:: FiGa :: Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Dineczka bedzie pieknisia no no :loveu: Quote
iskra_wroc Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Trafiłam tu z zaproszenia na bazarek. Czy DS nie jest w stanie zapłacić nawet za przejazd suni??.. 150 zł to nie jest jakoś bardzo dużo, a za tę kwotę możnaby uratować innego psa. Rozmawiał ktoś z rodziną o tym dlaczego nie chcą wziąść na siebie żadnych kosztów? Quote
monika&karol Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Nie mają możliwości przyjechać po sunię. Rodzina postara się wpłacić 50 zł na transport Diny, Quote
Vilena Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Postarają się wpłacić 50zł? No bez przesady, 150zł to nie jest tak dużo, moim zdaniem powinni zapłacić za transport skoro nie mogą po nią pojechać :roll: Ehhh... ludzie są wygodni :/ Quote
Besti Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Figa dziękuję za zaproszenie na bazarek:) Dina to taka pogodna sunia widać. Cieszy mnie że znalazła nowych właścicieli, oby była tam szczęśliwa jak nigdy:lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Besti, dziekuje za udzial w bazarku i pomoc, to dla nas niesamowicie wazne! :Rose: :loveu: Quote
monika&karol Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 DINA DALEJ SZUKA DOMU!!! RODZINA ZREZYGNOWAŁA Z ADOPCJI! :placz: Quote
Izabela124. Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem w szoku. Z jakiego powodu zrezygnowali? Quote
monika&karol Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Pani znalazła pracę i nie będą mieli czasu na przywitanie Diny i poznanie jej a nie chcą żeby była smutna.. Quote
:: FiGa :: Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Jak dla mnie to absurd :angryy: Cholera czulam to, czulam :placz: Odciagalam do ostatniej chwili kasowanie ogloszen Diny i widze ze dobrze zrobilam, bo musialabym je robic raz jeszcze.... :( Quote
monika&karol Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Jak dla mnie to absurd :angryy: Cholera czulam to, czulam :placz: Odciagalam do ostatniej chwili kasowanie ogloszen Diny i widze ze dobrze zrobilam, bo musialabym je robic raz jeszcze.... :( Najgorsze, że miałam ją wieźć wczoraj..ale przesunęłam to na przyszły tydzień bo święto itd.. Na szczęście o DT nie musi się martwić ;) Quote
:: FiGa :: Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Za wczesnie cieszylysmy sie z tej "ekspresowej adopcji"... Quote
monika&karol Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 A to na potwierdzenie, że akceptuje kota ;) Quote
:: FiGa :: Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Sliczna i kochana :loveu: Dorzuce to zdjecie z kotem do ogloszen :) Moze jakas rodzinka z kotem ja wypatrzy :) Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Dzien dobry pieknosci :loveu: Dodalam zdjecie z kotkiem do niektorych ogloszen :loveu: Oby telefon nie cichl!!! :kciuki: Quote
monika&karol Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Oby, oby ;) Dzięki Sylwia :loveu: Quote
Recommended Posts