Kasia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Jak Kasieńko po urodzinowej imprezie? :lol: Quote
Kasia_zg Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Witam :) Odrazu chciała bym bardzo podziekować za cudowne zyczenia: Pati Kinguni Kasi Darii Beatce Tigruni Madzi Jesteś kochane i bardzo bardzo Wam dziekuje Urodzinki ogólnie sie udały w piateczek byla rodzinka w sobote poprawilismy ze znajomymi a w niedziele było slodkie lenistwo....:) Od dziś jestem na zwolnieniu bo grypsko sobie jescze odemnie nie poszło ale w piateczek niestety skończy sie leniuchowanie bo wyjezdżam na placówke popracowac na pełnych obrotach ale cóż gledzić nie moge :) bo rubie to co robie:lol: Troche zaspanego i zdziwionego Matusia Quote
AlKil Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Łoj!!! Spóźnione życzonka!!!:loveu: Matti jest taki uroczy!!!!:lol: Quote
Kasia_zg Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='AlKil']Łoj!!! Spóźnione życzonka!!!:loveu: Matti jest taki uroczy!!!!:lol: Dziekuje Ewuniu za życzenia :loveu: I ciepłe słowe w imieniu Matusia Pozdrawiamy Cie cieplusio:lol: Spiewający Matii Mój puchaty wielolud przestraszyl sie świeczki i najlepeij było mu u pańci na raczkach ale z zaciekawieniem przygladał sie grającej świeczce Mój ksieciuńcio ;) Quote
Kasia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Witaj Kasieńko :loveu: Ksieciunio Mati ma fajną grzywkę na Waszym wspólnym zdjęciu :evil_lol: :loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Aga76 napisał(a):Dzień dobry Kasiu :Rose::Rose::Rose: Witaj Agniesiu :loveu: Kasia napisał(a):Witaj Kasieńko :loveu: Ksieciunio Mati ma fajną grzywkę na Waszym wspólnym zdjęciu :evil_lol: :loveu: Czesc Kasieńko :) Hihi Matusiowi te włoski sie jeszcze nie zaczesują i własnie jak zgubi spineczke to robią klap:) PositiveThought napisał(a):macie podobne grzyweczki :evil_lol: całuski Kasiu, zdrowiej! Hehe to fakt z grzywkami sie dobraliśmy coś w tym jest ze psy sie upodabiaają do włascileli....hmmma moze to było odwrotkie....:) Dzieki Beatko już z moim zdrówkiem jest o wiele lepeij Pozdrawiam :loveu: Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Dzień dobry przedświątecznie :lol: Gdzieś wyjeżdżacie Kasienko? Quote
Kasia_zg Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Kasia']Dzień dobry przedświątecznie :lol: Gdzieś wyjeżdżacie Kasienko? Dzień dobry Kasiu :) Jutro biegamy po cmetarzach tu na miejscu a w piatek udało mi sie udobruchac szefa i zamiast na placówke wyjeżdżam sobie zMatusiem do TZ-ta az do niedzieli :) Dziewczyki mam pytanko właśnie zauważyłam że Matusiowi wyleciał ząbek trzeci za kłem na górnej szczece i nie wiem z jakiej przyczyny wybicie jest niemozliwe ząbek wyleciał bez krwi troszke na dziasle było....czy to możliwe ze mógłby być jeszcze mleczak?? Troche sie boje zeby to nie było jakieś choróbsko dziaseł :( Quote
Aga76 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Przetrwały mleczak :-? ostatnio wyrwałam takiego Fionce, prawie przez przypadek Quote
Kasia_zg Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Aga76']Przetrwały mleczak :-? ostatnio wyrwałam takiego Fionce, prawie przez przypadek Agniesiu ale Matrix ma już prawie rok możliwe zeby az tak długo mu siedział ?? Ja jestem zielona pod tym wzgledem i dlatego jestem tak przewrażliwiona Quote
Aga76 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Możliwe... Ale upewniłabym się na wizycie u veta albo choćby telefonie do niego Quote
Kasia_zg Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Aga76']Możliwe... Ale upewniłabym się na wizycie u veta albo choćby telefonie do niego Dziekuje Ci bardzo....:lol: Quote
Kincia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Matus :loveu::loveu: Mmmm jaki smakowity torcik mniam :loveu: Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Aga76'] ostatnio wyrwałam takiego Fionce, prawie przez przypadek prawie jak dentysta-sadysta :cool1: Quote
Aga76 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Kasia']prawie jak dentysta-sadysta :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zwerbowałam jej 10 zębów, a w porównaniu z Capri to mało, niestety Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Łał :crazyeye: Niezła jesteś!!!! Ja Fidlakowi ino jednego....cztery miał usuwane u weta a reszta sama gdzieś sie potoczyła.....:cool1: Quote
Aga76 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Kasia']Łał :crazyeye: Niezła jesteś!!!! Ja Fidlakowi ino jednego....cztery miał usuwane u weta a reszta sama gdzieś sie potoczyła.....:cool1: Fionka niestety też będzie miała wyrywanie pod narkozą, bo okres najlepszego rozklekotania zębnego przypadł na czas jej choroby i nie było zabaw. 6 sztuk na pewno jest do usunięcia, chociaż wciąż walczę żeby jednak było ich mniej... Quote
Pegaza Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Cze Kasia:p słodziak:loveu: http://images23.fotosik.pl/104/e92c839ee794f3b4med.jpg co do zęba nie orientuje sie w temacie by Ci pomóc Quote
Kasia_zg Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Cześć Wam dziewczeta kochane....jesli chodzi o zebole Matusia to dopiero bedziemy wiedzieć jutro zanim wyjedziemy odwiedzimy weta bo jestesmy tak umówieni. Obiecałam Wam foty z tej sesji i choć nie są rewelacyjne a właścieiwe to ja na nich chusteczko wyszłam no ale obiecałam najwyzej sie posmiejecie troche....:) Quote
Kasia_zg Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 No już dobrze już Was nie strasze swoimi fotami :evil_lol: troche Matusia.... Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dzieńdoberek - Kasiu świetne zdjęcia!! Rewelacyjnie wyszłaś :) A Mati jaki szczurek pokąpielowy :loveu: Quote
Recommended Posts