Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Na początku czerwca Dina została przewieziona do schroniska po śmierci swojego opiekuna. Wychowana w domowych warunkach "na kanapie przed TV" 4 miesiące spędziła w kojcu. W wakacje została wyadoptowana przez pewną rodzinę..na szczęście została im odebrana :shake: zaniedbana i z chorobą skóry wróciła do schroniskowego kojca...

Od 09.10. Dina jest pod opieką Dalmatyńczyków w potrzebie. Mieszka w DT w Warszawie
:)

Ma około 7-8 lat. Jest sunią bezproblemową i bezkonfilktową. Poznała inne psy i kota - wszystkich zaakceptowała. Umie zachować czystość w domu.
Dina jest już starszą sunią i nie potrzebuje długich spacerów. Do szczęścia brakuje jej własnego Pana.

Kontakt w sprawie adopcji: 500 545 569; fundacja@dalmatynczykiwpotrzebie.pl

Dina potrzebuje wirtualnych opiekunów i karmy. Musi iść do weterynarza na dokładne badania.
Prosimy o pomoc!!!
:placz:

www.facebook.pl/dalmatynczykiwpotrzebie

Edited by monika&karol
  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna Sunia ! Szkoda, że rodzina która ja zaadoptowała tak podle ją potraktowała normalnie ludzie bez serca:angryy:. Niestety nie mam jak pomóc z pieniążkami u nas krucho. Dobrze, że przynajmniej ma DT. Będę śledziła losy suni i trzymała za nią bardzo mocno kciuki !!

Posted

niestety jak zawsze kasy brak a chęci dużo;/
oj po co Cie brali i tak Ci rozbili szkoda słów;/
ale mam nadzieje że dobre serduszka się znajdą i Ci pomoga:)