WinterGirl Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='fidelek2'] Masz takiego przystojniacha w domku, że tylko pozazdrościć !!!!! Dla mnie jest śliczniuchny i tyle!!! Serdecznie i cieplutko pozdrawiamy :lol: podpisuje się obiema łapkami pod słowami Kasi Cleo & WielkoLUD Quote
Aga76 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Zostawiamy cieplutkie pozdrowienia, tulaski i buziaczki Quote
Magda Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witamy! Hihi...widocznie fryzjerka myślała, że Miki nie ma kitki skoro obcięła ją Matiemu:evil_lol: Pozdrawiamy! Quote
Kasia_zg Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Witam Was Wszystkie dziewczynki bardzo cieplusio!! Dziekujemy Wam bardzo za odwiedzinki i az tyle ciepłych slów Cieszymy sie bardzo że o Nas pamietacie i zaglądacie do Nas. Pare dni nasz nie bylo wile obowiązków i spraw sie nawarstwiło trzeba było sobie jakos dać z tym rade :) Matuś w tym tygodniu był wielce nie pocieszony że wkłóko padał deszczyk i nie mógł wyszalec sie na spacerkach a dziś Matuś smutnawy coś mu usiadło na żoładeczku ale teraz wieczorkiem już mu lepeij bo dorwał swoją kochaną pileczke i szalał...:) Pare foteczek łobuziaka... Pozdrawiamy!!:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cześć Kasiu! Jak to dobrze, że już do nas wróciłaś :calus: Aris tez był nieszczęśliwy, bo nie mógł wyjść na spacer. Boi się deszczu, a ja mu dopiero zamówiłam ortalionik. Jak się rozpogodzi, to chyba wynagrodzę mu to bardzo długim spacerkiem :lol: http://images23.fotosik.pl/7/dddfed134cb4c748med.jpg Groźny pies :eek: Ewentualnie śpiewający :cool1: Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Aga76']Powrót Kasi huuura Hej Agniesiu :) jak milutko być tak powitanym :) Gorący buzial dla Ciebie na umilenie dzionka [quote name='Yorkie']Cześć Kasiu! Jak to dobrze, że już do nas wróciłaś :calus: Aris tez był nieszczęśliwy, bo nie mógł wyjść na spacer. Boi się deszczu, a ja mu dopiero zamówiłam ortalionik. Jak się rozpogodzi, to chyba wynagrodzę mu to bardzo długim spacerkiem :lol: Groźny pies :eek: Ewentualnie śpiewający :cool1: Witaj Saruś!! U Nas dziś lepsiejsza pogoda wiec juz zaplanowałam że Matusia zabieram na długi spacerek :) Areskowi tez zdecydowanie sie nalezy długi spacerek. A co do Fotki to to jest pyuskujacy Matuś jak coś nie po jego mysli to kłóci sie z nami strasznie :) Pozdrowionka dla Ciebie i miłego dnia życze :lol: wiewiór Przyjemnego dzionka życzymy wszystkim :) Quote
Pegaza Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Jestem juz spowrotem:cool1: przystojny wilkołak:p pobyt w Międzybrodziu był przyjemny, teraz przeszło miesiąc znów czekac na następny wyjazd do Chrzypska:p potem wstawie fotke dziewczyn o ile czas mi pozwoli bo się cos wyrobić nie umie:roll: miłego dnia:p Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Pegaza']Jestem juz spowrotem:cool1: przystojny wilkołak:p pobyt w Międzybrodziu był przyjemny, teraz przeszło miesiąc znów czekac na następny wyjazd do Chrzypska:p potem wstawie fotke dziewczyn o ile czas mi pozwoli bo się cos wyrobić nie umie:roll: miłego dnia:p Ojej Daria wróciła witaj witaj Ale Ci zazdrosze takiego wypoczynku ale ciesze sie że zadowolona jestes z wyjazdu a ten miesiac to szybciutko minie i znów bedziesz korzystała z wypoczynku :) O ta tak fotki dziewczynek bardzo chetnie poprosimy !!! Również milusiego dzionka Ci życze :) Quote
Aga76 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Matrix ma super fotki z białeczkiem, normalnie kocham się szalenie w takich zdjęciach Quote
Kincia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witam :) Śliczne fotki Matrixa :loveu: :loveu: A ta fryzurka :loveu: :loveu: Jak ja kocham yorki :loveu: :loveu: Miłego dnia :) Quote
Pegaza Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Kasiu wkleje 3 foteczki chyba się nie pogniewasz:roll: taką pogodą przywitały mnie góry, fota robiona w trakcie jazdy autem dziewczyny na posterunku bez nich podróż nie mogłaby się odbyć:lol: Soma jeszcze na prędko pedikiur sobie robi elegantka hihi no dajesz tą kiełbase czy nie?:eviltong: dzięki za wklejenie foteczek u Ciebie :calus: Quote
Sara_i_Aris Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cześć Kasiu! Z Ariskiem już dzisiaj byłam na długim spacerku, musiałam pozałatwiać parę spraw, bo na rodzicach dzisiejszego dnia nie moge polegać :shake: Wybierają się na imprezkę i jestem dla nich niewidzialna. A Matuś już zaliczył swój upragniony, słoneczny dzionek na łonie natury? http://images25.fotosik.pl/7/33e87454cb727fe4.jpg Z Arisa też taki mały pyskacz, zwłaszcza gdy rozmawiam przez telefon :lol: No i czasami jak nie chcę z nim się pobawić oraz w taki sposób komunikuje o potrzebie. Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Aga76']Matrix ma super fotki z białeczkiem, normalnie kocham się szalenie w takich zdjęciach Matrix tak wywraca tymi oczami że czesto białeczko wychodzi na foteczkach poszukam specjalnie dla Ciebie jakiegoś jeszcze :) [quote name='Pinczerek-Jacky']Witam :) Śliczne fotki Matrixa :loveu: :loveu: A ta fryzurka :loveu: :loveu: Jak ja kocham yorki :loveu: :loveu: Miłego dnia :) Witamy u Nas bardzo nam miło :) I dziekujemy za ciepłe słowa Równiez zyczymy miłego dnia :) [quote name='Pegaza']Kasiu wkleje 3 foteczki chyba się nie pogniewasz:roll: taką pogodą przywitały mnie góry, fota robiona w trakcie jazdy autem http://images28.fotosik.pl/12/07fc7b19690ceadbmed.jpg dziewczyny na posterunku bez nich podróż nie mogłaby się odbyć:lol: Soma jeszcze na prędko pedikiur sobie robi elegantka hihi http://images23.fotosik.pl/12/047dccdd162fe576med.jpg no dajesz tą kiełbase czy nie?:eviltong: http://images24.fotosik.pl/12/0e570725a9031876med.jpg dzięki za wklejenie foteczek u Ciebie :calus: Dario foteczki wspaniałe a piekną pogodą powitały Cie góry ten widok zniewala ;) Dziewczynki słodziutkie :loveu: Piekne pannice Quote
Daga_i_Oskar Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cześć Kasiu :multi: Dotarłam i do Was :multi: Śliczne te wsyztskie focie, bardzo mi się podoba Matrix w nowej fryzurce, wygląda uroczo i uważam, ze zarówno w kiteczce jak i bez prezentuje się świetnie :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ja tez dotarłam:cool3: I nie wiem co napisać... Wybieracie się gdzieś na wakacje? Pozdrowienia! Quote
Kasia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 To i ja dotarłam...:p Wczoraj cały dzień zajęty więc dziś sobie ponadrabiam zaległości :lol: Byliśmy z Fidlastym u fryzjera, u całkiem nowej Pani i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona - zrobiła dokładnie tak jak Ją o to poprosiłam :lol: Pozdrawiamy niedzielnie, u nas słonecznie więc i Wam przesyłamy troszkę ciepełka Quote
Pegaza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Witam :p eh wysprzątałam chate mam chwilke a tu nikogo nie ma. zostawie tylko ślad pazura:lol: i w takim razie pędze dalej... Quote
Kasia_zg Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi: Dotarłam i do Was Śliczne te wsyztskie focie, bardzo mi się podoba Matrix w nowej fryzurce, wygląda uroczo i uważam, ze zarówno w kiteczce jak i bez prezentuje się świetnie :loveu: Witaj Daguś :) Dziękuje że mimo jestes tak zapracowana znalazłas chwilke by Nas odwiedzić :) tym bardziej dziekujemy za tak cieplutkie słowa:) Pozdrowionka dla Ciebie :lol: [quote name='Magda_Miki']Ja tez dotarłam:cool3: I nie wiem co napisać... Wybieracie się gdzieś na wakacje? Pozdrowienia! Ooo i jak miło nawet Madzia Nas odwiedzila cieszymy sie niezmiernie :):multi: Wakacje hmm w tym roku niestety nie licze na wakacje praca mi na to nie pozwala najzwyczajniej w świecie chca mnie wykończyć ale zadowalam sie takimi paroma dniami wolnego wiec bedziemy okupować działeczki i musi być fajnie :) Równiez pozdrawiamy :) [quote name='fidelek2']To i ja dotarłam... Wczoraj cały dzień zajęty więc dziś sobie ponadrabiam zaległości :lol: Byliśmy z Fidlastym u fryzjera, u całkiem nowej Pani i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona - zrobiła dokładnie tak jak Ją o to poprosiłam :lol: Pozdrawiamy niedzielnie, u nas słonecznie więc i Wam przesyłamy troszkę ciepełka Jak milusio Kasieńko:) Oj oj oj pedze zobaczyc Fidlastego ciekawośc mnie zżera biegdne :) To fajniusio że jestes zadowolona obciecia to najwazniejsze :) A My pozdrawiamy Cie Kasiu poniedziałko czyli w Twój ulubiony dzionek tygodnia ;) [quote name='Pegaza']Witam :p eh wysprzątałam chate mam chwilke a tu nikogo nie ma. zostawie tylko ślad pazura:lol: i w takim razie pędze dalej... Witaj Dario!! dziekujemy za pozostawiony slad parurka :) Pozdrawiamy cieplusio :multi: :lol: Ogrodowy Matuś :) Milusiego dzionka życzymy :loveu: Quote
Aga76 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dzień dobry Kasiu, stęskniłam się za Matim bardzo Quote
AlKil Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witaj Kasiu! Mati to taki milusi łobuziak.:loveu: Słodziaczek!:loveu: pogoda sie nam chyba poprawia?:lol: Quote
Kasia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A co Mati ma w pyszczku na tym ostatnim zdjęciu? Kamulca se nosił...? :lol: Quote
Aga76 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Kasiu, mam nadzieję, że u ciebie wszystko dobrze się układa, bardzo serdecznie cię pozdrawiam Quote
Recommended Posts