Kasia_zg Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witam...chciałam wam przedstawić mojego małego urwisa Matrixa :) Imie napewno zadzwinia prawda jest taka że to nie my daliśmy mu tak na imie a dzieci włascicieli od których kupiliśmy malucha. Wołały tak na niego i o dziwo szczeniak szybko załapał i nie było już mowy żeby przyzwycził sie do innego imienia tak wiec został Matrix choć troszke mu skracamy na Mati :) Mati jest obecnie 4,5 miesiecznym Yorkiem i naszym oczkiem w głowie którego jest wszedzie pełno :) A oto kilka fotek Matrixa :) To jako 10-tygodniowy Mati :) Pierwsze dni u mnie w domku Pierwsza kokardka Fajna ta podusia Śpioszek .... Fajny mam jezorek?? mniamniusne to... dwa pluszaki :) Pozdrawiam !! Quote
niunia32 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hihi jestem pierwsza!!! slodki jest!!! cudo!! Quote
Marzenuś Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A ja druga :p słodki i ma świetne imię :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Dziękuje dziewczyny za odwiedziny bardzo nam miło... A to pare fotek mojego łobuziaka jak miał około 3 miesiecy..stopniowo stopniowo dojdziemy do teraźniejszych :) na sniegu brrr zimno Mati na spacerku Pysiaczek Najwygodniejsza poza do spania :) Quote
Kasia_zg Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 O kilka foteczek z życia małego Matiego :) Odpoczynek na segmencie Chwilowa drzemka na biurku :) A tu w ogrodzie A to Matrix ze swoim kolegą Hektorkiem (amstaffem) Zapraszamy do odwiedzin i pozdrawiamy Quote
Marzenuś Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ślicznusi, wygląda jak malusi niedźwiadeczek :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witamy kolejną yorkową rodzinkę na Foto Blogach :lol: Quote
Kasia_zg Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dziekuje za miłe słowa i za odwiedziny...wierzymy ze milo bedzie spedzac tu czas... Quote
*Monia* Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Śliczny chłopczyk z Matrixa :loveu: . To zdjęcie z amstaffkiem cudowne. Jak ślicznie śpi :loveu: . Quote
madziasto4 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dobry wieczór :lol: Prosimy o jakieś wieści i zdjęcia :lol: Quote
Kasia_zg Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Dziekuje wszystkim za odwiedziny...Przepraszam za nieobecnośc przez pare dni ale ostatnio mieliśmy cieżkie dni bo Mati obecnie jest chorutki bierze zastrzyki i kroplówki ale naszczęście już jest ciu lepeij i jestem dobrej myśli że znów bedzie zdrowiutki i wesolutki jak do niedawna....Postaram sie wieczorkiem dodac pare fotek bo w tej chwili jedziemy do weterynarza na kroplówke...Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych i zycze miłego dzionka!! Quote
Kasia_zg Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Obiecałam fotki Matrixa...więc prosze bardzo pare fotek jeszcze przed chorobą Matiego a teraz biedaczek lezy sobie chorutki po kroplówce ale jest już troszke lepeij...oby było lepeiej bo tak smutna w domku jak ta iskierka nie biega nie halasuje....zobaczymy... pierwsza kompiel :) oszołom po kompieli :) Mam nadzieje że taka porcja fotek starczy na dłóższy czas... Pozdrawiam miłego wieczorku :) Quote
*Monia* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A co niuniowi jest?? Trzymamy mocno kciuki, żeby choróbsko szybko przeszło. Wygłaszcz maluszka delikatnie od nas. Jaki czyścioszek zmoknięty :loveu: . Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Oj a co małemu jest? :glaszcze: Mam nadzieję, że nic poważnego...? Quote
Kasia_zg Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 *Monia*- Dziekuje w imieniu Matiego...już go od was wygłaskałam i nawet choć taki słabiutki podniósł łepek :) A Mati to taki łakomczuch i wszystko co mu w padnie do pyszczka to wmłuci i strasznie musimy go z tym pilnowac nio ale niestety nie zawsze można...a ze mały wychodzi na podwórko zeby pobiegac z Maxem (a to nasz owczarek kaukaski) to udało mu sie ukraść temu dużemu kawałek kości no i taki maleńki kawaleczek utkwił mu w jelitku i utrudniał trawienie naszczescie weterynarz odrazu zrobił przeswietlenie i wiedział jak mu pomóc ale co sie maleństwo nacierpiało to nacierpiało...już jest lepeij ale jeszcze jest słabiutki...mam nadzieje ze szybko wróci do zdrowia bo ja sama strasznie przeszłam ta jego chorobe...ale jestem dobrej mysli... Madziu dziekuje za zainteresowanie. A teraz życze wam dobrej nocki :) Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dzien dobry! Gdy kupilismy Killusia, to przez trzy miesiące mieliśmy najczystsze podłogi świata. mały chciał zżerać wszystko co było w jego zasięgu. Wzięłam się ostro za naukę i potem już nie było takich problemów. Mam nadzieję, że malutki szybko wyzdrowieje i mocno trzymam za to kciuki!!!! Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 słodkie maleństwo :loveu: biało- czarni zapraszają.. bGirl & Cleo :bluepaw:EEDY Quote
*Monia* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ach to łakomstwo... Będziemy czekać na wieści. Do jutra! Dobrej nocki :). Quote
niunia32 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 hihih jaki maly wariat :D :D [SIZE="1"]chyba wszystkie psiaki po kapieli takie są :) duzo zdrowka dla Matiego!! pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Magda Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witamy! Sliczny Yorczek:loveu: Mam nadzieje, ze juz wszystko Ok i maly jest z wami w domku:p Quote
Kasia_zg Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Witam wszystkich dawno nie miałam okazji tu z wami popisać ale nie miałam dostepu do kompa. A do tego przedświateczny tydzień sprzatanie zakupy...Ale juz pisze co u nas tak wiec Matrix już jest zdrowiutki i znów wszedzie go pełno wszyscy w domku sie cieszymy ze mu już przeszło i znów jest wesolutki i biega jak szalony i rozrabia ile sie da. Nadrabia chyba ten czas kiedy był chory. Ale wole to jak jest szalony :D Pozdrawiam Wszystkich i dziekuje za słowa otuchy bo były mi potrzebne jeszcze raz dziekuje !! Quote
Kasia_zg Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Mam troszke wolnego czasu wiec tak pokródce przedstawie Wam mój kochany zwierzyniec. Najstarszy jest Timi to mały 16-letni kundelek, juz jest bardzo stary i juz słabo widzi ale uwielbiany przez całą rodzine Potem jest 7 letni zółty krzykacz kanarek Ziutek... nastepny w kolejności jest Max to 7 letni Owczrek Kaukazkazki Kolenjy zwierz to Gucio roczny samiec nimfy Oprócz tego że pieknie śpiewa to nauczyl sie szczekać i teraz przekamarza sie z Matim w szczekaniu kto głośniej No i największym i namłodszym skarbeńkiem jest Matrix. Oto kilka jego foteczek tu sie nudziłem i wymyslałem co by tu porobić... tu byłem cierpliwy bo Kasia w jednym reku miała aparat a w drugim... Wrrr tu juz mniej cierpliwy bo niechciała mi dac.... Dawaj bo bede gryzł... Huraaaa wywalczyłem piłeczke Pozdrawiam:lol: Quote
*Monia* Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Super, że maluch już szaleje :lol: . I widzę, że całkiem sporo zwierzaczków ma do towarzystwa. Moja Hexolina niestety już jest jedynaczką (no nie licząc mojego brata młodszego :diabloti: ). Quote
Recommended Posts