Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Niemcom dwie rzeczy bardzo się udały:samochody i owczarki (po)niemieckie!:evil_lol:
Sama mam dwa- ONka i DONka i kocham je szaleńczo.Chciałabym móc mieć ich dużo więcej.I Leona też bym chciała.Niestety nie dam rady fizycznie.Dwa to duże wyzwanie ,a trzy?
Ludzie kochajcie Owczarki!One są najwspanialsze na świecie!

Posted

Jest pewna sensownie brzmiąca propozycja z Torunia. Tylko, że ja nie mam samochodu :-(
Do Warszawy (z Podlasia) jeszcze go mogę przewieźć pociągiem, ale do Torunia to już się robi wielogodzinna eskapada z ilomaś przesiadkami. Hm, może pogrzebię w wątku transportowym, może ktoś pomoże? Sprawa pilna...

Pozdr.
*j

Posted

no wlasnie cisza....
chyba trzeba jakiegos maila rzucic na priva do Janka...co z tym Leosiem....bo moze/mam nadzieje / ma tu domek a my go do gory do gory i innym miejsce zabieramy????:shake:

Posted

jestem po rozmowie z Jankiem - LEON caly czas oczekuje domku i kochajacego serduszka
patrzcie jaki slodziutki pysiaczek do kochania...
no do gory maly

Posted

paros prosze dodaj w opisie w allegro
niemiecki
to wtedy trafi do szerszego grona zainteresowanych ON
tak to pojawia sie w psach i jak wpisze sie w szukanie owczarek-posrod masy innych owczarkow- w owczarkach niemieckich nie wyswietla sie- a to jest grupa scisla-wiec zainteresowanym bedzie latwiej znalezc
dzieki i pozdrawiam