Martika&Aischa Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Teraz jeszcze tylko domu najlepszego na świecie mu trzeba ......dziewczyny a przeglądałyście ogłoszenia czy ktoś czasem malucha nie szuka :roll: Quote
Crys Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Teraz jeszcze tylko domu najlepszego na świecie mu trzeba ......dziewczyny a przeglądałyście ogłoszenia czy ktoś czasem malucha nie szuka :roll: Sprawdzałam na Zaginione.pl, Sosnowiec i Dąbrowę Górniczą - nie ma z tych aktualnych żadnego ogłoszenia pasującego do malucha. Quote
Martika&Aischa Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Crys napisał(a):Sprawdzałam na Zaginione.pl, Sosnowiec i Dąbrowę Górniczą - nie ma z tych aktualnych żadnego ogłoszenia pasującego do malucha. No to pewnie się ktoś go pozbył :( a to taki sympatyczny i kochany psiak .......Crys a kiedy zamierzacie ruszyć z ogłoszeniami maluszka ? Quote
Crys Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Zaraz mu zrobię parę, od razu go wrzucę na zaginione.pl. Powiem Ci że ja dzisiaj padam, wróciłam ze schroniska o 16 i tak siedzę i all aktualizuje, piszę, załatwiam. Ktoś go zgłaszał w ogóle do mikrusów?? Gosia robisz bazarek?? Rozmawiałam z Panią z DT, umówiłam się że do 26.10.12r. jej przekażemy resztę pieniędzy. Pani postara się z nim podjechać do Lupusa na profilaktykę. Psiak typowy kanapowiec wychowany w domu, ale nie bardzo wiadomo czym go karmić, bo jadł tylko Pani z ręki, suche mu z pyszczka wypadało. Czy macie jakiś pomysł jak przekazywać tej Pani pieniądze?? Ja nie jestem w stanie do niej niestety jeździć, nie jestem mobilna. Quote
gosia2313 Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Bazarek będę robiła pod koniec tygodnia, jak się przewali z akcja, bo teraz robię te firmówki do albumu :( Quote
Crys Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 W końcu dodali to ogłoszenie. http://zaginionepsy.pl/obiekt,18438,Znaleziony,Sosnowiec,PIES.html Quote
Crys Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Od rana do mnie ktoś wydzwaniał, nie mogłam odebrać więc napisałam smsa o co chodzi. Dostałam odpowiedź: Chodzi o pieska znalezionego o poniedziałek w technikum architektonicznym w Zagórzu. Jestem właścicielem Dopóki nie sprawdzimy czy to na pewno właściciel, nie wydajemy go nikomu i chcemy żeby został wydany na umowę NND. Jak tylko będę mogła to się skonsultuję z Panią Prezes jak to załatwić i kto się tym zajmie. Nie podawałam tym ludziom namiarów na DT ani nic, ale piszę na wszelki wypadek żeby go nie wydawać nikomu nawet jak mówi że jest właścicielem a nie ma na to dokumentów. Quote
Martika&Aischa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Crys napisał(a):Od rana do mnie ktoś wydzwaniał, nie mogłam odebrać więc napisałam smsa o co chodzi. Dostałam odpowiedź: Dopóki nie sprawdzimy czy to na pewno właściciel, nie wydajemy go nikomu i chcemy żeby został wydany na umowę NND. Jak tylko będę mogła to się skonsultuję z Panią Prezes jak to załatwić i kto się tym zajmie. Nie podawałam tym ludziom namiarów na DT ani nic, ale piszę na wszelki wypadek żeby go nie wydawać nikomu nawet jak mówi że jest właścicielem a nie ma na to dokumentów. Sprawdźcie proszę dokładnie tego właściciela i niech przedstawi dokumenty że to rzeczywiście jego psiak. Niech poda adres lecznicy gdzie go leczy itd. Quote
Crys Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 (edited) Zdjęcia psa mają w telefonie podobno, pies wabi się Maks. Właściciele jutro mają przyjechać z dokumentami do schroniska, jeśli to będą Ci ludzie podamy adres DT i damy zaświadczenie że psa można tym ludziom wydać. Edited October 17, 2012 by Crys Quote
Mysza2 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Odwiedziłyśmy go dzisiaj przy okazji przywożenia szczeniorka, Przytulaśny kanapowiec:):) Quote
Martika&Aischa Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Czy właściciele odebrali chłopaka ? :roll: Quote
Crys Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Czy właściciele odebrali chłopaka ? :roll: Po wizycie w schronie miała po niego jechać i sprawdzić czy to on. Miała zadzwonić do schroniska i powiedzieć czy zabrała psiaka, ale p. Basia ciągle była poza biurem więc nie miał kto odebrać telefonu. Dzwoniłam do DT, ale ani razu nikt nie odebrał. Quote
Martika&Aischa Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 No to czekam na wiadomości ...mam nadzieję że tym razem ludzie okażą się bardziej odpowiedzialni :mad: wczoraj trochę Panu "właścicielowi nagadałam" mam nadzieję że coś dotarło! Quote
Mysza2 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Martika@Aischa napisał(a):No to czekam na wiadomości ...mam nadzieję że tym razem ludzie okażą się bardziej odpowiedzialni :mad: wczoraj trochę Panu "właścicielowi nagadałam" mam nadzieję że coś dotarło! a że TY nagadać potrafisz to nie da się ukryć :evil_lol: I bardzo dobrze że nagadałaś, ale do niektórych to nic nie dotrze niestety:shake: Quote
AgusiaP Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Mysza2 napisał(a):a że TY nagadać potrafisz to nie da się ukryć :evil_lol: Oj nie da:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysza2 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Agusia rozmawiała dzisiaj z DT. Właściciele odebrali go wczoraj:), podobno szalał z radości jak ich zobaczył :):):) Quote
Martika&Aischa Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Myszko :mad::mad::mad: Agusia:mad::mad: :mad: Quote
Beatkaa Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Crys napisał(a):To super, oby tym razem go nie zgubili. Dokładnie.... Quote
Mysza2 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Crys napisał(a):To super, oby tym razem go nie zgubili. Nic dodać nic ująć Quote
gosia2313 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Martika , a czy właściciele mówili czemu ich pies się błąkał sam po mieście? Quote
Mysza2 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Podobno ktoś otworzył furtkę jak pies był na posesji i wybiegł Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 gosia2313 napisał(a):Martika , a czy właściciele mówili czemu ich pies się błąkał sam po mieście? Tak jak pisze Mysz ...został z drugim psiakiem na posesji ...jak wrócili Maksa już nie było. Quote
Recommended Posts