farmerka63 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Dziewczyny kochane. Wróciłam przed chwilą do domu . Nie chcę tu opowiadać , co się dzieje w mojej rodzinie - Malawaszka zna szczegóły. Przechodzę ciężkie chwile i cała moja rodzina ze mną. Chwilowo jestem w domu. Nie wiem na jak długo. Zasiu pozostaje u nas - gdybym musiała gwałtownie znów wyjechać do Rodziców do Szczecina to wtedy trzeba będzie Zasia umieścić w jakimś bezpiecznym i ciepłym miejscu. Farmer mój nie ogarnie sam stada krów i stada sznaucerów :( Quote
malawaszka Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 ja się teraz uczepiłam myśli o Twojej jutrzejszej rozmowie z Panią Marią z Katowic :kciuki: niech będzie owocna dla Zasia!!!! :calus: Quote
andzia69 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 ale się porobiło:(:( czemu go nikt nie chce:(:( Quote
farmerka63 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Andziu - też tego nie wiem. Może nie jest typem radosnego przytulaczka , ale ma swoje zalety . Ja np Zasia lubię i akceptuję takiego jakim jest - nieomal jak Bridget Jones ;) Zobaczymy co przyniesie jutrzejsza konferencja z Panią z Katowic. Quote
malawaszka Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 ja bym go też lubiła - jak ja nawet Furiatkę wariatkę lubię to już każdego bym lubiła :D Quote
AniaGucio Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Cholera, ja jadę koło 25go do domu rodzinnego pod Szczecinem, bo zaczynają się ferie - ale to tylko dwa tygodnie. Quote
farmerka63 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Zasiek dzisiaj odwiedził groomera. Dostał tez nowe szelki :) Efekt poniżej ( jak zaryksztosuje link ) http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=1380352&type=album&add1=farmerka63 Quote
malawaszka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 przystojniaczek :) a jak się zachowywał? a ja nie mogę zapisać stamtąd tych fotek a chcialam na fejsa wrzucić Quote
farmerka63 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ja też nie mogę - na fejs wrzuciłam takoż link. Zachowywał się....jak Zasiu ;) Groomer Emilia jednakowoż to solidna firma i robotę wykonała perfekcyjnie - ze skubaniem uszu i obcięciem pazuryrów. Wyczesanie brody to istna masakros - ale pomógł spacyfikować hrabiego sam Farmer - bo wpadliśmy do gabinetu na końcówkę roboty. W domu kąpanko w Sebovecie dry ( bo całe towarzycho podejrzanie się drapie ). Potem Zasiowi wyczesałam jeszcze raz brodę - tym razem po dobroci , nęcąc smaczkami , i o dziwo - łaskawie współpracował :) Teraz - jak na załączonym obrazku - hrabia umordowany smacznie sobie chrapie :) Fajowski, no nie ? :) Quote
malawaszka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 pewnie, że fajowski i niech żałują ci co go nie chcą :p a możesz mi te fotki na maila podesłać? Quote
farmerka63 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Poszły na malawaszka@gmail.com Uważaj czy nie wpadły do spamów. Quote
farmerka63 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Nie otwierają się????? Choroba jasssna..... Quote
farmerka63 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 A to bardzo dziwne.Zaznaczyłam opcję.,że mogą oglądać wszyscy - żadnych ograniczeń .... Quote
malawaszka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 No to wrzucam to co dostałam na maila - niech wilczy też obejrzy Zaszka przystojniaka :) farmerko mam nadzieję, że się nie gniewasz że dodałam podpis strony, ale staram się to robić na zdjęciach naszych psiaków Quote
wilczy zew Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 pikny :loveu: do pyszczadła mu w tych szelkach Quote
farmerka63 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 P.S. Kłaki pod kaloryferem.... :( MARYSIĘ ZATRUDNIĘ OD ZARAZ ! Quote
zerduszko Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='malawaszka']No to wrzucam to co dostałam na maila - niech wilczy też obejrzy Zaszka przystojniaka :) [/QUOTE] I niech się uczy jak się przyodziewa psa do zdjęć :diabloti: :scared: [quote name='farmerka63']P.S. Kłaki pod kaloryferem.... :-( MARYSIĘ ZATRUDNIĘ OD ZARAZ ![/QUOTE] Szukam, szukam i nie widzę. Ale tka to jest, że swoje ziarno piasku na focie za całą piaskownicę się ma ;) Quote
farmerka63 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Emilia mu dzisiaj na krótko wystrzygła brewki i okolice oczu . Mały widzi dużo lepiej i ożywił się wyraźnie :) Przemyła mu nawet oczka jakimś specyfikiem dr Seidla. Quote
farmerka63 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 I jeszcze - niby banalna sprawa - mam dużą satysfakcję, jak widzę, że śpi w ciepłym posłanku, a nie jak ta bida trzęsie się na gołej podłodze... Quote
malawaszka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='farmerka63']Emilia mu dzisiaj na krótko wystrzygła brewki i okolice oczu . Mały widzi dużo lepiej i ożywił się wyraźnie :) Przemyła mu nawet oczka jakimś specyfikiem dr Seidla.[/QUOTE] no ja właśnie się przyglądałam brewkom - nie umiem robić tak, ale chyba spróbuję u Zgredka bo jak mu ostatnio wystrzygłam to też wydaje mi się, że mu tak lepiej i mniej się leje z tych oczu... a nie wiesz jak się nazywa specyfik ten? [quote name='farmerka63']I jeszcze - niby banalna sprawa - mam dużą satysfakcję, jak widzę, że śpi w ciepłym posłanku, a nie jak ta bida trzęsie się na gołej podłodze...[/QUOTE] no bo to jest fajne i wcale nie banalne :loveu: Quote
wilczy zew Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='farmerka63']P.S. Kłaki pod kaloryferem.... :( MARYSIĘ ZATRUDNIĘ OD ZARAZ ![/QUOTE] ślepa jestem bo nie widzę [quote name='zerduszko']I niech się uczy jak się przyodziewa psa do zdjęć :diabloti: :scared: [/QUOTE] przeca Kurdupla w czerwone pikne szelki ubrałam :mad: Quote
farmerka63 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 O ten ci on : http://allegro.pl/dr-seidl-plyn-do-przemywania-oczu-kota-psa-70ml-i2932737187.html Quote
Recommended Posts