Kasia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Hej Kasieńko :loveu: Jak minął weekend? Quote
Pegaza Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cze Kasiu:p do nas też zawitała zima:p z jednej strony sie ciesze ale cos czuje że to szybko zniknie i jedna chlapa zostanie:mad: a kryjówka niezła:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Dzień dobry Kasiu :loveu::loveu::loveu: pozdrawiam Quote
Kasia_zg Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Dzień dobry wszystkim cioteczom które Nas odwiedzają poczas naszej małej nieobecności. Dziekujemy Wam bardzo że nie zapominacie o Nas :) Odtatnie dwa tygodnie mamy cieżkie i pracowite. Wpracy jestem po 12 godzin do tego dochodzi remoncik w domku i nie mamy czasu nawet na sen doba to zamało. A jak już mamchwilke by z Wami posiedzieć to Dogo strasznie muli i galeryjki otwierają mi sie godzinami. Obiecujemy że wszystkie zaległości nadrobimy. Ostatnio właścicielka rodziców Matusia przysłała mi fotki jak bardzo zmieniły sie psiaki ojciec Matusia zostałam obciety i jeszcze bardziej wyjasniał a ja pamietam jak odbierałam Matrixa to Porto był tak czarny jak Mati teraz zreszta Lalcia też bardzo wyjaśniała też ją obcieli i lepeij teraz wygląda bo ona to po tych małych to bardzo staciła włoski zreszta pokaże Wam na fociach :) Pozdrawiamy Was goraco i cieplusienko i slemy dla Wszystkich mocne Tulasy :) Oto Lala (mama Matusia) A to Porto przed obcieciem.... Moruś z Mają Portuś po obcieciu... :lol: Quote
Kasia_zg Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Portuś... Wszystkie razem... I na koniec sama przybrana siostrzyczka Matusia Majeczka... A teraz sam Matuś :) Głupawka Quote
Kasia_zg Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Matuś... Miłego dnia Pozdrawiamy :loveu: Quote
Aga76 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cześć Kasiu :loveu: Rodzinnie się zrobiło :loveu: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cze Kasiu:loveu: oo to Mati chyba z gęstoscią włosa podał się na ojca:p ciekawe czy też kiedyś zmieni kolorek Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Nie tylko na ojca ale i na swoją Pańcie Dario-Ewo!!! Toż to Kasieńka swoimi głowowymi włosami mogła by nas dwie spokojnie obdzielić :lol: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 nie nadarmo mówią że pies się upodabnia do właściciela:evil_lol: ciekawe co ja mam albo one po mnie:hmmmm: -wiem cierpliwość i spokojną dusze:cool1: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 albo odwrotnie...:roll: a co po mnie ma mój...? Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 po Tomku ma zwis:evil_lol: po Tobie wygrzewanie się przy lampce:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pegaza napisał(a): po Tomku ma zwis:evil_lol: o którym zwisia mówisz? tym męskim czy tym zwisającym ze wszystkiego? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 miałam na mysli ten zwis zapładniający:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 tak zwane menskie przyrodzenie :evil_lol: to to zdecydowanie ma po Tomku :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Kasia napisał(a):tak zwane menskie przyrodzenie :evil_lol: to to zdecydowanie ma po Tomku :evil_lol: coś sugerujesz? mam się dokładnie Fidlakowi przyjrzeć?:eviltong: czy tylko to ich łączy bo są to osobniki rodzaju męskiego:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 albo mówiąć po Łukaszkowemu - pisiorek :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 pisiorka też mam w domu na Pipi tak czasem wołam:lol: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pegaza napisał(a): coś sugerujesz? mam się dokładnie Fidlakowi przyjrzeć?:eviltong: czy tylko to ich łączy bo są to osobniki rodzaju męskiego:evil_lol: Łączy ich to jako 'rzecz', którą posiadają osobniki rodzaju męskiego a nie zbliżona WIELKOŚĆ PRZYRODZENIA OWEGO :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 noo dobrze ze wyjaśniłaś to ową rzecz:diabloti: jessuu ja stąd nie wyjde przez Ciebie Quote
Aga76 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Kasia']Łączy ich to jako 'rzecz', którą posiadają osobniki rodzaju męskiego a nie zbliżona WIELKOŚĆ PRZYRODZENIA OWEGO :evil_lol: Poezja :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pegaza napisał(a): jessuu ja stąd nie wyjde przez Ciebie no i nie wyłaź :diabloti: Quote
Recommended Posts