Kincia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Hej :) Sliczne fotki milej zabawy :) I jak tam dowiedziałas sie cos :)?? Quote
*Monia* Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 http://images26.fotosik.pl/25/acd6557006807796.jpgMniam mniam kurczaczek :).Głodzicie biednego Matusia i biedny musi gumowe zabawki jeść ;).A ten brudny pysio to poprostu super :). Hexa też lubi kopać, ale na szczęście ma krótkie kudełki.Ucałuj Matusia w ten malutki nochalek. Quote
Pegaza Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Cze Kasiu:p oo jak grzecznie tu siedzi:lol: http://images24.fotosik.pl/25/d10137839e83f05b.jpg ale Ci się darzy impra za imprą :drink1: tylko nie szalej za mocno:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Aga76']Witaj Kasiu :buzi: baw się dobrze, u ciebie w pełni trwa prawdziwy maraton imprezowy :megagrin: Hej Agusiu :) Na cale szczeście ten maraton imprezowy sie zakończył jak na jakiś czas i bardzo dobrze bo juz glówka boli :D Buziaczki dla Ciebie :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :) Sliczne fotki milej zabawy :) I jak tam dowiedziałas sie cos :)?? Witam Kinguś :) dziekuje Ci bardzo a wiadomej sprawie bede wiedziala w środe:) Pozdrowionka [quote name='*Monia*']Mniam mniam kurczaczek :).Głodzicie biednego Matusia i biedny musi gumowe zabawki jeść ;).A ten brudny pysio to poprostu super :). Hexa też lubi kopać, ale na szczęście ma krótkie kudełki.Ucałuj Matusia w ten malutki nochalek. Witaj Monia jak miło Cie tu wiedzieć:) Matuś to tak na deserek lubi sobie pożuć troche gumowego kuraka:) Pozdrowionka dla Ciebie cieplutkie:loveu: Miłego wieczorku :) Quote
Kincia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witam Kinguś :) dziekuje Ci bardzo a wiadomej sprawie bede wiedziala w środe:) Pozdrowionka Ale super :) To jest jakas nadzieje :multi: Sliczne foteczki Matrixa jaki on jest sliczny i ma super umarszczenie chcialabym zeby w przyszlosci moj yorczek mial takie :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Cześć Kasieńko imprezowiczko :p Mati znów się robi taki puchaty :loveu: Obrasta szybciutko, łapinki takie większe się wydają i ten pycholek taki do wycałowania :loveu: Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witam w cieplutki dzien :) Miłego dnia zyczymy:loveu: Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Witam w cieplutki dzien :) Miłego dnia zyczymy:loveu: u nas też cieplutko:loveu: Dzień dobry :) śliczne fotki:loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Kasiu oo jak grzecznie tu siedzi:lol: http://images24.fotosik.pl/25/d10137839e83f05b.jpg ale Ci się darzy impra za imprą :drink1: tylko nie szalej za mocno Witaj Dario :) Nio jak narazie spokój z imprezami bo za bardzo sie właśnie poszalało ;) Pozdrowionka i tulaski dla twoich niuniek :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky'] Ale super To jest jakas nadzieje :multi: Sliczne foteczki Matrixa jaki on jest sliczny i ma super umarszczenie chcialabym zeby w przyszlosci moj yorczek mial takie :loveu::loveu: Dziekujemy Kinguś za ciepłe i miłe slowa :) Pozdrawiamy i życzymy milusiego dzionka:loveu: [quote name='fidelek2']Cześć Kasieńko imprezowiczko :p Mati znów się robi taki puchaty :loveu: Obrasta szybciutko, łapinki takie większe się wydają i ten pycholek taki do wycałowania :loveu: Witaj Kasiu ;) Jak narazie imprezom mówie zdecydowane STOP bo za duzo tego było ostatnio ;) O to prawda łapy Matuśia znów zrobiły sie puchate i najlepsze jest że włoski na ogonku odrosły nio i teraz smyrają Matusia po grzbiecie a on sie bardzo bulwersuje i gania on no cyrki są :) Ślemy Ci ciepłe buziale [quote name='Pati i Daisy']u nas też cieplutko:loveu: Dzień dobry :) śliczne fotki:loveu: Witaj Pati :) Dziekujemy i ciepło pozdrawiamy :loveu: I troche Matusia To jest Łatka kiedy bylismy dziadków mojego TZcika Łatka była kotna i mieliśmy z niej niesamowity ubaw bo stwierdzidziliśmy że mam stres przed porodowy tak poprostu bez powodu dotłukła Hektorkowi który potem ją omijał wielkim łukiem a nawet na Matusia polowała chociaz on jej nic nie robił taka była waleczna że śmialiśmy sie ze to jest kot karateka a biedny Matuś tak sie jej bał ze jak słyszał słowo "cicia" lub "łatka" to uciekał i prosił by go nosic na rączkach A tu łobuziaki próbowali wysępić od Nas ciasteczka...:) Dawać... I Hektorek sie obraził... Miłego dnia:lol: Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hihi kotka karateka :D:D Super to wyglada taki wielki Hektor z małym Matrixem:loveu::loveu::loveu: Kocham takie poloczenia psiakow :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Kasia_zg']O to prawda łapy Matuśia znów zrobiły sie puchate i najlepsze jest że włoski na ogonku odrosły nio i teraz smyrają Matusia po grzbiecie a on sie bardzo bulwersuje i gania on no cyrki są żeby tak go urządzić :mad: mój malutki Matuś :calus: Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Słodkie fotki :) a na tej ostatnie tak zielono:loveu: Matrix z Hektorkiem świetnie razem wyglądają:cool3: :loveu: pozdrawiam :) Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dzien Dobry Kasieńko :D :loveu: Hektorowo - Matusiowo - karatekowe zdjęcia są fantastyczne :loveu: Miłego dnia diabełki Quote
Kasia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Fajnie to musi wyglądać jak się denerwuje na swój smyrający ogonek :lol::lol: Quote
WinterGirl Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 dzień dobry zaszyliśmy się na troszkę, ale już jesteśmy... zostawiamy tulaska [FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Pegaza Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witam:p kocica Łatka ma imie dobrze dobrane bo faktycznie cała w łatkach:p żadko widuje takie umaszczenie http://images29.fotosik.pl/29/41ef0941ea9eb3a8.jpg no bo ilez można czekac na te ciasteczka to sie synek obraził:evil_lol: http://images29.fotosik.pl/29/35e92610c2cabb95.jpg zostawiamy psie całusy moich dziewczyn dla Matrixa:p Quote
Kasia_zg Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hihi kotka karateka Super to wyglada taki wielki Hektor z małym Matrixem Kocham takie poloczenia psiakow O tak kotka jest niesamowita a mam nowe wieści kocica dziś rano została mamusią ale przeniosla gdzieś na strych maluchy i teraz bedzie trzeba ich poszukac i spowrotem przynieść :) do domciu żeby im sie nic nie stało :) A Hektorek z Matrixem to sie uwielbiają choć gabarytowo to dziwnie wygląda :) Również życzymy miłego dzionka :) [quote name='Aga76']żeby tak go urządzić :mad: mój malutki Matuś :calus: Hihi o tak biedny Matus prześladuje go jego własny ogon :D [quote name='Pati i Daisy']Słodkie fotki a na tej ostatnie tak zielonoMatrix z Hektorkiem świetnie razem wyglądają pozdrawiam :) Dziekujemy Patrycjo bardzo nam miło :) Buziale ogromne :loveu: [quote name='maartucha']Dzien Dobry Kasieńko :D :loveu: Hektorowo - Matusiowo - karatekowe zdjęcia są fantastyczne :loveu: Miłego dnia diabełki Witaj Marusiu :) Jak milusio że Nas odwiedziłaś cieszymy sie że foteczki sie podobaja Również zyczymy miłego dzionka :) [quote name='fidelek2']Fajnie to musi wyglądać jak się denerwuje na swój smyrający ogonek Owszem Kasieńko wygląda to komicznie jak Matuś nagle zaczyna ganiac w kłóko wkońcu jakoś udaje mu sie złapac ogon i z całej siły ciagnie dziada w swoją strone że go to nie boli to ja sie dziwie Nawet jak jestesmy na spacerku zasmyra go jakoś ogonek no i sie zaczyna nerwy na ogon i gonitwa :evil_lol: Pozdrawiamy Cie cieplutko :loveu: [quote name='bGirl']dzień dobry zaszyliśmy się na troszkę, ale już jesteśmy... zostawiamy tulaska [FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Dzień dobry Karinko...milusio że już jesteście i mam nadzieje że z twoim zdrówkiem już lepeij :) Dziekujemy za tulaska. A My śle Ci gorace buziale :loveu: [quote name='Pegaza']Witam kocica Łatka ma imie dobrze dobrane bo faktycznie cała w łatkach żadko widuje takie umaszczenie http://images29.fotosik.pl/29/41ef0941ea9eb3a8.jpg no bo ilez można czekac na te ciasteczka to sie synek obraził http://images29.fotosik.pl/29/35e92610c2cabb95.jpg zostawiamy psie całusy moich dziewczyn dla Matrixa Witam Dario :) Własnie dlatego Łatka ma takie imie podobno jak była malutka to te łatki były oczywiście miejsze i wygladała komicznie dodam że z Łatki jest jes kawał kota bo jak ją ostatnio wazylismy to waga pokazała nam ponad 8 kg :crazyeye: Oh jej dziekuje w imieniu Matrxa za tak słodkie całuski od Twoich cydownych dziewczynek wysyłamy dla twoich niuniek mocne tulaski i słodkie buziale :loveu: Obrażony Matuś...użala sie swojej kochanej piłeczce... Kto mnie pogania... I troszke działeczki :) Quote
Kasia_zg Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 I jeszcze pare fotek... Mati gra w piłke z moim chrzesniakiem... :lol: :cool3: Upolowany kurak... Miłego dnia :lol: Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Gratulacje dla kociej mamy :multi::loveu::loveu: Sliczne foteczki :loveu::loveu::loveu: Piekna działeczka :) Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Cześć Kasiu :loveu: Znów ktoś coś złego zrobił Matiemu, że musiał się ulubionej piłeczce poskarżyć? Nieee, no tak być nie może, ktoś pójdzie za karę posiedzieć na jeżyku :evil_lol: Uwielbiam działkowe fotki :loveu: Quote
Kasia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Mati lata z tym kurakiem jak Miki od Magdy - co oni widzą w tych nielotach??? :p:p Quote
Pegaza Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witaj Kasiu:p oj poleżałabym w tej trawie i odpoczęła na łonie natury http://images24.fotosik.pl/30/c40a0704645e6484.jpg pozdrowionka słoneczne Quote
Kincia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hej Kasiu :loveu: Dzieki jeszcze raz :multi: Czekamy na foteczki :) I życzymy miłego dnia :) Quote
Kasia_zg Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Gratulacje dla kociej mamy :multi::loveu::loveu: Sliczne foteczki :loveu::loveu: Piekna działeczka :) Hej Kasiu :loveu: Dzieki jeszcze raz :multi: Czekamy na foteczki :) I życzymy miłego dnia :) Witam :) Dziekujemy Kinguś :) Nie masz za co dziekować mam nadzieje że Ci odpisze Pozdrowionka :) [quote name='Aga76']Cześć Kasiu :loveu: Znów ktoś coś złego zrobił Matiemu, że musiał się ulubionej piłeczce poskarżyć? Nieee, no tak być nie może, ktoś pójdzie za karę posiedzieć na jeżyku :evil_lol: Uwielbiam działkowe fotki :loveu: Witaj Agniesiu :) Matusiowi zawsze sie skarży swojej kochanej piłecze lametów i użalana jest wtedy że ho ho Ojoj siadanie na jezyku to niebezpieczna sprawa ;) potem popcia boli :) Buziale :loveu: [quote name='fidelek2']Mati lata z tym kurakiem jak Miki od Magdy - co oni widzą w tych nielotach??? :p:p Ale madzi Miki to przynajmniej miłuje tego swojego nielota a nasz nielot to przezywa wszelkie mordengi czasami rozciagany jest do niesamowitych rozmiarów a czasami nawet Matuś go zakopie głeboko głeboko albo Topi w oczku...wiec nielot Mikiego ma rajskie życie nie ten co nasz ;) Pozdrowionka Kasieńko :loveu: [quote name='Pegaza']Witaj Kasiu:p oj poleżałabym w tej trawie i odpoczęła na łonie natury http://images24.fotosik.pl/30/c40a0704645e6484.jpg pozdrowionka słoneczne Witaj Dario :) O masz racje też bym tak chciała sobie poleniuchować na takiej mieciutkiej trawce nie myslac o niczym słuchac jak spiewają ptaszki...ohh.... Równiez pozdrawiamy :loveu: ************************ Zdjecia postaram sie jakieś wkleic wieczorkiem teraz nie mam do tego głowy...Matuś coś mi sie rozchorował odrana leci z niego góra i dołem a weterynarz bedzie dopero późnym wieczorem juz sama nie wiem co mam robić :( ehh niefajny dziś mam ten dzionek :-( Quote
Recommended Posts