Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ale Matrix ma ochronę:razz: Teraz nie musi się niczego bać Pozdrawiamy! Quote
Kasia_zg Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Witam Wszystkich i choć dziś pochmuno to ja przesyłam gorace buziaki na umielnie dzionka! Dziekuje wszystkim za odwoeidzinki:) nane - już zmniejszyłam zdjecia nie wiem jak to sie stalo bo zanim je wkleiłam to rozmiar był odpowiedni a potem takie wilkie sie okazały ups i przepraszam. Madziu - to fakt posłanko Matrix ma "królewskie" ale co z tego jak i tak woli przytulac sie do mnie na mojej podusi. W łóżeczku pańci najelepiej :D Magda_Miki - dziekujemy za odwiedzinki! Nio owszem owszem ochrone to on ma ale ten mały brzdąc jak Tylko Max zaszczeka na coś przy bramie wieje do domu az sie za nim kurzy :D Pozdrawiamy serdecznie i miłego popołudnia zyczymy !! Quote
WinterGirl Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 biało- czarni witają zostawiamy wielkiego buziala.. maluszek zginoł w tym wielkim posłaniu... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD [SIZE=1] Quote
*Monia* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ale kanape Matrixik ma fajniuśką. I jakiego dużego kolegę :loveu: . Pozdrowionka dla was. Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witam Wszystkich i choć dziś pochmuno to ja przesyłam gorace buziaki na umielnie dzionka! Dziekuje wszystkim za odwoeidzinki:) nane - już zmniejszyłam zdjecia nie wiem jak to sie stalo bo zanim je wkleiłam to rozmiar był odpowiedni a potem takie wilkie sie okazały ups i przepraszam. Oj teraz jest suuper wiesz lepiej się oglada bloga :multi: Ale ja takze uważam, że posłanie czaderskie :cool3: Quote
Kasia_zg Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Oj ten dzsiejszy pochmurny dzionek dobrze ze już minol i jest nadzieja że jutro bedzie świeciło słoneczko....oby tak było.... Witamy biało - czarnych i dziekujemy za buziaka...my również przesyłamy dla Was buziaczki :) Monia jak miło że nas odwiedziłaś...dziekujemy za pozdrowionka i dla Was również slemy cieplutkie buziaczki i pozdrowionka :lol: A co do kanamy Matrixa to owszem jest spora a to za sprawką moich rodziców po cichu przedemna chcieli zrobic niespodzianke i kupili posłanko sami im wydawalo sie nie za duze nio ale po przywiezieniu do domku stwierdzili ze Matrix śpi teraz jak król na takim wielkim łóżu. Ale Matuś jest z tych wieksiejszych Yorków (jego mama wazyła 4 kg a tatus 3,5 ) wiec jak moja kluseczka sie rozciagnie to choc zostaje sporo miejsca to jest całkiem nieźle :D nane dziekujemy za odwiedzinki...Pozdrawiamy i kolorowych snów zyczymy!! Dobranoc!! Słodziutkich kolorowych snów życzymy wszystkim!! Dobranoc!! Quote
*Monia* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ja się do łóżeczka jeszcze nie wybieram, bo i tak nie zasnę. A zresztą Hexolina śpi na całej szerokości łóżka. Ale życzę tobie miłych i kolorowych snów :). Kasiu jak tam maleństwo? Uprzedziłaś mnie. A myślałam, że tak szybko napiszę. Do jutra! Quote
Kasia_zg Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Witam w ten słoneczny dzionek!! Monia - Widzisz tak sie martwiłaś że Hexolinka nie bedzie zgadzala z gościem a razem hasaja po podwórku...i mysle że Hexa choć gościnna to i tak bedzie "Panią na Włościach" i ona bedzie rządziła przez te dwa dzionki wkońcu przecież jest u siebie :) A maluszek od samego rana rozrabia po obiadku wybieramy sie na spacerek wiec sie dziś wybiega :) Miłego dzionka Wam życze !! Madziu - posłano ma wymiary 60x80 ale to sa te zewnetrzne wymiary ale to ma doś puchowe brzegi i wewnatrz jest sporo mniejsze. :) Aga - dziekujemy za odwiedzinki :) Przyjemnego i milusiego dzionka Wam wszystkim życzymy :) Quote
*Monia* Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzisiaj na szczęście ładna pogoda jest i można spacerować. Właśnie Hexa dobcia ustawia na dole, a ten biedny boi się nawet na górę wejść przez nią. Chyba ciężko mu będzie. Ale gdyby jej nie zaczepiał to byłoby ok. On ma niecałe 2 lata więc dzieciak jeszcze jest :lol: . To wasze posłanko świetnie się komponuje z meblami i łatwo je wpasować w wystrój pokoju :). Miłego spacerku ;) . Psy mi szczekają na dole właśnie i muszę sprawdzić co jest grane. Quote
Ewa&kumpel Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam sympatyczną dogomaniaczkę, a przede wszystkim Twoją sporą gromadkę na czele z Matrixem. No no, pozazdrościc. Kiedy Ty znajdujesz czas dla tych swoich zwierzaków? :Dog_run: Matrix jest słodziutki, tylko go schrupac. :loveu: Uważaj bo Ci go skubnę i zabiorę do domu. A tak poważnie to często będę wpadac, żeby sobie tego małego szkraba i resztę ferajny pooglądac. :crazyeye: Z tego co zdążyłam przeczytac to nie masz dostępu do kompa :user: - ale proszę o ile będzie to możliwe, wrzucaj dużo, dużo fotek swoich zwierzaków. P.S. Już wcześniej miałam do Was zajrzec, ale nie mogłam znależc linku (gapa jestem) Miłego dzionka i dużo słoneczka życzę... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jejciu jaki słodziutki ten malutki Matrix :loveu: prosze go ode mnie wymiziać :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Witam w ten słoneczny poranek...:calus: Ewo - dziękujemy za odwiedzinki bardzo nam miło że do nas zajżałaś :) To fakt zwierzaków domku jest pełno ale odkad siegam pamiecia to zawsze był dom pełen zwierzow :) zaczeło sie od rybek, potem były wszelkiego rodzaju gryzonie no i teraz jest ta watacha...czasu bywa mało i nieraz np niestarczy żeby choć troche zainteresowac sie np. Gutkiem (papuga ) wiec nawet późnym wieczorem on sam zacznie sie dopominac o chwilke zainteresowania wiec wtedy wychwalam go ze pieknie spiewa i szczeka :) i jakos tak sie to wszystko ogrnia :) Daga - miło że do nas zagladenełaś...Matrix od Ciebie wymiziany az szczekał z wrażenia :D Później postaram sie wkleic pare foteczek bo teraz coś mi nie wychodziło wiec może później sie uda :) Milutkiego dzionka wszystkim zyczymy i buziaczki przesyłamy :) Quote
Kasia_zg Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Klika obiecanych foteczek :) Nerwus... A tu głupawy usmiech ;) Ten miś chodził i śpiewał ale Matrxowi nie przypadl do gustu... Mati robił bałagan... Focie z piłeczką... Cdn.... Ale teraz Matix siedzi juz przy smyczy i woła na obiecany spacerek :) Quote
Kasia_zg Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 My już po specerku Mati wyszalał sie i z długasnym jezorkiem dotarł do domki i padł (ale to i tak tylko chila przespi sie i znów pełen energi bedzie rozrabiał :) ) Aga- dziekujemy za odwiedziny. Owszem owszem neerwusek to z niego jest straszny jak coś jej nie po jego mysle zaczyna kłapac ta szczega pokazywac zabki i sie bulwersować a teraz sie z niego śmielejmy bo jest w trakcie wymiany zabków i szczerbol nie ma czym straszyc :) PRACOWITY DZIEN MATRIXA!! [SIZE=2]Najpierw rozrabiałem z moim kochanym Maxiem Potem Maxiu gdzieś pobiegl to ja powiekszałam mu jego dziure. Ta dziura choć pańca jazakupuje i tak jest przez Maxia odkopywana bo on sobie w niej spi...a tak pociuchu wyznam ze w niej tez sa ukryte skarby...czasami te skarby nie fajnie pachą ale to sa skarby Maxia :) Siedziałąm sobie spokojnie w domku nagle wpadła pańca założyla mi mi coś takiegi i powiedziała ze jak przyjda malarza mam w tym chodzic zeby mnie nie uroczyli...o co jej chodziło nie wiem .... Nudziło sie mi strasznie wiec pomyslałam ze sie na coś przydam, ale nie zamierzałam sie brudzic i za cieżko pracowac wiec nadzorowałem wymiane drzwi :) z naszego pokoju wyniesli meble nawet moje posłanko...i zaczeli machac takim fajnym puchatym wałkiem po ściane wiec uciekłem pańci i poszłem poparzeć :) Okazało sie że potem wygladałem właśnie tak czyli w niebiesie kropeczki paseczki...w sumie to ten kolor mi bardzo pasował.... Ale Pańca jak mnie zobaczyła to zrobiła mi coś strasznego.... I po ładnych kropeczkach i paseczkach.... Za to ze zmyli mi te ładne kropeczki obraziłes sie i schowałem sie w szafie ale i tak mnie znaleźli...wrrr...bedzie trzeba poszukac lepszej kryjówki :) Przyjenego wieczorku zyczymy !! Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ooo widzę konstrukcję plasterkową :) I trzymam kciuki, żeby wszystkie ząbki wypadły samodzielnie :) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madziasto4']Ooo widzę konstrukcję plasterkową :) I trzymam kciuki, żeby wszystkie ząbki wypadły samodzielnie :) ja również trzymam kciuki za zębole i uszka żeby stanęły i nie protesotwały po zdjęciu plasterków :lol: Quote
Kasia_zg Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']ja również trzymam kciuki za zębole i uszka żeby stanęły i nie protesotwały po zdjęciu plasterków :lol: Madziu i Dago dziekujemy za trzymanie kciuków. Ząbki jak narzie ładnie wypadają same jednak czas pokaze co bedzie z kłami. A co do uszek to to smutna i cieżka sprawa :( przed chorą Matrixa już mu ładnie stały i cieszylismy sie że już skończyło sie plasterkowanie...ale w czasie choroby nagle uszka klapły, do tego jesczze wypadanie tych zabków teraz i co zdejmiemy plasterki jeden dzionek uszka stoja na drugi już klapą już stracilismy nadzieje:-( ze ładnie staną no ale powalczymy jeszcze troszke! Przyjemnego wieczorku!! Quote
Aga76 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Przepiękne zdjęcie, cóż za urocze podniebienie :loveu: Cudna skarbnica Matrixa :cool1: Uszka szybko na baczność wstawać :scream_3: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Kasia_zg']Madziu i Dago dziekujemy za trzymanie kciuków. Ząbki jak narzie ładnie wypadają same jednak czas pokaze co bedzie z kłami. A co do uszek to to smutna i cieżka sprawa :( przed chorą Matrixa już mu ładnie stały i cieszylismy sie że już skończyło sie plasterkowanie...ale w czasie choroby nagle uszka klapły, do tego jesczze wypadanie tych zabków teraz i co zdejmiemy plasterki jeden dzionek uszka stoja na drugi już klapą już stracilismy nadzieje:-( ze ładnie staną no ale powalczymy jeszcze troszke! Przyjemnego wieczorku!! Będzie dobrze z uszkami :) Torkowi też dość długo nie chciały stanąć, ale goliłam mu uszka, dostawał wywar z kości cielęcych i kurzych łapek, no i wspomagaliśmy się również plasterkami :) Quote
Kasia_zg Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='madziasto4']Będzie dobrze z uszkami :) Torkowi też dość długo nie chciały stanąć, ale goliłam mu uszka, dostawał wywar z kości cielęcych i kurzych łapek, no i wspomagaliśmy się również plasterkami :) Dzieńdobry Madziu - dziekuje za słowa otuchy. Mam jeszcze tylko do Ciebie pytanko bo mnie chyba znajoma wprowadziła w bład bo kazała dawac obrane kurze łaki (chodziło o te chrzastki) a nie wywar z nich. To znaczy ze Ty podawałas wywar z tych kości?? Napisz prosze jak to podawaliscie?? Miłego dzionka życzymy i tulaski dla chłopaków :) Quote
WinterGirl Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ale ze mnie cudny śpioszek... buziale bGirl & Cleo [SIZE=1][SIZE=3], WielkoLUD Quote
Recommended Posts