fiorsteinbock Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Zaglądam do Julci z nadzieją, ze ona już w domku :( Quote
giselle4 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Zaglądam do Julci z nadzieją, ze ona już w domku :( nieee Edi,teraz 3 razy pomyslimy zanim ja oddamy Quote
fiorsteinbock Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Tak wiem. Mysle o Julci i nie wiem kompletnie jak moge jej pomoc :/ Quote
giselle4 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 my musimy ją bardziej oswoic a pozniej moze ktos ją pokocha:) Quote
milka10 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 giselle4 napisał(a):my musimy ją bardziej oswoic a pozniej moze ktos ją pokocha:) Już jest lepiej.. ale i tak malutka jeszcze się boi.. Trzeba ją bardziej przyzwyczaić do człowieka i wtedy lepiej będzie znalezc domek ;) Quote
giselle4 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 milka10 napisał(a):Już jest lepiej.. ale i tak malutka jeszcze się boi.. Trzeba ją bardziej przyzwyczaić do człowieka i wtedy lepiej będzie znalezc domek ;) Wy kochen wychodziciez jią na spacerki ja rano zawsze ja zabiore na krotkie siku i damy rade Jeszcze Kropek musi znalezc chate Quote
basia34 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Julcia w sobote na dlugim spacerku z Klaudia .Bedzie dobrze ksiezniczko. Quote
iwstar58 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Zaglądam do Julci, co tam nowego u niej. Quote
giselle4 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='iwstar58']Zaglądam do Julci, co tam nowego u niej.[/QUOTE] powoli ,drobnymi kroczkami staje sie bardziej smiala:) dobrze ze mamy wspaniałe wolontariuszki Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Zaglądam do Was, chociaż nie zawsze pisze bo juz nie wiem co napisac :( Quote
giselle4 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 (edited) Jula ukradla moje serce nie wylalam makaronu:) Jula wylalas:) ale masz takie prawo Edited November 6, 2012 by giselle4 Quote
iwstar58 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='giselle4']Jula ukradla moje serce[/QUOTE] Ech, moje też. Ale co z tego...:roll: Od czasu mojej Sabci, tej za TM, uwielbiam takie czarnuchy. Quote
giselle4 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='iwstar58']Ech, moje też. Ale co z tego...:roll: Od czasu mojej Sabci, tej za TM, uwielbiam takie czarnuchy.[/QUOTE] jest taka madra i sliczna....tylko ten strach jeszcze pokonamy i bedzie kręcic piruety. Quote
basia34 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Bedzie dobrze Grasiu zajmiemy sie teraz Julcia... Quote
iwstar58 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='giselle4']jest taka madra i sliczna....tylko ten strach jeszcze pokonamy i bedzie kręcic piruety.[/QUOTE] Mam wrażenie, że Julcia, tak jak moja sunia, jest najbardziej przerażona schronem. Praca z nią w schronie, to tylko oswajanie jej z tamtejszymi warunkami. W ciepłym, spokojnym i cierpliwym domu, Julka sama zmieni zachowanie o 180 stopni. Tylko spokój i świadomy opiekun potrzebny od zaraz. I taki na pewno znajdzie się dla Julci :lol: Quote
iwstar58 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ja też zaglądam. I choć wirtualnie pomiziam za uszkiem.:lol: Quote
giselle4 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Jula 3 godziny temu pojechala do domku a juz pani telefonowala ze jest wszystko ok Jula chodzi za nią krok w krok i juz sie pcha na kolanka:) Bedzie dobrze szczescia malutka kruszynko i nie boj sie swiata. Quote
iwstar58 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ale dziś szczęśliwy dzień [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-evzB1KgzLWw/UJ42V1_pXDI/AAAAAAAAAKo/KkAZ1C5PF0w/s128/ChomikImage%20koop.gif[/IMG] Bardzo cieszę się, że Julka znalazła domek. Wszystkie bezdomniaki są wdzięczne za dom, ale starszaki i schroniskowe strachulce, chyba najbardziej. Juluś, już się nie bój, będzie dobrze:lol: Powodzenia Quote
WARANSKA Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Julciu,zycia tylko w kolorach teczy,w kochanej rodzinie.Bedzie dobrze:multi: Quote
zakonna Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 o rany, jakie fajne wiadomości, żeby tak już zostało. gissele możesz napisać więcej, skąd ten domek się wziął i czy będzie ze strachulcem pracował jakby co?? Quote
giselle4 Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='zakonna']o rany, jakie fajne wiadomości, żeby tak już zostało. gissele możesz napisać więcej, skąd ten domek się wziął i czy będzie ze strachulcem pracował jakby co??[/QUOTE] pani telefonowała od trzech dni i pytała o malutką wie ze musi z nią pracowac ale On tak sie boi w schronie jak idzie na spacerek jest inna smielsza Mma nadzieje ze Ona wie iz to jej pancia i ze bedzie ja kochac A domek jest w Swidnicy 15km Quote
Recommended Posts