WinterGirl Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ojejku jaki malutki śpioszek, rozkoszne ujęcie... Cleo & WielkoLUD Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Kasiu:loveu: Matuś tak słodko śpi:loveu: wypocznijcie a potem czekamy na więcej fotek:) Quote
*Monia* Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witam! Cały czas śledzę waszą galeryjkę, ale jakoś miałam mało czasu na pisanie. Matuś jak zwykle pięknie pozuje, a ten śpiący nochalek to poprostu tylko do całowania tak wystaje spod kocyka :loveu: . Bardzo mi się podoba to zdjęcie: Mati pokazuje jaki wygimnastykowany jest :lol: . Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witaj Kasieńko widzę, że załadowałaś nowy banner i avatar, komplet bardzo mi sie podoba, jest rewelacyjny, słoneczny i radosny. Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witam w ten brzydki pochmurny deszczowy poranek :(Mam nadzieje ze chociaz u was slonce :)Sliczny zestawik ^^:D Quote
Sara_i_Aris Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witaj Kasiu! Jak dobrze, że już wróciliście :multi: Smutno jest na DGM, kiedy takie pustki i wszyscy wyjeżdżają :-( http://images30.fotosik.pl/21/64b6161c8ec6562dmed.jpg Matuś słodko sobie śpiocha :loveu: Jak mały dzidziuś :lol: Quote
Kasia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witaj Kasieńko! Piękny komplecik macie :loveu: Pozdrawiamy i głaski dla Matiego przeysłamy :loveu: Quote
Pegaza Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cze Kasiu:loveu: ha bo takie ładne banerki robi tylko jedna osoba nie Kasiu?:eviltong: (E):eviltong: gdzie te fotki obiecane?:mad: Quote
niunia32 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 jjeeeee ile fotosiakow :) super są :) :) takie kolorowe i radosne :) Quote
Kasia_zg Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Dzień dobry Wszystkim cioteczkom [quote name='Magda_Miki']Witamy wypoczęta Kasię i spiochającego Matiego Zdążyliśmy się stęsknić Witam Madziu :) My też sie cieszymy że wkońcu wrócilismy bo teskniło Nam sie Pozdrowionda i miłego dzionka życzymy ślemy gorace buziale [quote name='bGirl'] ojejku jaki malutki śpioszek, rozkoszne ujęcie... Cleo & WielkoLUD Witaj Karinko!! Miło że Nas odwiedziłaś i cieszymy sie że podoba sie spiący Matuś :) Pozdrowionka [quote name='Patikujek_Zabrze']Witaj Kasiu Matuś tak słodko śpi wypocznijcie a potem czekamy na więcej fotek Witaj Patii milusio że do Nas zjrzeliscie...obiecuje że foteczki beda...Pozdrawiamy [quote name='*Monia*']Witam! Cały czas śledzę waszą galeryjkę, ale jakoś miałam mało czasu na pisanie. Matuś jak zwykle pięknie pozuje, a ten śpiący nochalek to poprostu tylko do całowania tak wystaje spod kocyka . Bardzo mi się podoba to zdjęcie: Mati pokazuje jaki wygimnastykowany jest . Monia ojej jak fajniusio cieszymy sie bardzo że Nas odwiedziłaś. :multi: Matuś to czesto takie wygibasy robi My również Cie cieplusio pozdrawiamy [quote name='Aga76']Witaj Kasieńko widzę, że załadowałaś nowy banner i avatar, komplet bardzo mi sie podoba, jest rewelacyjny, słoneczny i radosny. Witaj Aguś Poprosiłam o nowy taki jakiś weselszy banerek jedną dogomaniaczke i wczoraj wraz z Twoją instrukcją załadowałam nio i sie udało Ciesze sie że sie podoba bo ja też jestem zadowolona Milusiego dzionka życze [quote name='Pinczerek-Jacky']Witam w ten brzydki pochmurny deszczowy poranek Mam nadzieje ze chociaz u was slonce Sliczny zestawik ^^ Witam Kingo!! A wiesz u Nas też jest taka brzydka pogoda na dodatek pada deszcz i nic sie nie chce ....marzy mi sie odrobina słonka... Mimo wszystko przesyłamy cieplutkie pozdrowionka i zyczymy milusiego dnia [quote name='Yorkie']Witaj Kasiu! Jak dobrze, że już wróciliście Smutno jest na DGM, kiedy takie pustki i wszyscy wyjeżdżają Matuś słodko sobie śpiocha Jak mały dzidziuś Witaj Saro!! My tez sie cieszymy że wkońcu z Wami jestesmy Ślemy Wam gorace tulaski :calus: [quote name='fidelek2']Witaj Kasieńko! Piękny komplecik macie Pozdrawiamy i głaski dla Matiego przeysłamy :loveu: Witaj Kasiu!!:) Dziekuemy i cieszymy sie że komplecik sie podoba My też jestesmy z niego bardzo zadowoleni. Mati wygłaskany i My również Pozdrowionka Wam ślemy [quote name='madziasto4']Dzień doobry Dzień dobry Madziu :) Mam nadzieje że u Was lepsiejsza pogoda i wedrujecie sobie po górach...Pozdrowionda dla Was gorące [quote name='Pegaza']Cze Kasiu ha bo takie ładne banerki robi tylko jedna osoba nie Kasiu? (E):eviltong: gdzie te fotki obiecane?:mad: Cześc Daraio! :loveu: Masz racje Dario takie ładne banerki robi właśnie ta sama osoba o której myslisz :) Obiecane fotki bedą [quote name='niunia32']jjeeeee ile fotosiakow super są takie kolorowe i radosne :) Witaj Natalio!! Dziekujemy za miłe słowa:) Wykompalismy sie... wytarlismy sie... A na urodzinki TZ-cika upieklismy motylkowy torcik :) Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ślicznie motylkowo i w dodatku jest ukochane białeczko :loveu: Quote
Magda Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 To prawda:loveu: Ja dopiero się kształcę w tych tematach:oops: Witamy! Quote
maartucha Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [CENTER]Witaj Kasiu :D Co za śliczny banerek i avatar :D Cudddowwwnie tu się zrobiło :* Miziu miziu dla mojego ulubieńca :* Miłego wieczorku Wam życzymy :* [/CENTER] Quote
Kasia_zg Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Aga76 napisał(a):Ślicznie motylkowo i w dodatku jest ukochane białeczko :loveu: Dzieki Aguś:) Magda_Miki napisał(a):To prawda:loveu: Ja dopiero się kształcę w tych tematach:oops: Witamy! Witamy :) Również dziekujemy Ci Madziu :) To kształdź sie kształdź bedzie sie do kogo zgłaszać po piekne banerki ;) maartucha napisał(a):Witaj Kasiu :D Co za śliczny banerek i avatar :D Cudddowwwnie tu się zrobiło :* Miziu miziu dla mojego ulubieńca :* Miłego wieczorku Wam życzymy :* Cześć Martusiu :) Cieszymy sie że komplecik sie tak podoba :) Matuś wymiziany :) Pozdrowionka dla Was cieplusie :loveu: Dobranoc :loveu: Quote
Aga76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dzień dobry :loveu: o poranku zostawiamy radosne pozdrowienia, ciepłe tulaski i słodkie buziaki na resztę dnia :calus: Quote
Kincia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mmmmm zjadło by sie taki torcik :D Matrix musial byc czysciutki :) sliczne foteczki ^^:D:D:loveu::loveu: Quote
Kasia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hej Kasiu!! Jak tu smacznie, słodko i kolorowo :loveu: Torcik mniam mniam, aż mi ślinka pociekła....:sabber: U nas słonko wyszło zza chmurek wiec przesyłamy troszkę dla Was Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Aga76 napisał(a):Dzień dobry :loveu: o poranku zostawiamy radosne pozdrowienia, ciepłe tulaski i słodkie buziaki na resztę dnia :calus: Dzień dobry Agusiu kochana :):loveu: Ty zawsze swoimi odwiedzinkami i słowami umilisz dzionek :lol: Tobie również życzymy milutkiego popołudnia Pinczerek-Jacky napisał(a):Mmmmm zjadło by sie taki torcik :D Matrix musial byc czysciutki :) sliczne foteczki ^^:D:D:loveu::loveu: Witaj Kinguś :) Hmm torcik był mniamniuśny :) A Matrix to tylko po kompanku jest czyściutki góra dzionek potem jak zwykle wymysli kopanie w Maxa skarbnicy i do domku przychodzi cały umorusany w ziemi :) Buziaczki dla Was:loveu: fidelek2 napisał(a):Hej Kasiu!! Jak tu smacznie, słodko i kolorowo :loveu: Torcik mniam mniam, aż mi ślinka pociekła....:sabber: U nas słonko wyszło zza chmurek wiec przesyłamy troszkę dla Was Cześć Kasieńko :) Ja to ostatnio te torciki i ciacha robie praktycznie co drugi dzień bo ciagle jakas okazja na sobote znwu zestaw ciast i torcik jakiś bedzie trzeba wymyslec już sama nie wiem jaki :) Wiesz Kasiu nie wiem jak to zrobiłaś ale u Nas odrana to lało jak nie wiem co i wcale nie zapowiadało sie ze wyjdzie słonko a tu no prosze Kasia przesłaanam troszke słonka i my też teraz cieszymy sie tymi ciepłymi promykami :) Dziekujemy i tulaski dla Was :calus: Marchewkowy potwór :) A to łobuz ukradał nowiusieńką gobke do naczyń i ooo....schował sie i myślał że nikt go nie widzi... Rozdrobnił na maleńkie kawałki... A potem jesczze sie klócił że to nie on choć dowody zbrodni leżały koło niego :) Quote
Pegaza Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Wtam Kasie:loveu: wow torciki ciasto aż się smacznie tu zrobiło:p się kłócił bo ta gąbka to za mała była w 5 minut się z nią poradził:evil_lol: kupuj większe:lol: pozdrowienia Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 A tak zakwitły nam Yuki na działeczce... i troszke innych kwiatków... A to amorkujaca parka cukrówek które na gruszce mają gniazdko i wychowują jednego pisklaka małe już wychodzi na gałązki jak mi sie uda zrobić fotke to Wam pokaże :) Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cześc Kasiu! Jaki śliczny nowy bannerek :loveu: W takich żywych i słonecznych kolorach, ach i och :loveu: http://i12.tinypic.com/61oebyf.jpg Mojej babci też tak yuka na działce zakwitła :loveu: Quote
Magda Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witamy! Ale tutaj wiosennie sie zrobiło, same motylki, ptaszki i kwiatki:cool3: No i oczywiście śpiący Mati. http://i16.tinypic.com/6az3h4o.jpg A może Mati chciał pomóc przy zmywaniu?:lol: Quote
Kincia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Skad ja znam takie porozrzucane kawalki gabki :D:D Ahh slicznie mu w tej fryzurce :loveu::loveu: I jeszcze raz dziekuje :*:* Quote
Recommended Posts