ktiger Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 ciekawa jestem jak postępy u jaskiniowca? Quote
ktiger Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 understandme napisał(a):Ale ładny z niego Miś:loveu: i w dodatku BIAŁY :evil_lol: Quote
ktiger Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Czy Misiek wywróżył sobie już swój domek? - w końcu mamy Andrzejki :evil_lol: Quote
ktiger Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Ciekawe jak Misiu przywitał się ze śniegiem? Quote
ktiger Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 hmmmmm ciekawa jestem co u Misia słychać... Quote
ElzaMilicz Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jak jest szelma po męsku ? :evil_lol: Quote
ktiger Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='ElzaMilicz']Jak jest szelma po męsku ? :evil_lol:[/QUOTE] znaczy się osobnik sprytny, umiejący poradzić sobie w różnych sytuacjach, niekoniecznie w uczciwy sposób :) Quote
ElzaMilicz Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Jakiś wsiok dzwonił o Miśka do pilnowania bydła. :mad: Quote
ktiger Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Misiek Odważny Białym Psem Zwany..... Quote
KasiaT Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Oj dawno mnie tu nie było... Podrzucę pięknego białaska do góry Quote
ktiger Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='KasiaT']Oj dawno mnie tu nie było... Podrzucę pięknego białaska do góry[/QUOTE] Witam z powrotem, będzie mi raźniej :) Quote
KasiaT Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Stawiam się do podrzucania białego przystojniaka-ktiger obiecuję poprawę(postaram się nie zapominać hasła do swojego profilu) Quote
ktiger Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='KasiaT']Stawiam się do podrzucania białego przystojniaka-ktiger obiecuję poprawę(postaram się nie zapominać hasła do swojego profilu)[/QUOTE] ja haseł nie zapominam, jedynie mylę które mam do jakiej strony ;) Quote
ktiger Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 hmmm przydałaby się jakaś nowa fotka Misiaczka :diabloti: Quote
ktiger Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Dzisiaj ElzaMilicz napisała: Jest grudzień. Poświęcam więcej czasu mojej pracy. Ostatnio oboje z Robertem mieliśmy kłopoty ze zdrowiem... Na dodatek Zosia przeszła zapalenie płuc, Konrad miał zapalenie oskrzeli. Papierkowej roboty w Fundacji też było trochę. Fanty na bazarki do obfotografowania, paczki do wysłania itd. itp. Oprócz tego mamy dwóch nowych podopiecznych, których nie ogłaszamy na razie ( od dziś będzie ich troje ). Relacje z nowych domów, konsultacje, planowanie. Dwa spotkania w przedszkolach. To wszystko zabiera czas... Naprawdę nie mam kiedy robić nowych fotek. Misiek ma się dobrze, razem z Robertem rąbie drzewo na opał. Jednak bałwan do dziś nie nauczył się robić szczapek na rozpałkę. Jak na podhalana przystało woli leżeć na śniegu dopiero przy ostrym mrozie wchodzi do budy. Poza tym dziś mamy słońce i roztopy. Będę miała umorusanego białasa, ale co tam... Camara mawia: "Co sie wysusy to sie wykrusy!" I tego będziemy się trzymać. Quote
KasiaT Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Same dobre wiadomości.Po takim szkoleniu Misiek będzie najlepszym psem na świecie,a jego przyszły nowy domek już powinien odprawiać psalmy pochwalne Quote
Recommended Posts