Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Tydzień temu do Brodnickiego schroniska został przyprowadzony bokser. Powód oddania-alergia dziecka i jego zbyt duża żywiołowość:shake: Roki (tak ma na imię) ma ok 2 lata, jest psiakiem bardzo wesołym. Bardzo ładnie chodzi na smyczy i na spacerach nie ucieka. Nie jest w ogóle agresywny. To bardzo żywy i wesoły pies-bardzo się cieszy i skacze, gdy okaże mu się zainteresowanie:lol: Pilnie potrzebny dom , bo to nie pies, który powinien żyć w boksie schroniskowym!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Coś nie mogę wejść na ten link o bokserach.....czy możesz to przekopiować??? Quote
la_pegaza Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 a teraz http://www.bokserywpotrzebie.pl/ ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 La pegaza- teraz ok:)Zaraz przekopiuję!! Quote
la_pegaza Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 faktycznie zjadłam literkę :oops: a można go wykastrować przed wydaniem?? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 U nas w schronie będzie problem, bo nie ma na to kasy.....tylko koty udaje sie sterylizować:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Sterylizacja dużego psa to chyba koszt ok 130-150zł, tak myślę.....ale tu tez dużo zalezy od weta niestety.Gdyby ktos zdecydował sie go wziac na 100% to mozna by to jakos załatwić w schronie, ale powiem szczerze,ze wolałabym aby taki zabieg był przeprowadzony w nowym domu- chodzi mi o warunki pooperacyjne.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Dzis jade do schroniska, więc zobacze co u niego nowego..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Wieczorem wystawie go na allegro, może coś sie ruszy..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Dzis dowiedziałam sie,ze bokser jest już drugi raz w schronie:(Pierwszy raz został znaleziony, był wychudzony-pewnie ktos go wyrzucił. Potem został adoptowany i teraz oddany:( Jest słodki , byłam z nim na spacerze-skacze jak sie cieszy, ale jest posłuszny i przychodzi jak sie go woła.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=177915101 Roki na allegro....mam nadzieję,ze cos sie ruszy:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Narazie cisza, nikt sie po niego nie zgłasza.....jutro będę w schronie sprawdze co u niego. Ostatnio jak byłam to przyszli ludzie ,którzy byli nim zainteresowani, ale mieli małe dziecko i nie wydalismy go im. Nie chcemy aby za pare dni został znowu przywieziony albo wyrzucony gdzieś:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Chodzi o to ,ze on jest strasznie żywy-skacze, kręci sie w kółko, z radosci biegnie na oslep:)Nie jest w ogóle agresywny tylko poprzez swoja radosc na pewno nie nadaje sie do małych dzieci.... Quote
Recommended Posts