Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :)
Odrazu chciała bym bardzo podziekować za cudowne zyczenia:
Pati
Kinguni
Kasi
Darii
Beatce
Tigruni
Madzi
Jesteś kochane i bardzo bardzo Wam dziekuje
Urodzinki ogólnie sie udały w piateczek byla rodzinka w sobote poprawilismy ze znajomymi a w niedziele było slodkie lenistwo....:)
Od dziś jestem na zwolnieniu bo grypsko sobie jescze odemnie nie poszło ale w piateczek niestety skończy sie leniuchowanie bo wyjezdżam na placówke popracowac na pełnych obrotach ale cóż gledzić nie moge :) bo rubie to co robie:lol:

Troche zaspanego i zdziwionego Matusia

Posted

[quote name='AlKil']Łoj!!! Spóźnione życzonka!!!:loveu:
Matti jest taki uroczy!!!!:lol:

Dziekuje Ewuniu za życzenia :loveu:
I ciepłe słowe w imieniu Matusia Pozdrawiamy Cie cieplusio:lol:

Spiewający Matii

Mój puchaty wielolud przestraszyl sie świeczki i najlepeij było mu u pańci na raczkach ale z zaciekawieniem przygladał sie grającej świeczce

Mój ksieciuńcio ;)

Posted

Aga76 napisał(a):
Dzień dobry Kasiu :Rose::Rose::Rose:

Witaj Agniesiu :loveu:
Kasia napisał(a):
Witaj Kasieńko :loveu:

Ksieciunio Mati ma fajną grzywkę na Waszym wspólnym zdjęciu :evil_lol: :loveu:

Czesc Kasieńko :)
Hihi Matusiowi te włoski sie jeszcze nie zaczesują i własnie jak zgubi spineczke to robią klap:)
PositiveThought napisał(a):
macie podobne grzyweczki :evil_lol:

całuski Kasiu, zdrowiej!

Hehe to fakt z grzywkami sie dobraliśmy coś w tym jest ze psy sie upodabiaają do włascileli....hmmma moze to było odwrotkie....:)
Dzieki Beatko już z moim zdrówkiem jest o wiele lepeij Pozdrawiam :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Dzień dobry przedświątecznie :lol:
Gdzieś wyjeżdżacie Kasienko?
Dzień dobry Kasiu :)
Jutro biegamy po cmetarzach tu na miejscu a w piatek udało mi sie udobruchac szefa i zamiast na placówke wyjeżdżam sobie zMatusiem do TZ-ta az do niedzieli :)

Dziewczyki mam pytanko właśnie zauważyłam że Matusiowi wyleciał ząbek trzeci za kłem na górnej szczece i nie wiem z jakiej przyczyny wybicie jest niemozliwe ząbek wyleciał bez krwi troszke na dziasle było....czy to możliwe ze mógłby być jeszcze mleczak?? Troche sie boje zeby to nie było jakieś choróbsko dziaseł :(

Posted

[quote name='Aga76']Przetrwały mleczak :-?

ostatnio wyrwałam takiego Fionce, prawie przez przypadek
Agniesiu ale Matrix ma już prawie rok możliwe zeby az tak długo mu siedział ?? Ja jestem zielona pod tym wzgledem i dlatego jestem tak przewrażliwiona

Posted

[quote name='Kasia']prawie jak dentysta-sadysta :cool1:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zwerbowałam jej 10 zębów, a w porównaniu z Capri to mało, niestety

Posted

[quote name='Kasia']Łał :crazyeye: Niezła jesteś!!!!
Ja Fidlakowi ino jednego....cztery miał usuwane u weta a reszta sama gdzieś sie potoczyła.....:cool1:

Fionka niestety też będzie miała wyrywanie pod narkozą, bo okres najlepszego rozklekotania zębnego przypadł na czas jej choroby i nie było zabaw.

6 sztuk na pewno jest do usunięcia, chociaż wciąż walczę żeby jednak było ich mniej...

Posted

Cześć Wam dziewczeta kochane....jesli chodzi o zebole Matusia to dopiero bedziemy wiedzieć jutro zanim wyjedziemy odwiedzimy weta bo jestesmy tak umówieni.

Obiecałam Wam foty z tej sesji i choć nie są rewelacyjne a właścieiwe to ja na nich chusteczko wyszłam no ale obiecałam najwyzej sie posmiejecie troche....:)