Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

Witam...chciałam wam przedstawić mojego małego urwisa Matrixa :) Imie napewno zadzwinia prawda jest taka że to nie my daliśmy mu tak na imie a dzieci włascicieli od których kupiliśmy malucha. Wołały tak na niego i o dziwo szczeniak szybko załapał i nie było już mowy żeby przyzwycził sie do innego imienia tak wiec został Matrix choć troszke mu skracamy na Mati :)
Mati jest obecnie 4,5 miesiecznym Yorkiem i naszym oczkiem w głowie którego jest wszedzie pełno :) A oto kilka fotek Matrixa :)
To jako 10-tygodniowy Mati :)

Pierwsze dni u mnie w domku

Pierwsza kokardka

Fajna ta podusia

Śpioszek

....

Fajny mam jezorek??

mniamniusne to...

dwa pluszaki :)

Pozdrawiam !!

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje dziewczyny za odwiedziny bardzo nam miło...
A to pare fotek mojego łobuziaka jak miał około 3 miesiecy..stopniowo stopniowo dojdziemy do teraźniejszych :)
na sniegu

brrr zimno

Mati na spacerku

Pysiaczek

Najwygodniejsza poza do spania :)

Posted

O kilka foteczek z życia małego Matiego :)

Odpoczynek na segmencie

Chwilowa drzemka na biurku :)

A tu w ogrodzie

A to Matrix ze swoim kolegą Hektorkiem (amstaffem)

Zapraszamy do odwiedzin i pozdrawiamy

Posted

Dziekuje wszystkim za odwiedziny...Przepraszam za nieobecnośc przez pare dni ale ostatnio mieliśmy cieżkie dni bo Mati obecnie jest chorutki bierze zastrzyki i kroplówki ale naszczęście już jest ciu lepeij i jestem dobrej myśli że znów bedzie zdrowiutki i wesolutki jak do niedawna....Postaram sie wieczorkiem dodac pare fotek bo w tej chwili jedziemy do weterynarza na kroplówke...Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych i zycze miłego dzionka!!

Posted

Obiecałam fotki Matrixa...więc prosze bardzo pare fotek jeszcze przed chorobą Matiego a teraz biedaczek lezy sobie chorutki po kroplówce ale jest już troszke lepeij...oby było lepeiej bo tak smutna w domku jak ta iskierka nie biega nie halasuje....zobaczymy...

pierwsza kompiel :)

oszołom po kompieli :)

Mam nadzieje że taka porcja fotek starczy na dłóższy czas...
Pozdrawiam miłego wieczorku :)

Posted

*Monia*- Dziekuje w imieniu Matiego...już go od was wygłaskałam i nawet choć taki słabiutki podniósł łepek :)
A Mati to taki łakomczuch i wszystko co mu w padnie do pyszczka to wmłuci i strasznie musimy go z tym pilnowac nio ale niestety nie zawsze można...a ze mały wychodzi na podwórko zeby pobiegac z Maxem (a to nasz owczarek kaukaski) to udało mu sie ukraść temu dużemu kawałek kości no i taki maleńki kawaleczek utkwił mu w jelitku i utrudniał trawienie naszczescie weterynarz odrazu zrobił przeswietlenie i wiedział jak mu pomóc ale co sie maleństwo nacierpiało to nacierpiało...już jest lepeij ale jeszcze jest słabiutki...mam nadzieje ze szybko wróci do zdrowia bo ja sama strasznie przeszłam ta jego chorobe...ale jestem dobrej mysli...

Madziu dziekuje za zainteresowanie.

A teraz życze wam dobrej nocki :)

Posted

Dzien dobry!
Gdy kupilismy Killusia, to przez trzy miesiące mieliśmy najczystsze podłogi świata. mały chciał zżerać wszystko co było w jego zasięgu. Wzięłam się ostro za naukę i potem już nie było takich problemów.
Mam nadzieję, że malutki szybko wyzdrowieje i mocno trzymam za to kciuki!!!!

Posted

Witam wszystkich dawno nie miałam okazji tu z wami popisać ale nie miałam dostepu do kompa. A do tego przedświateczny tydzień sprzatanie zakupy...Ale juz pisze co u nas tak wiec Matrix już jest zdrowiutki i znów wszedzie go pełno wszyscy w domku sie cieszymy ze mu już przeszło i znów jest wesolutki i biega jak szalony i rozrabia ile sie da. Nadrabia chyba ten czas kiedy był chory. Ale wole to jak jest szalony :D
Pozdrawiam Wszystkich i dziekuje za słowa otuchy bo były mi potrzebne jeszcze raz dziekuje !!

Posted

Mam troszke wolnego czasu wiec tak pokródce przedstawie Wam mój kochany zwierzyniec. Najstarszy jest Timi to mały 16-letni kundelek, juz jest bardzo stary i juz słabo widzi ale uwielbiany przez całą rodzine

Potem jest 7 letni zółty krzykacz kanarek Ziutek...

nastepny w kolejności jest Max to 7 letni Owczrek Kaukazkazki

Kolenjy zwierz to Gucio roczny samiec nimfy Oprócz tego że pieknie śpiewa to nauczyl sie szczekać i teraz przekamarza sie z Matim w szczekaniu kto głośniej

No i największym i namłodszym skarbeńkiem jest Matrix. Oto kilka jego foteczek
tu sie nudziłem i wymyslałem co by tu porobić...

tu byłem cierpliwy bo Kasia w jednym reku miała aparat a w drugim...

Wrrr tu juz mniej cierpliwy bo niechciała mi dac....

Dawaj bo bede gryzł...

Huraaaa wywalczyłem piłeczke

Pozdrawiam:lol:

Posted

Super, że maluch już szaleje :lol: . I widzę, że całkiem sporo zwierzaczków ma do towarzystwa. Moja Hexolina niestety już jest jedynaczką (no nie licząc mojego brata młodszego :diabloti: ).