Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cala MIka :)
zrobila sie tak wybredna do jedzenia (ponko,ty jestes obiektywna,az tak bardzo utyla od lata?),ze czasem mam ochote ja kopnac w zadek.Witaminy sa beeee,wszystko z witaminami jest beee,wiec wietrzy podstep w kazdym kawałku.

• 3 weeks later...
Posted

Fotki obejrzane, teraz musze lecieć i porównać obecnie zimową tuszę Miki. Dieta od wiosny, na razie tłuszczyk ma grzać, Może karma z puszki / taką weterynaryjną widziałam u naszego/ by jej odpowiadała, na pewno ma ładny zapach, to nie wyczuje witamin. Podrzucę na próbę, RC nie ma puszek, ale może będzie jadła ?

Posted

nooo,to na pewno pożre.Mika wie,ze moze liczyc na cos naprawde dobrego,koneserka-serio.Ona rozroznia gatunki karmy.Dalam Bento Kronen (tańsza wersje)-beeeeee.W drugiej kieszeni mialam RC-pochrupała chetnie.Nie jest psem,ktory skupia sie na jedzeniu (kamyczek najwazniejszy) ,a ja wiem,ze musi zjeść cos lepszego,bo i stara i staż schroniskowy długi.
Głupio mi Ponko,ze sie wykosztowujesz,ale w końcu wiem,ze to dla Miki,a jej na pewno głupio z tego powodu nie bedzie,tylko smacznie.
Tran ciagle dostaje-przemiła pani z schroniskowego biura nie zapomina o niej :)

Posted

Oby tylko Ponka bankruta nie walnela,,,,!!!!!
No chyba ze wygrala w totka,,,,,ale chyba nie ,,,bo juz by pol schroniska nie bylo:pWszystkie siedzialyby u niej w domciu i biegaly po wspanialych prywatnych ,ponkowych terenach:)

My jak z Brazowa wygramy ,,to krzeszna sobie kupimy!!!!Gospodarza przeniesiemy .,BErki zostawimy,,,,wysterylizujemy ,,,dokoptujemy inne schroniskowce,,,(Troche saga bedzie sie wkurzac,,,ale nie umrze chyba)...I beda razem z nami lazic po polach ,lakach ,lasach i kapac sie w jeziorze!!!!
A o frontline nie zapomnialam!!!!:diabloti:

Posted

wszystko pieknie,ale z jednym małym "ale",Sagusia najwazniejsza i ja sobie zrobie stadko z takich,co ja beda uwielbiac.Nie moglabym patrzec,jak jest gryziona i przeganiana przez inne psy :placz:
a te,co moglyby jej zagrazac-kojec.Piekny,duzy,codzienne spacery ,ale jednak kojec.
aaa,w promieniu 10 km od posesji bedzie pastuch elektryczny,aby zadan krowa nie smiala sie nawet tam pokazac.

Posted

Ale macie piękne marzenia. Tylko czemu przed krowami chcecie się obwarować, one raczej nie są mięsożerne :evil_lol: Nie jest zle, bankrut nie grozi, w totka wygrałam trójkę / całe 16,00 złotych / = 3 puszki dla Miki. Do wiosny musi być dobrze odżywiona, tłuszczyk grzeje.

Posted

To brazowa od krow sie chce odgradzac nie ja,,,,,,wiec ona bedzie miala pol swoje ogrodzone z kojcami ,,,,a ja bede miala z krowami i bez kojcow ,,,,,tylko ogrodzone przestrzenie i tyle,,,,,,,,,Wolne jak ptaki,,,,,,,,,:)Krowy ,konie,,swinie,,,,ptakow pelno,,,,moge jakas inna dzika zwierzyne przyjac i psy ,,,,,,,,to bedzie moje stadko,,,:):angryy:

Posted

tylko ja bardzo prosze,ze jak bedziesz wychodzila ze swoimi,to zeby byly na smyczach albo ustalimy pory spacerow.Bo ja juz wiem,co Ty wezmiesz! A moja Sagusia musi byc bezpieczna i Gromit i Koksiu.

Nie,Mika nie lnieje na maksa.Ale widze,ze jeszcze miesiac temu przyczesaniu,nie wypadal ani jeden wlosek,a teraz zaczyna byc inaczej.Saga tez zaczyna gubic puch-na razie z okolic ogona,a to wazna oznaka nadejscia wiosny.

Ciagle nie moge wyjsc z podziwu,jaki Mika to genetycznie idealny pies do wspolpracy z czlowiekiem.Kwintesencja owczarka niemieckiego typu Cywil i Szarik razem wziety.
a,uszczypnela mnie dzis w posladek :lol:,jak wychodzila,to ze szczescia,ze idzie.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...