Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Teraz jeszcze tylko domu najlepszego na świecie mu trzeba ......dziewczyny a przeglądałyście ogłoszenia czy ktoś czasem malucha nie szuka :roll:

Sprawdzałam na Zaginione.pl, Sosnowiec i Dąbrowę Górniczą - nie ma z tych aktualnych żadnego ogłoszenia pasującego do malucha.

Posted

Crys napisał(a):
Sprawdzałam na Zaginione.pl, Sosnowiec i Dąbrowę Górniczą - nie ma z tych aktualnych żadnego ogłoszenia pasującego do malucha.

No to pewnie się ktoś go pozbył :( a to taki sympatyczny i kochany psiak .......Crys a kiedy zamierzacie ruszyć z ogłoszeniami maluszka ?

Posted

Zaraz mu zrobię parę, od razu go wrzucę na zaginione.pl.
Powiem Ci że ja dzisiaj padam, wróciłam ze schroniska o 16 i tak siedzę i all aktualizuje, piszę, załatwiam.
Ktoś go zgłaszał w ogóle do mikrusów??

Gosia robisz bazarek??

Rozmawiałam z Panią z DT, umówiłam się że do 26.10.12r. jej przekażemy resztę pieniędzy.
Pani postara się z nim podjechać do Lupusa na profilaktykę.
Psiak typowy kanapowiec wychowany w domu, ale nie bardzo wiadomo czym go karmić, bo jadł tylko Pani z ręki, suche mu z pyszczka wypadało.

Czy macie jakiś pomysł jak przekazywać tej Pani pieniądze??
Ja nie jestem w stanie do niej niestety jeździć, nie jestem mobilna.

Posted

Od rana do mnie ktoś wydzwaniał, nie mogłam odebrać więc napisałam smsa o co chodzi.
Dostałam odpowiedź:

Chodzi o pieska znalezionego o poniedziałek w technikum architektonicznym w Zagórzu. Jestem właścicielem

Dopóki nie sprawdzimy czy to na pewno właściciel, nie wydajemy go nikomu i chcemy żeby został wydany na umowę NND.
Jak tylko będę mogła to się skonsultuję z Panią Prezes jak to załatwić i kto się tym zajmie.
Nie podawałam tym ludziom namiarów na DT ani nic, ale piszę na wszelki wypadek żeby go nie wydawać nikomu nawet jak mówi że jest właścicielem a nie ma na to dokumentów.

Posted

Crys napisał(a):
Od rana do mnie ktoś wydzwaniał, nie mogłam odebrać więc napisałam smsa o co chodzi.
Dostałam odpowiedź:

Dopóki nie sprawdzimy czy to na pewno właściciel, nie wydajemy go nikomu i chcemy żeby został wydany na umowę NND.
Jak tylko będę mogła to się skonsultuję z Panią Prezes jak to załatwić i kto się tym zajmie.
Nie podawałam tym ludziom namiarów na DT ani nic, ale piszę na wszelki wypadek żeby go nie wydawać nikomu nawet jak mówi że jest właścicielem a nie ma na to dokumentów.

Sprawdźcie proszę dokładnie tego właściciela i niech przedstawi dokumenty że to rzeczywiście jego psiak. Niech poda adres lecznicy gdzie go leczy itd.

Posted (edited)

Zdjęcia psa mają w telefonie podobno, pies wabi się Maks.

Właściciele jutro mają przyjechać z dokumentami do schroniska, jeśli to będą Ci ludzie podamy adres DT i damy zaświadczenie że psa można tym ludziom wydać.

Edited by Crys
Posted

Czy właściciele odebrali chłopaka ? :roll:

Po wizycie w schronie miała po niego jechać i sprawdzić czy to on.
Miała zadzwonić do schroniska i powiedzieć czy zabrała psiaka, ale p. Basia ciągle była poza biurem więc nie miał kto odebrać telefonu. Dzwoniłam do DT, ale ani razu nikt nie odebrał.

Posted

No to czekam na wiadomości ...mam nadzieję że tym razem ludzie okażą się bardziej odpowiedzialni :mad: wczoraj trochę Panu "właścicielowi nagadałam" mam nadzieję że coś dotarło!

a że TY nagadać potrafisz to nie da się ukryć :evil_lol:
I bardzo dobrze że nagadałaś, ale do niektórych to nic nie dotrze niestety:shake: