anett Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Toby znaleziony około pół roku temu na trasie lubelskiej, wywalony z samochodu. Bardzo fajny psiak, kontaktowy, miły, pieszczoch, lubi dzieci, ludzi, do psów w miarę ok. Najprawdopodobniej był psem kojcowym, nauczony chodzić na smyczy, bardzo się słucha, pilnuje człowieka. Energiczny, w kojcu dostaje świra:-( Od kilku miesięcy przebywa na BDT u yumanji Zaszczepiony, jeszcze niekastrowany z powodu braku funduszy Szukamy przede wszystkim domu, środków na kastrację, może ktoś mógłby wesprzeć karmą - yumanji ma kilkanaście psiaków na własnym utrzymaniu - tych przygarniętych na BDT i tych, na które wykruszyły się deklaracje. Toby:lol: Quote
yumanji Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Toby bedzie super kompanem dla energicznych ludzi ,rodziny z dziecmi,moze byc z innymi psami. Quote
yumanji Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Toby prosi o pomoc,dobrze byloby wykastrowac faceta. Quote
Cantadorra Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Bardzo ładny psiak, oby szybko znalazł dom Quote
anett Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 prawie;) ale charakter całkiem labkowy:lol: Quote
anett Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 a jest ktoś na dogo z Primy? albo w ogóle od labków? Quote
yumanji Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Podnoscie,chlopak jest super,slucha sie .radosny,pilnuje,lubi dzieci...wyrzucili go na trasie lubelskiej ,biegal miedzy samochodami... Quote
yumanji Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 anett napisał(a):a jest ktoś na dogo z Primy? albo w ogóle od labków? Ja wyslalam info do Ambird Quote
beataczl Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 zagladam do psiaczka..bardzo podobny do mojego Skate /tylko ten moj duzych samcow nie lubi zabardzo / a On jak do innych psow? Quote
anett Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 beataczl napisał(a):... a On jak do innych psow? yumanji pisała, że w miarę ok zakonna napisał(a):ma ten kawaler ogłoszenia? nie, właśnie jeszcze nie ma, ale bardzo potrzebuje:lol: Quote
zakonna Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 ja mu zrobię ogłoszenia ale nie wiem czy jutro czy dzisiaj. nie robiłam nigdy ogłoszeń, to będzie debiut więc proszę o cierpliwość :) Quote
zakonna Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 proszę o podanie kontaktu do ogłoszeń i o informację na jakie województwo go ogłaszać Quote
anett Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 zakonna napisał(a):proszę o podanie kontaktu do ogłoszeń i o informację na jakie województwo go ogłaszać tel. 500893485, ogłoszenia na województwo mazowieckie, Tobi jest koło Garwolina Zakonna wielkie dzięki za ogłoszenia!:lol::lol: Quote
zakonna Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 a w jakim on jest wieku tak mniej więcej? Quote
Recommended Posts