Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ogłoszenia zrobię mu jutro bo dzisiaj mi szlag trafił myszkę a bez myszki to mnie szlag trafi jak będę kopiować i wklejać... :) mam nadzieję, że mnie rozumiesz, jutro kupię mychę

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zakonna napisał(a):
proszę o podanie kontaktu do ogłoszeń i o informację na jakie województwo go ogłaszać

wojewodztwo mazowieckie,lubelskie..w razie czego dowioze....kontakt na 500 893 485

Posted

zakonna napisał(a):
a w jakim on jest wieku tak mniej więcej?

Mysle,ze nie ma wiecej niz poltora,dwa lata.Troche chora,ale juz jestem.Dzieki wszystkim za odwiedziny:lol:.Toby byl w miare mily do innych psow,to jeden ze spokojniejszych,ale w miejscu,gdzie jest ich ponad 20 po jakims czasie wszysctkie lekko "dziczeja".Ale on nie jest typem agresora.

Posted

zrobiłam mu kilka ogłoszeń, oczywiście musiałam coś schrzanić i na gumtree poszło na wielkopolskę zamiast mazowieckie. Jutro dorobię jeszcze ogłoszeń, ponieważ to mój debiut to trochę wolno mi idzie, proszę o wyrozumiałość. Jak potrzeba to podam linki do ogłoszeń

Posted

[quote name='zakonna']zrobiłam mu kilka ogłoszeń, oczywiście musiałam coś schrzanić i na gumtree poszło na wielkopolskę zamiast mazowieckie. Jutro dorobię jeszcze ogłoszeń, ponieważ to mój debiut to trochę wolno mi idzie, proszę o wyrozumiałość. Jak potrzeba to podam linki do ogłoszeń

może tak miało być:lol: ja ostatnio miałam dwa rewelacyjne domy w Poznaniu, może Toby też by się załapał na prawo serii?:lol:
Zakonna wielkie dzięki za ogłoszenia!!:lol::lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='anett']yumanji były jakieś telefony?[/QUOTE]
Niestety nie.Mnie tez tu nie bylo...szczeniaki wyrzucone do rowu w lesie,jeden ze zlamanymkregoslupem i takie tam zajecia codzienne...

Posted

[quote name='_Aga_']Co ze szczeniaczkami yumanji?? :([/QUOTE]
Szczeniaczkomzalatwilamdt,trzeba je zaszczepic,no i szukaja domow,dwie male sunie,urosna maks do pol lydki.Jedna tzreba bylo uspic,mialauszkodzonykregoslup.

Posted

[quote name='anett']jakbyś miała jeszcze jakieś fotki mogę trochę poogłaszać maluchy[/QUOTE]
Juz i tak masz sporo roboty,Koosiek im robi ogloszenia,dzieki.Dzwonilam do tych lecznic ,musza miec chipy z w-wy.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Aimez_moi']Kurcze.....:( to taki piekny piesio.....[/QUOTE]
Piekny,ale ma tez cudowny charakter.Bardzo sie slucha na spacerze,pilnuje mnie,jest radosny i spragniony pieszczot.

• 1 month later...