Kluska4 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No tak, jak to bokser :lol: A więc do starszych dzieci będzie ok. :p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dokładnie-dzieci powyzej 10 lat jak najbardziej:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Będe w schronie dzis -sprawdze co u Rokiego- no i czty jeszcze tam tkwi:( Quote
AgaiTheta Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A jak on do innych psów, szczególnie samców? Koniecznie daj znać czy jeszcze jest, chce go pokazać pewnym ludziom. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Roki w schronie:( Jak byłam to akurat tak lało,ze nie wyprowadziłam go z boksu i nie udało mi sie sprawdzic jak on do innych zwierzat..w boksie jest na razie sam, ale pewnie niedługo to sie zmieni, bo ostatnio jakas plaga w schronie-codziennie 3 psy dochodzą i miejsc juz nie starcza...:( Quote
olenka_f Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 biedny boksio każdy z nich to takie chodzące sreberko ruchliwe i fafluniaste skoro ktoś się decydował na bokserka to się chyba z tym liczył a teraz drugi raz pieseczek ma serduszko rozdarte bo ludzie to świnie:shake: Quote
olenka_f Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 może go gdzieś jeszcze poogłaszać? tylko jakiś numer telefonu by się przydał Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Numer do mnie 0 505 720 937 Psiak bedzie w naszej gazecie Brodnickiej-moze akurat komus sie spodoba...Olenka jak masz gdzies jakies mozliwosci ogłoszenia , to prosze zrób to jak mozesz!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Roki był w domu , gdzie było dziecko- został oddany z powodu alergii i zbyt wielkiej zywotności-na pewno nie jest agresywny, ale tak jak juz wczesniej mówiłam, moze isc do domu gdzie dziecko bedzie miało co najmniej 10 lat. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Dzis będę w schronie-zobaczymy czy ROKI jeszcze jest. Będą zrobione nowe zdjęcia... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Roki został adoptowany!!! [SIZE=2]Adoptowało go młode małżeństwo, które mieszka niecały km ode mnie, więc będe go miała na oku:p Juz ich dzis widziałam jak chodzili z nim na spacerze-boksiu taki zadowolony:p Będzie w mieszkaniu..mam nadzieje,ze bedzie szczęśliwy!!! Quote
olenka_f Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 cudowne wieści naprawde fantasycznie:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
AgaiTheta Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: SUPER!!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Spotkałam sie dziś z nowa pania i z rokim:)Sa bardzo zadowoleni- i to jest ich synek już:)Psiak tez szczesliwy-miał na poczatku troche problemów żołądkowych ale juz wszystko ok. Widac,ze dbaja o niego i to na prawde dobry dom. Bede ich odwiedzac, moze uda mi sie zrobic jakies fotki nawet!! Jestem tez szczesliwa ,ze wszystko jest dobrze:) Quote
Recommended Posts