napisał(a):No udało mi sie .. ja tak na szybko bo pewnie zaraz za mną przyleci ta .. ta.. wiecie no .. Matuś śliczny i faktycznie szope ma niezłą ;) No to pa .. :mad::mad::mad: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Teraz jak mam sposob, to moze uda sie odwiedzac regularnie wszystkie nasze galeryjki. Najlepiej jak sie ma full service ;) na sali, czy kompleksowy dom weselny. Przynajmniej nie trzeba sie zajmowac wszystkim samodzielnie. :mad::mad::mad: Oj taki full service jest najlepsiejsy i takiego szukamy miemy nadzieje ze sie poszcześci :) Oj widze że już nie z jedą pałą ganiasz Tigrunie ale już z trzema...oj oj :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Może mnie gonić ja i tak uciekne :eviltong: Dzień dobry wtorkowo :multi: uff.. jak dobrze, ze ona spi do południa :lol: Quote
Aga76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dzień dobry Kasiu :calus: Matuś na kwiatuszkach wygląda bardzo romantycznie :razz: Pozdrawiam cieplutko. Quote
WinterGirl Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 obudzeni z zimowego snu, pokazujemy mordki, dziękujemy za pamięć o nas cioteczko ogromny, mięciutki tulasek dla Ciebie Cleo & WielkoLUD Quote
Anusia & Alutka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kasia_zg napisał(a):Oj taki full service jest najlepsiejsy i takiego szukamy miemy nadzieje ze sie poszcześci :) Oj widze że już nie z jedą pałą ganiasz Tigrunie ale już z trzema...oj oj :evil_lol: Trzymam kciuki zeby sie udalo :grins: Postepowa jestem, a co! Niech uwaza zebym drugim razem z czterema jej nie gonila... tigrunia napisał(a):Może mnie gonić ja i tak uciekne :eviltong: Dzień dobry wtorkowo :multi: uff.. jak dobrze, ze ona spi do południa :lol: Ja se wypraszam!!! Spie do 9 :obrazic: Dobry :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 tigrunia napisał(a):Może mnie gonić ja i tak uciekne :eviltong: Dzień dobry wtorkowo :multi: uff.. jak dobrze, ze ona spi do południa :lol: Plan ucieczki sie jednak nie powiódł Anusia specjalnie wstała wcześniej ;) Dzień dobry Tigruniu :lol: Aga76 napisał(a):Dzień dobry Kasiu :calus: Matuś na kwiatuszkach wygląda bardzo romantycznie :razz: Pozdrawiam cieplutko. Dzień dobry Kochana Agusiu :) Słodki buzial od Matusia dla Twoich dziewczynek :loveu: bGirl napisał(a):obudzeni z zimowego snu, pokazujemy mordki, dziękujemy za pamięć o nas cioteczko ogromny, mięciutki tulasek dla Ciebie Cleo & WielkoLUD Karinko witaj jak miło Cie znów widzieć Pozdrawiamy cieplusio :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Trzymam kciuki zeby sie udalo :grins: Postepowa jestem, a co! Niech uwaza zebym drugim razem z czterema jej nie gonila... Ja se wypraszam!!! Spie do 9 :obrazic: Dobry :loveu: Dzieki Anusiu :) Mysle że Beatka już nie bedzie chciała bys nawet ganiała ją z jedną :lol: Dzień dobry :loveu: Matrixowi sie coś poputało w glówce i wzioł sie za obryzane moich papci czego nigdy nie robił nawet jak była szczeniakiem.... Quote
Patikujek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Doberek:loveu: Śliczna fotka http://images31.fotosik.pl/68/ca5520c31c8773fbmed.jpg Mi się w ogóle strasznie Matuś podoba bo on ma taki gęsty i gruby ten włos:loveu: Quote
Kincia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Matus :loveu::loveu::loveu: Wracaj do zdrowia :loveu: Quote
Kasia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Matuś ma bujny włos prawie jak Z.Wodecki w latach młodości :diabloti: Cze Kasieńko :loveu: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No nie mogę... Kasiu Kapryśce też odbiło w ten sam kapciowy deseń, nigdy wcześniej nie miała takich pomysłów :roll: Dzień dobry :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Patikujek napisał(a):Doberek:loveu: Śliczna fotka http://images31.fotosik.pl/68/ca5520c31c8773fbmed.jpg Mi się w ogóle strasznie Matuś podoba bo on ma taki gęsty i gruby ten włos:loveu: Witaj Pati :) Milusio że nas odwiedziłaś dziekujemy i pozdrawiamy :loveu: PositiveThought napisał(a):Matiś pożeracz :loveu: http://images29.fotosik.pl/121/a08aff444becd542med.jpg Oj prawda Beatko :lol: I beszczelnie sie bedzie patrzyła ale o co mi chodzi jak mu zabieam Kincia napisał(a):Matus :loveu::loveu::loveu: Wracaj do zdrowia :loveu: Oszołom to już chyba zapomniał że coś miał robione :) Pozdrowionka Kinguś :loveu: Kasia napisał(a):Matuś ma bujny włos prawie jak Z.Wodecki w latach młodości :diabloti: Cze Kasieńko :loveu: Hihi Kasieńko Twoje porównia są rewelacyjne :roflt: Aga76 napisał(a):No nie mogę... Kasiu Kapryśce też odbiło w ten sam kapciowy deseń, nigdy wcześniej nie miała takich pomysłów :roll: Dzień dobry :loveu: Dzień dobry Aguś :) Mi sie nasuwa jedno stwrdzenie oczywiście jeśli chodzi o mojego trzpiota że czym starszy tym głupszy :) No ale że Kaprysienka az niewierze :loveu: Quote
Recommended Posts