Pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witamy:cool3: czas wstawać :eviltong: śpiochy jedne:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 :loveu: AlKil napisał(a):dzień dobry! Killuś miał wyrywane 2 kiełki, bo wet nie chciał za długo czekać, żeby się zgryz nie popsuł. Jak się wybudził to biegał wokół stołu i wet nie mógł go złapać, a jak ja weszłam do gabinetu, to mały od razu zachwiał się na nóżkach i trzeba było go wziąć na ręce... symulant jeden...:evil_lol: Dzień dobry Ewo!! Hihi to Kilerek rozrabiaka a ile w nim było energi bo tym zabiegu hihi :) Nio ale symulant z niego tez niezły :evil_lol: marzenna79 napisał(a): Fotka z szyszką rewelacyjna !!! :loveu: Witaj Kasiu !!! :multi::loveu: Jak miło, że Mati jest już po wszystkim. :loveu::loveu: Widać, trzymanie kciuków pomogło... ;) Pozdrawiamy Was serdecznie.:multi: Witaj Marzenko!! Pewnie że trzymanie kciuków pomogło ;) Po Matrixie nawet nie widac że wczoraj miał wyrywanie żabków lata dziś jak szalomy i energia go rozpiera :)tylko jest zawiedziony że deszcz pada bo najchetniej to by ciagle siedział na dworzu ...My rówónież Was cieplutko pozdrawiamy i buziaczki przesyłamy :loveu: Pegaza napisał(a):Witamy:cool3: czas wstawać :eviltong: śpiochy jedne:evil_lol: Witam Dario!! My śpiochy...oh Ty...my to wstajemy wraz ze słonkiem ;) Buziaczki da Was :loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Dzień dobry!! Słonecznego i cieplutkiego dzionka życzymy!! Matrix i kwiatuszek.... Zaciekawił go tulipan, wachał, ogladał..... Stwierdził że można to spróbować...niezasmakowało to pomyslał że skoro nie jadalne to na co to ma rosnać i po płateczku obrywał... Az z tulipanka zostało tyle.... A Tu Matuś pokazywal jaki on jest groźny.... Pozdrawiamy!! Quote
DiDDlina85 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ale jęzor:) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Miłego dnia życzymy;) Quote
Pati i Daisy Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witaj Kasiu! Śliczne foteczki! Wymiziaj tego przystojniaka Matusia ode mnie :) Chyba kwiatuszek był smaczny :) Ale pychol:loveu: Mamy taką samą czerwoną miseczkę :lol: Quote
Kasia_zg Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 nane napisał(a):dzień dobry :loveu: Dzień dobry Marto!! Bardzo nam miło że nas odwiedziłaś!! Pozdrawiamy :) DiDDlina85 napisał(a): Ale jęzor:) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Miłego dnia życzymy;) Witaj Asiu!! Dziekujemy Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy ;) niunia32 napisał(a):hej, hej! miłego dnia :* Hej Niunia!! My równiez miłego dzionka zyczymy :) Pati i Daisy napisał(a):Witaj Kasiu! Śliczne foteczki! Wymiziaj tego przystojniaka Matusia ode mnie :) Chyba kwiatuszek był smaczny :) Ale pychol:loveu: Mamy taką samą czerwoną miseczkę :lol: Witaj Patrycjo!! Fajniusio że juz wróciłaś...brakowało nam Ciebie i slicznej Daisy:) Mały wymiziany i macha do was radośnie ogonkiem:) Pozdrawiamy i buziaczki Wam Przesyłamy :) Quote
Kasia_zg Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Ogódkowa Gonitwa...Walka o Kaczuszke!!! Codziennie biegamy sobie w kudłatym Maxiem po ogródeczku i tak było pare dni temu...Max chodzi i szuka czegoś w chojaczkach i wogóle nic go nie interesuje a ja biegne szybko do oczka bo tam czeka moja kaczuszka zabieram ją z tej zimnej wody i biegam razem... Czasami pańcia nie wiem po co chce mi zabrac kaczuszke ale ja robie unik i ucieczka... Czasami mnie pogania i rezygnuje...no a dziś coś sie pomieszało temu wielkiemu kudłaczowi i on mnie zaczoł ganiać to trzeba było uciekac szybciej...zastanawiałes sie co on wogóle odemnie chce... Uciekałam co sił w łapkach i sie udawało bo zanim on sie odwrócił to ja biegłem już w przeciwna strone...ale to bydle było uparte... No ale upusciłem biedną kaczuszke a on mi ją swisnoł i jesczze beszczelnie na mnie warczał że nie odda... No to cóz trzeba było staruszka podejsc sposobem...zaczołem sie do niego przymilać...że niby go tak bardzo lubie, i próbowałe gamoniowi wytłumaczyć że on jest za stary na zabawyz kaczuszką i niech mi ją oddaje...szczerośc nie pomagała wiec go poprosiłem tak ładnie... No i stary pryk odwrócił sie na chwilke bo sasiad zaszczekał a ja wtedy kaczke w pysk i ucieczka.... Hehe i kaczka była moja ganiał mnie jeszcze chwile ale to wielkie kudłate sie wkońcu zmeczyło...ehh musze popracowac jescze nad jego kondycją ;) A ja mogłem w spokoju biegac znów ze swoja kaczuszką... Cwaniak ze mnie co....:) :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzień dobry:lol: i to jeszcze jaki cFaniak:evil_lol: Quote
marzenna79 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Jakie świetne z nich rodzeństwo ...:loveu::loveu: Śliczne zdjęcie...:loveu: Ach, jaki mam cudny, różowy języczek...:loveu: Witaj Kasieńko !!!!!!! :multi::multi: :Rose: Ale masz śliczny ogródek...mmm...:loveu: :huh: Nie boisz się, że pieski Ci go troszkę zrujnują ??? :cool3: Fajne historyjki opowiadasz...prosimy częściej.;) Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.:multi: :loveu::hand: Quote
*Monia* Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witam po dłuższej przerwie. Maleństwo urosło bardzo odkąd ostatni raz go miałam przyjemność podziwiać. To zdjęcie jest fajniutkie. Hexa też miała kiedyś kaczuszkę, ale niestety została już tylko resztka :evil_lol: . Quote
Pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dobry wieczór:lol: pozdrawiam i życze miłej niedzieli:lol: Quote
maartucha Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 a właścicielki nie ma... uuuuuuu lańsko sie szukuje :D :mad: Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Pegaza napisał(a):Dzień dobry:lol: i to jeszcze jaki cFaniak:evil_lol: Dobry wieczór:lol: pozdrawiam i życze miłej niedzieli:lol: Dzieńdobry Dario!! Dziekujemy za odwiedzinki Pozdrawiamy Cie cieplusio i przyjemnego dzionka życzymy!! Przesyłamy Ci gorace buziaczki:loveu: marzenna79 napisał(a): Jakie świetne z nich rodzeństwo ... Śliczne zdjęcie...:loveu: Ach, jaki mam cudny, różowy języczek... Witaj Kasieńko !!!!!!! Ale masz śliczny ogródek...mmm... Nie boisz się, że pieski Ci go troszkę zrujnują ??? Fajne historyjki opowiadasz...prosimy częściej. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.:multi: quote] Witaj Marzenko!! Dziekujemy że Nas odwiedziłaś... Ogródek jest nie zawielki wiec nie za duzo nieda sie w nim pokombinować tym bardziej że duzo posadzonych jest iglaków dopiero w tym roku wzielam sie tak bardziej za niego planuje jesczez zrobic kaskade do oczka i posadzić jakieś kwietay żeby toszke ożywić kolorkami :) A psiaki uwielbiają wchodzić na ogród Max jak zobaczy trawke to głupieje A Matrix nie wyrabia na zakretach szalejac miedzy iglakami. Zawsze wchodzą ze mną wiec nie obawiam sie że coś tam im strzeli do głowy żeby spsocić :) Kiedyś tylko jak Maxiu byl mały to przesoczyl płotek i wszystkie nowe sadzonk drzewek powyrywał i odkładal na kupkeale nie pokryzł tylko powykopywał :) Równiez Was goraco pozdrawiamy i slemy buziaczki :loveu: [quote name='niunia32']hello!! ale fajniusie fotki dzień dobry miłej i słonecznej niedzieli![/ Hej Niunia dziekujemy ze do Nas zajrzałaś cieszymy sie bardzo! Przesyłamy Was tulaski i pozdrawiamy cieplutko:lol: *Monia* napisał(a):Witam po dłuższej przerwie. Maleństwo urosło bardzo odkąd ostatni raz go miałam przyjemność podziwiać. To zdjęcie jest fajniutkie. Hexa też miała kiedyś kaczuszkę, ale niestety została już tylko resztka :evil_lol: . Witaj Monia miło że jestes i bardzo sie z tego powodu cieszymy :) Hihi nasza kaczuszka też juz nie ma połowy głowy:evil_lol: Pozdrawiamy!! maartucha napisał(a):i My mówimy Dobry wieczór :* a właścicielki nie ma... uuuuuuu lańsko sie szukuje :D :mad: Witaj Martusiu!!:loveu: Martusiu nie bij obiecuje poprawe :eviltong: I odrazu Was bardzo przepraszam ale złosliwośc rzeczy martwych jest straszna i na weekend zostałam pozbawiona kompa i wierzcie mi bardzo mi Was brakowało!! Pozdrawiam Was cieplusio i milutkiego dzionka życze!!:calus: Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 nane napisał(a):dobry wieczór :loveu: Witaj Nane!!:loveu: Dziekujemy za odwiedzinki!! Pozdrawiamy Was cieplutko:calus: Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Właśnie wrócilismy ze spacerku...Matuś wrócił z jezyczkiem do ziemi...mamy wolna chwilke to wkleimy pare zaległych foteczek... :Help_2:Oooo ale jeszcze mam pytanko jakiego preparatu używacie żeby odstraszyć te wstretne kleszcze, bo ja wczoraj Matusiowi właśnie znalazłam takie intruza a jakieś tydzien temu kupilismy w zoologicznym takie kropelki miało być tak skuteczne a wcale nie jest bo intruz sie przyplatał...Dziewczynki poradżcie mi co jest najskuteczniejsze??:Help_2: Moje kochane słoneczko...chwilka pieszczot na kolankach....ale to tylko chwilka bo Matuś nigdy nie ma czasu na :evil_lol: pierdoły Zabawa z moim TZ-cikiem :) Quote
Aga76 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dzień dobry Kasiu :calus: Mati romantyk :wink: Kaczucha zdobyta :Cool!: Uśmiałam się do łez, dwukierunkowy trawnik :roflt: rewelacja Quote
nane Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 :loveu: Dzień dobry :loveu: Kochani Mamy cudowny cieplutki ranek :Dog_run: Quote
Kasia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witaj Kasiu :lol: W końcu do Was trafiłam ;) Fajnie tak poogladać sobie malutkiego Matiego i poprzypominać jak to było, jak Fidelek też był taki malutki :loveu: Widzę, że podklejasz mu uszka - są już jakieś efekty? My Fidlakowi nie podklejalismy i mielismy to szczęście, ze mu same stanęły i tak stoją do tej pory :lol: A ten drugi piesek to też Wasz? Jaki On jest cudownie puchaty i włochaty? :loveu: Quote
Recommended Posts