*Monia* Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Świetny tort. Matuś na tej fotce super koncentracja :loveu: Słodziuchny maluch z niego. Ucałuj tego jego pycholka malusiego. Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 maartucha napisał(a):Kasiu ja kawałeczka Ciasta nigdy nie odmawiam :D :loveu: Maaatuśśśś :loveu: Martusiu zapamietam to sobie i bede wysylac zawsze :) Pinczerek-Jacky napisał(a):http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/63145204063cd862.html Haha boskie fotki:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziekujemy :) *Monia* napisał(a):Świetny tort. Matuś na tej fotce super koncentracja :loveu: Słodziuchny maluch z niego. Ucałuj tego jego pycholka malusiego. Monia jak miło :) Matuś ucałowany ;) Dziekujemy i pozdrawiamy ciepło :loveu: Głupawe minki Matusia :) Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Słodkich snów Dobranoc Kochani :loveu: Quote
*Monia* Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Widzę że Mati lubi się w przeciąganie bawić i jest mu wszystko jedno czym ;) . A jak ładnie na stół zagląda w poszukiwaniu jedzonka :razz: . I przy tym ma tak niewinną minkę wygłodzonego psiaka.. Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hej Kasiu:loveu::loveu: Jakie on miny strzela to masakra :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Milego dnia zyczymy :) Quote
*Monia* Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 On chyba poprostu pomagał Kasi je zdjąć ;) :cool3: . A mi Hexa nie chce pomagać, ona raczej zajmuje się zabieraniem zanim cokolwiek założę :lol: . Quote
Pegaza Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witam Kasie:p jak to miło żee Matrix pomaga Ci w sprzątaniu :lol: nie ma to jak mieć pomocnika w domu i w dodatku takiego słodkiego:loveu: http://images24.fotosik.pl/36/7b0716d83170c73bmed.jpg Quote
Magda Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Zazdroszczę własnego kreatora mody:loveu: Nawet wie jakie pończochy ubrać:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cześć Kasiu :multi: u nas ogonek to jest trikolor - czrny-stalowy-złoty :loveu: i też uwielbiam kiedy nim wyma****e na prawo i na lewo a jak jest zadowolony to nosi go dumnie na grzbiecie niczym paw :lol: :loveu: Ach jaki pyszny torcik i sliczne swieczki - oryginalny :lol: ja tez taki kcem :razz: Quote
Sara_i_Aris Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cześć Kasiu! Torcik naprawdę oryginalny, bardzo mi się spodobał :loveu: Nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje, ale wygląda imponująco. Szkoda tylko, że nie mogłam zobaczyć na żywo, ale na pewno Wy macie wspaniałe wrażenia :loveu: http://images24.fotosik.pl/36/7b0716d83170c73bmed.jpg Ta jego słodka minka :loveu: I jak tu nie kochać tego pysiolka :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 *Monia* napisał(a):Widzę że Mati lubi się w przeciąganie bawić i jest mu wszystko jedno czym ;) . A jak ładnie na stół zagląda w poszukiwaniu jedzonka :razz: . I przy tym ma tak niewinną minkę wygłodzonego psiaka.. O tak tak Mati uwielbia bawić sie w przeciaganie wszystko co sie da tarmosić to najfajniejsza zabawka :) W moim pokoju jest taka niziutka lawa i Matuś wylukał że czasami stawiane sa na niej ciacha wiec czesto gesto zaglada czy czasem coś nie przypełzlo dobrutkiego :) PositiveThought napisał(a):dzień odbyr, miłego dnia życzymy! :loveu: nie chciało mi się dziś w ogóle wstać, ale cóż, Duskowy pęcherz mnie obudził... a gdzie to Matiś w takie rajstopki chciał się wystroić? :hmmmm: Witaj Beatko:) Oh skad ja znam to ciezkie wstawanie spi sie tak dobrze a przy uchu stoi piszczałka i woła na dwor... Hmm Matuś od małego ma jakiś sentyment do rajstop albo skarpetek jak tylko widzi je gdzies to zrobi wszystko by je świsnąć a mój Tz kiedyś wpadł na genialny pomysl ze wrzucił mu tam maą piłeczke od tamtej pory Matus uwielbia ta zabawe Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej Kasiu:loveu::loveu: Jakie on miny strzela to masakra :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Milego dnia zyczymy :) Witaj Kinguś :) Oj prawda minki to ma nieraz rozbrajajace :) Przyjemnego czwarteczku życzymy :loveu: *Monia* napisał(a):On chyba poprostu pomagał Kasi je zdjąć ;) :cool3: . A mi Hexa nie chce pomagać, ona raczej zajmuje się zabieraniem zanim cokolwiek założę :lol: . Monia mały też mi nie pomaga a wrecz przeciwnie czsami potrafi mi świsnąć nowiusieńke i podrzeć :lol: Śpiacy Matuś.... c.d.n Quote
Aga76 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witaj Kasiu, pozdrawiam słonecznie :sleep2: słodko na podusi Mati smacznie sobie śni... Quote
Kasia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dzień dobry Kasieńko! Ale fajne posłanie ma Mati :loveu: A pozycje a'la Fidlasty :loveu: Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Hej Kasiu :loveu: Dziekujemy i nawzajem :) Ahh kocham Matrixia:loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Pegaza napisał(a):Witam Kasie jak to miło żee Matrix pomaga Ci w sprzątaniu nie ma to jak mieć pomocnika w domu i w dodatku takiego słodkiego http://images24.fotosik.pl/36/7b0716d83170c73bmed.jpg Witamy Darie :) Mati pomocnik w sprzataniu hihi oooo nieeee wrecz przeciwnie ja zdarze posprztać a ten urwis za mną idzie i rozciaga po pokojach wszystko co sie da...a dziś wpadł na genialny pomysł zakopania pazurki w donicy a ja bieda zdazyłam tam posprzatac...urwis nad urwisy :) Pozdrawiamy :loveu: Magda_Miki napisał(a):Zazdroszczę własnego kreatora mody:loveu: Nawet wie jakie pończochy ubrać:razz: Hihi Madziu tylko że jak Matus już wniesie swoje poprawki to pończoszki nadaja sie tylko do śmietniczka bo maa niepowtarzalny wzorek :) Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Kasiu :multi: u nas ogonek to jest trikolor - czrny-stalowy-złoty :loveu: i też uwielbiam kiedy nim wyma****e na prawo i na lewo a jak jest zadowolony to nosi go dumnie na grzbiecie niczym paw :lol: :loveu: Ach jaki pyszny torcik i sliczne swieczki - oryginalny :lol: ja tez taki kcem :razz: Witaj Daguś:) Nie sadziłam że ogonek tez tak może wybarwiać ale fajniusio bo ja też lubie jak ta palemka merda wesoło :) Daguś a powiedz Ty mi tylko kiedy obchodzisz urodzinki i torcik zrobie specjalnie dla Ciebie :lol: Yorkie napisał(a):Cześć Kasiu! Torcik naprawdę oryginalny, bardzo mi się spodobał :loveu: Nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje, ale wygląda imponująco. Szkoda tylko, że nie mogłam zobaczyć na żywo, ale na pewno Wy macie wspaniałe wrażenia :loveu: Ta jego słodka minka :loveu: I jak tu nie kochać tego pysiolka :loveu: Witaj Saro :) Miło że sie podobał trcik i świecacy kwiatuszek :) Nio własnie i jak tu nie kochac tego pysiolka a te jego minki czsami sa rozbrajajace. a te dwa małe wegliki wrecz prosza żeby je przytulić i wyściskac:lol: Śle Wam mocne Tulaski :calus: c.d ... Przebudzenie... I śpimy dalej... :lol: Quote
Kasia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 http://images25.fotosik.pl/36/360650f1ec675508med.jpg Wyściskałabym Go tak strasznie mocno mocno!!! :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Aga76 napisał(a):Witaj Kasiu, pozdrawiam słonecznie :sleep2: słodko na podusi Mati smacznie sobie śni... Witaj Aguś :loveu: Dziekuje za słoneczne pozdrowionka i my wysyłamy ciepłe promyczki :lol: fidelek2 napisał(a):Dzień dobry Kasieńko! Ale fajne posłanie ma Mati :loveu: A pozycje a'la Fidlasty :loveu: Dzień dobry Kasiu :lol: Takie posłanko Matus sobie praktycznie sam zrobił bo jak mu jest za ciepło na lózku a tym bardziej w jego foteliku to pewnego dnia wyciagnoł ta swoją podusie właśnie pod ławe i tam sobie spał (dodam że ta podusia musi jeździć z nami wszedzie nawet na działke bez niej Matuś sie nie rusza) I skoro tam sobie śpiusiał czasamito położyliśmy mu tam taką dziecinną kołderke i teraz gdy za gorąco sypia pod ławą :) A pozycji Fidlastego to chyba żadeń psiak nie przebije Fidlasty jest jedyny w swoim rodzaju z tymi swoimi pozycjami :lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej Kasiu :loveu: Dziekujemy i nawzajem :) Ahh kocham Matrixia:loveu::loveu: Witaj Kingo :) Buziale :lol: Miłego czwarteczku wszystkim życzymy :lol: ;) Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Jeju ile fotek super :multi: Matus :loveu::loveu::loveu: Te jego oczka i minki :evil_lol::loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 PositiveThought napisał(a):witaj Kasiu! :calus: cudowna poza, kocham jak Aiduś się tak układa[zajmuje wtedy mniej miejsca w łóżku :evil_lol: ] wtedy jeszcze bakalie widać :evil_lol: żyć nie umierać! pozdrawiamy cieplutko! Witaj Beatko :loveu: O tak te pozycje sa rewelacyjne...uwielbiam je bo wtedy Matuś wyglada jak taka pluszowa maskota :lol: Miłego dzionka Ci zycze :calus: Quote
Aga76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dzień dobry Kasiu, jakby nie było tęsknię za wami :roll: wciąż mi ciebie za mało na dogo. Pozdrawiamy cieplutko i weekendowo. Quote
Kasia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dzień dobry! U nas dziś słoneczka brak, jest natomiast straszna duchota...ale to i tak nieważne - ważne że to PIĄTEK dziś :multi: Przesyłamy serdeczne pozdrowienia :loveu: Quote
Pegaza Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Witam:p ale sobie słodko śpiocha:loveu: pozdrowienia:p Quote
Kasia_zg Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Witam Was dziewczynki bardzo cieplutko...dziekuje Wam że podczas naszej niezaplanowanej nieobecności odwiedzaliście Nasza galerie jestescie kochane :loveu: Mieliśmy malą awarie kompa burza narobiła niezłe szkody ale już jest wporzadeczku... ale dziś wieczorkiem mam spore zaległości na waszych galeryjkach do nadrobienia bedzie trzeba temu podołać...:) A dzis chciał bym Wam pokazac jak zmienili sie rodzice Matusia...kiedy zabieraliśmy Matusia jego ojciec Porto miał niecały rok a sunia Lalcia miała dokładnie skończony roczek oboje byli jeszcze niedokońca wybarwieni a pare dni temu P. Magda od której własnie wzielismy Matusia przysłała nam nowiutkie foteczki jak wybarwiły jej psiaki byłam w szoku bo jak je ostatnio widziałam grzbieciki były bardzo czarniutkie a teraz sa ciemno stalowe...oto fotusie.... Portuś... Od lewej Porto z prawej Lalcia :) Porto Razem.... i jeszcze raz Porto... C.d. foteczek nastąpi późnym wieczorkiem :) Quote
Recommended Posts