Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:

AlKil napisał(a):
dzień dobry!

Killuś miał wyrywane 2 kiełki, bo wet nie chciał za długo czekać, żeby się zgryz nie popsuł. Jak się wybudził to biegał wokół stołu i wet nie mógł go złapać, a jak ja weszłam do gabinetu, to mały od razu zachwiał się na nóżkach i trzeba było go wziąć na ręce... symulant jeden...:evil_lol:

Dzień dobry Ewo!!
Hihi to Kilerek rozrabiaka a ile w nim było energi bo tym zabiegu hihi :)
Nio ale symulant z niego tez niezły :evil_lol:

marzenna79 napisał(a):

Fotka z szyszką rewelacyjna !!! :loveu:
Witaj Kasiu !!! :multi::loveu:
Jak miło, że Mati jest już po wszystkim. :loveu::loveu:
Widać, trzymanie kciuków pomogło... ;)
Pozdrawiamy Was serdecznie.:multi:

Witaj Marzenko!!
Pewnie że trzymanie kciuków pomogło ;)
Po Matrixie nawet nie widac że wczoraj miał wyrywanie żabków lata dziś jak szalomy i energia go rozpiera :)tylko jest zawiedziony że deszcz pada bo najchetniej to by ciagle siedział na dworzu ...My rówónież Was cieplutko pozdrawiamy i buziaczki przesyłamy :loveu:

Pegaza napisał(a):
Witamy:cool3: czas wstawać :eviltong: śpiochy jedne:evil_lol:

Witam Dario!!
My śpiochy...oh Ty...my to wstajemy wraz ze słonkiem ;)
Buziaczki da Was :loveu:

Posted

Dzień dobry!!
Słonecznego i cieplutkiego dzionka życzymy!!

Matrix i kwiatuszek....
Zaciekawił go tulipan, wachał, ogladał.....

Stwierdził że można to spróbować...niezasmakowało to pomyslał że skoro nie jadalne to na co to ma rosnać i po płateczku obrywał...

Az z tulipanka zostało tyle....

A Tu Matuś pokazywal jaki on jest groźny....

Pozdrawiamy!!

Posted

nane napisał(a):
dzień dobry :loveu:

Dzień dobry Marto!! Bardzo nam miło że nas odwiedziłaś!! Pozdrawiamy :)

DiDDlina85 napisał(a):

Ale jęzor:) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Miłego dnia życzymy;)

Witaj Asiu!!
Dziekujemy Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy ;)

niunia32 napisał(a):
hej, hej!
miłego dnia :*

Hej Niunia!! My równiez miłego dzionka zyczymy :)

Pati i Daisy napisał(a):
Witaj Kasiu!

Śliczne foteczki!
Wymiziaj tego przystojniaka Matusia ode mnie :)

Chyba kwiatuszek był smaczny :)

Ale pychol:loveu: Mamy taką samą czerwoną miseczkę :lol:

Witaj Patrycjo!! Fajniusio że juz wróciłaś...brakowało nam Ciebie i slicznej Daisy:) Mały wymiziany i macha do was radośnie ogonkiem:) Pozdrawiamy i buziaczki Wam Przesyłamy :)

Posted

Ogódkowa Gonitwa...Walka o Kaczuszke!!!
Codziennie biegamy sobie w kudłatym Maxiem po ogródeczku i tak było pare dni temu...Max chodzi i szuka czegoś w chojaczkach i wogóle nic go nie interesuje a ja biegne szybko do oczka bo tam czeka moja kaczuszka zabieram ją z tej zimnej wody i biegam razem...

Czasami pańcia nie wiem po co chce mi zabrac kaczuszke ale ja robie unik i ucieczka...

Czasami mnie pogania i rezygnuje...no a dziś coś sie pomieszało temu wielkiemu kudłaczowi i on mnie zaczoł ganiać to trzeba było uciekac szybciej...zastanawiałes sie co on wogóle odemnie chce...

Uciekałam co sił w łapkach i sie udawało bo zanim on sie odwrócił to ja biegłem już w przeciwna strone...ale to bydle było uparte...

No ale upusciłem biedną kaczuszke a on mi ją swisnoł i jesczze beszczelnie na mnie warczał że nie odda...

No to cóz trzeba było staruszka podejsc sposobem...zaczołem sie do niego przymilać...że niby go tak bardzo lubie, i próbowałe gamoniowi wytłumaczyć że on jest za stary na zabawyz kaczuszką i niech mi ją oddaje...szczerośc nie pomagała wiec go poprosiłem tak ładnie...

No i stary pryk odwrócił sie na chwilke bo sasiad zaszczekał a ja wtedy kaczke w pysk i ucieczka....

Hehe i kaczka była moja ganiał mnie jeszcze chwile ale to wielkie kudłate sie wkońcu zmeczyło...ehh musze popracowac jescze nad jego kondycją ;)

A ja mogłem w spokoju biegac znów ze swoja kaczuszką...

Cwaniak ze mnie co....:)

:evil_lol:

Posted

Jakie świetne z nich rodzeństwo ...:loveu::loveu:

Śliczne zdjęcie...:loveu:

Ach, jaki mam cudny, różowy języczek...:loveu:

Witaj Kasieńko !!!!!!! :multi::multi: :Rose:
Ale masz śliczny ogródek...mmm...:loveu: :huh:
Nie boisz się, że pieski Ci go troszkę zrujnują ??? :cool3:
Fajne historyjki opowiadasz...prosimy częściej.;)
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.:multi:
:loveu::hand:

Posted

Witam po dłuższej przerwie. Maleństwo urosło bardzo odkąd ostatni raz go miałam przyjemność podziwiać.

To zdjęcie jest fajniutkie. Hexa też miała kiedyś kaczuszkę, ale niestety została już tylko resztka :evil_lol: .

Posted

Pegaza napisał(a):
Dzień dobry:lol:
i to jeszcze jaki cFaniak:evil_lol: Dobry wieczór:lol: pozdrawiam i życze miłej niedzieli:lol:

Dzieńdobry Dario!! Dziekujemy za odwiedzinki Pozdrawiamy Cie cieplusio i przyjemnego dzionka życzymy!!
Przesyłamy Ci gorace buziaczki:loveu:

marzenna79 napisał(a):

Jakie świetne z nich rodzeństwo ...

Śliczne zdjęcie...:loveu:

Ach, jaki mam cudny, różowy języczek...

Witaj Kasieńko !!!!!!!
Ale masz śliczny ogródek...mmm...
Nie boisz się, że pieski Ci go troszkę zrujnują ???
Fajne historyjki opowiadasz...prosimy częściej.
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.:multi: quote]
Witaj Marzenko!!
Dziekujemy że Nas odwiedziłaś...
Ogródek jest nie zawielki wiec nie za duzo nieda sie w nim pokombinować tym bardziej że duzo posadzonych jest iglaków dopiero w tym roku wzielam sie tak bardziej za niego planuje jesczez zrobic kaskade do oczka i posadzić jakieś kwietay żeby toszke ożywić kolorkami :)
A psiaki uwielbiają wchodzić na ogród Max jak zobaczy trawke to głupieje A Matrix nie wyrabia na zakretach szalejac miedzy iglakami. Zawsze wchodzą ze mną wiec nie obawiam sie że coś tam im strzeli do głowy żeby spsocić :) Kiedyś tylko jak Maxiu byl mały to przesoczyl płotek i wszystkie nowe sadzonk drzewek powyrywał i odkładal na kupkeale nie pokryzł tylko powykopywał :)
Równiez Was goraco pozdrawiamy i slemy buziaczki :loveu:

[quote name='niunia32']hello!!
ale fajniusie fotki dzień dobry

miłej i słonecznej niedzieli![/

Hej Niunia dziekujemy ze do Nas zajrzałaś cieszymy sie bardzo! Przesyłamy Was tulaski i pozdrawiamy cieplutko:lol:

*Monia* napisał(a):
Witam po dłuższej przerwie. Maleństwo urosło bardzo odkąd ostatni raz go miałam przyjemność podziwiać.

To zdjęcie jest fajniutkie. Hexa też miała kiedyś kaczuszkę, ale niestety została już tylko resztka :evil_lol: .

Witaj Monia miło że jestes i bardzo sie z tego powodu cieszymy :)
Hihi nasza kaczuszka też juz nie ma połowy głowy:evil_lol:
Pozdrawiamy!!

maartucha napisał(a):
i My mówimy Dobry wieczór :*

a właścicielki nie ma... uuuuuuu lańsko sie szukuje :D :mad:

Witaj Martusiu!!:loveu:
Martusiu nie bij obiecuje poprawe :eviltong:
I odrazu Was bardzo przepraszam ale złosliwośc rzeczy martwych jest straszna i na weekend zostałam pozbawiona kompa i wierzcie mi bardzo mi Was brakowało!!
Pozdrawiam Was cieplusio i milutkiego dzionka życze!!:calus:

Posted

Właśnie wrócilismy ze spacerku...Matuś wrócił z jezyczkiem do ziemi...mamy wolna chwilke to wkleimy pare zaległych foteczek...

:Help_2:Oooo ale jeszcze mam pytanko jakiego preparatu używacie żeby odstraszyć te wstretne kleszcze, bo ja wczoraj Matusiowi właśnie znalazłam takie intruza a jakieś tydzien temu kupilismy w zoologicznym takie kropelki miało być tak skuteczne a wcale nie jest bo intruz sie przyplatał...Dziewczynki poradżcie mi co jest najskuteczniejsze??:Help_2:

Moje kochane słoneczko...chwilka pieszczot na kolankach....ale to tylko chwilka bo Matuś nigdy nie ma czasu na :evil_lol: pierdoły

Zabawa z moim TZ-cikiem :)

Posted

Witaj Kasiu :lol: W końcu do Was trafiłam ;)

Fajnie tak poogladać sobie malutkiego Matiego i poprzypominać jak to było, jak Fidelek też był taki malutki :loveu:
Widzę, że podklejasz mu uszka - są już jakieś efekty?
My Fidlakowi nie podklejalismy i mielismy to szczęście, ze mu same stanęły i tak stoją do tej pory :lol:

A ten drugi piesek to też Wasz?

Jaki On jest cudownie puchaty i włochaty? :loveu: