paros Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Może Ty potrzebujesz prawdziwego przyjaciela? :roll: Quote
al-ka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Niemcom dwie rzeczy bardzo się udały:samochody i owczarki (po)niemieckie!:evil_lol: Sama mam dwa- ONka i DONka i kocham je szaleńczo.Chciałabym móc mieć ich dużo więcej.I Leona też bym chciała.Niestety nie dam rady fizycznie.Dwa to duże wyzwanie ,a trzy? Ludzie kochajcie Owczarki!One są najwspanialsze na świecie! Quote
paros Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kto szuka prawdziwego przyjaciela i obrońcę? :roll: Quote
zuo Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Jest pewna sensownie brzmiąca propozycja z Torunia. Tylko, że ja nie mam samochodu :-( Do Warszawy (z Podlasia) jeszcze go mogę przewieźć pociągiem, ale do Torunia to już się robi wielogodzinna eskapada z ilomaś przesiadkami. Hm, może pogrzebię w wątku transportowym, może ktoś pomoże? Sprawa pilna... Pozdr. *j Quote
al-ka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Spójrz też tutaj i skontaktuj się z kimś z Torunia aby sprawdzić domek: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1967032&postcount=270 Trzymamy łapki za Leonka! Quote
morisowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 I co z tym Toruniem? Jest decyzja? czy szukamy dalej? Quote
allcia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ma juz Leonek dom???? Janek napisz cos czy udalo sie cos ustalic z tymi ludzmi z Torunia? Quote
allcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no i co z LeOn-kiem? jest jakas decyzja z tym transportem i tym Toruniem???? Quote
allcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 podnosze do gory...chociaz Janek milczy...Janku poinformuj czy cos sie udalo z tym Toruniem sprawdzic i ustalic.? Quote
allcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no wlasnie cisza.... chyba trzeba jakiegos maila rzucic na priva do Janka...co z tym Leosiem....bo moze/mam nadzieje / ma tu domek a my go do gory do gory i innym miejsce zabieramy????:shake: Quote
allcia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 jestem po rozmowie z Jankiem - LEON caly czas oczekuje domku i kochajacego serduszka patrzcie jaki slodziutki pysiaczek do kochania... no do gory maly Quote
allcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Leos do gory hopaj-moze ktos sie zlituje i serduszko mu skradniesz :loveu: Quote
paros Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Nie miał już allegro, więc mu zrobiłam :lol: bo czas płynie a domku nie ma :shake: :-( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=184150805 Quote
allcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 paros prosze dodaj w opisie w allegro niemiecki to wtedy trafi do szerszego grona zainteresowanych ON tak to pojawia sie w psach i jak wpisze sie w szukanie owczarek-posrod masy innych owczarkow- w owczarkach niemieckich nie wyswietla sie- a to jest grupa scisla-wiec zainteresowanym bedzie latwiej znalezc dzieki i pozdrawiam Quote
paros Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Poprawiłam :lol: zobacz czy o to chodziło? :roll: Quote
allcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 tak dokladnie super dzieki w imieniu leosia zapewne wiecej osob Go zobaczy teraz :loveu: Quote
Recommended Posts