Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]Witaj Kasiu, [/FONT]

[FONT=Georgia]Jak skutecznie wypędzić chandrę nie wiem, ale przesyłam dużo pozytywnej energii, tonę ciepłych myśli i gorące uściski. [/FONT]

[FONT=Georgia]Do Matiego:[/FONT]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]piękna sesyjka...i jak cudnie przewracam oczętami..[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy milusio

[SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='Pegaza']Cze KASIU:p
słodko tu wygląda te oczka i uszka oba stoją:loveu:

pytanie tylko gdzie mam wstawić te fote Pipi tu u Was ?
fota jest dana na yorkach na offie trzeba się cofnąc pare stron i na galerii bez komentarzy:p
pozdrawiam i miłego dnia jutrzejszego zycze

[FONT=Book Antiqua]Hej Dario!!:)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]dziekujemy za miłe słowa...a uszka odpukac narazie ładnie stoją tulko jeszcze prawe czasami klapie ;)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]A Foteczke Pipi widziałam jest wspaniała cudna jest, oczywiście jesli bedziesz chciała i miała jakies fotki to wstawiaj do mnie bardzo chetnie bedziemy gościć Twoje niunki u nas :)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Pozdrowionka i mizianko dla twoich dziewczynek :loveu: [/FONT]

[quote name='fidelek2']

Bardzo mi się podoba Mati w nowej fryzurce
Zupenie inaczej teraz wygląda, taki nie podobny do siebie ale wciąż puchaty!!!

[FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy Kasieńko za ciepłe słowa owszem puchaty to on nadal jest a jaki milusi teraz na grzbieciku i taki mniejszy sie cały zrobił :D[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Buziaczki dla Was :loveu:[/FONT]

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Witaj Kasiu, [/FONT]
[FONT=Georgia]Jak skutecznie wypędzić chandrę nie wiem, ale przesyłam dużo pozytywnej energii, tonę ciepłych myśli i gorące uściski. [/FONT]

[FONT=Georgia]Do Matiego:[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Witaj Agniesiu!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Oj dziekuje Ci bardzo za tak dużo pozytywnej energii przydało sie bardzo humorek juz mi wraca :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Matuś dziekuje za tak słodki liścik :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Buziaczki dla Ciebie :loveu:[/FONT]

[quote name='MAREA SHAPIRO']
Jej! jaki wyfryzowany gentelman!
(genteldoggie)
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
pozdrawiamy
to Wasz ogrodek?
wooow
superowy!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye:
[FONT=Palatino Linotype]Witaj Mareo!! Bardzo nam miło że Nas odwiedziłaś!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy za milusie słowa!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Wiekszośc zdjec robionych jest na naszej działce na którą dość czesto jeździmy ale sa też fotki z naszego ogródeczka koło domu który jest o wiele niejszy ale moje pssiaki i tak mają gdzie pobiegac :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy Was ciepło :lol:[/FONT]

Mam jesczze sporo zaległych foteczek jesczez przed obcieciem Matusia wiec postanowiłam pare tu wrzucić...:)

Matuś z Maxiem na ogrodzie najpierw jest szaleństwo dookola iglaków a potem szukanie ciekawych zapachów...

Maly zastanawiał sie co ma porobić...

Obszedł wszystkie tuje...

Piciu piciu ważne zeby mokre było...

coś dojrzał w oczku i wołał Maxa...ale ten miał go gdzieś...

Nio to postanowił sam pokombinować...

Stwierdził chyba ze za zimno...wiec sie bardzo zbulwersował....

a potem usiadł i dumał...

c.d.n.

Posted

[quote name='PositiveThought']witaj Kaisu, ale niespodzianka :o
Matiś golasek... ślicznie wygląda :loveu:
ale minka :loveu:
pozdrawiamy Waszą gromadkę cieplutko :calus:

[FONT=Palatino Linotype]Hej Beatko...miło że Matrix podoba sie choć troszke ja jeszcze niemoge sie przyzwyczaic do tej jego golizny :) [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy ciaplusio :)[/FONT]

[quote name='bGirl']
[FONT=Comic Sans MS]piękna sesyjka...i jak cudnie przewracam oczętami..[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy milusio[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Witaj ciotuniu Karinko dziekujemy za odwiedzinki i ciepłe słowa My również pozdrawiamy i tulaski przesylamy :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Georgia]c.d. ogródkowej bieganiny...[/FONT]
[FONT=Georgia]Matus urwał głowe lalce...[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]potem zakopał ja przed Maxem ....[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]W tym czasie Maxiu dostał głupawki...[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]

[FONT=Georgia]az z tej głupawki zaschło w pysiu...[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Matusiowi zreszta też...[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Maxik padł ...[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Oczkiem mrugał wiec mu pobłyskałam troszke...[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]hmm i znowu atak głupawki...[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Duży odpoczywal a mały ciagle w ruchu...[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Znana już zabawa Matusia w dentyste :D[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Dzieki wzorowemu przeglądowi zabków Maxiu może pochwalić sie takim uzębieniem :D[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Chłopaki wracali z ustronnego miejca ;)[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]A na koniec Mati pokazał mi jezyk bo miał juz dosc tego pstrykania...[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]i jeszcze różyczka:)[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Dobranoc słodkich snów :loveu: [/FONT]

Posted

Witaj Kasiu!
Ostrzyżony Matuś ślicznie wygląda :loveu: Szkoda, że fryzjerka mu kitkę obcięła, ale nie martw się, nim się obejrzysz znów będzie.

[quote name='Kasia_zg']

Akt agresji na bezbronnej laleczce :-o

Posted

Hej Kasiu:loveu:
wiesz nie będe Ci zaśmiecać galerii moimi dziewczynami:cool1:

jaki zaciekawiony tą fontanną:eviltong: co ja widze kwitnącą lilie:loveu:

a tą zabawe znam bo Pipi też się bawi w pani dentystke:eviltong:

ten futrzak chyba pilnuje posesji:p
pozdrawiam i miłego wieczorku:p

Posted

[quote name='Yorkie']Witaj Kasiu!
Ostrzyżony Matuś ślicznie wygląda Szkoda, że fryzjerka mu kitkę obcięła, ale nie martw się, nim się obejrzysz znów będzie.
Akt agresji na bezbronnej laleczce

Witaj Saro!!
Dziekuje milusio że Mati w nowej fryzurce sie podoba...nio ja tez jestem tej myśli że odrośnie mu fiteczka i nie bedziemy juz jej scinac ;)
A po laleczce na której wyżył sie Matrix została tylko głowa :D
Pozdrowionka dla Was cieplutkie!!

[quote name='madziasto4']Ależ zmiania, zupełnie inny pies!!
To fakt Madziu zmiana jest kolosalna:)Ja też sie zastanawiał czy oby psa mi tam nie podmienili ale nie pies zdecydowanie ten sam tak samo postrzelony a nawet i teraz bardziej :D
Buziaczki :)

[quote name='PositiveThought']witaj Kasiu
Matiś z kolegą widać świetnie się bawią
i Twoja pociecha świetnie się sprawdza w robi zębologa (;
pozdrawiamy cieplutko! :calus:
piękna różyczka Ci zakwitła... a pewnie pachnie niesamowicie...

Cześc Beatko!!:)
O tak Matuś z Maxem uwielbiają sie bawic razem czasami Matuś już o 5 rana piszczy zeby go wypóścić do Maxia i zwijają mi wtedy podwórko:)
Rozrabia w roli zebologa sprawdza sie oj sprawdza z Maxem do dentysty juz nie musimy chodzic :)
A różyczki to mi w tym roku pieknie zakwitły az im sie gałazki gna bo pod ciezarem kwiatków nie wytrzymają a zapach tak pod wieczór jest niezeimski
Pozdrowionka cieplusie :)

[quote name='Patikujek_Zabrze']Fajne focie

a to podobno u mnie w galerii szczęki III kręcą, ja jednak uważam inaczej
http://images27.fotosik.pl/1/6fa771454a9879cc.jpg
Dziekujemy Pati :)
Hihi skoro u Ciebie kreca szczeki III to pewnie Matuś to słyszał i stwierdził że może do jakiejs małej roli sie nada :evil_lol:

[quote name='Pegaza']Hej Kasiu
wiesz nie będe Ci zaśmiecać galerii moimi dziewczynami

jaki zaciekawiony tą fontanną co ja widze kwitnącą lilie

a tą zabawe znam bo Pipi też się bawi w pani dentystke

ten futrzak chyba pilnuje posesji
pozdrawiam i miłego wieczorku
Dario no wiesz co nam tam bedzie bardzo miło jesli czasami wstawisz fotke swoich dziewczynek i to żadne zasmiecania dla nas to bedzie zaszcyt gościc takie piekności :)
A Mati z tej fontanyy to pije bo jak jest wyłaczona to tak poprostu z ocza sie nie napije wody
A lilie kwitną tylko to sa te miniaturowe i nie sa tak piekne jak te duże
Hihi otwieramy gabinet dentystyczny dwoje specjalistów już mamy :D
Pozdrowionka gorace i spokojnej miłej nocki zycze :)

Foteczki z działeczki
Buszujący Matrix z wujem Hektorkiem w zbożu

Mała kłótnia z Hektorkiem

Pies padł...

mniamnusne...

Obserwator....

z kochaną piłeczką...

struś pedziwatr...i tyle go było widac...

Latajacy pies...

Dobranoc słodziutkich snów :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Witaj Kasiu

Dziękuję :calus:

Czasem trudno w tym wszystkim zobaczyć sens i choćby odrobinę dobra...

Witaj Aguś!!
Rozumiem Cie doskonale Ale wierz mi taki ludżmi nie ma sensu zawracac sobie głowe tacy ludzie nie sa tego warci:)
Trzymaj sie cieplutko :):calus:

Miłego dzionka:loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Witaj Aguś!!

Rozumiem Cie doskonale Ale wierz mi taki ludżmi nie ma sensu zawracac sobie głowe tacy ludzie nie sa tego warci:)
Trzymaj sie cieplutko :):calus:

Miłego dzionka:loveu:

Posted

Witam Kasieńke:loveu:
jak ja koffam takie fotki z naturą:loveu:

a Matrix ma fajną bandanke:loveu: i ide kawe parzyć bo spada mi ciśnienie
coś się zle czuje papa

Posted

[quote name='Yorkie']
Zupełnie inny pies :shake:

Oj tak, zupełnie inny ale za to jaki ma teraz wyraźny pyszczek :loveu: :loveu:
Bardzo mi się podoba w nowej fryzurce i mogłabym tak na Niego patrzeć i patrzeć...ach...

Posted

Dzień dobry !!

[quote name='Aga76']
Kochana Agusia dziekujemy Ci

[quote name='Pegaza']Witam Kasieńke:loveu:
jak ja koffam takie fotki z naturą:loveu:

a Matrix ma fajną bandanke:loveu: i ide kawe parzyć bo spada mi ciśnienie
coś się zle czuje papa
Witaj Dario!!:)
ja tez uwielbiam foteczki na łonie natury a mam tak mało ostatnio czasu żeby choćby wyjsc nadlóższy spacerek z Matusiem :( ah ja bym chciała wakacje :)
Wczoraj Ty potrzebowałaś porannej kawusi a ja dzisiaj bo pół nocy przesiedziałam z Maxem w korytarzu bo sie bał burzy...
Miłego dzioneczku Ci zycze Trzymaj sie cieplusio
Tulaski dla Twoich sudnych dziewczynek :loveu:

[quote name='Yorkie']Witaj Kasiu!

Zupełnie inny pies :shake:
Witaj Saro!!
Ahh to cóż ja mam biedna poradzic że wyglada teraz tak a nie inaczej miała być zupelni inna fryzurka nawet pokazałam fotke z Oskarkiem ale fryzjerka odwaliła mi taki numer no cóż...poczekamy az odrosna kłaczki moze ciut lepeij bedzie wygladał :-(
Pozdrawiam Cie cieplutko miłego dzionka życze :loveu:

[quote name='fidelek2']Oj tak, zupełnie inny ale za to jaki ma teraz wyraźny pyszczek :loveu: :loveu:
Bardzo mi się podoba w nowej fryzurce i mogłabym tak na Niego patrzeć i patrzeć...ach...

Oj Kasiu dziekujemy za tak cieplusie słowo jak zawsze obdarowujesz nas miłym słowem:)
Przyjemnego dzionka :)

Zaplątały sie jeszcze jakies starsze fotki to wstawie :)

Posted

[quote name='Kasia_zg']

[quote name='Kasia_zg']

Cudownie wygląda! No muszę to napisać, ale Matiemu pasuje taka fryzurka idealnie:loveu: Nie mogę się napatrzeć

Kasiu Ty sama wybrałaś taką fryzurkę czy fryzjer?

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Cudownie wygląda! No muszę to napisać, ale Matiemu pasuje taka fryzurka idealnie:loveu: Nie mogę się napatrzeć

Mamy takie samo zdanie - mi też się Mati bardzo podoba w tej fryzurce :loveu: i nie wiem czemu Kasieńka taka niezadowolona...;)

Posted

Wpadłam sie przywitać i pożegnac jednocześnie o ile nie będzie zmiana planów:p z powodu pogody
życze w przyszłym tygodniu miłych chwil i tych w domu i na łonie natury:p
wymiziaj Matrixa:loveu: papa:calus:

Posted

Witam wszystkim gorąco !!

[quote name='Magda_Miki']Cudownie wygląda! No muszę to napisać, ale Matiemu pasuje taka fryzurka idealnie:loveu: Nie mogę się napatrzeć

Kasiu Ty sama wybrałaś taką fryzurkę czy fryzjer?
Dziekuje Ci Madziu za tak cieplusie słówka.:loveu:
Z fryzurką Matiego to było tak że do ostatniego dnia nie wiedziałam jaka ma być ale ogladalismy foteczki nio i mojemu tacie spodobały sie dwie fryzurki miedzy innymi Twojego Mikiego i Oskarka (Dagi) wiec wydrukowałam foteczki i takie pokazałam fryzierce ona jeszcze dwa razy pytała mi sie czy kitka zostaje potwierdzałam nio a jak wróciłam po Matrixa on wygladał zuepłnie inaczej niż chcieliśmy. Niemogłam sie przyzwyczaic nap poczatku bo z takiego puchacza zrobił sie tak mleńki piesek a teraz wiem ze przynajmniej mu wygodniej jak nie chcial wychodzic na dwór tak teraz niemoge sciagnac go z podwórka szaleje jak "struś pedziwiatr" :)
Pozdrowionka dla Was :loveu:

[quote name='Patikujek_Zabrze']http://images25.fotosik.pl/1/a70aabc04d1e11dc.jpg
WOW taka kiełbacha w tak maleńkim pyszczku:loveu:
Jak on to tam zmieścił:o
Hej Pati :)
Przyznaje ze przez ta kiełbase dostajemy szału to jest piszczaca zabawka a Mati uwielbia sie nad nią pastwić ze nasze uszy cierpia bardzo :)
Buziaczki dla Was:loveu:

[quote name='fidelek2']Mamy takie samo zdanie - mi też się Mati bardzo podoba w tej fryzurce :loveu: i nie wiem czemu Kasieńka taka niezadowolona...;)
Dziekuej Ci Kasieńko :)
Nie to ze nie jestem zadowolona poprostu oczekiwałam troszke innej fryzurki ale teraz juz sie przyzwyczaiłam i mi jet wygodniej i Mati jest zadowolony bo szalenie bardzo!!

[quote name='Pegaza']Wpadłam sie przywitać i pożegnac jednocześnie o ile nie będzie zmiana planów:p z powodu pogody
życze w przyszłym tygodniu miłych chwil i tych w domu i na łonie natury:p
wymiziaj Matrixa:loveu: papa:calus:
Witaj Dario!!
Troszke za późno ale życze Ci przyjemnego i miłego wypoczynku bedziemy tesknic...Pozdrowionka gorace :loveu:

Teraz życze wszystkim przyjemnego wieczorku a późiej postaram sie nadrobić zaległości w Waszych galeryjkach :loveu: