Jump to content
Dogomania

Piekny doberman Cyran za TM........................

Recommended Posts

Posted

no i dobre wiesci! zadzwonila do mnie pani, ktora jest zainteresowana adopcja Cyranka:multi: W poniedzialek jedziemy z Beata panstwu Cyrana przedstawic. oby sie w sobie zakochali:loveu: Panstwo mieszkaja w Gdansku, wiec blisko. ale bym byla szczesliwa gdyby sie udalo:lol:

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poszlam z nim na zastrzyk z metacanu.

w poniedzialek na 10.00 jestesmy umowieni na kastracje i rtg bioder i kregoslupa.

dziewczyny blagam o pomoc finansowa dla Cyrana!!

Posted

najpierw wizyta. bo nawet jesli przypadna sobie do gustu, a chlopiec bedzie dzisiaj kastrowany, to wole by u mnie skonczyl leczenie pozabiegowe. mieszkaja panstwo blisko wiec pewnie pozniej po niego podjada ;-)

Posted

wlasnie skonczylam gotowac ryz z miesem i marchewka. jak ostygnie, to sprawdze czy takie pozywienie lepiej mu bedzie smakowalo. ale mysle, ze tak bo caly czas sie modlil w kuchni, jak gotowalam i kroilam mieso.

Posted

niestety ludzie sobie zrobili z nas jaja:angryy: niestety posialam gdzies kartke z nr telefonu, ale na innej mialam adres. pojechalysmy tam, czekalysmy i w koncu przyszla jakas kobieta i stwierdzila ze to jakas pomylka.:angryy: brak mi slow.