keyshacole Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Witam jestem tu nowa wczoraj byłam u pewnej pani- starsza kobieta. Problem tkwi w tym że oszczeniły jej się trzy suki goldenka, berneńka i kundelka po goldence, ta pani nie radzi sobie z tyloma maluchami oddaje je już w wieku 5 tygodni w nie odpowiedzialne ręce bez rozmowy przed adopcyjnej. Obawiam się że szczeniaki trafią na łańcuch lub będą tylko zabawkami proszę o pomoc...Ogłoszenie znajduje się na tablicy. Pieski są pod Grudziądzem. Quote
puma08 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Witaj, wiele pomóc Ci nie można. Moim zdaniem baba mogła uważać z psami i nie rozmnażac lub cokolwiek. Jest wiele bardziej potrzebujących psów, uwierz mi. Może doradź jej troszkę - podaj telefon do siebie, porozmawiaj z nimi. Wydaję mi się, że najgorszym ludziom psiaka nie odda, a to jest właśnie ta bezmyślność, że ręce i nogi opadają. Po co ludzie rozmnażają??? Potem jest problem i zapełnione schroniska..... Quote
kkasiiiar Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Jest możliwość zebyś zrobiła zdjecia maluchom? Quote
keyshacole Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Witaj Kasiu...niestety chyba już dwa mioty są wydane- byle się problemu pozbyć szczeniaki są naprawdę śliczne. Jedna z suczek jest u mnie była zarobaczona, zapchlona i strasznie śmierdziała fekaliami dwa razy musiałam ją wykąpać pomieszczenie w którym je trzymała tragedia brudne. zdjęcia ostatniego miotu są na tablicy-grudziądz... Quote
sharon Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 mogła byś podać link do ogłoszenia. Szukam i szukam, ale jest tyle szczeniaków do oddania w Grudziądzu, że nie wiem, które to. Quote
Milla.j Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Gdyby była potrzebna pomoc przy bernence, napisz. Quote
Bazyliszek Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Sądzę że chodzi o to ogłoszenia http://tablica.pl/oferta/piekne-szczeniaki-za-darmo-duze-i-lagodne-zadbane-ID1CGMw.html#90cb62e8;r:15;s:63 Quote
Recommended Posts