Pegaza Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Witam:p Raj na ziemi:loveu: http://images24.fotosik.pl/33/fcd79880f2a39449.jpg buzki i usciski zostawiamy:p Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Hej Kasiu:loveu: Milej niedzieli zyczymy :) P.S. Odpisał:loveu: Quote
Aga76 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dzień dobry, :crazyeye: Mati z balonem, nie pękł? znaczy się balon oczywiście? Quote
Pati i Daisy Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dzień dobry :) Cieszymy sie, że Matuś wyzdrowiał :multi: A foteczki z balonikiem śliczne! :loveu: Skąd ja znam to szalenie z balonem :diabloti: Quote
Kasia_zg Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej Kasiu Sliczna masz działeczke Matus znowu z balonikiem Moj to by odrazu przebil i pozniej by uciekl bo by sie wystraszyl huku Miłego weekendu :) Hej Kinguś :) Matuś też przebuja balonik ale ma zawsze taki z mniejsza ilością powietrza wiec dopóki nie złapie kłem to skacze na nim przeturla sie po nim potem nagle jest buum a Matuś szuka gdzie mu zaginoł balonik jesczze taki gapciowaty jest :) Pozdrowionka:lol: [quote name='PositiveThought']hej Kasiu :loveu: dawno mnie nie było na dogo, kawaler rośnie? Mati zrobiony w balona :mdleje: Witaj Beatko jak miło że już jesteś i że nas odwiedziłaś :) Musze dziś koniecznie zajrzec do Ciebie zobaczyc wkońcu Siusiaka :D Kawaler już w sumie przestał rosnać ale za to rozrabia ile sie tylko da :) Pozdrawiamy i buziale przesyłamy [quote name='Pegaza']Witam Raj na ziemi http://images24.fotosik.pl/33/fcd79880f2a39449.jpg buzki i usciski zostawiamy Dziekujemy Dario przesyłamy mocne tulaski :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej Kasiu:loveu: Milej niedzieli zyczymy P.S. Odpisał Kinguś to widzisz mówiłam że wkońcu odpisze ciesze sierazem z Tobą :lol: [quote name='fidelek2']Witamy i pozdrawiamy niedzielnie :lol: A My witamy poniedziałkowo i zostawiamy buziale golące :loveu: [quote name='Aga76']Dzień dobry, Mati z balonem, nie pękł? znaczy się balon oczywiście? Dzień dobry Agniesiu :loveu: Balon ależ oczywiście peka po paru chwilach ale co Mati ma frajde to ma tylko potem sa poszukiwania balona który z niewiadoych przyczyn dla Matusia rozpłynoł sie :D [quote name='Pati i Daisy']Dzień dobry Cieszymy sie, że Matuś wyzdrowiał :multi: A foteczki z balonikiem śliczne! Skąd ja znam to szalenie z balonem :diabloti: Witaj Pati :) Dziekujemy za odwiedzinki :) To wiesz że z balonikiem można wyczyniać różności i ile jest przy tym smiechu :D Matuś za działeczce znalazł w trawie ćme tak był nią zainspirowany że nawet ją troszke przeżuł po tym już biedna ćma tylko chodziła o lataniu już nie mogła marzyć.... Mądrala... Nie podgladajcie ide zakopac gdzieś moją kosteczke.... piłeczka... Miłego dnia :loveu: Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Sliczne fotki :loveu::loveu::loveu: Jacky tez ostatnio znalazl cme w trawie :evil_lol::evil_lol: Tez mogla sobie pomarzyc o lataniu:evil_lol::evil_lol: Miłego dnia pzdr:*:* Quote
Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 cześć Kasiu :multi: Ach ślicznie temu twojemu Matusiowi zarówno w czerwonej jak i niebieskiej apaszce, zresztą ładnemu we wszytskim do tawzry :loveu: no i ten jego cudny ogonek, ileż on na nim ma włosów :crazyeye: musi cudnie sie prezentowac kiedy nim macha :lol: :loveu: Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [CENTER]Witaj Kasssiu :* Milego dnia wam szkrabki życzymy :* [/CENTER] Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Kasiu! Właśnie przeczytałam co się się działo z Matusiem, biedaczek :-( Aris też ma problemy z żołądkiem, nie może jeść niektórych karm z puszek typu Cesar, a o tym, co jemy my, to nawet nie ma mowy. U niego objawia się tylko wymiotami. Ostatnio wcale nie chorował, włos mu się ślicznie błyszczy, jak go przytulam, to nie czuć samych kości, tylko też trochę ciałka :loveu: Je Royala dla yorków i Shiny Dog (mokra). http://images29.fotosik.pl/35/1bf95c95e32d46ccmed.jpg Pan Ciem doświadczył uroków obcowania z zwierzyną domową :lol: Quote
niunia32 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ooo nasz Mati kochany :) tulaski dla Niego i buziaczki dla Ciebie Kasiu ja uciekam nad morze pozdrawiam gorąco Quote
Pegaza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hej:p jaka tam biedna nalezało się tej ćmie:eviltong: co ja widze uszko zrobiło unik w dół:-o http://images28.fotosik.pl/35/d410fc22c2fb245emed.jpg pozdrowienia:p Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://images24.fotosik.pl/35/7ac580eed0183bf9.jpg Ach te łapinki włochate :loveu: Witaj Kasieńko! Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Sliczne fotki :loveu: Jacky tez ostatnio znalazl cme w trawie :evil_lol::evil_lol: Tez mogla sobie pomarzyc o lataniu:evil_lol::evil_lol: Miłego dnia pzdr:*:* Ah biedne te ciemy musza uważac na psiaki skoro chcą jesczze polatac :D Pozdrowionka :loveu: PositiveThought napisał(a):dzień dobry niedzielnie :loveu: ja ciemów nie lubiam, bo się boję, są jakieś takie... agresywne. fuu. kochaaaanaaa piłcia :loveu: Beatko widze że Ty to wczoraj byłas tak jesczze niedzielnie ale poniedziałkowo :evil_lol: Ja też nie lubie ciemów jakieś to takie nerwowe jest i agresje przejawa lata jak poparzone i ogólnie to jakoś tak niemiło włochate :evil_lol: Buziaczki dla Was :loveu: Daga_i_Oskar napisał(a):cześć Kasiu :multi: Ach ślicznie temu twojemu Matusiowi zarówno w czerwonej jak i niebieskiej apaszce, zresztą ładnemu we wszytskim do tawzry :loveu: no i ten jego cudny ogonek, ileż on na nim ma włosów :crazyeye: musi cudnie sie prezentowac kiedy nim macha :lol: :loveu: Witaj Daguś :) Dziekujemy za ciepłe słówka a ogonek Matusia rzeczywiście jest nadto owłosiony a do tego do niedawna był cały czarny a teraz od srodka zaczoł sie robić złoty pokrajcowany ten mój pies jest :D A Matuś najbardziej macha ogonkiem kiedy widzi kicie wtedy jest w siudnym niebie i taka mocno merda ze sie boimi że odleci :D Pozdrowionka :lol: maartucha napisał(a):Witaj Kasssiu :* Milego dnia wam szkrabki życzymy :* Witaj Martusiu :loveu: Równiez zyczymy miłego dzionka :lol: A taki cudny Torcik zrobiliśmy mojemu bratu na urodzinki :) potem podpalilismy i wyglądało to tak... nagle z tego zrobiła sie kwiatuszek zaczeła grac melodyjka i kreciło sie to pieknie... C.D.N Quote
Aga76 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dzień dobry Kasiu życzę udanego dzionka, miłej pracy, dużo uśmiechu i dobrych ludzi wokół pozdrawiamy cieplutko Quote
Aga76 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Jaki pyszny torcik i śliczny płonący kwiat - pierwszy raz widzę takie cudo - Kasiu rewelacja :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Kasiu! Właśnie przeczytałam co się się działo z Matusiem, biedaczek :-( Aris też ma problemy z żołądkiem, nie może jeść niektórych karm z puszek typu Cesar, a o tym, co jemy my, to nawet nie ma mowy. U niego objawia się tylko wymiotami. Ostatnio wcale nie chorował, włos mu się ślicznie błyszczy, jak go przytulam, to nie czuć samych kości, tylko też trochę ciałka :loveu: Je Royala dla yorków i Shiny Dog (mokra). Pan Ciem doświadczył uroków obcowania z zwierzyną domową :lol: Witaj Saro:) Na szczescie już jest po wszystkim i Matuś urwisuje :) Ciema teraz bedzie sie wystrzegac zwierzyny domowej ;) niunia32 napisał(a):ooo nasz Mati kochany :) tulaski dla Niego i buziaczki dla Ciebie Kasiu ja uciekam nad morze pozdrawiam gorąco Witaj Natalio :) Ale masz fajniutko ja tez chcem nad morze...przyjemnego wypoczynku Ci zycze Pozdrowionka i buziaczki dla Was Pegaza napisał(a):Hej:p jaka tam biedna nalezało się tej ćmie:eviltong: co ja widze uszko zrobiło unik w dół:-o http://images28.fotosik.pl/35/d410fc22c2fb245emed.jpg pozdrowienia:p Witamy :) Ciema ma nauczke zeby nie zadawac sie z Matusiem :) Aaaa bo z tym uszkiem to jest historia cała...wogóle to uszka Matusiowi ładniutko staneły a my sie ty nawet nie pochwalilismy a z tym lewym uszkiem to jest tak że ono ładnie stoi jak Matus tego chce natomiast jesli Matuś sie nudzi albo jest zmeczony czasami to ucho własnie robi klaput ale gdzy tylko jest zabawa albo Matus coś kombinyje to uszkaoba stoja na bacznosc idealnie :D Buziale dla Ciebie :loveu: fidelek2 napisał(a):http://images24.fotosik.pl/35/7ac580eed0183bf9.jpg Ach te łapinki włochate :loveu: Witaj Kasieńko! Witam Kasiu :) Ooo tak łapki stały sie mega włochate bardzo szybciutko :) Pozdrawiamy :loveu: A tu mój brat stwierdził że on race też zdmuchnie rozpedził sie... biegne na torta :) co chcesz... przeciez tu jestem ojoj coś ładnie pachnie tylko gdzie... Aaaa tu ide na giełbaske z grila :) Quote
Pegaza Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Cze:loveu: jee torcik pierwsza klasa z takim pięknym kwiatuszkiem:loveu: pozdrowienia:p Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Cudaśny Torcccik :D Pragnie mi sie taki od rana :D Ehhhh :D Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pierwszy raz widzę taką dekoracje do tortów:razz: Bardzo pomysłowe. Mati z tym klapniętym uszkiem wygląda uroczo:loveu: Pzdr! Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hej Kasiu :loveu: Torcik bomba !!! Zjadlabym sobie terqaz takiego :loveu: A kwiatuszka takiego widze pierwszy raz :crazyeye::cool3: Slicznie fotki MAtrixa :loveu::loveu: Miłego dnia zyczymy :* Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Aga76 napisał(a):Dzień dobry Kasiu życzę udanego dzionka, miłej pracy, dużo uśmiechu i dobrych ludzi wokół pozdrawiamy cieplutko Jaki pyszny torcik i śliczny płonący kwiat - pierwszy raz widzę takie cudo - Kasiu rewelacja :loveu: Witaj Aguś dziekuje za tak przepiekne słowa :) Miło że torcik sie podoba przyznam że my też pierwszy raz spotkalismy takiego kwiatka... wystarczy tylko podpalić świeczki sa tam w komplecie ładnie wyglada, coś nowego do tego jeszcze ładnie wiruje i gra melodyjke szkoda tylko że to taka jednorazówka ale za tak symboliczne pieniązki można sobie zafundowac :) fidelek2 napisał(a):Torcik REWELACJA Dziekujemy Kasiu :) Pegaza napisał(a):Cze:loveu: jee torcik pierwsza klasa z takim pięknym kwiatuszkiem pozdrowienia Hej miło że torcik sie podoba :) My również pozdrawiamy PositiveThought napisał(a):widzisz, dla mnie teraz każdy dzień w wakacje jest niedzielą :cool3: dobry dzień dzień dobry! torcik miodzio zbajerzony! Ja też mam nieraz taki problem jak mam wiecej wolnego jak sie obudze to sie zastanawiam jaki jest dzień i czy wogóle musze wstawac :D Dziekujemy :) maartucha napisał(a): Cudaśny Torcccik Pragnie mi sie taki od rana :D Ehhhh Witaj Martusiu :) dziekujemy gdybym wiedziała wysłała bym Ci bladym świtem kawałeczek może nie torcika ale równie dobrego ciacha bo dziś rankiem piekłam :) Magda_Miki napisał(a):Pierwszy raz widzę taką dekoracje do tortów Bardzo pomysłowe. Mati z tym klapniętym uszkiem wygląda uroczo:loveu: Pzdr! My tez Madziu takie cudaśne kwiatki widzieliśmy pierwszy raz i z ciekawości co to z tego bedzie kupilismy na najbliższa okazje :) Dziekuje ale nie przekaże Matiemu ze z klapnietym uszkiem tak wyglada bo tak przynajmniej wiemy kiedy coś kombinuje :D Pozdrawiamy Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej Kasiu :loveu: Torcik bomba !!! Zjadlabym sobie terqaz takiego :loveu: A kwiatuszka takiego widze pierwszy raz :cool3: Slicznie fotki MAtrixa :loveu: Miłego dnia zyczymy :* Witaj Kinguś :) Bardzo nam milutko i pozdrawiamy ciepluchno :lol: Miłego wieczorku:lol: Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Kasiu ja kawałeczka Ciasta nigdy nie odmawiam :D :loveu: Maaatuśśśś :loveu: Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/63145204063cd862.html Haha boskie fotki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts