Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Kochane cioteczki :)
Dziekuje za wspieranie... ja tylko na chwileczke Wszystko odbyło sie jak nalezy żadnych wpad i gaf nie było jutro Wam wszystko opowiem...Dobrej nocki i kolorowych snów:loveu:
Pozdrowienia dla cioteczek od TZ-ta :)

Posted

Kasia napisał(a):
albo odwrotnie...:roll:

a co po mnie ma mój...?

Pegaza napisał(a):
po Tomku ma zwis:evil_lol:
po Tobie wygrzewanie się przy lampce:evil_lol:

Kasia napisał(a):
o którym zwisia mówisz? tym męskim czy tym zwisającym ze wszystkiego? :evil_lol:

Pegaza napisał(a):
miałam na mysli ten zwis zapładniający:evil_lol:

Kasia napisał(a):
tak zwane menskie przyrodzenie :evil_lol:

to to zdecydowanie ma po Tomku :evil_lol:

Pegaza napisał(a):
taa czyli penis albo prącie:evil_lol:

Kasia napisał(a):
albo mówiąć po Łukaszkowemu - pisiorek :evil_lol:

SYF zrobily z porzadnej galeryji!

Pozdrawiamy Kasie i Matusia :loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
Kasieńko, a poza tym to z okazji wczorajszych imien składam gorące życzenia spełnienia marzeń i dużo uśmiechu na każdy dzień :Rose::Rose::Rose:

Dziekuje Ci Aguś Kochana Pozdrawiam gorąco :loveu:

Anusia & Alutka napisał(a):
SYF zrobily z porzadnej galeryji!

Pozdrawiamy Kasie i Matusia :loveu:

Hihi Anusia zrobiła porządek :)
Witaj Anusiu dziekuje za odwiedzinki i pozdrowionka również pozdrawiamy i mocno ściskamy :loveu:

Apropo niedziedzieli...to było pieknie...kwiaty zestresowany Jakub który zachwianym głosem poprosił o moją reke najpierw moich rodziców a potem ukleknoł przedemnie i zapytał mnie czy zostane jego żoną ....padło słowo Tak potem pierścionek...łeska w oczach dziadków Jakuba którzy go wychowali jego mamy też....a moi to chyba do dziś jescze nie wierzą co sie wydazyło hihi :)
Potem przyszła moja chrzesna z mężem i moim chrześniakiem i zaczeła sie druga czesc imprezy czyli imieninki na których równie było milutko :)

taki pierścionek dostałam...(niezbyt wyraźny ale ciazko zrobic temu fotke bo sie swieci niemiłosiernie)

A teraz troche Matusia

Posted

Kasiu ile zmian!! Zacznę od metamorfozy Matiego! Przecież to zupełnie inny pies:crazyeye: Ja go jeszcze pamiętam jak miał obcięty pyszczek na szczeniaka:loveu: Teraz już nawet kitka sie pojawiła

Pierścionek śliczny! Gratulacje!!

Posted

tigrunia napisał(a):
ALe pikny :loveu: I pierscionek i Matus oczywiście tez :loveu: Gratuluje jeszcze raz :multi:

Tigruniu dziekuje Ci bardzo...Buziaki dla Was gorące

Kasia napisał(a):
Kasiu gratulujemy!!! Piździonek pikny :loveu:

Coś Ty za fryz zrobiła Matiemu? Ta grzywa zaczesana a'la Belmondo vel Preslay! :evil_lol:

Dziekuje Kasieńko Kochana
Hihi wiedziałam że nieuczesany Matuś wzbudzi zainteresowanie Hihi pieknie określiłaś tą fryzure a takie coś zostaje Matiemu na głowie zaraz po zdjecie gumeczki kiedy szykujemy sie spac nieraz i do rana jest tak utrwalona a jak Mati jescze chodzi na głowie to już wogóle jest ciekawy fryz ;)

Aga76 napisał(a):
Kasiu,

jeszcze raz przyjmij gratulacje, pierścionek śliczny, poproszę zdjęcie rączki nim ozdobionej

Matuś wygląda szałowo !!!

Aguś:loveu:
DziekujeCi również i miło że pierścionek sie podoba tak pociiiichu powiem Ci na uszko że TZ miał wskazówki bo ja nie byłam z nim kupić ale troche tam wcześniej pojechaliśmy do jubilera i tak dałam mu do zrozumienie ze właśnie taki bym chciała hihihihi
Widze że Matuś bardziej podoba sie jako nie uczesany :evil_lol:

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześc Kasiu!

Pierścionek cudowny :loveu: Cieszę się, że wszystko poszło bezproblemowo i masz to już za sobą.

Matuś lansuje nową modę yorkową :cool3:

Saruś Witaj !!
Dziekuje Ci Saruś za ciepłe słowo :)
Matuś lansuje nowe fryzki jak kiedyś Kaprysieńka cudowne czuprynkowe niełady :)

Magda_Miki napisał(a):
Kasiu ile zmian!! Zacznę od metamorfozy Matiego! Przecież to zupełnie inny pies:crazyeye: Ja go jeszcze pamiętam jak miał obcięty pyszczek na szczeniaka:loveu: Teraz już nawet kitka sie pojawiła

Pierścionek śliczny! Gratulacje!!

Ojejciu Władza wróciła Witaj Madziu jak fajnie ze już jesteś wkońcu będe mogła podziwac Mikiego z nielotem :)
Widzisz tak Cie dłógo nie było że Matuś zarósł jak Yeti :)
Dziekuje Cie i mocno Was ściskam i pozdrawiam gorąco :calus:

Pegaza napisał(a):
Witam
nie nie wierze że to MATI poczochrany przecie on zawsze poczesany:P
http://images24.fotosik.pl/118/3cd875b8af280b12med.jpg
taa poka pierścien Arabeli na palcu:)

Cześć Dario :lol:
Ależ Mati nigdy jest nie uczesany on właśnie teraz jest uczesany :evil_lol:( Żartuje oczywiście ale do dziś go nie czes bo wzbudza wieksza sensacje ;) )
Pozdrawiam Ciebie i Twoje sunieczki urocze

Aguś, Dario specjalnie dla Was....
Fotka nie jest najlepszej jakości ale mój aparat coś ostatnio sobie nie radzi wiec wybaczcie

I troche poczochrańca o własnie tak sie czesze....

jescze radziej ulepszanie fryzurki....

Posted

Kasia napisał(a):
Ja pierdzielę, nie mogę z Matiego :evil_lol:
Kasiu nie czesz Go już nigdy. W tej fryzurce, którą ma teraz wygląda szałowo :loveu:

Kasia napisał(a):
Nie posłuchała i zaczesała :placz:

Hihi Kasieńko z chcecią bym go nie czesała bo ja tez uwielbiam ta jego fryzure "wkurzonego szopena" ale jak patrze na niego jak on zadziera głowe do góry by coś zobaczyc to mi sie go robi żal :evil_lol: On ma jakies takie dziwne te kłaki ze robią wszystkie klap na oczeta ale obiecuje że beda tez focie w fryzurce "Frycka ;) ":lol:

Posted

PositiveThought napisał(a):
jak wkurzony Szopen po nieudanym koncercie :p

Hahaha...dokładnie!!:evil_lol: Pasuje jemu ta fryzurka. Taki zadziorny:cool3:

A pierścionek prezentuje się cudownie:loveu: Aż nie wiem co napisać