Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Do schroniska w Brodnicy przyprowadzono suczkę, która błąkała się po mieście....miała na sobie czerwoną obrożę, więc myśleliśmy, że ktoś się po nią zgłosi. Niestety minął już miesiąc...sunia była ogłaszana w miejskiej gazecie -nie było żadnego odzewu:-( Barbie-takie ma schroniskowe imię, jest bardzo podobna do labradora tylko jest mniejsza. Sunia ma ok. 1-2 lat, jest strasznie wesoła i żywa. Uwielbia biegać za rzucanym kijkiem moze to robic cały czas:evil_lol:. Nie umie za bardzo chodzic na smyczy-strasznie ciagnie.Nie jest agresywna ani do ludzi ani do innych zwierząt. Może ktoś ja pokocha...... Quote
Enid Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hm piekna malutka:( ale labkow i labkopodobnych to teraz mnostwo.. ale mzoei dla neij znajdzie się domek Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Dzis będe w schronie...zobaczę co u niej. wieczorem wystawie ja na allegro...moze cos sie ruszy:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Brodnica-60 km. od torunia (woj.kujawsko-pomorskie) U suni bez zmian...nadal w schronie. Ma teraz kolege w boksie -innego czarnulka, któremu zmarł właściciel:( Dogaduja sie ładnie...... Quote
zaba14 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 śliczna psinka!! Może dasz rade zrobic jej wyrazniejsze zdjecie? tzn. takie gdzie bedzie widac sama mordke i takie gdzie bedzie cala postawa? :) z daleka wyglada na labcia :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Spróbuje cos załatwić- mój znajomy zrobił jej takie zdjęcie, ale nie moge sie doprosic przesłania zdjęć.....:mad: Quote
zaba14 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Jak się już o nie doprosisz (skad ja to znam ;) ) to moge wystawić ją na allegro :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Kto pobawi sie ze ślicznoscia? żebyście widzieli jak ona za kijkiem biega- tak fajnie skacze :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Będe dzis w schronie...ciekawe czy sunia jeszcze tam jest? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Sunia czeka:(Mimo tego,ze jest w tym boksie jest nadal taka wesoła i bije od niej miłosc. Bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Jutro zostana zrobione nowe zdjęcia suni:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Sunia została adoptowana!!!! Dzis akurat jak przyjechałam do schronu, to pewien Pan zdecydował się ja zabrać. Zawiózł ja najpierw do domu do zony i za chwile wrócił- zostaje powiedział:pMówił,ze sunia bardzo ładnie się zachowuje w samochodzie i że podobała jej sie jazda.:p Psinka będzie w mieszkaniu i na pewno będzie szczęśliwa, bo to fajny domek:p Quote
Recommended Posts