Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry!![/FONT]

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]...ale malutka wesoła mordeczka z TWOJEGO Yorczka,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]uśmiech znika tylko kiedy śpi...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy milusio[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Dziękujemy cioteczko Karinko za tak słodkie słowa:)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Tulaski dla Was i cieplusie pozdrowionka[/FONT] :loveu:

[quote name='fidelek2']

[FONT=Palatino Linotype][/FONT]

Puchate Lwiątko o wieeellllkich łapkach :loveu::loveu:
Uwielbiam Go kiedy jest wyczesany!!!!!!!!
[FONT=Palatino Linotype]Hihi świetne okreslenie :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Oj Kasiu nawet nie wiesz ile ja sie musze namęczyć żeby go choć troche wyczesac az sie boje z nim jutro isc do tego fryzjera bo nie wim jak oni sobie poradza z nim jak on tak nie lubi grzebienia :):evil_lol: [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Buziaczki dla Was [/FONT]
[quote name='madziasto4']Dobry wieczór :multi:

Ale mi się to jego posłanko podoba :) Sprawia wrażenie tak wygodnego, że mam ochotę się w nim położyć :lol:

I jak będzie z fryzurką? Decyzja padła na krótką czy zostajecie przy obecnej? :) Mati ślicznie wygląda taki wyczesany :loveu:

No i te piękne, wygolone uszka podziwiam :loveu:
Madziu Witam Cie serdecznie ciesze sie ze Nas odwiedziłaś
Hmm spanko pewnie jest wygodne ale Matrix i tak woli moje lóżko :)
Jestesmy do fryzjera umówieni na jutro mysle że go zetniemy na krótko sama nie wiem jak mu bedzie lepeij wiec moze podpowiedza mi tam namiejscu w salonie... wsuie to juz go miałam nie scinać ale zal mi go bo jak jedziemy na działke to bidulek siedzi gdzies pod drzewem w cieniu zreszta nawet tu w domu nie chce wychodzic na spacer bo mu goraco a ostatnio ze spaceru to go przynosimy bo sie juz w drodzepowrotnej pokłada, i tak dla niego bedzie lepeij tym bardziej ze on tych kłacków ma az tyle :lol:
A uszka tak mocno wygolone bo wciaż jest nadzieja ze moze mu wkońcu staną :)
Pozdrawiamy gorąco

Działkowy Matuś i jego kofana piłeczka

:lol:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta piakownica to też Jego? :evil_lol:

Witaj Kasieńko w prawie weekend!!! ;)
Jak tylko wrócicie od fryzjera to bardzo proszę o zdjęcia bo juz nie mogę się doczekać nowego imagu Matiego :loveu:

A z tym grzebieniem to sie nie martw - ja też mam problemy z czesaniem Fidlaka bo na sam jego widok ucieka za łóżko, a u Pani fryzjerki to stoi jak posąg :lol: Nawet sie nie ruszy skubany ani nie drgnie...da sobie wszystko zrobić :lol:

Posted

[FONT=Georgia]Dzień dobry Kasiu, [/FONT]

[FONT=Georgia]Mati w pełni szczęścia[/FONT] :lol:

[FONT=Georgia]Jutro Mati na pewno podbije kolejne serce[/FONT] :razz:

Posted

[quote name='fidelek2']

Ta piakownica to też Jego?

Witaj Kasieńko w prawie weekend!!!
Jak tylko wrócicie od fryzjera to bardzo proszę o zdjęcia bo juz nie mogę się doczekać nowego imagu Matiego :loveu:

A z tym grzebieniem to sie nie martw - ja też mam problemy z czesaniem Fidlaka bo na sam jego widok ucieka za łóżko, a u Pani fryzjerki to stoi jak posąg :lol: Nawet sie nie ruszy skubany ani nie drgnie...da sobie wszystko zrobić :lol:

[FONT=Palatino Linotype]Hihi Kasiu przyznam ze piaskownica nalezy do mojego chrześniaka ale już z niej wyrósł za to teraz własnie Matuś zakopuje w niej swoje skarby :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Jutro jak tylko wrócimy od fryzjera to beda foteczki objecuje:lol: [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Oj Kasiu ja mam wielką nadzieje ze Matuś weźmie przykład z Fidelka i nie bedzie robił tam cyrków i da sobie wszystko zrobić:)[/FONT]

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Dzień dobry Kasiu, [/FONT]

[FONT=Georgia]Mati w pełni szczęścia[/FONT] :lol:

[FONT=Georgia]Jutro Mati na pewno podbije kolejne serce[/FONT] :razz:
[FONT=Palatino Linotype]Witaj Agniesiu!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]O tak tak Matuś na działeczce ze swoją kochaną piłeczka nic mu nie brakuje do pełni szczescia :)[/FONT]

[quote name='niunia32']

czyżby Mati tutaj pyskował?? oj nie ładnie....

a z piłeczką piękne!! tyle radości w Nim jest :)

mizianeczko :)

i buziaki dla Ciebie Kasiu :*
[FONT=Palatino Linotype]Hej Natalio!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Owszem Matus na tej fotce ewidentnie pyskuje zreszta on zawsze pyskuje[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]i sobie pod nosem marudzi jak mu coś nie pasuje :D[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy i goraaco pozdrawiamy :)[/FONT]

[quote name='DiDDlina85']Dzien doberek..działkowe fotki cudne:) No i faktycznie taki puchaty jak wyczesany i milusi:p
[FONT=Palatino Linotype]Witaj Asiu!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy i cieszymy ze focie sie podobają....w sumie już dziś Matus sie mniejszy objetościowo ale myśle ze i tak troche tego puchateg włosna mu zostawią :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy :)[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]gra w piłeczke...[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]ganiajcie mnie....[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]nio to gramy ale nie oszukuj....[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]hmm co porobimy??...[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]moja ci ona....[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]okazywanie uczuc ukochanej....[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]A teraz Dobranoc Wszystkim [/FONT]

Posted

[quote name='fidelek2']Mały sprinter :lol: :lol:

Hej Kasieńko!!!
Dzis piątek, najlepszy dzień tygodnia (oprócz poniedziałku oczywiście :diabloti: )!

Ekstra nowy nabytek w podpisie :klacz: :klacz:

[FONT=Comic Sans MS]Witaj Kasiu :) A tak piatek to nafjajnieszy dzień tygodnia ale oczywiście nie zapominajmy o poniedziałeku juz niedługo :evil_lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dziekuje i miło mi ze sie podoba mój podpisik :)[/FONT]

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Dzień dobry Kasiu :loveu: [/FONT]

[FONT=Georgia]śliczny bannerek, tylko dlaczego bez odsyłacza?[/FONT]
Dzień dobry Agniesiu :)
Dziekuje ale przyznam ze brak odsyłacza spowodowany jest tym że nie potrafie wstawić odsyłacza a nie ma mi kto pomóc :(
Miłego dzionka :)
My sie powoli zbieramy bo na 11 jedziemy do Łodzi z Matusiem do fryzjerka jak tylko wrócimy to beda foteczki :)
Buizolko dla Was gorace :loveu:

Posted

[FONT=Times New Roman]Dziewczynki ja na minutke bo u nas jest potworna burza ale obiecałam foteczke świeżusieńką obcietego Matusia :) Przyznam ze troszke jestem zawiedziona bo poprosiłam fryzjerke zeby nie ścinała mu kitki tylko lekko wyrównała a ona na beszczela ścieła go na krórko nio ale trudno przecież mu odrosnom ;)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Najlepsze było to że Matuś po obcieciu nie umie chodzic tylko sie czołga bo mu za bardzo gdzie niegdzie wieje :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kujcie a szeleczki musiałam sciągnac do minimum[/FONT]
[FONT=Times New Roman]to teraz mój skarbik wygląda tak :)[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Miałam trochę zaległości, ale z wszytskimi sie uporałam :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Matuś slicznie wygąda w nowej fryzurce, jak nie ten pies, no i sama powiedz, zgubił trochę dkg co nie :cool3: A włoski rzeczywiście odrosną. Ja za ścinaniem kucorka nie przepadam, ale jak zobaczyłam pewnego razu Masterka od Madzi to i ta fryzurka bardzo mi się spodobała, jednak się na nią nie zgodziliśmy hihih. Ja zawsze zaznaczam, że nie można obciąć na krótko mordeczki i ogonka, bo musi czymś machać, a ja uwielbiam ten jego ogonek :loveu: :loveu: Ach jak mi go brakuje :placz: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]słodkości :loveu: :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='fidelek2']Napisz PM do Pianki, ona robi odsyłacze :lol: Na pewno Ci pomoże!

[FONT=Comic Sans MS]Dzikuje Kasiu za podpowiedź ale już pomogła mi Aga za co bardzo jej dziekuje ;)[/FONT]

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Miałam trochę zaległości, ale z wszytskimi sie uporałam :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Matuś slicznie wygąda w nowej fryzurce, jak nie ten pies, no i sama powiedz, zgubił trochę dkg co nie :cool3: A włoski rzeczywiście odrosną. Ja za ścinaniem kucorka nie przepadam, ale jak zobaczyłam pewnego razu Masterka od Madzi to i ta fryzurka bardzo mi się spodobała, jednak się na nią nie zgodziliśmy hihih. Ja zawsze zaznaczam, że nie można obciąć na krótko mordeczki i ogonka, bo musi czymś machać, a ja uwielbiam ten jego ogonek :loveu: :loveu: Ach jak mi go brakuje :placz: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]słodkości :loveu: :loveu:[/FONT]
Ja też nie chiałam ścinać kiteczki tak prosiłam żeby kitusia została a tu buu nio ale cóż bedziemy kitusie zapuszczac i juz nigdy wiecej nie pozwole na sciecie i naszczescie ogonek zostal nie naruszony i jest puchaty :). Wogóle zbulwersował mnie fakt ze zostałam wyproszona z gabinetu a Matuś tak strasznie skamlal na co kobitka nie reagowała wcale...aaa szkoda mi słów na to...Ale Matuś sie tam cieszy jak niechciał nidzie chodzic to biega jak szalony teraz energia go rozpiera :)
Daguś niepakaj jeszcze troszke i zobaczysz swój kochany merdajacy ogonek :lol:
Pozdrawiam cieplusio :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]teraz możemy spojrzeć w te piękne oczka...
buzial w czarny nochalek

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

Witaj Kasieńko:calus:
teren godny pozazdroszczenia:cool1:

jeśli chodzi o fryzjerke to ja nie rozumiem, jeżeli prosiłaś o kiteczke to dlaczego ją ścieła:mad: zmień fryzjera
Mati obcięty bez kucorka ładnie wygląda :p
my też wczoraj byliśmy u fryzjerki,ja zostałam na miejscu,nawet zimną pepsi poczęstowana (skwar) pytała się jak ścinamy, miło pogadaliśmy, Pipi obcięta słodko wygląda:loveu: teraz tylko bym ją miziała po tym golutkim grzbiecie:loveu:

piekny banerek:)

Posted

Pegaza napisał(a):

my też wczoraj byliśmy u fryzjerki,ja zostałam na miejscu,nawet zimną pepsi poczęstowana (skwar) pytała się jak ścinamy, miło pogadaliśmy, Pipi obcięta słodko wygląda:loveu: teraz tylko bym ją miziała po tym golutkim grzbiecie:loveu:

Dario wstaw jakieś zdjęcie Pipi...:modla:
Jeśli masz coś oczywiście ;)

Posted

Kasiu, my za każdym razem zostawiamy Fidlastego samego i przychodzimy po Niego na umówioną godzinkę.
Jak dla mnie jest to normalne bo za pierwszym razem widząc Nas obok nie chciał za chiny ludowe dać sobie cokolwiek zrobić...wyrywał sie i piszczał strasznie a jak wyszliśmy to owszem też skomlał ale tylko przez chwilkę - zaraz sie uciszył i babka mogła go wystrzyc, zrobić pazurki i wygolić uszka :lol:
Kiedy po Niego wróciliśmy to radosć była nieziemska...skakał po nas jak jakis kangur, a kobieta powiedziała że jak tylko wyszliśmy to Fidelek po chwili był grzeczniutki i spokojny aż do samego konca!

Tak więc nie przejmuj sie tym - widocznie takie ma babka metody i tak robi ;)

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Ja też nie chiałam ścinać kiteczki tak prosiłam żeby kitusia została a tu buu nio ale cóż bedziemy kitusie zapuszczac i juz nigdy wiecej nie pozwole na sciecie i naszczescie ogonek zostal nie naruszony i jest puchaty :). Wogóle zbulwersował mnie fakt ze zostałam wyproszona z gabinetu a Matuś tak strasznie skamlal na co kobitka nie reagowała wcale...aaa szkoda mi słów na to...Ale Matuś sie tam cieszy jak niechciał nidzie chodzic to biega jak szalony teraz energia go rozpiera :)
Daguś niepakaj jeszcze troszke i zobaczysz swój kochany merdajacy ogonek :lol:

Pozdrawiam cieplusio :)

[FONT=Comic Sans MS]Kasiu - my raz jedyny zostalismy pozbawieni ogonka i to bylo przed zima, taki maly kikutek wystawal spod ubranka, dlugo nie moglam sie przyzwyczaic do takiego małego, prawie lysawgo ogonka, a potem zapuszczalismy i teraz jest super, ma czym machac :multi: :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Co do opuszczenia psiego fryzjera, to i nasza fryzjerka tak stosuje, piesek rzeczywiscie wtedy mniej sie stresuje i jakby na mniej moze sobie pozwolic, bo nie jest na swoim terytorium i nie czuje sie zbyt pewnie.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Za to jak jezdzimy do znajomej sie obcinac to jestem przy nim, bo my podczas jego obcinania paplamy hihi, ale mlody jest spokojny zarówno jak jeste z nim, jak i wtedy gdy nie towarzysze mu. Kochany chłopaczek moj, jeszcze 2.5 m-ca, zleci :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]teraz możemy spojrzeć w te piękne oczka...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]buzial w czarny nochalek[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Cioteczko Karinko bardzo dziekujemy za buziala My również ślemy pozdrowionka i buziaczki :)[/FONT]

[quote name='fidelek2']

Teraz wygląda jeszcze bardziej puchato niż przed obcięciem :loveu:

CUDO po prostu :klacz:

[FONT=Palatino Linotype]Dziękujemy Kasiu...Mati o wiele bardziej teraz szaleje niż wczesniej widac ze zadowolony bo słonko nie słonko on warjuje ciagle czasami nawet zapomina ze trzeba czasami pospac :D[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy :)[/FONT]

[quote name='Pegaza']Witaj Kasieńko:calus:
teren godny pozazdroszczenia

jeśli chodzi o fryzjerke to ja nie rozumiem, jeżeli prosiłaś o kiteczke to dlaczego ją ścieła:mad: zmień fryzjera
Mati obcięty bez kucorka ładnie wygląda
my też wczoraj byliśmy u fryzjerki,ja zostałam na miejscu,nawet zimną pepsi poczęstowana (skwar) pytała się jak ścinamy, miło pogadaliśmy, Pipi obcięta słodko wygląda teraz tylko bym ją miziała po tym golutkim grzbiecie

piekny banerek
[FONT=Tahoma]Witaj Dario:)[/FONT]
[FONT=Tahoma]O tak na działeczce Mati ma sie gdzie wybiegac :)[/FONT]
[FONT=Tahoma]A co do fryzjerki to zupełnie nie rozumiem jej podejscia przedemna była pani z jamniczkiem i grzecznie poprosiła o przyciecie pazurków ta włascicielka tak beszczelnie jej odpowiedział że az mi sie głupio zrobiło jakas ta kobitka taka nie miła ogólnie. Przeciez prosiłam grzecznie zeby tej fitki mu nie scinała ona zrobiła po swojemu, wogóle krzyczała na psiaczki Mati to był tak zestresowany że az dziki, tak robiła to wszystko jak by z musu przereklamowany ten salon. U mnie w Zgierzu jest kobitka która tez obcina pieski ale akurat wyjechała na całe wakacje do Holandii ona to zupełne przeciwieńtwo pamietam jak byłam z Matim na wyrywaniu kłaczków z uszek to też czekałam na zewnatrz i ok to rozumiem ale Mati wogóle nie piszczał ona ciagle do niego mówiła (bo było słychac) Mati po wszystkim przybiegł do mnie radosny a Tu było zupełnie na odwrót ale już :)[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Dario daj jakas foteczke Pipi po obcieciu prosze!![/FONT]

[quote name='fidelek2']Kasiu, my za każdym razem zostawiamy Fidlastego samego i przychodzimy po Niego na umówioną godzinkę.
Jak dla mnie jest to normalne bo za pierwszym razem widząc Nas obok nie chciał za chiny ludowe dać sobie cokolwiek zrobić...wyrywał sie i piszczał strasznie a jak wyszliśmy to owszem też skomlał ale tylko przez chwilkę - zaraz sie uciszył i babka mogła go wystrzyc, zrobić pazurki i wygolić uszka
Kiedy po Niego wróciliśmy to radosć była nieziemska...skakał po nas jak jakis kangur, a kobieta powiedziała że jak tylko wyszliśmy to Fidelek po chwili był grzeczniutki i spokojny aż do samego konca!

Tak więc nie przejmuj sie tym - widocznie takie ma babka metody i tak robi
Kasieńko wielkie dzieki...już jakoś przeżyłam fakt ze Matus został pozbawiony fiteczki...ale nastepnym razem poszukam fryzjerki która nie tylko liczny na zarobek i liczny psiaka jako sztuke tylko poszukam takiej fryzjerki z zamiłowaniem :)
Tulaski dla Was :)
[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Mati w letnim męskim wydaniu[/FONT] :cool1:

Dziekujemy Agniesiu za odwiedzinki :)
[quote name='Patikujek_Zabrze']Jejku jak śliczniasto wygląda
Ja chyba Baksymililiana biorę do fryzjera w przyszłym tygodniu no ale się to okaże:)
Pati wielkie dzieki...Pozdrawiamy! Jestem ciekawa jak Baksymilian bedzie wygladał po obcieciu
[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Kasiu - my raz jedyny zostalismy pozbawieni ogonka i to bylo przed zima, taki maly kikutek wystawal spod ubranka, dlugo nie moglam sie przyzwyczaic do takiego małego, prawie lysawgo ogonka, a potem zapuszczalismy i teraz jest super, ma czym machac :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Co do opuszczenia psiego fryzjera, to i nasza fryzjerka tak stosuje, piesek rzeczywiscie wtedy mniej sie stresuje i jakby na mniej moze sobie pozwolic, bo nie jest na swoim terytorium i nie czuje sie zbyt pewnie.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Za to jak jezdzimy do znajomej sie obcinac to jestem przy nim, bo my podczas jego obcinania paplamy hihi, ale mlody jest spokojny zarówno jak jeste z nim, jak i wtedy gdy nie towarzysze mu. Kochany chłopaczek moj, jeszcze 2.5 m-ca, zleci :lol:[/FONT]
Witaj Dario !!
Miło ze do nas zgladasz! Dziekujemy za dobre słowa Pozdrawiamy cieplusio:)

A My jakoś tak nie mamy nastroju!!
Weekend dla nas nie był łaskawy i obfitował w same złe wiadomości, ale zaczoł sie nowy tydzień i wierze że bedzie lepszy i zapomni sie o smutkach...
Pozdrawiam Was dziewczynki i przesyłam Tulaski :)

Miłego wieczorku :)

Posted

Cze KASIU:p
słodko tu wygląda:loveu: te oczka:loveu: i uszka oba stoją:loveu:

pytanie tylko gdzie mam wstawić te fote Pipi tu u Was ?
fota jest dana na yorkach na offie trzeba się cofnąc pare stron i na galerii bez komentarzy:p
pozdrawiam i miłego dnia jutrzejszego zycze:p