Daga_i_Oskar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cześć Kasiu :multi: Sliczne zdjęcia i Matrixa i działeczki, takie cudnie żywe, soczyste kolorki i piękne kwitnąca yuka - Nam też kwitnie, ale takich wielkich jeszcze nie mamy ;) Głaski dla ślicznego golaska :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Pegaza napisał(a):Wtam Kasie:loveu: wow torciki ciasto aż się smacznie tu zrobiło się kłócił bo ta gąbka to za mała była w 5 minut się z nią poradził:evil_lol: kupuj większe pozdrowienia Witam Darie :) poczekaj do piateczku bedzie bardziej smakowice jak zaczne robic te ciacha :) Tak masz racje zdecydownie za małą ta gąbke kupiłam teraz bede specjalnie dla niego kupowała taką jaką mają w myjniach samochodowych :D Buziaczki :loveu: Yorkie napisał(a):Cześc Kasiu! Jaki śliczny nowy bannerek W takich żywych i słonecznych kolorach, ach i och :loveu: Mojej babci też tak yuka na działce zakwitła Hej Saro :) Dziekujemy i cieszymy sie bardzo że Tobie również podoba sie banerek :) Tulaski dla Was gorące :loveu: Magda_Miki napisał(a):Witamy! Ale tutaj wiosennie sie zrobiło, same motylki, ptaszki i kwiatki:cool3: No i oczywiście śpiący Mati. A może Mati chciał pomóc przy zmywaniu?:lol: Witamy Madzie :) Hihi o tak napewno chciał mi pomóc jak zmywam naczynia to Mati siada obok i marudzi bardzo marudzi marudna :lol: Buziki:loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):Skad ja znam takie porozrzucane kawalki gabki Ahh slicznie mu w tej fryzurce :loveu: I jeszcze raz dziekuje :*:* Dziekujemy Kinguś :) Miłego wieczorku życzymy :loveu: Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Kasiu :multi: Sliczne zdjęcia i Matrixa i działeczki, takie cudnie żywe, soczyste kolorki i piękne kwitnąca yuka - Nam też kwitnie, ale takich wielkich jeszcze nie mamy ;) Głaski dla ślicznego golaska :loveu: Cześc Daguś zapracowana :) Matuś wygłaskany :) Milusio że Nas odwiedziłaś Buziaczki dla Ciebi i gorace pozdrowionka :loveu: Gimnastyka.... Jeszcze tak... No to koniec rozgrzewki... Nio to gramy w piłke... Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 http://i14.tinypic.com/4r15us2.jpg Buuu :placz: Aris się boi takich wielkich piłek. Jest od nich niewiele większy :-( Ale Matuś to kolejny piłarz do reprezentacji Polski :multi: Z takim składem zdobywalibyśmy laury :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 witam kolejna osobe z woj. lodzkiego :D wiesz co napisz do mnie na gg 5801521 :) bo mam do ciebie pilna sprawe :D a psiak jest slodki poprostu :D :D :D Quote
Patikujek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hejka witam w tę piękną noc:loveu: Na tych fotkach powyżej Mati wygląda jak malutki szczeniorek:loveu: Boskie:loveu: Quote
Pegaza Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witam Kasie z samego rana co pewnie sobie jeszcze śpiocha:eviltong: Matrix podchodzi do piłki zawodowo najpiew rozgrzewka z trenerem a potem gra i tak trzymać:thumbs: Quote
AlKil Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witaj Kasiu! juki masz bardzo piękne, też bym takie chciała :loveu: No ale przyjdzie na to trochę poczekać...zanim mi coś na tym polu wyrośnie. Mizianko dla małego :lol: Quote
Kasia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witamy cieplutko!!! Mati piłkarz zawodowy, radzi se jak stary dobry zawodnik :lol: Piękną macie działeczkę , taką kolorową!!! Quote
Kincia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witam pancia i piłkarzyka :loveu::loveu: Miłego cieplego dnia życzymy :):) Quote
niunia32 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 dzieńdoberek! wpadliśmy się przywitac :) i oczywiście zostawić tulańca dla Matrixa :) i buziaczki dla Ciebie Kasiu :* zyczymy miluśnego dzioneczka Quote
Magda Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hej Kasiu! Gdzie zniknęliście na tak długo?:razz: Quote
Mi. Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 heloł:razz: a mi sie wydaje ze bylas dzisiaj dostepna:razz: ps. bannerek gotowy choc spozniony z powodu mojej nieobecnosci :) Quote
dadiii Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :laola:!!Witamy!!:laola: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Psiaczek sliczniuchy !!!! ja takze obejzalam wszystkie zdjatke (coprawda mi to zajelo troszke wiecej czasu :p:eviltong::roll: ) i normalnie sie zakochalam!!!!!:loveu: wymiziac prosze matrixsa odemnie i dziekujemy za odwiedzinki :) :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Kasia_zg Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Yorkie napisał(a):Buuu :placz: Aris się boi takich wielkich piłek. Jest od nich niewiele większy Ale Matuś to kolejny piłarz do reprezentacji Polski :multi: Z takim składem zdobywalibyśmy laury :loveu: Ta piłka co bałi sie Matuś jest mniejsza niz taka do "nogi" o własciwych rozmiarów i dlatego sie nią bawi ale tej wiekszej Mati może nie to że sie boi ale traktuje jak intruza i szeka jak oszalały :) Buziolki dla Was gorace :loveu: Aga76 napisał(a):Matrix piłkarz! Matrix do reprezentacji! O ile pozwola Matusiowi grać zabkami to coś z tego może by było ;) BlackSheWolf napisał(a):witam kolejna osobe z woj. lodzkiego :D wiesz co napisz do mnie na gg 5801521 :) bo mam do ciebie pilna sprawe :D a psiak jest slodki poprostu :D :D :D Witamy i dziekujemy za odwiedzinki :) Patikujek_Zabrze napisał(a):Hejka witam w tę piękną noc:loveu: Na tych fotkach powyżej Mati wygląda jak malutki szczeniorek:loveu: Boskie:loveu: Czesc Pati :) Milusio że nas odwiedziłaś Mati w sumie to taki szczeniorek tylko taki już wieksiejszy ;) Pegaza napisał(a):Witam Kasie z samego rana co pewnie sobie jeszcze śpiocha:eviltong: Matrix podchodzi do piłki zawodowo najpiew rozgrzewka z trenerem a potem gra i tak trzymać:thumbs: Witaj Dario :) Ależ z Ciebie ranny ptaszek, dla mnie takie wczesne wstawanie to tortury :) Rzecz jasna rozgrzewka to podstawa ;) Pozdrawiamy :loveu: Piłka w grze :) A może by tak ząbkami ??... Ooo A to lądowy księciuńcio którego Matuś odkrył w krzakach :) Quote
Kasia_zg Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Kasiu! juki masz bardzo piękne, też bym takie chciała No ale przyjdzie na to trochę poczekać...zanim mi coś na tym polu wyrośnie. Mizianko dla małego Witaj Ewuniu!! Ewo i przyjdzie czas że i Ty bedziesz miała na "swoim polu" piękne iglaczki i jakie tylko bedziesz chciala kwiatki póki co Ballada zadba żeby wszystko było powykopywane i poprzesadzane wedlóg jej uznania :) Tulaski dla Ciebie :loveu: fidelek2 napisał(a):Witamy cieplutko!!! Mati piłkarz zawodowy, radzi se jak stary dobry zawodnik Piękną macie działeczkę , taką kolorową!!! Witaj Kasieńko :) O tak Mati piłeczki to uwielbia ostatnio na działeczce to nawet nie pozwolił nam pograć z moim chrzesniakiem bo co chwila przejmował piłke ;) Miło że działeczka sie podoba, ja to taka maniaczka lubie coś wsadzić przesadzić a potem cieszyc sie że np coś zakwitło Buźki dla Was gorące :loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):Witam pancia i piłkarzyka Miłego cieplego dnia życzymy Cześc Kingo!! :) Pozdrawionka dla Was cieplusie :lol: niunia32 napisał(a):dzieńdoberek! wpadliśmy się przywitac i oczywiście zostawić tulańca dla Matrixa i buziaczki dla Ciebie Kasiu :* zyczymy miluśnego dzioneczka Witam Natalio :) Matuś dziekuje za Tulańca a ja dziekuje za buziaczki i odwiedzinki...Pozdrawiamy i buziolki przesyłamy :) Magda_Miki napisał(a):Hej Kasiu! Gdzie zniknęliście na tak długo?:razz: Czesc Madziu!!:loveu: Dzisiaj miliśmy pracowity dzionek i tylko starczyło Nam czasu żeby odwiedzić inne galerie ;) A Matuś to uparł sie że przekopie Maxia skarbnice i co przychodził do domu to coraz bardziej brudny...:) *luthien* napisał(a):heloł:razz: a mi sie wydaje ze bylas dzisiaj dostepna:razz: ps. bannerek gotowy choc spozniony z powodu mojej nieobecnosci Witam...owszem byłam ale tylko na chwilke...Bardzo Ci dziekuje za banerek...jeste prześliczny:loveu: dadiii napisał(a):!!Witamy!! Psiaczek sliczniuchy !!!! ja takze obejzalam wszystkie zdjatke (coprawda mi to zajelo troszke wiecej czasu ) i normalnie sie zakochalam!!!!! wymiziac prosze matrixsa odemnie i dziekujemy za odwiedzinki :) Ojej jakie miłe powitanko Witamy również i cieszymy sie ze foteczki sie podobaja śle gorace tulaski :loveu: A tak wyglądał dziś Matuś po przekopywaniu i powiekszaniu skarbnicy Maxia ( to taka spora dziura gdzie Max zakopuje różności) Zawiedziony Matuś nic nie znalazł :) A teraz mówimy wszystkim Dobrej nocki i słodkich snów :loveu: Quote
Aga76 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dzień dobry :loveu: ale słodki piaskowy pycholek, prawdziwy odkrywca... Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Witam :) Hihi ale ma czysciutki pycholek :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 http://images28.fotosik.pl/25/64a328c968feaf1c.jpg Ale słodki umorusany pyszczunio :loveu: :loveu: Witamy piątkowo - weekendowo :multi: Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Hej Kasiu!:multi: My zniknęłyśmy na troche ale już jesteśmy :oops: Jak to dobrze znów zobaczyć Matrixia!!! :loveu: :loveu: :loveu: POZDARWIAMY! Pati i Daisy:p Quote
Patikujek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 http://images27.fotosik.pl/25/d18272a5c7058866.jpg A gdzie on tego nochala nie wsadzi:shake: Boska fotka:loveu: Quote
Kincia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witam w ten piękny słoneczny poranek :) Miłego dnia życzymy:loveu::loveu: I czekam na wiadomosci:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Cześć Kasiu! http://images28.fotosik.pl/25/64a328c968feaf1c.jpg Hihi, jaki słodki umorusany pycholek :loveu: I łapeczki też całe w piachu, do kompletu :cool3: Quote
Kasia_zg Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Witam Was dziewczynki bardzo cieplutko i słonecznie w ten piekny niedzielny dzionek:loveu: Od piatyku mamy urwanie głowy codziennie jakieś imieninki albo urodzinki i brak czasu na posiedzenie tu z Wami :-( ...dziś też jedziemy na działeczke na urodzinki mojego ciotecznego brata ahh już mamy dosc tego inprezowania :razz: Zostawiamy Wam wszystkim gorace i mocne tulaski oraz slodziutkie Buziole życząc milusiego niedzielnego popołudnia I troszke Matusia :) Pozdrowionka :loveu: Quote
Aga76 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witaj Kasiu :buzi: baw się dobrze, u ciebie w pełni trwa prawdziwy maraton imprezowy :megagrin: Quote
Recommended Posts