tigrunia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 O mój Boże jak ten kotek wysoko skacze!! :crazyeye: Hehe.. swietne zdjęcie! A co mati ma w uszku?? Quote
binkaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Cześć Kasiu:loveu: http://images32.fotosik.pl/36/e986773c40005dd9med.jpg Matuś!:loveu: http://images31.fotosik.pl/36/dc972f9b5cf1f5c5.jpg :-o:-o ale ten kot wysoko skacze!! Quote
Kasia_zg Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Aga76']Wujcio Hektorek :loveu::loveu::loveu: O tak wujcio Hektorek jest kochany :lol: [quote name='tigrunia']O mój Boże jak ten kotek wysoko skacze!! :crazyeye: Hehe.. swietne zdjęcie! A co mati ma w uszku?? Tigruniu wierz mi Tośka potrafi wyżej skakać akurat na ta wysokość skakała bo jak chciałam jej zrobić fotke to na ścianie odbiła sie dioda od aparatu ta cwaniara zauwazyła i i zaczeła skakac do to punkciku :) a jak odbiła sie lampa byłykowa o wiele wyzej Toska tylko czekała by skoczyć i to coś złapać :evil_lol: A potrafi stanąc przy oknie i tak zmiejsca odbic i i hopnąc sobie na parapet A Matuś w uszku miał plasterek bo to własnie uszko robi psikusa i klapie na bok wtedy pojawia sie na zgieciu czerwona prega i robiło sie to uszko takie podrażnione zaczerwienione lekarz kazał podkleić mu w tym miejscu lekoplastrem z maścią :) [quote name='Aga76']Tosia na skałce, hihihi Agusiu jestes niesamowita :) [quote name='binkaa']Cześć Kasiu:loveu: http://images32.fotosik.pl/36/e986773c40005dd9med.jpg Matuś!:loveu: http://images31.fotosik.pl/36/dc972f9b5cf1f5c5.jpg :-o:-o ale ten kot wysoko skacze!! Cześć Sabinko :) Ooo tak jak wspomniałam wyżej Tośka skoczna cicia :) A dziś mój oszołom kończy 1-szy roczek...niesamowite jak ten czas szybko płynie.... buzi buzi Miłego dnia ciotunie :loveu: Quote
Aga76 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 A teraz solówka dla Jubilata: Mati Mati Mati !!! Quote
Kasia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Mati Ty stary pryku :loveu: Wszystkiego psiego najlepszego!!! Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzien dobry :loveu: Aaaale cudownie trafilam! STO LAT DLA MATRIXIA :loveu: Quote
tigrunia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ojej .. no to wszystkiego naj Matuś :multi: :new-bday::BIG::tort::tort::BIG::new-bday: Quote
Patikujek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam:loveu: Ale trafiłam:) A ja nie mogę się nadziwić patrząc na Matika jak to jest że on zawsze ma taką piękną fryzurkę, taką niepostrączkowaną i puszystą??? Quote
Kasia_zg Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Aga76']100 lat 100 lat 100 lat 100 lat 100 lat [quote name='Aga76']A teraz solówka dla Jubilata: Mati Mati Mati !!! [quote name='tigrunia']Ojej .. no to wszystkiego naj Matuś :multi: :new-bday::BIG::tort::tort::BIG::new-bday: Mati Ty stary pryku :loveu: Wszystkiego psiego najlepszego!!! [quote name='Anusia & Alutka']Dzien dobry :loveu: Aaaale cudownie trafilam! STO LAT DLA MATRIXIA :loveu: [quote name='Patikujek']100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam:loveu: Ale trafiłam:) A ja nie mogę się nadziwić patrząc na Matika jak to jest że on zawsze ma taką piękną fryzurkę, taką niepostrączkowaną i puszystą??? [quote name='Kasia'] W imieniu Matusia Dziekuje wszystkim kochaniutkim cioteczkom za cudowne zyczenia!! Matuś sle gorace buziaki Pati ja Matusia czesze nieraz nawet i co 2-3 dni bo on tego nie lubi jedynie teraz rano robimy kucorka ale i tak ten czpiot nawet po zrobieniu kitki poprawia ta fryzure po swojemy wiec praktycznie on nigdy nie jest dobrze wyczesany :lol: Quote
Kincia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 No prosze :multi::multi: 100 lat 100 lat dla Matrixia :loveu::loveu: :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::bday::bday::cunao::cunao::cunao::drink1::drink1::knajpa::drinka::drinking::laola: Quote
Pegaza Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witam:p wprawdzie spóżnione ale szczere zyczonka dla Matiego z okazji urodzin wiele dobrego:loveu: :new-bday: pozdrowionka:p Quote
Mona4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 I my spiewamy Stolat:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Kincia']No prosze :multi: 100 lat 100 lat dla Matrixia :loveu: :new-bday::new-bday::BIG::BIG::bday::cunao::cunao::cunao::knajpa::drinka::laola: Dziekuje Kinguś Ci bardzo serdecznie za wesołe zyczonka :loveu: [quote name='Pegaza']Witam:p wprawdzie spóżnione ale szczere zyczonka dla Matiego z okazji urodzin wiele dobrego:loveu: :new-bday: pozdrowionka:p Witaj Dario :) W imieniu Matusia goraco dziekuje :loveu: Również pozdrawiamy cieplusio [quote name='Mona4']I my spiewamy Stolat:loveu::loveu: Moniusiu dziekujemy bardzo :lol: Tulasy dla Was Quote
Kasia_zg Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Całuśny Atak Matusia.... natarczywa gadzina.... A to jak by ktoś mi nie uwierzył odką staruszek Timi wprowadził sie do fotela Matusia ten sie obraził i wyprowadził sie do szafy....i ani mysli by w ciagu dnia spac gdzie indziej tam mu najlepeij.... Quote
binkaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Wszystkiego Najlepszego dla Matusia:loveu::loveu::loveu: :BIG::BIG::new-bday::new-bday::bday::tort::tort: :drink1: :laola::laola::drink1::cunao::cunao::knajpa: Quote
Kasia_zg Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='binkaa']Wszystkiego Najlepszego dla Matusia:loveu::loveu::loveu: :BIG::BIG::new-bday::new-bday::bday::tort::tort: :drink1: :laola::laola::drink1::cunao::cunao::knajpa: Dziekuje Ci bineczko :loveu: [quote name='Aga76']Namiętny Matuś :razz: Albo raczej upierdliwy i nachalny :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich i życzymy przyjemnego weekendziku Szafowe leniuchowanie.... A takie cuś przyszło mi ostatnio ze spaceru.... :loveu: A do Nas zawitała Pani zima Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Jaki Matus czysciutki :evil_lol::loveu::loveu: U ans tez padał snieg rano ale teraz juz stopniał i słoneczko troche swieci uff :D Quote
Kasia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cudnie umorusany Mati :loveu: A ta jego 'kryjówka' do spania niezła :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ale się kolega załatwił, pewnie skarbów szukał :grins: Quote
binkaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 brudny Matuś:cool3::loveu: A do nas też zima przyszła:p ale topnieje powoli:placz: Ja chce zime! tak fajnie jest.. biaaało:loveu: Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Mam cos takiego dla ciebie :D Oczywiscie nie ja robiłam bo mi nic nie wychodziło xD Quote
Recommended Posts