Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny kochane. Wróciłam przed chwilą do domu . Nie chcę tu opowiadać , co się dzieje w mojej rodzinie - Malawaszka zna szczegóły.
Przechodzę ciężkie chwile i cała moja rodzina ze mną. Chwilowo jestem w domu. Nie wiem na jak długo. Zasiu pozostaje u nas - gdybym musiała gwałtownie znów wyjechać do Rodziców do Szczecina to wtedy trzeba będzie Zasia umieścić w jakimś bezpiecznym i ciepłym miejscu. Farmer mój nie ogarnie sam stada krów i stada sznaucerów :(

Posted

Andziu - też tego nie wiem. Może nie jest typem radosnego przytulaczka , ale ma swoje zalety . Ja np Zasia lubię i akceptuję takiego jakim jest - nieomal jak Bridget Jones ;)

Zobaczymy co przyniesie jutrzejsza konferencja z Panią z Katowic.

Posted

Ja też nie mogę - na fejs wrzuciłam takoż link. Zachowywał się....jak Zasiu ;) Groomer Emilia jednakowoż to solidna firma i robotę wykonała perfekcyjnie - ze skubaniem uszu i obcięciem pazuryrów. Wyczesanie brody to istna masakros - ale pomógł spacyfikować hrabiego sam Farmer - bo wpadliśmy do gabinetu na końcówkę roboty. W domu kąpanko w Sebovecie dry ( bo całe towarzycho podejrzanie się drapie ). Potem Zasiowi wyczesałam jeszcze raz brodę - tym razem po dobroci , nęcąc smaczkami , i o dziwo - łaskawie współpracował :) Teraz - jak na załączonym obrazku - hrabia umordowany smacznie sobie chrapie :) Fajowski, no nie ? :)

Posted

No to wrzucam to co dostałam na maila - niech wilczy też obejrzy Zaszka przystojniaka :) farmerko mam nadzieję, że się nie gniewasz że dodałam podpis strony, ale staram się to robić na zdjęciach naszych psiaków

Posted

[quote name='malawaszka']No to wrzucam to co dostałam na maila - niech wilczy też obejrzy Zaszka przystojniaka :) [/QUOTE]
I niech się uczy jak się przyodziewa psa do zdjęć :diabloti:

:scared:

[quote name='farmerka63']P.S. Kłaki pod kaloryferem.... :-( MARYSIĘ ZATRUDNIĘ OD ZARAZ ![/QUOTE]
Szukam, szukam i nie widzę. Ale tka to jest, że swoje ziarno piasku na focie za całą piaskownicę się ma ;)

Posted

[quote name='farmerka63']Emilia mu dzisiaj na krótko wystrzygła brewki i okolice oczu . Mały widzi dużo lepiej i ożywił się wyraźnie :) Przemyła mu nawet oczka jakimś specyfikiem dr Seidla.[/QUOTE]

no ja właśnie się przyglądałam brewkom - nie umiem robić tak, ale chyba spróbuję u Zgredka bo jak mu ostatnio wystrzygłam to też wydaje mi się, że mu tak lepiej i mniej się leje z tych oczu... a nie wiesz jak się nazywa specyfik ten?

[quote name='farmerka63']I jeszcze - niby banalna sprawa - mam dużą satysfakcję, jak widzę, że śpi w ciepłym posłanku, a nie jak ta bida trzęsie się na gołej podłodze...[/QUOTE]

no bo to jest fajne i wcale nie banalne :loveu:

Posted

[quote name='farmerka63']P.S. Kłaki pod kaloryferem.... :( MARYSIĘ ZATRUDNIĘ OD ZARAZ ![/QUOTE]

ślepa jestem bo nie widzę

[quote name='zerduszko']I niech się uczy jak się przyodziewa psa do zdjęć :diabloti:

:scared:
[/QUOTE]

przeca Kurdupla w czerwone pikne szelki ubrałam :mad: