Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to moi mili - kto jedzie ? :D

Bo ja tak... 8)

:angel: :angel: :angel:

I zostawiam biednego Waldka w domu, skąd ten się ruszyć nie może, bo ma egzaminy. :evilbat: Ale, że ma dobre serce, to mnie puści. :iloveyou:

Bardzo jestem ciekawa, z kim z Was jeszcze się spotkam tej zimy...

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jade na 100%, nawet na 1000%, to jest zaraz pod moim nosem i takiej okazji nie przepuszcze, :angel:

ostatnio mam strasznie malo czasu, ale Cisna będzie inauguracją moich dawno oczekiwanych ferii :lol:

Posted

Na moje jeszcze za wcześnie, jestem dopiero adeptem sztuki maszerskiej :wink:

Ale wciągneło mnie to... I krok po kroczku, ja u siebie nie mam zapaleńców, już dawałam ogłoszenia w sklepach zoologicznych,

że szukam bratnich dusz z zaprzęgowcami...

Z gazetą nie wypaliło,

:( :( :(

:cry: :cry: :cry: :evil:

ale koleżanka załatwiła mi materiał na stronie europejskiego klubu młodzieży, jak będzie aktywowany to dam linka :lol:

Posted

Wiem,że jojcze jak stara baba, ale nie mam nikogo takiego do kogo powiem JEDZIEMY

, a on rzuca wszystko i jedzie ze mną na drugi koniec polski, a ja mam dopiero 17 lat i na prawo jazdy,a przede wszystkim pso-lubny samochód jeszcze sobie poczekam... :cry:

Posted

hej... ja to bym chciał pojechac lecz niestety wtedy mam wtedy obóz przetrwania w górach Izerskich... Jakuszyce i te sprawy... ale bede trzymał kciuki za tych co tam będą... a może pojedziecie do Dusznik na zawody AMAROKA??

Posted

No myślę, że pomimo kłopotów z robotą ja przyjadę z Timurem i może z... żoną :o . To też będzie początek ferii, więc... A poza tym w Komańczy mam rodzinę więc tam będę mógł pomieszkać.

Posted

Ha,ha a ja mam już zarezerwowane noclegi i tylko licze dni :lol:

Tylko taka rzecz, czy ktoś by mi mógł podać co gdzie, jak i kiedy....

I jakie nadprogramowe atrakcje się szykują oczywiście :wink:

Posted

Bosche...! :o

...ale czego się nie robi, by mieć możliwość spotkania się z przyjaciółmi...? :roll:

A tak BTW to jedziecie przez Łódź czy przez Piotrków Tryb. ? 8)