Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tydzień temu do Brodnickiego schroniska został przyprowadzony bokser. Powód oddania-alergia dziecka i jego zbyt duża żywiołowość:shake:
Roki (tak ma na imię) ma ok 2 lata, jest psiakiem bardzo wesołym. Bardzo ładnie chodzi na smyczy i na spacerach nie ucieka. Nie jest w ogóle agresywny. To bardzo żywy i wesoły pies-bardzo się cieszy i skacze, gdy okaże mu się zainteresowanie:lol:
Pilnie potrzebny dom , bo to nie pies, który powinien żyć w boksie schroniskowym!!!!

Posted

Sterylizacja dużego psa to chyba koszt ok 130-150zł, tak myślę.....ale tu tez dużo zalezy od weta niestety.Gdyby ktos zdecydował sie go wziac na 100% to mozna by to jakos załatwić w schronie, ale powiem szczerze,ze wolałabym aby taki zabieg był przeprowadzony w nowym domu- chodzi mi o warunki pooperacyjne....

Posted

Dzis dowiedziałam sie,ze bokser jest już drugi raz w schronie:(Pierwszy raz został znaleziony, był wychudzony-pewnie ktos go wyrzucił. Potem został adoptowany i teraz oddany:(
Jest słodki , byłam z nim na spacerze-skacze jak sie cieszy, ale jest posłuszny i przychodzi jak sie go woła....

Posted

Narazie cisza, nikt sie po niego nie zgłasza.....jutro będę w schronie sprawdze co u niego. Ostatnio jak byłam to przyszli ludzie ,którzy byli nim zainteresowani, ale mieli małe dziecko i nie wydalismy go im. Nie chcemy aby za pare dni został znowu przywieziony albo wyrzucony gdzieś:(