Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maartucha napisał(a):
Kasiu ja kawałeczka Ciasta nigdy nie odmawiam :D

:loveu: Maaatuśśśś :loveu:

Martusiu zapamietam to sobie i bede wysylac zawsze :)

Pinczerek-Jacky napisał(a):
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/63145204063cd862.html
Haha boskie fotki:loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziekujemy :)

*Monia* napisał(a):
Świetny tort.
Matuś na tej fotce super koncentracja :loveu:

Słodziuchny maluch z niego. Ucałuj tego jego pycholka malusiego.

Monia jak miło :)
Matuś ucałowany ;)
Dziekujemy i pozdrawiamy ciepło :loveu:

Głupawe minki Matusia :)

Posted

Widzę że Mati lubi się w przeciąganie bawić i jest mu wszystko jedno czym ;) . A jak ładnie na stół zagląda w poszukiwaniu jedzonka :razz: . I przy tym ma tak niewinną minkę wygłodzonego psiaka..

Posted

Cześć Kasiu :multi:

u nas ogonek to jest trikolor - czrny-stalowy-złoty :loveu: i też uwielbiam kiedy nim wyma****e na prawo i na lewo a jak jest zadowolony to nosi go dumnie na grzbiecie niczym paw :lol: :loveu:

Ach jaki pyszny torcik i sliczne swieczki - oryginalny :lol: ja tez taki kcem :razz:

Posted

*Monia* napisał(a):
Widzę że Mati lubi się w przeciąganie bawić i jest mu wszystko jedno czym ;) . A jak ładnie na stół zagląda w poszukiwaniu jedzonka :razz: . I przy tym ma tak niewinną minkę wygłodzonego psiaka..

O tak tak Mati uwielbia bawić sie w przeciaganie wszystko co sie da tarmosić to najfajniejsza zabawka :)
W moim pokoju jest taka niziutka lawa i Matuś wylukał że czasami stawiane sa na niej ciacha wiec czesto gesto zaglada czy czasem coś nie przypełzlo dobrutkiego :)

PositiveThought napisał(a):
dzień odbyr, miłego dnia życzymy! :loveu:
nie chciało mi się dziś w ogóle wstać, ale cóż, Duskowy pęcherz mnie obudził...
a gdzie to Matiś w takie rajstopki chciał się wystroić? :hmmmm:

Witaj Beatko:)
Oh skad ja znam to ciezkie wstawanie spi sie tak dobrze a przy uchu stoi piszczałka i woła na dwor...
Hmm Matuś od małego ma jakiś sentyment do rajstop albo skarpetek jak tylko widzi je gdzies to zrobi wszystko by je świsnąć a mój Tz kiedyś wpadł na genialny pomysl ze wrzucił mu tam maą piłeczke od tamtej pory Matus uwielbia ta zabawe

Hej Kasiu:loveu::loveu:
Jakie on miny strzela to masakra :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:
Milego dnia zyczymy :)

Witaj Kinguś :)
Oj prawda minki to ma nieraz rozbrajajace :)
Przyjemnego czwarteczku życzymy :loveu:

*Monia* napisał(a):
On chyba poprostu pomagał Kasi je zdjąć ;) :cool3: . A mi Hexa nie chce pomagać, ona raczej zajmuje się zabieraniem zanim cokolwiek założę :lol: .

Monia mały też mi nie pomaga a wrecz przeciwnie czsami potrafi mi świsnąć nowiusieńke i podrzeć :lol:

Śpiacy Matuś....

c.d.n

Posted

Pegaza napisał(a):
Witam Kasie
jak to miło żee Matrix pomaga Ci w sprzątaniu nie ma to jak mieć pomocnika w domu i w dodatku takiego słodkiego
http://images24.fotosik.pl/36/7b0716d83170c73bmed.jpg

Witamy Darie :)
Mati pomocnik w sprzataniu hihi oooo nieeee wrecz przeciwnie ja zdarze posprztać a ten urwis za mną idzie i rozciaga po pokojach wszystko co sie da...a dziś wpadł na genialny pomysł zakopania pazurki w donicy a ja bieda zdazyłam tam posprzatac...urwis nad urwisy :)
Pozdrawiamy :loveu:

Magda_Miki napisał(a):
Zazdroszczę własnego kreatora mody:loveu: Nawet wie jakie pończochy ubrać:razz:

Hihi Madziu tylko że jak Matus już wniesie swoje poprawki to pończoszki nadaja sie tylko do śmietniczka bo maa niepowtarzalny wzorek :)

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześć Kasiu :multi:

u nas ogonek to jest trikolor - czrny-stalowy-złoty :loveu: i też uwielbiam kiedy nim wyma****e na prawo i na lewo a jak jest zadowolony to nosi go dumnie na grzbiecie niczym paw :lol: :loveu:

Ach jaki pyszny torcik i sliczne swieczki - oryginalny :lol: ja tez taki kcem :razz:

Witaj Daguś:)
Nie sadziłam że ogonek tez tak może wybarwiać ale fajniusio bo ja też lubie jak ta palemka merda wesoło :)
Daguś a powiedz Ty mi tylko kiedy obchodzisz urodzinki i torcik zrobie specjalnie dla Ciebie :lol:

Yorkie napisał(a):
Cześć Kasiu!
Torcik naprawdę oryginalny, bardzo mi się spodobał :loveu: Nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje, ale wygląda imponująco. Szkoda tylko, że nie mogłam zobaczyć na żywo, ale na pewno Wy macie wspaniałe wrażenia :loveu:
Ta jego słodka minka :loveu: I jak tu nie kochać tego pysiolka :loveu:

Witaj Saro :)
Miło że sie podobał trcik i świecacy kwiatuszek :)
Nio własnie i jak tu nie kochac tego pysiolka a te jego minki czsami sa rozbrajajace. a te dwa małe wegliki wrecz prosza żeby je przytulić i wyściskac:lol: Śle Wam mocne Tulaski :calus:

c.d ...
Przebudzenie...

I śpimy dalej...

:lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
Witaj Kasiu,
pozdrawiam słonecznie

:sleep2: słodko na podusi Mati smacznie sobie śni...

Witaj Aguś :loveu:
Dziekuje za słoneczne pozdrowionka i my wysyłamy ciepłe promyczki :lol:

fidelek2 napisał(a):
Dzień dobry Kasieńko!

Ale fajne posłanie ma Mati :loveu: A pozycje a'la Fidlasty :loveu:

Dzień dobry Kasiu :lol:
Takie posłanko Matus sobie praktycznie sam zrobił bo jak mu jest za ciepło na lózku a tym bardziej w jego foteliku to pewnego dnia wyciagnoł ta swoją podusie właśnie pod ławe i tam sobie spał (dodam że ta podusia musi jeździć z nami wszedzie nawet na działke bez niej Matuś sie nie rusza) I skoro tam sobie śpiusiał czasamito położyliśmy mu tam taką dziecinną kołderke i teraz gdy za gorąco sypia pod ławą :)
A pozycji Fidlastego to chyba żadeń psiak nie przebije Fidlasty jest jedyny w swoim rodzaju z tymi swoimi pozycjami :lol:

Hej Kasiu :loveu:
Dziekujemy i nawzajem :)
Ahh kocham Matrixia:loveu::loveu:

Witaj Kingo :)
Buziale :lol:

Miłego czwarteczku wszystkim życzymy :lol:

;)

Posted

PositiveThought napisał(a):
witaj Kasiu! :calus:
cudowna poza, kocham jak Aiduś się tak układa[zajmuje wtedy mniej miejsca w łóżku :evil_lol: ] wtedy jeszcze bakalie widać :evil_lol: żyć nie umierać!
pozdrawiamy cieplutko!

Witaj Beatko :loveu:
O tak te pozycje sa rewelacyjne...uwielbiam je bo wtedy Matuś wyglada jak taka pluszowa maskota :lol:
Miłego dzionka Ci zycze :calus:

Posted

dzień dobry!

U nas dziś słoneczka brak, jest natomiast straszna duchota...ale to i tak nieważne - ważne że to PIĄTEK dziś :multi:
Przesyłamy serdeczne pozdrowienia :loveu:

Posted

Witam Was dziewczynki bardzo cieplutko...dziekuje Wam że podczas naszej niezaplanowanej nieobecności odwiedzaliście Nasza galerie jestescie kochane :loveu:
Mieliśmy malą awarie kompa burza narobiła niezłe szkody ale już jest wporzadeczku... ale dziś wieczorkiem mam spore zaległości na waszych galeryjkach do nadrobienia bedzie trzeba temu podołać...:)
A dzis chciał bym Wam pokazac jak zmienili sie rodzice Matusia...kiedy zabieraliśmy Matusia jego ojciec Porto miał niecały rok a sunia Lalcia miała dokładnie skończony roczek oboje byli jeszcze niedokońca wybarwieni a pare dni temu P. Magda od której własnie wzielismy Matusia przysłała nam nowiutkie foteczki jak wybarwiły jej psiaki byłam w szoku bo jak je ostatnio widziałam grzbieciki były bardzo czarniutkie a teraz sa ciemno stalowe...oto fotusie....

Portuś...

Od lewej Porto z prawej Lalcia :)

Porto

Razem....

i jeszcze raz Porto...

C.d. foteczek nastąpi późnym wieczorkiem :)