ponka1 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ooo, Mikulec w wersji spacerowej :lol: Quote
brazowa1 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 cala MIka :) zrobila sie tak wybredna do jedzenia (ponko,ty jestes obiektywna,az tak bardzo utyla od lata?),ze czasem mam ochote ja kopnac w zadek.Witaminy sa beeee,wszystko z witaminami jest beee,wiec wietrzy podstep w kazdym kawałku. Quote
wiewiora1 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 To ja tu wrzucilam zdjecia ,,i nikt nie zaglada???? Gluty jedne !!!!! Quote
ponka1 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Fotki obejrzane, teraz musze lecieć i porównać obecnie zimową tuszę Miki. Dieta od wiosny, na razie tłuszczyk ma grzać, Może karma z puszki / taką weterynaryjną widziałam u naszego/ by jej odpowiadała, na pewno ma ładny zapach, to nie wyczuje witamin. Podrzucę na próbę, RC nie ma puszek, ale może będzie jadła ? Quote
brazowa1 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 nooo,to na pewno pożre.Mika wie,ze moze liczyc na cos naprawde dobrego,koneserka-serio.Ona rozroznia gatunki karmy.Dalam Bento Kronen (tańsza wersje)-beeeeee.W drugiej kieszeni mialam RC-pochrupała chetnie.Nie jest psem,ktory skupia sie na jedzeniu (kamyczek najwazniejszy) ,a ja wiem,ze musi zjeść cos lepszego,bo i stara i staż schroniskowy długi. Głupio mi Ponko,ze sie wykosztowujesz,ale w końcu wiem,ze to dla Miki,a jej na pewno głupio z tego powodu nie bedzie,tylko smacznie. Tran ciagle dostaje-przemiła pani z schroniskowego biura nie zapomina o niej :) Quote
olenka_f Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 och ta Mikula zawsze serce ściska :loveu: Quote
brazowa1 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 MIka dostala prezent od Ponki-puszki animonda dla niejadkow. Poczestowalam suke i na jej pysku odmalowalo sie olsnienie.To jest TEN smak :):lol: alez wcina! Quote
wiewiora1 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Oby tylko Ponka bankruta nie walnela,,,,!!!!! No chyba ze wygrala w totka,,,,,ale chyba nie ,,,bo juz by pol schroniska nie bylo:pWszystkie siedzialyby u niej w domciu i biegaly po wspanialych prywatnych ,ponkowych terenach:) My jak z Brazowa wygramy ,,to krzeszna sobie kupimy!!!!Gospodarza przeniesiemy .,BErki zostawimy,,,,wysterylizujemy ,,,dokoptujemy inne schroniskowce,,,(Troche saga bedzie sie wkurzac,,,ale nie umrze chyba)...I beda razem z nami lazic po polach ,lakach ,lasach i kapac sie w jeziorze!!!! A o frontline nie zapomnialam!!!!:diabloti: Quote
brazowa1 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 wszystko pieknie,ale z jednym małym "ale",Sagusia najwazniejsza i ja sobie zrobie stadko z takich,co ja beda uwielbiac.Nie moglabym patrzec,jak jest gryziona i przeganiana przez inne psy :placz: a te,co moglyby jej zagrazac-kojec.Piekny,duzy,codzienne spacery ,ale jednak kojec. aaa,w promieniu 10 km od posesji bedzie pastuch elektryczny,aby zadan krowa nie smiala sie nawet tam pokazac. Quote
ponka1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ale macie piękne marzenia. Tylko czemu przed krowami chcecie się obwarować, one raczej nie są mięsożerne :evil_lol: Nie jest zle, bankrut nie grozi, w totka wygrałam trójkę / całe 16,00 złotych / = 3 puszki dla Miki. Do wiosny musi być dobrze odżywiona, tłuszczyk grzeje. Quote
brazowa1 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Mika dziekuje za puszki :loveu: Zaczyna pomalutku lniec (zreszta moja suka tez),idzie wiosna. Quote
ponka1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kurcze, zmarznie suczysko, jeszcze nie czas na zmianę okrycia, a kto tu widział oznaki wiosny :-o zimno brrr. Quote
wiewiora1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 To brazowa od krow sie chce odgradzac nie ja,,,,,,wiec ona bedzie miala pol swoje ogrodzone z kojcami ,,,,a ja bede miala z krowami i bez kojcow ,,,,,tylko ogrodzone przestrzenie i tyle,,,,,,,,,Wolne jak ptaki,,,,,,,,,:)Krowy ,konie,,swinie,,,,ptakow pelno,,,,moge jakas inna dzika zwierzyne przyjac i psy ,,,,,,,,to bedzie moje stadko,,,:):angryy: Quote
brazowa1 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 tylko ja bardzo prosze,ze jak bedziesz wychodzila ze swoimi,to zeby byly na smyczach albo ustalimy pory spacerow.Bo ja juz wiem,co Ty wezmiesz! A moja Sagusia musi byc bezpieczna i Gromit i Koksiu. Nie,Mika nie lnieje na maksa.Ale widze,ze jeszcze miesiac temu przyczesaniu,nie wypadal ani jeden wlosek,a teraz zaczyna byc inaczej.Saga tez zaczyna gubic puch-na razie z okolic ogona,a to wazna oznaka nadejscia wiosny. Ciagle nie moge wyjsc z podziwu,jaki Mika to genetycznie idealny pies do wspolpracy z czlowiekiem.Kwintesencja owczarka niemieckiego typu Cywil i Szarik razem wziety. a,uszczypnela mnie dzis w posladek :lol:,jak wychodzila,to ze szczescia,ze idzie. Quote
brazowa1 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 podziwiam madrość Miki.Gdy jest zimno je prawie wszystko. Dostala puszke,dopchneła suchym.Trzeba dbac o Mike,bo dziewczynka nam sie zaczyna starzec. Quote
brazowa1 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Słoneczko takie z Miki,tylko z niepokojem patrze na jej nozki i stawy,gdy z mozołem wchodzi pod gorke.Na szczescie Mika tego nie widzi. Quote
brazowa1 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 :cool1: 3 osob powiedzialy mi,ze MIka jest gruba...jaka gruba? gdzie gruba? Quote
ponka1 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Witaj Mika :lol: Wygląda na tej fotce jakby miała kikut ogona i załamane końcówki uszu. Quote
brazowa1 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 jutro spacer!!!! i nowe sianko w budzie.Jedyne jej radosci. faktycznie dziwnie wyglada na tej focie. POnko,mam dla Ciebie rzeczy z bazarku od betbet Quote
ponka1 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dzięki, wybierałam się po nie tyle czasu i nie wyszło :oops: Jeżeli będę w Sopocie w niedzielę , dam wcześniej znać. Dla Miki też mam jedzonko. Quote
brazowa1 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 to wezme rzeczy w niedziele.na jutro Mika ma tez puszke Animondy-odziedziczona po waci,ktora nie docenila tego smaku;) Quote
brazowa1 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 oj,rozpiesciły Mike,te nadprogramowe spacerki z wiewiorka :) Quote
Recommended Posts